Jump to content
Sign in to follow this  
keepcalmandbmx

Γνωμες για crypton r

Recommended Posts

Καλησπερα σε ολους.Θελω να μου πειτε τη γνωμη σας για το crypton r 115 μιας και λεω να το παρω αφου το βρηκα σε αριστη κατασταση μεταχειρισμενο...συγκεκριμενα:Εχει παρα πολλα εξτρα σε εξωτερικη εμφανιση,στο μοτερ ειναι ολα μαμα με 40.000,ειναι μοντελο του 2004 αλλα πολυ προσεγμενο.Αξιζει σαν μηχανακι η θα βγαλει προβληματα κτλ...; Το μονο που με προβληματιζει ειναι οτι ειναι 12 χρονων το μοτερ αλλα δουλευει ρολοι και εχει πολυ δυναμη....το εχω οδηγησει αρκετες φορες.Γενικα ειναι αξιοπιστο παπι;Επισης επειδη ειναι τοσων χρονων μηπως θα χρειαστει τιποτα στο μοτερ η αντεχει ακομα με αυτα τα χιλιομετρα; 

Ευχαριστω εκ των προτερων

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Aν το ξερεις πως το προσεχε και δεν το σπαγε ολη την ωρα και το δινει και καλα λεφτα παρτο. Κανε εναν γενικο ελεγχο, δες να μην καιει λαδια. Ειναι σκυλια. Κολλητος μου το χει, το χει και για ντελιβερι, 83.000χλμ περιπου και κιχ δεν εκανε. Αλλος που του χει πιει υο αιμα, με λιγοτερα χλμ βεβαια παλι κιχ δεν εχει κανει. 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Aν το ξερεις πως το προσεχε και δεν το σπαγε ολη την ωρα και το δινει και καλα λεφτα παρτο. Κανε εναν γενικο ελεγχο, δες να μην καιει λαδια. Ειναι σκυλια. Κολλητος μου το χει, το χει και για ντελιβερι, 83.000χλμ περιπου και κιχ δεν εκανε. Αλλος που του χει πιει υο αιμα, με λιγοτερα χλμ βεβαια παλι κιχ δεν εχει κανει. 

1000 το δινει αλλα εχει ριξει 700 σε εξωτερικη εμφανιση....το παιδι φιλος μου ειναι και το παει πολυ ηρεμα!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

1000 το δινει αλλα εχει ριξει 700 σε εξωτερικη εμφανιση....το παιδι φιλος μου ειναι και το παει πολυ ηρεμα!!

700 ευρω σε παπι  για εξωτερικη εμφανιση;μα καλα,τι του εβαλε;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

700 ευρω σε παπι  για εξωτερικη εμφανιση;μα καλα,τι του εβαλε;

ολα αλλαγμενα ειναι εκτος απο μοτερ και πλαστικα!!

Και κανεις αλλος γνωμη παιδια ακουω...!

Τροποποιήθηκε από τον keepcalmandbmx

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

απλα αγορασε το.Ειναι ενα απο τα πιο αξιοπιστα παπια.Και αφου το γνωριζεις..............................................

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Απο τα πιο αξιοπιστα παπια αυτη την στιγμη μην το φοβασαι, ακομα κ να βγαλει κατι μηχανικο το κανεις καινουργιο ξανα με 300ευρω.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Απο τα πιο αξιοπιστα παπια αυτη την στιγμη μην το φοβασαι, ακομα κ να βγαλει κατι μηχανικο το κανεις καινουργιο ξανα με 300ευρω.

Παω με την προοπτικη να μην βγαλειι...γιατι και 300 ευρω ειναι λεφταα...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

να υποθεσω εχει πολλα νικελα πανω? :laugh:

περα απο την πλακα ειναι πολυ αξιοπιστο παπι. αν δε καιει λαδι και ειναι σωστα συντηριμενο παρτο. βεβαια το 1κ ειναι καπως (1.7κ ειχε καινουριο) αλλα κλαιν...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

να υποθεσω εχει πολλα νικελα πανω? :laugh:

περα απο την πλακα ειναι πολυ αξιοπιστο παπι. αν δε καιει λαδι και ειναι σωστα συντηριμενο παρτο. βεβαια το 1κ ειναι καπως (1.7κ ειχε καινουριο) αλλα κλαιν...

χαχαχ ναι εχει αβερταα....το ξερω το σκεφτηκα πολυ για την τιμη αλλα εχει πραγματα πανω που ετσι κ αλλιως θα τα εβαζα οποτεε κομπλε....το εχεις και εσυ και λες οτι ειναι αξιοπιστοο;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

χαχαχ ναι εχει αβερταα....το ξερω το σκεφτηκα πολυ για την τιμη αλλα εχει πραγματα πανω που ετσι κ αλλιως θα τα εβαζα οποτεε κομπλε....το εχεις και εσυ και λες οτι ειναι αξιοπιστοο;

δε το εχω αλλα το εχουν-ειχαν φιλοι. οσοι το προσεχανε δεν επαθε τιποτα και το εχουν ακομα... δε βγαζει καποια συγκεκριμενη βλαβη να ξερεις (δεν ειναι ιννοβα που θελουν μπιελα καθε 35κ χλμ :winking:)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κριμα, με τα ιδια λευτα περνεις freewind :crazy:

http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/7445477/

Δεν ξερω αν εχεις βρεθει πανω σε τετοιου ειδους μηχανακι αλλα γ@μαει

Το crypton το θες για βολτες ή για δουλεια?

Τροποποιήθηκε από τον propapias

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

δε το εχω αλλα το εχουν-ειχαν φιλοι. οσοι το προσεχανε δεν επαθε τιποτα και το εχουν ακομα... δε βγαζει καποια συγκεκριμενη βλαβη να ξερεις (δεν ειναι ιννοβα που θελουν μπιελα καθε 35κ χλμ :winking:)

κομπλεε :)

Δεν ξερω αν εχεις βρεθει πανω σε τετοιου ειδους μηχανακι......

χαχα εχω βρεθει φιλε μου απο το νηπιαγωγειο ανεβαινω!! αλλα ειμαι 18 δεν λεει freewind απο τωρα :ρ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το εχεις οδηγισει?

transalp 650 εχω οδηγησει λιγο οχι σε δρομο κανονικο ομως,νταξει σαφως ειναι ολα καλυτερα απο το παπι (αναρτησεις φρενα κτλ) απλα τωρα ενδιαφερομαι για παπι.Και για πριν που ρωτησες το θελω για πολλες βολτες και για δουλεια...γενικα καθε μερα θα το χρησιμοποιω

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Βασικα καλησπερα.. Γιατι σε ολα τα θαματα πετας και ενα Freewind μεσα? ενταξη εχει Freewind ο πατερας σου το ξερουμε.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Διοτι ....

Δεν εχω κατι να πω εχεις δικιο, δεν θα επαναληφθει....

Τροποποιήθηκε από τον propapias

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το εχει ο ξαδερφος μου (η μανα του δηλαδη αλλα εδω και λιγα χρονια μεχρι να παρει το Χ ο ξαδερφος μου επαιρνε αυτο) με το που το πηρε αλλαξε κυλινδροπιστονο με την εγγυηση γτ εκαιγε λαδια απο την αρχη (ετυχε αστοχια υλικου) μετα του χει πιει το αιμα και δεν κανει κιχ.

παρτο απο τα καλυτερα παπια

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

2 crypton r του 04 στη δουλειά (delivery) τους έχουν πιεί το αίμα 150 χιλ χμ, καρφωτές στο σασμαν μόνιμα, αλλαγή στα λάδια αν και όποτε κλπ.. το ενα πρώτη μπιέλα στα 100 χιλ και επισκευη δουλεύει ρολόι το άλλο μπιέλα στα 80 χιλ επισκευή, ξανά μπίελα στα 130 χιλ επισκευή δουλεύει αξιοπρεπώς αλλά κάνει άσχημο θόρυβο στο μοτερ.. κοινώς σκύλοι παλαβοί και οι δύο αλλά δεν παύουν να θέλουν την προσοχή τους... βασικό πρόβλημα η τραγική μαμίσια σέλα τους, χειρότερη κ από bmx... (α έχουμε κ ενα τρίτο r για ρεζέρβα που χει βγάλει θέμα με φλάντζες στα 180 χιλ χμ και μπιέλα στα 150χιλ.) 

υγ για τα αλλα μηχανακια της δουλειάς review σ άλλο ποστ :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα