keepcalmandbmx 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8 , 2016 Καλησπερα σε ολους.Θελω να μου πειτε τη γνωμη σας για το crypton r 115 μιας και λεω να το παρω αφου το βρηκα σε αριστη κατασταση μεταχειρισμενο...συγκεκριμενα:Εχει παρα πολλα εξτρα σε εξωτερικη εμφανιση,στο μοτερ ειναι ολα μαμα με 40.000,ειναι μοντελο του 2004 αλλα πολυ προσεγμενο.Αξιζει σαν μηχανακι η θα βγαλει προβληματα κτλ...; Το μονο που με προβληματιζει ειναι οτι ειναι 12 χρονων το μοτερ αλλα δουλευει ρολοι και εχει πολυ δυναμη....το εχω οδηγησει αρκετες φορες.Γενικα ειναι αξιοπιστο παπι;Επισης επειδη ειναι τοσων χρονων μηπως θα χρειαστει τιποτα στο μοτερ η αντεχει ακομα με αυτα τα χιλιομετρα; Ευχαριστω εκ των προτερων Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
beter_1993 325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8 , 2016 Aν το ξερεις πως το προσεχε και δεν το σπαγε ολη την ωρα και το δινει και καλα λεφτα παρτο. Κανε εναν γενικο ελεγχο, δες να μην καιει λαδια. Ειναι σκυλια. Κολλητος μου το χει, το χει και για ντελιβερι, 83.000χλμ περιπου και κιχ δεν εκανε. Αλλος που του χει πιει υο αιμα, με λιγοτερα χλμ βεβαια παλι κιχ δεν εχει κανει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
keepcalmandbmx 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8 , 2016 Aν το ξερεις πως το προσεχε και δεν το σπαγε ολη την ωρα και το δινει και καλα λεφτα παρτο. Κανε εναν γενικο ελεγχο, δες να μην καιει λαδια. Ειναι σκυλια. Κολλητος μου το χει, το χει και για ντελιβερι, 83.000χλμ περιπου και κιχ δεν εκανε. Αλλος που του χει πιει υο αιμα, με λιγοτερα χλμ βεβαια παλι κιχ δεν εχει κανει. 1000 το δινει αλλα εχει ριξει 700 σε εξωτερικη εμφανιση....το παιδι φιλος μου ειναι και το παει πολυ ηρεμα!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
thunder ace 406 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8 , 2016 1000 το δινει αλλα εχει ριξει 700 σε εξωτερικη εμφανιση....το παιδι φιλος μου ειναι και το παει πολυ ηρεμα!!700 ευρω σε παπι για εξωτερικη εμφανιση;μα καλα,τι του εβαλε; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
keepcalmandbmx 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8 , 2016 (τροποποιήθηκε) 700 ευρω σε παπι για εξωτερικη εμφανιση;μα καλα,τι του εβαλε;ολα αλλαγμενα ειναι εκτος απο μοτερ και πλαστικα!!Και κανεις αλλος γνωμη παιδια ακουω...! Τροποποιήθηκε Απρίλιος 8 , 2016 από τον keepcalmandbmx Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
thunder ace 406 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8 , 2016 απλα αγορασε το.Ειναι ενα απο τα πιο αξιοπιστα παπια.Και αφου το γνωριζεις.............................................. 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DIAMAPA 1.059 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8 , 2016 go for it και θα εχεις εργαλειο για μια ζωη 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CafeRacer 379 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8 , 2016 Απο τα πιο αξιοπιστα παπια αυτη την στιγμη μην το φοβασαι, ακομα κ να βγαλει κατι μηχανικο το κανεις καινουργιο ξανα με 300ευρω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
keepcalmandbmx 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8 , 2016 (τροποποιήθηκε) Απο τα πιο αξιοπιστα παπια αυτη την στιγμη μην το φοβασαι, ακομα κ να βγαλει κατι μηχανικο το κανεις καινουργιο ξανα με 300ευρω.Παω με την προοπτικη να μην βγαλειι...γιατι και 300 ευρω ειναι λεφταα... Τροποποιήθηκε Απρίλιος 8 , 2016 από τον keepcalmandbmx Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
noodles 6.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8 , 2016 1000 το δινει αλλα εχει ριξει 700 σε εξωτερικη εμφανιση....το παιδι φιλος μου ειναι και το παει πολυ ηρεμα!!να υποθεσω εχει πολλα νικελα πανω? περα απο την πλακα ειναι πολυ αξιοπιστο παπι. αν δε καιει λαδι και ειναι σωστα συντηριμενο παρτο. βεβαια το 1κ ειναι καπως (1.7κ ειχε καινουριο) αλλα κλαιν... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
keepcalmandbmx 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8 , 2016 (τροποποιήθηκε) να υποθεσω εχει πολλα νικελα πανω? περα απο την πλακα ειναι πολυ αξιοπιστο παπι. αν δε καιει λαδι και ειναι σωστα συντηριμενο παρτο. βεβαια το 1κ ειναι καπως (1.7κ ειχε καινουριο) αλλα κλαιν...χαχαχ ναι εχει αβερταα....το ξερω το σκεφτηκα πολυ για την τιμη αλλα εχει πραγματα πανω που ετσι κ αλλιως θα τα εβαζα οποτεε κομπλε....το εχεις και εσυ και λες οτι ειναι αξιοπιστοο; Τροποποιήθηκε Απρίλιος 8 , 2016 από τον keepcalmandbmx Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
propapias 787 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8 , 2016 Τι διπλωμα εχεις? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
keepcalmandbmx 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8 , 2016 Τι διπλωμα εχεις?125! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
noodles 6.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8 , 2016 χαχαχ ναι εχει αβερταα....το ξερω το σκεφτηκα πολυ για την τιμη αλλα εχει πραγματα πανω που ετσι κ αλλιως θα τα εβαζα οποτεε κομπλε....το εχεις και εσυ και λες οτι ειναι αξιοπιστοο;δε το εχω αλλα το εχουν-ειχαν φιλοι. οσοι το προσεχανε δεν επαθε τιποτα και το εχουν ακομα... δε βγαζει καποια συγκεκριμενη βλαβη να ξερεις (δεν ειναι ιννοβα που θελουν μπιελα καθε 35κ χλμ ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
propapias 787 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8 , 2016 (τροποποιήθηκε) Κριμα, με τα ιδια λευτα περνεις freewind http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/7445477/Δεν ξερω αν εχεις βρεθει πανω σε τετοιου ειδους μηχανακι αλλα γ@μαειΤο crypton το θες για βολτες ή για δουλεια? Τροποποιήθηκε Απρίλιος 8 , 2016 από τον propapias Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
keepcalmandbmx 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8 , 2016 δε το εχω αλλα το εχουν-ειχαν φιλοι. οσοι το προσεχανε δεν επαθε τιποτα και το εχουν ακομα... δε βγαζει καποια συγκεκριμενη βλαβη να ξερεις (δεν ειναι ιννοβα που θελουν μπιελα καθε 35κ χλμ )κομπλεε :) Κριμα, με τα ιδια λευτα περνεις freewind http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/7445477/Δεν ξερω αν εχεις βρεθει πανω σε τετοιου ειδους μηχανακι...... χαχα εχω βρεθει φιλε μου απο το νηπιαγωγειο ανεβαινω!! αλλα ειμαι 18 δεν λεει freewind απο τωρα :ρ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
propapias 787 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8 , 2016 Το εχεις οδηγισει? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
keepcalmandbmx 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8 , 2016 (τροποποιήθηκε) Το εχεις οδηγισει?transalp 650 εχω οδηγησει λιγο οχι σε δρομο κανονικο ομως,νταξει σαφως ειναι ολα καλυτερα απο το παπι (αναρτησεις φρενα κτλ) απλα τωρα ενδιαφερομαι για παπι.Και για πριν που ρωτησες το θελω για πολλες βολτες και για δουλεια...γενικα καθε μερα θα το χρησιμοποιω Τροποποιήθηκε Απρίλιος 8 , 2016 από τον keepcalmandbmx Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.984 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8 , 2016 Κριμα, με τα ιδια λευτα περνεις freewind http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/7445477/Βασικα καλησπερα.. Γιατι σε ολα τα θαματα πετας και ενα Freewind μεσα? ενταξη εχει Freewind ο πατερας σου το ξερουμε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
propapias 787 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2016 (τροποποιήθηκε) Διοτι ....Δεν εχω κατι να πω εχεις δικιο, δεν θα επαναληφθει.... Τροποποιήθηκε Απρίλιος 9 , 2016 από τον propapias Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
keepcalmandbmx 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2016 Πειτε γνωμες παιδια!! και κανας κατοχος του παπιου! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
achilleasv 774 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2016 Το εχει ο ξαδερφος μου (η μανα του δηλαδη αλλα εδω και λιγα χρονια μεχρι να παρει το Χ ο ξαδερφος μου επαιρνε αυτο) με το που το πηρε αλλαξε κυλινδροπιστονο με την εγγυηση γτ εκαιγε λαδια απο την αρχη (ετυχε αστοχια υλικου) μετα του χει πιει το αιμα και δεν κανει κιχ.παρτο απο τα καλυτερα παπια 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
geobiker 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24 , 2016 2 crypton r του 04 στη δουλειά (delivery) τους έχουν πιεί το αίμα 150 χιλ χμ, καρφωτές στο σασμαν μόνιμα, αλλαγή στα λάδια αν και όποτε κλπ.. το ενα πρώτη μπιέλα στα 100 χιλ και επισκευη δουλεύει ρολόι το άλλο μπιέλα στα 80 χιλ επισκευή, ξανά μπίελα στα 130 χιλ επισκευή δουλεύει αξιοπρεπώς αλλά κάνει άσχημο θόρυβο στο μοτερ.. κοινώς σκύλοι παλαβοί και οι δύο αλλά δεν παύουν να θέλουν την προσοχή τους... βασικό πρόβλημα η τραγική μαμίσια σέλα τους, χειρότερη κ από bmx... (α έχουμε κ ενα τρίτο r για ρεζέρβα που χει βγάλει θέμα με φλάντζες στα 180 χιλ χμ και μπιέλα στα 150χιλ.) υγ για τα αλλα μηχανακια της δουλειάς review σ άλλο ποστ :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες