Στέργιος Βήχος 3.790 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 12 , 2016 γιατι δε γινονται μαζικες καταγγελιες ρε γμτ με προσειμειωμενα να τελειωνει αυτο το παραμυθι.ειναι τα πιο τσαμπα λεφτα που εκμεταλευονται τον κοσμο για μια γελοια σε διαδικασια δοκιμασια... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Amaretos 16 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 12 , 2016 Οπως ειπαν και παραπανω εκει βγαινει το 100ρικο, το παραβολο συν οι ωρες και καλα που θα χασει ο δασκαλος για να ειναι μαζι σου στην εξεταση. Εγω βεβαια του λεω σαν πολλα δεν μου τα λες και με αυτα και αυτα, μου λεει αντε για σενα μονο (λες και με αγαπησε) αλλα δεν ειμαι και 20 χρονων, ασε που παιζει να τον περναω και 1-2 χρονια , μου λεει θα στο αφησω 60 ευρω. Τεσπα το ξερω οτι ειναι μαλακισμενα φραγκα, αλλα δεν μπορω αλλο εγω να περιμενω, γιατι ετσι που ειναι τωρα με την υπολειθτουργια, θα ξαναπαρω σειρα σε κανα μηνα και αν... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikolai 404 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 12 , 2016 γιατι δε γινονται μαζικες καταγγελιες ρε γμτ με προσειμειωμενα να τελειωνει αυτο το παραμυθι.ειναι τα πιο τσαμπα λεφτα που εκμεταλευονται τον κοσμο για μια γελοια σε διαδικασια δοκιμασια... γτ το περισοτερο φταιξιμο στο ολο θεμα το χουμε εμεις που ειμαστε ηληθιοι και τα δινουμε, σε οποιον κατσει φαση για λαδωμα θα πει σιγα μην βγαλω εγω τωρα το φιδι απ την τρυπα και ειτε θα τα δωσει ειτε θα περασει ειτε αν ειναι εξυπνος θα αλλαξει δασκαλο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kpapageo 4.299 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 12 , 2016 Όταν πριν ενάμιση χρόνο έψαχνα σχολή για το Α η πρώτη κουβέντα που έλεγα στους δασκάλους είναι "μην γυρίσετε να μου πείτε για λαδώματα και ιστορίες, να είμαστε ξηγημένοι". Έτσι εξασφαλίζεσαι ως ένα σημείο ότι δεν θα σου ζητήσουν "εξτραδάκια" στο τέλος. Τον κόβεις και τον άλλον αν είναι κουφαλίτσα ανάλογα με το τι θα σου απαντήσει και πως. Αποκλείεται όλη αυτή η ιστορία να συντηρείται μόνο από τους εξεταστές. Σίγουρα βάζουν το χεράκι τους και οι δάσκαλοι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tasos polymeneas 274 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 12 , 2016 προσωπικά και για αμαξι και για α2 τα περασα κανοντας τα ολα οπως επρεπε να τα κανω.ξερω ατομα ομως που πχ τους εκοψαν για υπεραμεληταια πράγματα. Εστω οτι καλα τους κανανε. αλλα ΡΕ ΠΣΤ δε δεχομαι να περνάνε άλλοι με λάδωμα κλπ. Η διαδικασία αυτή σε σοβαρές χώρες παίρνει μέρες και αμεληταία ποσά. Σε δε επαρχίες χρειάζεται 1000ρικο για να βγαλεις διπλωμα.Η λυση ειναι μια. αντι πορεία του μυβικε/ λεσχη μοτο κλπ να μαζευτει λαος πορεια για το συστημα εξετασεων με καταληψη του υπουργείο (ειρηνικά) . Γενικα οργανωμενη κινηση συντονισμένη για να αλλάξει μια και καλή αυτή η αρρώστεια που λέγεται δημόσιο+σχολες οδηγών+λαδωμα.Ο λαός θέλει και ο τρόπος υπάρχει. Αρκει να βρεθεί μια ομάδα οργανωτών.Ονειροπολώ θα πουν πολυ ξέρωντας ομως οτι έχω δίκιο 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
RIDE_OUT_WEST 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2016 Μάθαμε τιποτα καινούργιο ρε παιδιά; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackDiamond 450 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2016 (τροποποιήθηκε) Δεν έμαθα τίποτα καινούργιο , για την ήπειρο όποιος θέλει ενημερώνεται από εδώ. http://www.php.gov.gr/ Τροποποιήθηκε Μάιος 15 , 2016 από τον BlackDiamond Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Salonica 37 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2016 Θεσσαλονικη με ειπε φιλαρακι που ετοιμαζεται για διπλωμα πως ξαναρχιζει τα μαθηματα γιατι ξαναρχιζουν και οι εξετασεις.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Markarth 93 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2016 Ειμαι 21 σε ενα μηνα, ξεκινισα με το σκεπτικο του να παρω το Α2 ωστε στα 23 να παρω το απεριοριστο (ο καημενουλης να κερδισω ενα ετος..γιατι αλλιως θα περιμενα εως τα 24) και ετσι οπως το παμε μαλλον οντως στα 24 θα το παρω, και το χειροτερο? Θα εχω πεταξει 2 κατοσταρικα για το τιποτα, μιας και ειμαι καλημενος με αυτο το διπλωμα για το μηχανακη που εχω... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
RIDE_OUT_WEST 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2016 Εχουμε νεα;;; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zeus 33 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2016 Μάλλον τις 24 μαη θα δοθεί λύση! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackDiamond 450 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 21 , 2016 Με το καλό όταν ανοίξουν οι εξετάσεις για οδήγηση θα κόψουν παααααααρα πολλά άτομα μόνο και μόνο για το γαμ..το για δεν πρόκειται να πάρουν πίσω τα επιδόματα . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
papasouzas98 135 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 21 , 2016 (τροποποιήθηκε) Μόλις με ενημέρωσαν από το κοντρολ...Μοναδικός τρόπος μείωσης της παραγωγής ρύπων στο περιβάλλον είναι η ελάττωση των ι.χ. ώστε ο κοσμακης να χρησιμοποιεί τα μέσα μαζικής μεταφοράς.έτσι ,καταργειται η υπερωρια των υπαλληλων του υπουργειου μεταφορων,οι σχολές θα υπάρχουν μόνο για επαγγελματικες άδειες Όποιος πρόλαβε πρόλαβε.Υφυπουργός μεταφορών, Μαρίνα χρυσοβελωνη Τροποποιήθηκε Μάιος 21 , 2016 από τον papasouzas98 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
propapias 787 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 21 , 2016 ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackDiamond 450 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 21 , 2016 Μόλις με ενημέρωσαν από το κοντρολ...Μοναδικός τρόπος μείωσης της παραγωγής ρύπων στο περιβάλλον είναι η ελάττωση των ι.χ. ώστε ο κοσμακης να χρησιμοποιεί τα μέσα μαζικής μεταφοράς.έτσι ,καταργειται η υπερωρια των υπαλληλων του υπουργειου μεταφορων,οι σχολές θα υπάρχουν μόνο για επαγγελματικες άδειες Όποιος πρόλαβε πρόλαβε.Υφυπουργός μεταφορών, Μαρίνα χρυσοβελωνηχαχαχαχα αυτό ανέβηκε κάπου ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
papasouzas98 135 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 21 , 2016 Έστω ότι υπάρχει χΕ® τέτοιο ώστε...Στην ιστοσελίδα του ελληνοφρενεια :p .Υπουργείο μεταφορών βρεε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackDiamond 450 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 21 , 2016 Υπάρχει link ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
RIDE_OUT_WEST 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2016 Μάλλον τις 24 μαη θα δοθεί λύση!Μάθαμε τιποτα καινουργιο;; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zeus 33 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2016 τπτ ακομη Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Στέργιος Βήχος 3.790 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2016 Η κοπελια μου εδωσε κανονικα την προηγουμενη εβδομαδα και σε ενα μηνα της ειπανε θα το παραλαβει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
RIDE_OUT_WEST 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2016 Η κοπελια μου εδωσε κανονικα την προηγουμενη εβδομαδα και σε ενα μηνα της ειπανε θα το παραλαβειΣε ποιο νομό φίλε; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Στέργιος Βήχος 3.790 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2016 Αττικης,δεν ειδα αν λεγατε για αλλου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
RIDE_OUT_WEST 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2016 Αττικης,δεν ειδα αν λεγατε για αλλου.Εγω μενω Ηπειρο και ο δασκαλος μου ειπε οτι γινονται λιγες εξετασεις για αυτους που εχουν δικαστηρια ή θελουν επαγγελματικο.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zeus 33 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2016 1 φορα την εβδομαδα γινονται στην ηπειρο οι εξετασεις Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
RIDE_OUT_WEST 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2016 Τουλαχιστον θα βρεθει λυση συντομα ή θα δωσω μετα το καλοκαίρι; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες