Kostas_dev 564 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 19 , 2016 Το θεμα ειναι να νιωθεις ανετα..Κανε οπως κανω και εγω.Παίξτο η "σκούπα" της παρέας. Κάλυψε περίτεχνα την κουλαμάρα σου λέγοντας "Παιδιά θα μείνω τελευταίος να σας προσέχω" .Ενω ολοι θα ξεχυθούν κα@#$μενοι εσυ αναλαβε αυτο τον ηρωικό "ρόλο" στην επόμενη βόλτα...Οταν οι αλλοι σου λενε "μα γιατι πας με 110 ενω ολοι πανε με 140 " κάνε οπως κάνω και εγώ... γραφτους ολους στα @@ σου και απόλαυσε το τοπίο..Αν ηταν να ήσουν γρήγορος θα ήσουν απο τα 16 δεν ξερω κατα πόσο "you can teach an old dog new tricks"..... 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CafeRacer 379 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 19 , 2016 Ti ρολο βαρανε τα ρουλεμαν στο στριψιμο οεο; απορια ειναι..οσο για τα τσαγάκια, ας με κερναει οποιος θελει αρκει να βελτιώνομαι ! Ειδικα αν ειναι και του τιμονιου τεράστιο!! Δεν έχεις πληροφόρηση αλλού πατάς αλλού βρίσκεσαι.Αλλα κ των τροχών παλι μαύρο χαλί σαν να έχεις βάλει κινητήρα σε καροτσάκι του σούπερ μάρκετ ειναι...τι να λέμε...Για μένα ασχολησου περισσότερο με το cbf περαν του οτι ειναι σωστο μηχανικα ειναι κ πιο αδύναμο κ όλα γίνονται σε μικρότερες ταχύτητες κ εχει χρόνο ο εγκέφαλος να προσαρμοστεί σε αυτά που του ζητάς..Ποσά χρόνια οδηγας; Αν είσαι καινούργιος ειναι λογικό να μην νοιωθεις στην αρχή.Αλλα κάποια στιγμή αρχίσεις κ καταλαβαίνεις τι παίζει ποσο να φρεναρεισ ποτε να αρχισεισ να στριβεις πως ν βάλεις το σώμα πάνω στην μηχανη να πιέσεις τα μαρσπιε που να κοιτασ κλπ γίνεται δεύτερη φύση σου με τον καιρο..αν δεις σε φωτογραφίες άτομα που στρίβουν σωστά έχουν χαρακτηριστικη στάση. Αυτο γίνεται κανονικα ενστικτωδώς...αν οδηγας πολλα χρόνια κ δεν το χεις τότε ίσως πρέπει να πας στο σχολείο που λένε τα παιδιά Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GavriilVet 2.796 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 19 , 2016 (τροποποιήθηκε) Το θεμα ειναι να νιωθεις ανετα..Κανε οπως κανω και εγω.Παίξτο η "σκούπα" της παρέας. Κάλυψε περίτεχνα την κουλαμάρα σου λέγοντας "Παιδιά θα μείνω τελευταίος να σας προσέχω" .Ενω ολοι θα ξεχυθούν κα@#$μενοι εσυ αναλαβε αυτο τον ηρωικό "ρόλο" στην επόμενη βόλτα...Οταν οι αλλοι σου λενε "μα γιατι πας με 110 ενω ολοι πανε με 140 " κάνε οπως κάνω και εγώ... γραφτους ολους στα @@ σου και απόλαυσε το τοπίο..Αν ηταν να ήσουν γρήγορος θα ήσουν απο τα 16 δεν ξερω κατα πόσο "you can teach an old dog new tricks"..... Ειδικα αν ειναι και του τιμονιου τεράστιο!! Δεν έχεις πληροφόρηση αλλού πατάς αλλού βρίσκεσαι.Αλλα κ των τροχών παλι μαύρο χαλί σαν να έχεις βάλει κινητήρα σε καροτσάκι του σούπερ μάρκετ ειναι...τι να λέμε...Για μένα ασχολησου περισσότερο με το cbf περαν του οτι ειναι σωστο μηχανικα ειναι κ πιο αδύναμο κ όλα γίνονται σε μικρότερες ταχύτητες κ εχει χρόνο ο εγκέφαλος να προσαρμοστεί σε αυτά που του ζητάς..Ποσά χρόνια οδηγας; Αν είσαι καινούργιος ειναι λογικό να μην νοιωθεις στην αρχή.Αλλα κάποια στιγμή αρχίσεις κ καταλαβαίνεις τι παίζει ποσο να φρεναρεισ ποτε να αρχισεισ να στριβεις πως ν βάλεις το σώμα πάνω στην μηχανη να πιέσεις τα μαρσπιε που να κοιτασ κλπ γίνεται δεύτερη φύση σου με τον καιρο..αν δεις σε φωτογραφίες άτομα που στρίβουν σωστά έχουν χαρακτηριστικη στάση. Αυτο γίνεται κανονικα ενστικτωδώς...αν οδηγας πολλα χρόνια κ δεν το χεις τότε ίσως πρέπει να πας στο σχολείο που λένε τα παιδιά To cbf ακι αν το χω, θα το χω μια βδομαδα στην αδεια... Ολα κουλ λεμεεε... 19 μηνες οδηγάω ναουμ.. τη θεωρια την εχω καλοδιαβασει ντοντ γουορι Τροποποιήθηκε Απρίλιος 19 , 2016 από τον GavriilVet Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lavazutra 2.890 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 19 , 2016 cbf? what happened to Bandit and Versys...... Μαλακία κάνεις ..... πάρε kawasaki να φχαριστηθείς στροφιλίκι...... :p Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
adel 445 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 19 , 2016 To cbf ακι αν το χω, θα το χω μια βδομαδα στην αδεια... Ολα κουλ λεμεεε... 19 μηνες οδηγάω ναουμ.. τη θεωρια την εχω καλοδιαβασει ντοντ γουοριΤην έχεις διαβάσει, αλλά τη δουλεύεις καθόλου; Κάνεις καμιά βόλτα με σκοπό να "προπονηθείς" συνειδητά σε κάποιο από τα σημεία της θεωρίας; Πχ. "σήμερα θα δουλέψουμε το στρίβω-με-ανάποδο-τιμόνι" ή το "ανοίγω γκάζι σταθερά και ομαλά μέχρι την έξοδο της στροφής" ή το "σφίγγω ντεπόζιτο με τα γόνατα και πιάνω τιμόνι χαλαρά ίσα-ίσα με τα δάχτυλα" ή το "φρενάρω χωρίς να ρίχνω καθόλου βάρος στο τιμόνι" ή το "βγάζω σώμα ή/και κώλο ή/και γόνατο προς το εσωτερικό της στροφής" ή "κοιτάω προς την έξοδο" ή "σκανάρω το δρόμο, χαράσω γραμμές με το μυαλό μου, έχω πλήρες σχέδιο για το πως θα μπω/βγω από τη στροφή" ή το "κατεβάζω ταχύτητες με bleeping ενώ ταυτόχρονα φρενάρω με ένα-δύο δάχτυλα" κλπ.Όλα αυτά είναι πραγματάκια που μπορείς να τα δουλεύεις σιγά-σιγά και ένα-ένα ακόμα και στην καθημερινή σου μετακίνηση, αρκεί να το κάνεις συνειδητά, δεν χρειαζεσαι να πηγαίνεις μαλλιά στην Επίδαυρο και να τα κάνεις όλα μαζί για να προπονείσαι σε βασικές κινήσεις και τρόπο σκέψης/όρασης. Το ζητούμενο είναι να αποκτήσεις σιγά-σιγά αυτοματισμούς ώστε όλα αυτά να γίνονται από μόνα τους χωρίς να το πολυσκέφτεσαι, ώστε να μπορείς να συγκεντρωθείς στην οδήγηση και την απόλαυση της. Δεν είναι ζητούμενο να γίνεις χεράς και να ξύνεις αγκώνες, αλλά να είσαι άνετος πάνω στο μηχανάκι σου και να καταλαβαίνεις τι κάνεις, πότε και γιατί.Έχω ένα γείτονα εδώ στις Βρυξέλλες, χωμάτινος με ένα GS 800, που κάθε φορά που τον βλέπω την οδηγάει όρθιος. Δεν το κάνει για φιγούρα, το κάνει για να διατηρεί τους αυτοματισμούς του και να βοηθήσει το σώμα του να θυμάται τι πρέπει να κάνει όταν θα βγει στο χώμα, γιατί αν περιμένει να σηκωθεί στους μαρσπιέδες του μια φορά το δίμηνο που βγαίνει προς το έξω, βράσε ρύζι θα χάσει τη μισή του μέρα μέχρι να ξαναέρθει στα ίσια του. Το ίδιο ισχύει και με την άσφαλτο, προπόνηση θέλει, χιλιόμετρα, δουλειά στα επί μέρους, και να καταλάβεις ότι τέλειος δε θα γίνεις ποτέ, κάθε μέρα υπάρχει ένα κομματάκι που μπορείς να ανακαλύψεις/βελτιώσεις.Νομίζω πως είχε και εδώ ανέβει παλιότερα ένα βιντεάκι με κάτι παππούδες εντουράδες, που πήγαιναν μαλλιά στα εξήντα τους, και όταν κάτι πιτσιρίκια τους ρωτούσαν που αξίζει τον κόπο να ρίξουν χρήματα στη μηχανή τους ώστε να πηγαίνουν πιο γρήγορα, στις αναρτήσεις, στα φρένα ή κάπου αλλού, εκείνοι τους απαντούσαν "στη βενζίνη"... 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ta-sio 223 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 19 , 2016 Είχα το ίδιο θέμα σε μια εκδρομούλα που έκανα με μια παρέα που αρκετά έμπειρη στο τιμόνι....Ήμουν προ-τελευταίος χωρίς ελπίδα να τους φτάσω και από πίσω μου είχα την ''σκούπα'' της παρέας, ένα τύπο που μας είχε όλους για πλάκα. Δεν ζοριζόταν αυτός: 'αμα θέλω να σε περάσω θα σε περάσω'' μου έλεγε...Εγώ μέσα στο άγχος να κρατάω γραμμές, να μην κάνω λάθη, να προσέχω πως μπάινω-βγαίνω σε στροφες κτλ και τελικά όλα ανάποδα μου έβγεναν και με πολύ ρίσκο να πέσω...Στην μέση της διαδρομής αποφασίζω να πάω χαλαρά μιας και δεν θα τους έφτανα με τίποτα...Τα συμπεράσματα από εκείνη την στιγμή και μετα;α) είχα χάσει την μισή απόλαυση της διαδρομής προσπαθόντας να τους φτάσωβ)η διαφορά σε χρόνο με την υπόλοιπη παρέα ήταν του λεπτού (με περίμεναν ένα λεπτό από στάση σε στάση) γεγονός που δεν άξιζε να ρισκάρωγ) στο δεύτερο μισό της διαδρομης που χαλάρωσα βελτιώθηκα (τουλ έτσι νομίζω)δ)ΓΥΡΙΣΑ ΣΠΙΤΙ ΑΓΡΑΤΣΟΥΝΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΡΗ ΠΟΥ ΕΙΔΑΑπόλαυσε χαλαρά τις βόλτες σου και όλα θα έρθουν με τον χρόνο... 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lavazutra 2.890 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 19 , 2016 Την έχεις διαβάσει, αλλά τη δουλεύεις καθόλου; Κάνεις καμιά βόλτα με σκοπό να "προπονηθείς" συνειδητά σε κάποιο από τα σημεία της θεωρίας; Πχ. "σήμερα θα δουλέψουμε το στρίβω-με-ανάποδο-τιμόνι" ή το "ανοίγω γκάζι σταθερά και ομαλά μέχρι την έξοδο της στροφής" ή το "σφίγγω ντεπόζιτο με τα γόνατα και πιάνω τιμόνι χαλαρά ίσα-ίσα με τα δάχτυλα" ή το "φρενάρω χωρίς να ρίχνω καθόλου βάρος στο τιμόνι" ή το "βγάζω σώμα ή/και κώλο ή/και γόνατο προς το εσωτερικό της στροφής" ή "κοιτάω προς την έξοδο" ή "σκανάρω το δρόμο, χαράσω γραμμές με το μυαλό μου, έχω πλήρες σχέδιο για το πως θα μπω/βγω από τη στροφή" ή το "κατεβάζω ταχύτητες με bleeping ενώ ταυτόχρονα φρενάρω με ένα-δύο δάχτυλα" κλπ. Αει μαμήσου μόνο που τα διάβασα αγχώθηκα ρε μ@λανγκα......Εσύ δεν πας βόλτα για την πτυχιακή σου βγαίνεις έξω 7 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
adel 445 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 19 , 2016 Αει μαμήσου μόνο που τα διάβασα αγχώθηκα ρε μ@λανγκα......Εσύ δεν πας βόλτα για την πτυχιακή σου βγαίνεις έξω Τι μαλάκα είναι...Εντάξει ρε, αν σου πέφτουν πολλά, εσύ μάθε τα sos... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tuning 709 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 19 , 2016 σχολειο αμμεσα,γιατι?? γιατι θα μαθεις ετσι δηλαδη λαθος και μετα δυσκολα θα ερθεις στον σωστο δρομο.οσο για τα σκουτερ χλωμο εως αδυνατο να στριψουν καλυτερα εκτος απο τμαχ οπου ειναι οπλο σε αυτα τα πραγματα και γιατι μπορει να τα υποστιρηξει λογο σκελετου μπροστινου κτλ 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GavriilVet 2.796 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 19 , 2016 Την έχεις διαβάσει, αλλά τη δουλεύεις καθόλου; Κάνεις καμιά βόλτα με σκοπό να "προπονηθείς" συνειδητά σε κάποιο από τα σημεία της θεωρίας; Πχ. "σήμερα θα δουλέψουμε το στρίβω-με-ανάποδο-τιμόνι" ή το "ανοίγω γκάζι σταθερά και ομαλά μέχρι την έξοδο της στροφής" ή το "σφίγγω ντεπόζιτο με τα γόνατα και πιάνω τιμόνι χαλαρά ίσα-ίσα με τα δάχτυλα" ή το "φρενάρω χωρίς να ρίχνω καθόλου βάρος στο τιμόνι" ή το "βγάζω σώμα ή/και κώλο ή/και γόνατο προς το εσωτερικό της στροφής" ή "κοιτάω προς την έξοδο" ή "σκανάρω το δρόμο, χαράσω γραμμές με το μυαλό μου, έχω πλήρες σχέδιο για το πως θα μπω/βγω από τη στροφή" ή το "κατεβάζω ταχύτητες με bleeping ενώ ταυτόχρονα φρενάρω με ένα-δύο δάχτυλα" κλπ.Τσου.. πάντα το σκέφτομαι και πάντα λέω για δυο στροφές της προκοπής που θα βρω όλες κι όλες σιγα.. Αλλα ουτε και βγαίνω βολταρω επί τούτου..έχεις ένα δικό στο σκεπτικό σου. (όμως είπε και ο λάβα δλδ). Το αστείο είναι ότι μου είχαν έρθει όλα μαζί στο οποίο και ενώθα λες και ελυνα καμία εξίσωση... Θα ανέβουν και βιντεακια σε λίγο από τα παιδιά στην ομάδα να δω και τι κάνω στραβά σχολειο αμμεσα,γιατι?? γιατι θα μαθεις ετσι δηλαδη λαθος και μετα δυσκολα θα ερθεις στον σωστο δρομο.οσο για τα σκουτερ χλωμο εως αδυνατο να στριψουν καλυτερα εκτος απο τμαχ οπου ειναι οπλο σε αυτα τα πραγματα και γιατι μπορει να τα υποστιρηξει λογο σκελετου μπροστινου κτλASAP.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Le Tavernier 756 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 19 , 2016 (τροποποιήθηκε) Kαλα, θα πεσει πολυ αναλυση στο βιντεακι... Το καπελακι στο βγάζω παντως.. .αναμενω το cbf ακι πως και πως, γιατι με τα test ride δε προλαβαινω να βγαλω ακρη.. Αναλυση αναλυση αναλυση, ψαξιμο και υπομονη, ολα θα γινουνΘΕΜΕ ΒΊΔΕΟ ΤΏΡΑ. ΈΧΩ ΕΤΟΙΜΆΣΕΙ ΠΟΠΚΟΡΝΙΑ Τροποποιήθηκε Απρίλιος 19 , 2016 από τον Le Tavernier Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
telephoner 2.250 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 19 , 2016 (τροποποιήθηκε) Παιδες καποια scooter ειναι μεγαλο cheat γενικα. Δε σας περναει απ' το μυαλο ποσο ευκολα στριβουν.Έχω οδηγήσει αρκετά scooter(sh,beverly,runner,pcx και αλλα) και μόνο την εντύπωση ότι στρίβουν εύκολα δεν μου άφησαν. Βασικά μόνο φόβο μου προκαλούσαν. Τι διάολο...Το μοναδικό scooter που ίσως στρίβει εύκολα είναι το ZZR 1400... @ksino1100 Οταν ειχα το hd2 δε μου ειχε τυχει ποτε να με προσπερασει ανθρωπος σε στροφες. Ο,τι και να καβαλουσαν ημουν πιο γρηγορος.Εντάξει, εδώ γέλασα, πραγματικά έχεις χιούμορ Τροποποιήθηκε Απρίλιος 19 , 2016 από τον telephoner 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kalejaios 1.952 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 19 , 2016 Γνώμη μου ότι πέφτει υπερβολική σκέψη για το τι και πως. Δεν θα δώσετε εξετάσεις, βόλτα θα πάτε. Πάνε κάνε χιλιόμετρα, (το ιδανικό με έμπειρη παρέα, έχει αρκετούς δυνατούς Αθηναίους εδώ μέσα) και θα δεις πως θα γίνεσαι όλο και καλύτερος. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ste7ios 1.738 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 19 , 2016 Δεν είναι ότι πας για εξετάσεις αλλά να ελέγχεις συνειδητά τους δύο τροχούς καταπολεμώντας τον ενστικτώδη φόβο που προκύπτει απο την οδήγηση. Ο Keith Code το περιγράφει πολύ καλά (survival reactions) στο "Twist of a Wrist II"...Και πραγματικά φάνηκε στο μάθημα, πως κατανοώντας μέσο της θεωρίας το τι είναι φυσιολογικό για το δίκυκλο (αλλά αφύσικο για τον εγκέφαλο μας), και τι πρέπει να κάνεις και τι όχι, σε συνδυασμό με εφαρμογή της στην πίστα. Οι φόβοι μειώθηκαν σημαντικά, βελτιώνοντας εντυπωσιακά το επίπεδο της οδήγησης.Μόνος σου δεν μπορείς να βελτιωθείς και πολύ. Υπάρχουν όρια στην αυτομάθηση... Οι περισσότεροι στο μάθημα, αν και γνώριζαν τι έπρεπε να κάνουν, το εκτελούσαν λάθος και μπόρεσαν να το διορθώσουν μόνο μετά απο τις υποδείξεις των εκπαιδευτών στην πίστα, όπως τη στάση του σώματος, το φρενάρισμα, κλπΌλα αυτά σε κάπου 4-5 ώρες συνδυασμένης θεωρίας & πρακτικής.Πριν το σχολείο το επίπεδο μου ήταν 0/10... (Καλά καλά ποδήλατο δεν ήξερα!) Μετά μπορώ να πω ότι ήταν 5/10 και μετά από καιρό άντε να πήγα στο 6/10... Είμαι σίγουρος χωρίς το σχολείο, μόνος μου, δεν θα ήμουν παρά σε ένα 2/10 με μόνιμα λεκιασμένο σώβρακο, ή χειρότερα προς αγορά αγρών...Περαιτέρω βελτίωση του επιπέδου (σωστός υπολογισμός γραμμών, επέκταςη των Ορίων μου κλπ) θα έρθει πάλι με σχολείο, σίγουρα στο περισσότερο ασφαλές περιβάλλον μιας πίστας. (Έχουμε και πολλές... :D ) 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CptAngel 4.604 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 19 , 2016 (τροποποιήθηκε) Εντάξει, εδώ γέλασα, πραγματικά έχεις χιούμορ Θεωρεις οτι λεω ψεματα δηλαδη?Μηπως δεν κατανοεις την εννοια του "ετυχε"?Ή μηπως δεν ειδες αυτο?"Οχι οτι δε γινεται βεβαια, αλλα και μετριος οδηγος να εισαι σε κανουν καλο λογω της ευκολιας που εχουν στις στροφες."Ή μηπως απλα ειχες ορεξη να τρολλαρεις?Ή να βγαλεις χολη που δε μπορουσες να στριψεις με scooter? Για πες. Τροποποιήθηκε Απρίλιος 19 , 2016 από τον CptAngel Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Wolf1138 2.924 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 19 , 2016 Το να μην μπορείς να στρίψεις χωρίς πολλά χιλιόμετρα και χωρίς να έχεις ξεκινήσει μικρός είναι λογικό. Με χιλιόμετρα, προσπάθεια και κάνα σχολείο για να τα κάνεις σωστά θα βελτιωθείς πολύ.Βέβαια ο κίνδυνος να ξέρεις παραμονεύει περισσότερο όταν (νομίζεις ότι) ξέρεις να στρίβεις πλέον.Μην κοιτάς τι κάνουν οι άλλοι είτε καβαλάνε πατίνι είτε πύραυλο.....λογικό να θέτεις τον συνοδοιπόρο ως μέτρο σύγκρισης αλλά στην ουσία είναι ότι χειρότερο μπορείς να κάνεις. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CafeRacer 379 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 19 , 2016 Αμα το λεει η καρδια σου και εισαι και λιγο αρουγκανος ολα γινονται 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
telephoner 2.250 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 19 , 2016 Θεωρεις οτι λεω ψεματα δηλαδη?Μηπως δεν κατανοεις την εννοια του "ετυχε"?Ή μηπως δεν ειδες αυτο?"Οχι οτι δε γινεται βεβαια, αλλα και μετριος οδηγος να εισαι σε κανουν καλο λογω της ευκολιας που εχουν στις στροφες."Ή μηπως απλα ειχες ορεξη να τρολλαρεις?Ή να βγαλεις χολη που δε μπορουσες να στριψεις με scooter? Για πες.Δηλαδη με το σκουτερ των 200 κυβικων δεν σε περασε ποτε και τιποτα σε στροφιλικι, επιμενεις. Ενταξει νομιζω οτι δεν υπαρχει λογος να συνεχισω την κουβεντα, εχεις δικιο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CptAngel 4.604 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 19 , 2016 Δηλαδη με το σκουτερ των 200 κυβικων δεν σε περασε ποτε και τιποτα σε στροφιλικι, επιμενεις. Ενταξει νομιζω οτι δεν υπαρχει λογος να συνεχισω την κουβεντα, εχεις δικιο Γιατι σου 'πε κανεις οτι πηγαινα με το scooter ολη την ωρα σε στροφιλικι και εκανα κοντρες με οποιον εβρισκα ασπουμε?Συνελθε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αλομπαρ 5.214 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 19 , 2016 Οχι δε με νοιάζει να ξυσω μαρσιπιεδες ποτέ, ούτε να τρέξω σε αγώνες στα 34 μουΑλλα ρε γμτ, στο οδοιπορικό στην ομάδα είχαμε ένα σκουτερακι sym 300ρι δικαβαλο φορτωμένο. Εγω με το kle, μονος, μετά βίας μπορούσα να ακολουθήσω στις στροφές. Υπόψιν το παλικαρι που λέω, οδηγάει κι αυτός οσο εγω (δηλαδή ενάμιση χρόνο περίπου). Στρίβει τόσο καλύτερα το σκουτερακι; στρίβει τόσο χάλια το δίκο μου; παίζουν τόσο πολύ ρόλο οι αναρτήσεις του που έχουν γίνει τσίχλα; Το ενοιωθα λες και ότι για να στρίβει με τα ίδια χλμ πρέπει να έχει πολύ μεγαλύτερη κλίση. Τώρα η φταίνε οι αναρτήσεις που λέγαμε, η παίρνω τοοσο λάθος γραμμές και δε προλαβαίνω να ακολουθήσω. Εχω δει και διαβάσει όλα τα τα twist of the wrist κλπ.. Εν τέλει εκτός από τον παράγοντα οδηγός παίζει τόσο πολύ ρόλο μεταξύ αυτων των 2 οχημάτων και η κατάσταση του οχήματος; . δεν διαβασα αυτα που εχουν ειπωθει, συγγνωμη,γνωμη μου ειναι, γραψε χιλιομετρα μονος σου σε στροφιλικια και θα σου βγει 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GavriilVet 2.796 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 19 , 2016 Παιδια παρακαλω καλως οριστε αλλον εναν κουλο στην παρεα... Εμενα! Ξερω οτι σιγουρα θελω λαστιχα (ειναι πλεον 3+ ετων), εμπιστοσυνη στη μηχανη και πολλα-πολλα περισσοτερα χιλιομετρα! Φυσικα και δεν παιζει να γινω Ροσι, Πεντροζα κτλ. αλλα ειναι κριμα να ειμαι συνεχεια σφιγμενος και να μην ευχαριστιεμαι την βολτα και τη μηχανουλα μου. Εχω cbr 600f και βλεπω κατι σκουτερ, παπια και αλλα ''υποδεεστερα'' μηχανακια, να με κανουν να ντρεπομαι που ειμαστε στον ιδιο δρομο.... Τεσπα τα ειπα, ξαλαφρωσα και ηρεμησα!!!!Θα φτιάξουμε όμαδα νέα γουστάρουμε ρε. Μη μασάς! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NinZas 139 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20 , 2016 Θα φτιάξουμε όμαδα νέα γουστάρουμε ρε. Μη μασάς! Θα κανουμε και καγκουρομαζωξεις!! χαχαχαχα!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GavriilVet 2.796 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20 , 2016 Λεπον, μεχρι να πέσει το χρήμα και να παω σε κανα ride shool, θα κανω ασκησούλες μονος μου, δοξα το θεό, εχω ολη τη πεντέλη πανω απο το κεφάλι μου. Γιατι τελικά οπως ειπατε, το να εισαι ολο το χρονο στα φαναρια της Αθήνας, και να περιμένεις να τα κανεις ολα σωστα στις 2-3 βολτες το χρόνο, δε γινεται.Θα προσπάθησω να καταγράφω τη πρόοδο που γίνεται, εδώ, ωστε να αποτελέσει ενα οδηγό do-it-yourself για οποιον δε μπορει να παει σε καμια σχολη, που τη θεωρω αναντικαταστατη. Σκεφτομενος ολη τη κουβέντα που κάναμε, και το τι λάθη είδα οτι κάνω, εχω να (μου) επισημάνω τα εξής.Το μεγαλύτερο μου θέμα, ειναι οι γραμμες που παίρνω. Προσεξα οτι εμπαινα πολυ νωρις στο εσωτερικο της στροφης, δηλαδη εκανα early apex που λενε και στο χωριό μου.Το αλλο μεγάλο θεμα που ειδα οτι εχω ακόμα, ειναι πως οταν πιεστω να στριψω λιγο σβέλτα, σφιγγω πολύ το τιμόνι. Πρώτη άσκηση που θα κάνω τον επόμενο καιρό, ειναι να παιρνω σωστές γραμμές. Ενα πολυ ωραιο αρθράκι επι του θέματος ειναι αυτο, το διαβαζα χτες και με βοηθησε πολυ:http://www.soundrider.com/archive/safety-skills/RS-cc2.aspxΕπομενη ασκηση, θα ειναι να προσπαθω να μπω στη στροφη χωρις να χρησιμοποιησω φρένα, οπως ειχα διαβασει καπω. Προφανως θα ειναι με μικρες ταχυτητες, για να μαθω να κανονιζω σωστα τη ταχυτητα εισοδου. Kαι εδω εγω στο 6.43 που δε παιρνω και πολυ ωραιες γραμμες: Περιμένω ιδέες, και καμια ασκησουλα να κάνω οσο περνάει ο καιρός. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CptAngel 4.604 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20 , 2016 Για καποιο λογο φαινεται να αντιστεκεσαι στη φυσικη ροη της στροφης και να προσπαθεις να την παρεις πιο κλειστα αντι να χρησιμοποιεις ολο το δρομο.Γιατι το κανεις αυτο? Προσπαθησε να νιωσεις λιγο πως παει η στροφη, ακομα και σε χαλαρους ρυθμους. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimip 386 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20 , 2016 Θα σου ελεγα να ξεκινησεις με τη συνηθεια του να κοιτας στο τερμα της στροφης.Εμενα προσωπικα αυτο με βοηθησε στην αρχη.Οταν αρχισα να το συνηθιζω με βοηθησε και στο να ρυθμιζω και το γκαζι μου.Μετα απο αυτα,ξεκινα να προσεχεις πιο πολυ τις γραμμες σου.Ολα τα αλλα θα ερθουν θα το δεις.Γραψε χιλιομετρα οπως σου παν και οι υπολοιποι και θα σαι μια χαρα 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες