G i 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12 , 2016 Shark RSI Smoke στα 160ευρω απο 300+ που ειναι η αρχικη. Το προβλημα ειναι οτι απο μια μικρη ερευνα που εκανα το κρανος αυτο βγηκε το 2010 και μετα σταματησε την κυκλοφορια του οποτε μιλαμε για κρανος 5ετιας, αν οχι 6ετιας.Αλλοι μου λενε οτι εφοσον ειναι μεσα στο κουτι του δεν παθαινει τιποτα, αλλοι ομως μου λενε οτι η shark προτεινει αλλαγη μετα απο 7 χρονια απο την ημερομηνια κατασκευης ή 5 χρονια απο την ημερομηνια αγορας.Φοβαμαι επισης μηπως ηταν εκθεσιακο, το ειχαν στο ραφι δηλαδη εκτεθειμενο τοσο καιρο και γι αυτο ειναι σε τοσο μεγαλη προσφορα.Μου αρεσει παρα πολυ σαν κρανος και γι αυτο επιμενω τοσο και δεν κοιταω κατι αλλο, αν ξερει καποιος κατι παραπανω ή μπορει να με βοηθησει θα το εκτιμουσα πολυ.Ευχαριστω εκ των προτερων. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
basta 532 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12 , 2016 φίλε μου εγώ θα κοιτούσα σε άλλη μάρκα...τρομερά κράνη και σε καταπληκτικές τιμές διαθέτει η suomy (προσωπικά την θεωρώ από τις ποιοτικότερες εταιρίες).Για παράδειγμαhttp://www.mcmotor.gr/products.php?pid=103&new=0&offer=0&pop=0&com=3&cat=0&u=0&gm=0&gf=0&gp=0&page=1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BabisStinson 928 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12 , 2016 Shark RSI Smoke στα 160ευρω απο 300+ που ειναι η αρχικη. Το προβλημα ειναι οτι απο μια μικρη ερευνα που εκανα το κρανος αυτο βγηκε το 2010 και μετα σταματησε την κυκλοφορια του οποτε μιλαμε για κρανος 5ετιας, αν οχι 6ετιας.Αλλοι μου λενε οτι εφοσον ειναι μεσα στο κουτι του δεν παθαινει τιποτα, αλλοι ομως μου λενε οτι η shark προτεινει αλλαγη μετα απο 7 χρονια απο την ημερομηνια κατασκευης ή 5 χρονια απο την ημερομηνια αγορας.Φοβαμαι επισης μηπως ηταν εκθεσιακο, το ειχαν στο ραφι δηλαδη εκτεθειμενο τοσο καιρο και γι αυτο ειναι σε τοσο μεγαλη προσφορα.Μου αρεσει παρα πολυ σαν κρανος και γι αυτο επιμενω τοσο και δεν κοιταω κατι αλλο, αν ξερει καποιος κατι παραπανω ή μπορει να με βοηθησει θα το εκτιμουσα πολυ.Ευχαριστω εκ των προτερων.Όχι. Κράνος 5ετίας? Δώσε 20 ευρώ παραπάνω και πάρε αυτό καλύτερα:http://www.motoexpert.gr/el/krani/krani-nolan/nolan-n87Δεν πάω καν σε ακριβότερα/καλύτερα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Panos1313 84 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12 , 2016 Για την ιστορια, το κελυφος του RSI δεν ειναι φτιαγμενο απο θερμοπλαστικο υλικο, αλλά από "multi-directional composite fibers and strengthened with Carbon/Aramid" με ότι μπορεί να σημαίνει αυτό για την αντοχή του στο χρόνο. Σε σχετικό άρθρο διαβάζω ότι:Ο συνήθης χρόνος ζωής ( ικανός να απορροφήσει ένα χτύπημα με το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα )α ) για τα κράνη με θερμοπλαστικά υλικά είναι τα 3 έως 6 χρόνια β ) για τα σύνθετα υλικά ( fiber class carbon kevlar ) 7 έως 10 χρόνια 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fasarias 1.769 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12 , 2016 ωχ ρε φιλε αυτο ακριβως το κρανος το πηρε ενας φιλος μου τωρα προσφατα (την προηγουμενη βδομαδα) απο αυτο το μαγαζι.Αυτος το πηρε για δευτερο,αλλα εγω απο το λιγο που το επεξεργαστηκα και το φορεσα μου φανηκε βαρυ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fasarias 1.769 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12 , 2016 Μολις μιλησα με τον φιλο μου και μου ειπε οτι το γνωριζε πως το κρανος ειναι παλιο και πως το 2008 που δουλευε σε μαγαζι με αξεσουαρ μοτοσυκλετων-αναβατων πουλουσε το συγκεκριμενο 400 ευρω,αλλα απο επιλογη το αγορασε γιατι του αρεσει και πιστευει πως 150 ευρω που το πηρε ειναι ευκαιρια.Τωρα τι να σου πω δεν θελω να σε παρω και στον λαιμο μου αλλα εγω ρε φιλε κρανος πενταετιας ακομα και 50 ευρω να το πουλαγαν δυσκολα θα το αγοραζα. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
blueninja 582 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12 , 2016 Το RSI δεν αξίζει με την καμία 300 ή 400€. Το είχα παλαιότερα: βαρύ, ανύπαρκτος εξαερισμός, αυξημένος θόρυβος και αρκετός ιδρώτας το καλοκαίρι. Αυτό που μου άρεσε πολύ ήταν η ζελατίνα του! Το είχα πάρει αν θυμάμαι καλά γύρω στα 170 από ebay τότε (πάνε πάνω από 5-6 χρόνια). Ακόμα και στα 160€ θα σου έλεγα να κοιτάξεις σε κάτι άλλο πιο φρέσκο. Πάντως αυτή είναι η τιμή που αξίζει το κράνος (δεν είναι με την καμία κράνος επιπέδου 300-400€). 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CafeRacer 379 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12 , 2016 Επειδη εχω ασχοληθει αρκετα με τα πλαστικα, γενικα ολα τα πολυμερη ειτε ειναι θερμοπλαστικα ειτε aramid(Kevlar κατα την Dupond) ειτε teflon ειτε nylon κλπ χανουν τις ιδιοτητες τους κυριως οταν εκτιθονται στον ηλιο, ή να το πω διαφορετικα ο ηλιος επιταχυνει την διαδικασια. Θα μου πεις οκ πες και κατι νεο...Λοιπον να πουμε κατι νεο ή μαλλον κατι παλιο οσοι εχουμε παει στρατο ξερουμε τα περιφημα G3 τα οποια αποτελουνται απο ατσαλι + καποιο πολυμερες που επελεξε η κατασκευαστρια H&K. Δεν νομιζω οτι ο ΕΣ αλλαζει τα κοντακια και παπιες καθε 3-6 χρονια ομως τα οπλα τρωνε απιστευτο ξυλο (ακομα θυμαμαι τον κολπο οπλισματος με χτυπημα του κοντακιου στο πατωμα) και δεν ιδρωνει το αυτι τους απο αντοχη. Και δεν ειναι οτι δεν τα εχει δει και ο ηλιος. Ομως ολα τα πολυμερη εχουν τα λεγομενα προσθετα. Προσθετα για να μην σπανε, να μην καιγονται, να εχουν χρωμα και να μην τα πειραζει ο ηλιος (προσθετα UV) αυτα τα τελευταια οσο τα βλεπει ο ηλιος τοσο χανονται (μια μυρωδια οταν εχει ηλιο και τα πλαστικα καινε...τα προσθετα που εξατμιζονται ειναι και λεγεται outgasing η ολη φαση αλλα ας μην μπλεξουμε με αστροφυσικες).Αρα σε ενα κρανος που δεν το εχει δει ο ηλιος ακομα και 15 χρονια να περασουν δεν θα κανει κρακ και θα σπασει στο πρωτο χτυπημα γιατι τα προσθετα ειναι μεσα και κρατανε...Ομως οι εταιριες ναι μεν θελουν τζιρους και ψαχνουν αφορμες για να πουλησουν αλλα απο την αλλη εχουν ψαξει και βρει οτι το προιον τους κραταει τις μηχανικες του ιδιοτητες (ετσι λεγεται επιστημονικα η αντοχη) για 3-6χρονια καθημερινης εκθεσης στον ηλιο...Απο εκει και μετα δεν ειναι για πεταμα αλλα δεν σου εγγυωνται και τιποτα. Διαλεγεις και παιρνεις.Και για να απαντησω εγω δεν θα εδινα 160Ευρω για ενα κρανος 6ετιας πρωτον γιατι δεν ξερω αν ηταν σε βιτρινα και αρα ταλαιπωρημενο και δευτερον γιατι μεσα σε 6χρονια η τεχνολογια πλαστικων(προσθετων) εχει προχωρησει και μπορω να παρω κατι που εχει περισοτερο RnD.Αν το αφηνε κανα 50αρι θα το παιρνα και θα το χρησιμοποιουσα σαν μπατσοκρανος για το κεντρο. 6 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klab 7.408 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12 , 2016 Ρε παίδες το πρόβλημα με την πολυκαιρία δεν είναι τόσο στο εξωτερικό κέλυφος αλλά στο εσωτερικό του κράνους (φελιζόλ) που γίνεται κοτρώνα με τα χρόνια. 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
G i 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2016 Ρε παιδιά ευχαριστώ πάρα πολύ πραγματικά για την άμεση ανταπόκριση σας. Η αλήθεια είναι ότι με αποθαρρυνατε πολυ απο το να αγοράσω και ίσως αυτο είναι το σωστό.Μήπως υπάρχει ένα αξιόλογο και όμορφο κράνος στα ~150ευρω , άντε και λίγο παραπάνω; (Απο την εμπειρία σας δηλαδή)Εγώ εδώ και 6 χρόνια είχα ενα marushin tiger απο Luis.de και έμεινα υπερικανοποιημενος και ψάχνω κάτι εξίσου όμορφο και ψιλοποιοτικο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BabisStinson 928 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2016 (τροποποιήθηκε) Ρε παιδιά ευχαριστώ πάρα πολύ πραγματικά για την άμεση ανταπόκριση σας. Η αλήθεια είναι ότι με αποθαρρυνατε πολυ απο το να αγοράσω και ίσως αυτο είναι το σωστό.Μήπως υπάρχει ένα αξιόλογο και όμορφο κράνος στα ~150ευρω , άντε και λίγο παραπάνω; (Απο την εμπειρία σας δηλαδή)Εγώ εδώ και 6 χρόνια είχα ενα marushin tiger απο Luis.de και έμεινα υπερικανοποιημενος και ψάχνω κάτι εξίσου όμορφο και ψιλοποιοτικο. Σου έγραψα και νωρίτερα, δες το Nolan N87. Στα χρήματά του, 180 ευρώ δύσκολα θα βρεις καλύτερο πιστεύω. Ή κανένα HJC RPHA 10+ από εξωτερικό (lidsdirect πχ) και σε καλή προσφορά. Τροποποιήθηκε Απρίλιος 13 , 2016 από τον BabisStinson Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MentalMinD 176 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2016 Ο αντιπρόσωπος της ARAI πουλάει κράνοι των 600€ τα οποία τα έχει στην αποθήκη 3+ χρόνια.Δεν νομίζω ότι αυτό το κράνος έχει κάποιο πρόβλημα λοιπόν.Αλλά το πρόβλημα εδώ είναι ότι δεν μας προσδιόρισες αν μιλάμε για κράνος του κουτιού ή για κράνος βιτρίνας-μεταχειρισμένο.Αν μιλάμε για βιτρίνας ούτε συζήτηση, αν μιλάμε για κουτιού νομίζω πως είναι καλή αγορά. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MyMike 301 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2016 Εγώ θα το έπαιρνα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
G i 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22 , 2016 Ο αντιπρόσωπος της ARAI πουλάει κράνοι των 600€ τα οποία τα έχει στην αποθήκη 3+ χρόνια.Δεν νομίζω ότι αυτό το κράνος έχει κάποιο πρόβλημα λοιπόν.Αλλά το πρόβλημα εδώ είναι ότι δεν μας προσδιόρισες αν μιλάμε για κράνος του κουτιού ή για κράνος βιτρίνας-μεταχειρισμένο.Αν μιλάμε για βιτρίνας ούτε συζήτηση, αν μιλάμε για κουτιού νομίζω πως είναι καλή αγορά.Ουτε εγω το γνωριζω αυτο φιλε μου και δεν νομιζω οτι μπορω να εμπιστευτω τον πωλητη ακομα κι αν μου πει οτι ηταν στο κουτι του. ( Πιο συγκεκριμενα τον ρωτησα την ημερομηνια κατασκευης του κρανους και μου λεει δεν εχει σημασια, οταν επεμεινα μου λεει "εμενα περυσι μου το φεραν στο μαγαζι, περσινο ειναι" και οταν επεμεινα πιο πολυ να μου κανει την χαρη και να δει την πραγματικη ημερομηνια κατασκευης τοτε με πηρε μετα απο 5 λεπτα τηλεφωνο, προς τιμην του, και μου ειπε οτι ειναι 01/2010) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες