pavlosR1 378 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2016 πας μεχρι εκει που αισθάνεσαι άνετα, σε 2-3-10 σημεια που σαρέσουν κάνεις το κάτι παραπάνω. όσο πιο άνετα αρχίζεις να αισθάνεσαι τόσο καλύτερα θα πηγαίνεις.σκοπός είναι η ευχαρίστηση όχι να μη μπορείς να περπατήσεις για 1 εβδομαδα (στην καλυτερη)ο δρομος δεν ειναι πιστα για να πιέζεις στα όρια (τα δικα σου, τα μηχανακια εχουν πλυ μεγαλυτερα για 9/10 αναβατες).οδηγάς κάτω από αυτά, πολύ πιο κάτω και γραφοντας χιλιόμετρα, δοκιμάζοντας τεχνικές βελτιώνεσαι και μπορείς να πας πιο άνετα και πιο γρήγορα 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CptAngel 4.604 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2016 (τροποποιήθηκε) Καλα τα λεεϊ ο Ηρακλης παιδες και ολη η αντισταση ειναι επειδη η αληθεια ποναει.Με μοτοσυκλετες και extreme οδηγηση εχουμε να κανουμε, οχι με το να πας σπιτι-δουλεια με σκουτερακι ή οικογενειακο αυτοκινητο.Αν θες να στριψεις και να σουζαρεις και να χωθεις και να κανεις και να δειξεις, πρεπει να πας παραπανω(λιγο παραπανω καθε φορα οσο βελτιωνεσαι) απο 'κει που νιωθεις ανετα, μεχρι να σου γινει συνηθεια και να νιωθεις πλεον ανετα.Αν μιλαμε απλα για να παρεις τη στροφη "σωστα" τοτε οκ, γινεται και αλλιως, αλλα για να στριβεις οντως και να εχεις γρηγορο ρυθμο οντως, no guts no glory.. Δυστυχως ή ευτυχως δεν ειναι για ολους το αθλημα. Τροποποιήθηκε Ιούνιος 8 , 2016 από τον CptAngel 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hraklis 494 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2016 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lavazutra 2.890 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2016 Όλο αυτό το πιέζω μέχρι να ξύσω μου θυμίζει τότε που προσπαθούσα να ξύσω και το ζόριζα και ζόριζα και έφτανα να πλαγιάζω τρελά.....Και μετά ξεψάρωσα γιατί εεεε αφού το έκανα 100 φορές το χω γιατί ειμαι ανετήλας.........έγινα εισοδηματίας και άρχισα να αγοράζω οικόπεδα....εχω ολόκληρη περιουσία τωρα.....ευτυχώς δεν πέθανα κανέναν. Το νιώθω άνετα.....μέχρι να ξαπλώσεις κάτω 1-2 φορές ειναι μετά ισιωνεις και βάζεις λογικά όρια. (γιατί υπάρχουν 1041840193401 παραγωντες όταν πας να στρίψεις....που δυστυχώς δεν μπορείς να τους υπολογίσειςόλους) Τώρα για το πάω τάπα και ξύνω τα αυτιά μου όπου βρω.....μεγάλη κουβέντα....το θεωρώ ανεύθυνο. Θες να το πιεις τράβα πίστα και κάνε οτι αγαπάς....και εδώ ειναι που συμφωνώ...δεν είναι το άθλημα για όλους (no money no honey) Ο ένας την βρίσκει με την ανευθυνότητα του πάω τάπα στο δρόμο και το παίζει τιμόνι και ουυυ γαμώ και δερνω....ο άλλος τον θεωρεί μπαγλαμά και τον κράζει για τον Α Β λογο ξέρω γω και πάει λέγοντας και καλά κρασιά, βαριέμαι να τα αναλύσω. Εν ολίγης δεν χρειάζεται να πηγαίνεις στο όριο για να λες οτι στρίβεις και ότι απολαμβάνεις τη μηχανή σου, αλλά όπως την βρίσκει ο καθένας. 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hraklis 494 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2016 (τροποποιήθηκε) οταν στριβεις το κανεις για σενα οχι για την εικονα που βγαζεις στους αλλους και να λενε για σενα ποσο μαματος εισαι...... αλλοστε το εσθημα της ικανοπιησης που νιωθεις οταν το πλαγιαζεις και ολα αυτα τα ομορφα που νιιωθεις ειναι τοσο δυνατα και ουσιαστικα που πιστεψτε με η επιδικτικοτιτα περισεβει.... τωρα το ποσο ανεφθηνο ειναι ,ειναι σχετικο ρε φιλε μου.... αν πας και τα κανεις αυτα σε σειμιο που ευνοει και μετριαζει την περιπτοση ατυχηματος εισαι καλα, αν τα κανεις τωρα μεσα στα στενα της γειτονια σου ενταξη τι να πω, μην τα βαζουμε ολα στο ιδιο καλουπι.... το ανεφθηνο απο το υπεφθυνο τα διακρινουν πολυ λεπτα και απλα πραματα στο ΠΩς το κανεις....και οσοι οδηγανε εντονα και δυνατα και εξτριμ δεν συμενει οτι ειναι ανεφθηνοι, καλο ειναι βεβαια οταν κανεις οδηγηση πιστας σε δρομο πολιτικο να προσεχεις ιδιαιτερα, δεν ειναι το ιδιο να κανεις τρελες αναμεσα στην κινηση στην αθηνάς και την ερμου και το ιδιο να τα κανεις σε αδειο επαρχιακο δρομο η σε δρομο τεραστιο χωρις αυτοκινητα πολλα ας πουμε.... και επισης επειδη οντος η πιστα θελει καλο πορτοφολι και οσοι περνουν μηχανη αργα η γρηγορα θελουν να την χαρουν μαλλον στον δρομμο θα τα κανουν ΚΑΚΟΣ αλλα και παλι ειναι πως και που το κανεις , και δεν μηλαω για ζογκλερικα που ουτε στην πιστα δεν πρεπει να τα κανεις αν δεν εισαι προ, αλλα μιλαω απλα για φιλοτιμα στριψιματα ποιο πολυ και γρηγορο ρυθμοδεν καταλαβαινω γιατι συνεχεια συσχετιζεται την ποιο παιχνιδιαρικη και εντονη οδηγηση με ''γαμαω και δερνω'' και ολο αυτο το κλημα του καυλομενου καγκουροελληναρα 20χρονου, η του επαρχιοτη 16χρονου που κανει μαγγιες και ολο αυτο το γυφταριο.... δεν ειναι ετσι... μπορεις να εισαι και κυριλε και πεχνιδιαρης ταυτοχρονα, ολη αυτη η σοβαροφανεια που διακατεχει τους περισσοτερους ειναι επιφανιακη.... η μηχανη δεν ειναι οικογενιακο αυτοκινητο 1200 cc και 90 αλογα.... ειναι φτιαγμενο να στριβει, εχεται δει την κορονα του λαστοιχου της μοτο σας? αυτη που δεν ειανι επιπεδη λεω.... ε! ειναι για να πατιεται γιαυτο .... το ποσω θα στριψει και με τι επιτυχεια εξαρτατε απο τον καβαλαρη και το πρακτις ΠΡΑΤΚΙς ΠΡΑΚΤΙΣ ΠΡΑΚΤΙΣΝαι δεν χρειαζεται να πας στα ορια για να στριψεις, γαιτι αν πας ορια κα ιιδηκα με μια δυνατη μοτο δεν θα στριψεις μαλλονθα αποδημησεις μονιμα, αλλα οδηγας και ξερεις οτι το ποσο θα πλαγιασεις εξαρτατε με ποσα θα μπεις στην στροφη και την κλιση της αναλογα ειναι αυτα..... και ιδικα για να φτασεις σε σιμειο να πεις οτι το χαιρεσε πρεπει να ανεβεις λιγακι.... θα παρεις την στροφη με 60 με τα με 70 μετα με 100..... οσο το πας ενα επιπεδο ποιο πανω θα το νιωθεις ποιο καλα, γιατι ειμα σιγουρος οτι οσο συνετος και να εισαι δεν θα σε καληπτει να στριβεις παντα ομαλα και με 50 οπου δεν χρειαζεται να πλαγιασεις και ιδιετερα...αν καλοσυντηρεις το μηχανακι σου, του εχεις καλο λαστοιχακι, οι αναρτισεις του ΔΕΝ ειναι σοβρακο και γενικα εχεις καλο στησημο και η μηχανη εχει καποια καλα ορια τοτε φταστα μην σε φοβηζει ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΟΜΩΣ.... και ναι δυστηχος 2 ροδες ειναι οσοι καβαλανε το ξερουν ειτε πιτσιρικια ειτε ενηλικοι ειτε επαγγελματιες και ξερουν οτι δεν ειναι αμαξι, και να πεσεις μπορεις, και να σκοτωθεις.... αλλα αμα συνεχεια εχεις αυτο στο μυαλο σου δεν θα καταφερεις να στριψεις ποτε και οταν πιγαινεις με φιλους για βολτα θα στριβουν τα σκουτερ με δυκαβαλο τα παποια και τα αλλα μοτο και εσυ θα πλακονεσαι στα φρενα για να το φερεις εκει που μπορεις και να μπεις στην στροφηεν τελοι. 100% συμφωνω πως ειναι μεχρι να πεσεις και ''να βαλεις μυαλο'' αν και απεχθανομαι αυτην την εφραση γιατι μου θημιζει ενα μικρο παιδακι 9 χρονων που του λες μην παιζεις με τον αναπτηρα και οταν θα καει και θα κλαιει του λενε ολοι εγω στο ελεγα καλα να παθεις, εμα πως θα μαθεις εαν δεν παθεις!?.... ειμαστε ολοι μας μεγαλα παιδια ποια και ξερουμε οτι πρεπει να προσεχουμε στον δρομο ιδικα με τα μοτορια μας και οταν θελουμε να στιψουμε να το κανουμε εκει που δεν θα κινδυνεβει καποιος συνανθρωπος μας και εμεις οι ιδιοι και σταδιακα ξαναλεω! ο βαλεντινο ροσι δεν εγινε ετσι οπως ειναι σε δυο βραδυα.... αλλα και απο την αλλη αν θελουμε να στριβουμε και να παρουμε τον αερα ΝΑΙ πρεπει να πιεστουμε λιγακι και να παρουμε αποφαση εκει που το εσθημα αυτοσυγκρατισης σε σταματαει να κανουμε την κινηση αυτη που θα μας παει ποιο πανω.... αλλα συνετα γιατι αλλιως θα μας παει πολυ ποιο πανω, πολυ ομως ... ειναι ολα εξασκιση και δυστηχος οσο το αφηνεις αυτο σε αφηνει....αν ομως νιωθεις οτι θα πεσεις και δεν το εχεις, καλητερα μην το προσπαθησεις καν... αν τοχεις η οχι το ξερει ο καθε αναβατης μεσα του. καλητερα αρτιμελης και να μην στριψεις ποτε! αλλα και η μηχανηη ρισκο ειναι ολα ρισκο ειναι..... μπορεις βεβαια να τα σκας αδρα να μαθεις να στριβεις μεσα στην πιστα οπου δε κινδυνευει καποιος αλλως γιατι ο αλλος δεν φταιει να τον παρεισ σοτν λεμο σου , και οταν βγεις δρομο να εχεις τον αερανα στριψεις και λιγο παραπανω.και κατι τελευτεο , παντα με εξοπλισμο παιδες.... παντα... ακομακ ια χαλαρη βολοτουλα, καλα κρανος δεν το αναφερω καν ειναι υτονοητο, μπουφανακι, γαντια, μποτες, και οτι αλλο μπορει η τσεπη σας.... το δερμα στην ασφαλτο σε περιπτοση φετας στην στροφη ποναει πολυ Τροποποιήθηκε Ιούνιος 8 , 2016 από τον hraklis 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Di_Manolio 2.481 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2016 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
foten21 1.372 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2016 (τροποποιήθηκε) ακυρο Τροποποιήθηκε Ιούνιος 8 , 2016 από τον foten21 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lavazutra 2.890 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2016 Ηρακλη μετά την 2 παράγραφο σταμάτησα να διαβάζω.........πονέσανε τα μάτια μου... 8 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hraklis 494 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2016 Ηρακλη μετά την 2 παράγραφο σταμάτησα να διαβάζω.........πονέσανε τα μάτια μου... εχεις δικιο φιλε ειμαι ανορφογραφος, αλλα κανε τον κοπο και διαβασε τα αυτα που λεω πιστευω εχουν ενδιαφερον.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spyrosk42 1.265 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2016 εχεις δικιο φιλε ειμαι ανορφογραφος, αλλα κανε τον κοπο και διαβασε τα αυτα που λεω πιστευω εχουν ενδιαφερον.... Ηρακλή ρίξε μια ματιά εδώ ρε φίλε γιατί κρίμα είναι να γράφεις τόσα και να αγνοούνται λόγω ορθογραφίας https://support.google.com/toolbar/answer/146786?hl=el (αυτό είναι για chrome, αλλά όποιον άλλο browser και να χρησιμοποιείς υπάρχει και για εκείνον). 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9 , 2016 E δε χρειαζεται να σχολιασω, ουτε να εχεις τεχνητες αρθρωσεις για να εχεις και ενα σοβαρο λογο παραπανω να μη σκεφτεσαι σαν τον Ηρακλη... Συμφωνω 101% με τους απο πανω μου E δε χρειαζεται να σχολιασω, ουτε να εχεις τεχνητες αρθρωσεις για να εχεις και ενα σοβαρο λογο παραπανω να μη σκεφτεσαι σαν τον Ηρακλη... Συμφωνω 101% με τους απο πανω μουΓαβριήλ αυτή είναι η πεμπτουσία για εμάς σύντροχε.Να ευχαριστιόμαστε όσο μπορούμε τις αγαπημένες μας αλλά με σύνεση και ταξιδιάρικα, άσε τα άλλα δεν είναι για εμάς και έχω την εντύπωση και τώρα που το σκέφτομαι ότι στο Οδοιπορικό από το οποίο ξεκίνησε η συζήτηση περάσαμε πολύ καλύτερα από οποιονδήποτε γΛήγορο .Για τα υπόλοιπα περί ορέξεως κολοκυθόπιττα. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hraklis 494 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9 , 2016 Γαβριήλ αυτή είναι η πεμπτουσία για εμάς σύντροχε.Να ευχαριστιόμαστε όσο μπορούμε τις αγαπημένες μας αλλά με σύνεση και ταξιδιάρικα, άσε τα άλλα δεν είναι για εμάς και έχω την εντύπωση και τώρα που το σκέφτομαι ότι στο Οδοιπορικό από το οποίο ξεκίνησε η συζήτηση περάσαμε πολύ καλύτερα από οποιονδήποτε γΛήγορο .Για τα υπόλοιπα περί ορέξεως κολοκυθόπιττα.ρε συ σαββα δεν χρειάζεται να εισαι γρηγορος και γκαζοφονιας για να πλαγιασεις..... ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ.... αναγκαστικά ανεβαζεις ρυθμους προκείμενου να πλαγιασεις σε μεγαλητερη κλιση λογο φυγοκεντρου ειναι απλη φυσικη. αλλο το ταξιδι, αλλο το σημερα εχω ορεξη να παω παρνηθα για αναβαση καταβαση ,αλλο να παω ριμπας για κοντρες ,αλλο το να παω κυριλε με την κοπελια τερα πετρα.... αναλογα την περιπτωση ειναι και το γκαζι... εκτως αν εισαι 15χρονος καγκουρας με φρακτη και 50ρι με μικουνια που το οδηγαει σαν να το εκλεψε. και εσυ που πας χαλαρο ταξιδακι και εγω που το στριβω σαν μουρλος το ευχαριστιομαστε εξισου.ξερεις ποσες φορες ακομα και τωρα με το κατεμ την καβαλαω και δεν θελω ουτε στα μισα του κοφτη να την παω? ε! αλλες τοσες θέλω να την σκισω μεχρι κοφτες!Απλα αυτα τα λεω για τον λαθος συσχετισμο του γρηγορου με τον παιχνιδιαρη... αυτο το ''γρηγορος'' εχει τοσο αρνιτικη βαρυτητα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9 , 2016 ρε συ σαββα δεν χρειάζεται να εισαι γρηγορος και γκαζοφονιας για να πλαγιασεις..... ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ.... αναγκαστικά ανεβαζεις ρυθμους προκείμενου να πλαγιασεις σε μεγαλητερη κλιση λογο φυγοκεντρου ειναι απλη φυσικη. αλλο το ταξιδι, αλλο το σημερα εχω ορεξη να παω παρνηθα για αναβαση καταβαση ,αλλο να παω ριμπας για κοντρες ,αλλο το να παω κυριλε με την κοπελια τερα πετρα.... αναλογα την περιπτωση ειναι και το γκαζι... εκτως αν εισαι 15χρονος καγκουρας με φρακτη και 50ρι με μικουνια που το οδηγαει σαν να το εκλεψε. και εσυ που πας χαλαρο ταξιδακι και εγω που το στριβω σαν μουρλος το ευχαριστιομαστε εξισου.ξερεις ποσες φορες ακομα και τωρα με το κατεμ την καβαλαω και δεν θελω ουτε στα μισα του κοφτη να την παω? ε! αλλες τοσες θέλω να την σκισω μεχρι κοφτες!Απλα αυτα τα λεω για τον λαθος συσχετισμο του γρηγορου με τον παιχνιδιαρη... αυτο το ''γρηγορος'' εχει τοσο αρνιτικη βαρυτηταΛες να μη τα ξέρω? Και ποιος είπε ότι οι <<αργοί με ρυθμό>> δεν είναι γρήγοροι και όχι γΛήγοροι? Ρητορική ερώτηση = δεν απαιτείται απάντηση.ΟΚ συνεχίστε εγώ είπα δυο κουβέντες στον Γαβριήλ σύντροχε, δεν ψάχνομαι, ξέρω δεκαετίες τώρα τι θέλω αυτά είναι για άλλους.Αφιερωμένο στα ρεμπέτικα συντρόχια με την καληνύχτα μου : 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
enterprise-psi 1.083 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9 , 2016 Γαβριήλ αυτή είναι η πεμπτουσία για εμάς σύντροχε.Να ευχαριστιόμαστε όσο μπορούμε τις αγαπημένες μας αλλά με σύνεση και ταξιδιάρικα, άσε τα άλλα δεν είναι για εμάς και έχω την εντύπωση και τώρα που το σκέφτομαι ότι στο Οδοιπορικό από το οποίο ξεκίνησε η συζήτηση περάσαμε πολύ καλύτερα από οποιονδήποτε γΛήγορο .Για τα υπόλοιπα περί ορέξεως κολοκυθόπιττα.Χαλαρά , τουριστικά πηγαίναμε στο οδοιπορικό, και χαλαρά πλαγιάσαμε 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hraklis 494 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9 , 2016 ετσι αυτα θελουμε να βλεπουμε! ωραιος! παντα τετοια! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GavriilVet 2.796 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9 , 2016 (τροποποιήθηκε) Ενταξει, νομίζω ότι δε ψάχνουν ολοι τα ιδια οδηγώντας τα οχήματα τους . Γιαυτό και υπάρχουν τόσες διαφορετικές κατηγορίες. Το παν είναι να τα έχεις βρει με τον εαυτό σου και τι θέλεις να αποκομισεις οδηγώντας αυτο το περίεργο όχημα που λέγεται μοτοσυκλέτα. Εγω έχω βρει πως θέλω να στριβω (για να το συνδέσω με τον τίτλο του θέματος), αλλα κι αυτό είναι γούστο, και όπως όλα τα γούστα, δεν είναι κοινο σε όλους τους ανθρώπους Με το καλο και το 6ο οδοιπορικό να ξαναλέμε εμπειρίες! Τροποποιήθηκε Ιούνιος 9 , 2016 από τον GavriilVet 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10 , 2016 Χαλαρά , τουριστικά πηγαίναμε στο οδοιπορικό, και χαλαρά πλαγιάσαμε Πούναι η φατσούλα με τις σφαλιάρες ?Δεν έχει ?Κακώς..... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
πυξιδας990 1.212 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10 , 2016 υπαρχουν μηχανακια που θελουν να στριψουν αλλα δεν θελει ο αναβατης.κατασταση Χυπαρχουν μηχανακια που δεν θελουν να στριψουν και δεν θελει ο αναβατης.κατασταση 1υπαρχουν μηχανακια που δεν θελουν να στριψουν αλλα θελει ο αναβατης.κατασταση χυπαρχουν μηχανακια που θελουν να στριψουν και θελει ο αναβατης.κατασταση 2.οι παραπανω συνδιασμοι μπουρδουκλωνονται αναλογα τη μερα του αναβατη.οποτε 1Χ2.....παμε για στοιχημα.... 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
enterprise-psi 1.083 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10 , 2016 Πούναι η φατσούλα με τις σφαλιάρες ?Δεν έχει ?Κακώς..... 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10 , 2016 Άμα βρεις με ΜΟΤΟΓΑΝΤΙ θάμαι φχαριστημένος αλήτη μαλιά μοτοσακόβιο ρεμάλι ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
noodles 6.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10 , 2016 θα σας βαλω φωτο φιλου (αν μου δωσει το οκ) που ξυνει γονατο, αγκωνα, σκουλαρικι με 60-70 χλμ. αν τον δειτε θα νομισετε πως ειναι τουλαχιστον παγκοσμιος. υγ. σε βολτες πλεων δεν ερχεται γιατι βαρεθηκαμε να τον περιμενουμε μονο σε 2-3 στροφες στην εισοδο της πολης ξυνει τα παντα, πουθενα αλλου δε μπορει να παει, ουτε καν με νορμαλ ρυθμο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GavriilVet 2.796 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2017 χεχεχε... τελικα πεφτει η μηχανή, τελικα στριβει, αμα τη στριψεις Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
meccanica 223 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2017 υπαρχουν μηχανακια που θελουν να στριψουν αλλα δεν θελει ο αναβατης.κατασταση Χυπαρχουν μηχανακια που δεν θελουν να στριψουν και δεν θελει ο αναβατης.κατασταση 1υπαρχουν μηχανακια που δεν θελουν να στριψουν αλλα θελει ο αναβατης.κατασταση χυπαρχουν μηχανακια που θελουν να στριψουν και θελει ο αναβατης.κατασταση 2.οι παραπανω συνδιασμοι μπουρδουκλωνονται αναλογα τη μερα του αναβατη.οποτε 1Χ2.....παμε για στοιχημα....μεγαλες κουβεντες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες