Jump to content
ΣΤΕΛΛΑ

ΣΥΓΚΡΗΣΗ:Χ ΜΑΧ-GTS250iEVO-XEVO250 PIAGGIO

Recommended Posts

Καλησπέρα παιδιά

Είμαι νέο μέλος θα ήθελα την γνώμη σας για αυτά τα 3scooter.προσπαθώ να βρω κάτι καλό χωρίς να ανέβει εξωφρενικά το κόστος .Αυτά που θέλω είναι να έχει αρκετή δύναμη γιατί σχεδόν πάντα θα είμαστε 2 και το θέλω και για μακρινές αποστάσεις με άνετη σελά αρκετό αποθηκευτικό .Δεν θέλω να είναι γρήγορο αλλά στιβαρό και ασφαλες.αν έχετε και κάτι άλλο να μου προτείνετε περιμένω. ευχαριστώ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Καλησπέρα και καλωσήρθες.

Ανοιξε θέμα εδώ http://www.mybike.gr/forums/forum/75-χ-vs-ψ-vs-ω/ καλύτερα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Aπο μενα το Sym. Χωραει 2 κρανη, ειναι σκυλι, εχεις δυναμη με λιγη καταναλωση και το θεωρω ομορφο! Το μονο μειον ειναι οι μικροι τροχοι. Ειναι πολυθρονα!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μια χαρα ειναι και τα 3, οι προτιμήσεις ειναι υποκειμενικές, εαν πας για καινούργιο το piaggio ειναι το φθηνότερο νομιζω κανει 3200

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δύο άτομα και μακρυνές αποστάσεις δεν είναι η συνταγή που θα πετύχει δυστυχώς.

Χρειάζεται 400άρι για να ανταπεξέλθει ή πολύ δυνατό 300άρι με το αναμενόμενο κόστος φυσικά.

Χ ΜΑΧ λοιπόν αλλά  X MAX 400 ABS είναι η δική μου συμβουλή από τα αναφερόμενα ή κρατώντας μόνο τις τεθείσες επιλογές  GTS 300i F4 ABS  ή BEVERLY SPORT TOURING ABS 350  .

Δυστυχώς η ρήση και η πίτα ατόφια και ο σκύλος χορτάτος δεν υφίσταται ως εκ τούτου είτε παραχωρήσεις είτε το κατάλληλο εργαλείο πούναι ένα από τα παραπάνω.

Αν μιλούσαμε για μονοκάβαλο τότε μαζί σου για 250άρι.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σαββα κοπέλα ειναι, εαν οι απαιτήσεις ειναι να μπορει να κρατάει 110km/h(δε νομιζω για παραπανω) σε αυτοκινητόδρομο για να ταξιδευει για καμια παραλία μπανάκι και τα σχετικά, πιστευω οτι τις κανει μια χαρα την δουλειά το 250cc πιο οικονομικά πιο ανάλαφρα και πληρώνοντας μονο 22ευρω παράβολο τελών κυκλοφοριας 

τα 300-400cc μαζι με τα γκάζια ανεβαίνει και το βάρος πανω απο τα 200kg και εαν ειναι γυναίκα οδηγός ειναι θεμα 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σαββα κοπέλα ειναι, εαν οι απαιτήσεις ειναι να μπορει να κρατάει 110km/h(δε νομιζω για παραπανω) σε αυτοκινητόδρομο για να ταξιδευει για καμια παραλία μπανάκι και τα σχετικά, πιστευω οτι τις κανει μια χαρα την δουλειά το 250cc πιο οικονομικά πιο ανάλαφρα και πληρώνοντας μονο 22ευρω παράβολο τελών κυκλοφοριας 

τα 300-400cc μαζι με τα γκάζια ανεβαίνει και το βάρος πανω απο τα 200kg και εαν ειναι γυναίκα οδηγός ειναι θεμα 

Το είδα ότι είναι κοπέλα και δεν έχει καμία σημασία από άπειρα παραδείγματα, από τις κόρες μου μέχρι τις γνωστές μου.

Δεν αναφέρει τίποτα για 110 και για άλλα ως εκ τούτου αυτή είναι η άποψή μου επί του παρόντος σε όσα αναφέρει, αν θέλει ας τα διευκρινίσει να της πούμε τι είναι εφικτό και τι όχι ευχαρίστως, απαιτείται περαιτέρω feedbuck , λέει <<μακρινές αποστάσεις>> για μένα μακρινή απόσταση είναι πάνω από τα 500 χλμ για παράδειγμα για την ενδιαφερόμενη ποια είναι ?  Επιπλέον λέει <<δικάβαλο>> κλπ κλπ, τέλος πάντων ας τα διευκρινίσει και εδώ είμαστε.

Τα λοιπά δεν είναι θέμα και για να δώσω ένα παράδειγμα, εδώ συμφορουμίτρια είναι η Vaelsod που καβαλάει από χωμάτινο μέχρι 650άρι (τα έχει) τι πάει να πει ότι επειδή είναι μικροκαμωμένη κοπελίτσα ότι δεν μπορεί ? Και λοιπά, νομίζω έδωσα το νόημα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παιδιά χίλια ευχαριστώ που μου απαντήσατε !!δεν καταλαβαίνω και πολύ καλά όλα όσα αναφέρεται .εγώ είμαι 60κιλά αλλά ο δεύτερος αναβατής   περίπου 100κιλά το θέλω όντος για το καλοκαίρι για κανένα μπανακι  το πολύ μέχρι τον θεολόγο 150χλμ.

Κλείνω πιο πολύ προς το piaggio xevo εχετε να μου πείτε  κάτι  σε  σχέση με το sym?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

το παλικάρι πίσω με τα εκατό κιλά πέστου να κάνει δίαιτα..:yes:

το νου σου το μεγαλύτερα βάρος του πίσω απαιτεί εξοικείωση, θα είχε καλύτερη ισορροπία το μηχανάκι εάν οδηγούσε αυτός μπροστά και εσύ πίσω, όμως το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνεις είναι όταν τον φορτώνεις να σφίγγεις(σχεδόν τέρμα θα έλεγα) την προφόρτιση των 2 αμορτισερ, ρώτα την αντιπροσωπεία που θα το αγοράσεις θα σου δείξουν και θα σου εξηγήσουν τι είναι, αφορά την πίσω ανάρτηση

αφετέρου όταν το συνηθίσεις ΠΡΩΤΑ μονη σου και αφού πάρεις τον αέρα τότε θα ανεβάσεις συνεπιβάτη και όταν το κάνεις πρέπει να δοκιμάσεις την ενεργητική ασφάλεια με συνεπιβάτη φρένα - στρίψιμο - ασφαλείς προσπεράσεις - ωφέλιμο εύρος ροπής και δύναμης του μοτέρ

δε ξέρω τι εμπειρία έχεις, μην αψηφήσεις το κίνδυνο να οδηγείς δίκυκλο τοσο εντός όσο εκτός πόλης, μη υποτιμήσεις το μηχανάκι και μη υπερβάλεις ποτέ με τις οδηγικές ικανότητες σου 

καλορίζικια καλοτάξιδη!

αα και ποιοτικό εξοπλισμό αναβάτη-συνεπιβάτη!

κράνος-jacket-γάντια-μπότες ειναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ

υ.σ.και απο ένα σετ αδιάβροχα εάν σας πιάσει μπόρα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

το παλικάρι πίσω με τα εκατό κιλά πέστου να κάνει δίαιτα..:yes:

το νου σου το μεγαλύτερα βάρος του πίσω απαιτεί εξοικείωση, θα είχε καλύτερη ισορροπία το μηχανάκι εάν οδηγούσε αυτός μπροστά και εσύ πίσω, όμως το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνεις είναι όταν τον φορτώνεις να σφίγγεις(σχεδόν τέρμα θα έλεγα) την προφόρτιση των 2 αμορτισερ, ρώτα την αντιπροσωπεία που θα το αγοράσεις θα σου δείξουν και θα σου εξηγήσουν τι είναι, αφορά την πίσω ανάρτηση

αφετέρου όταν το συνηθίσεις ΠΡΩΤΑ μονη σου και αφού πάρεις τον αέρα τότε θα ανεβάσεις συνεπιβάτη και όταν το κάνεις πρέπει να δοκιμάσεις την ενεργητική ασφάλεια με συνεπιβάτη φρένα - στρίψιμο - ασφαλείς προσπεράσεις - ωφέλιμο εύρος ροπής και δύναμης του μοτέρ

δε ξέρω τι εμπειρία έχεις, μην αψηφήσεις το κίνδυνο να οδηγείς δίκυκλο τοσο εντός όσο εκτός πόλης, μη υποτιμήσεις το μηχανάκι και μη υπερβάλεις ποτέ με τις οδηγικές ικανότητες σου 

καλορίζικια καλοτάξιδη!

αα και ποιοτικό εξοπλισμό αναβάτη-συνεπιβάτη!

κράνος-jacket-γάντια-μπότες ειναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ

υ.σ.και απο ένα σετ αδιάβροχα εάν σας πιάσει μπόρα

Δεν έχω μεγάλη οδηγικη  εμπειρία με 250 μέχρι τώρα είχα ένα 50zip piaggio!και φοβάμαι πολύ γιατί περά από  το βάρος του αναβατή είναι κ πολύ ψιλός και φοβάμαι ότι δεν θα έχω καθόλου ισορροπία.Αρα μου το συστήνεις το piaggio? Θα κάνει για αυτό που θέλω? Από άποψη τιμής-ποιότητας Από σέρβις και ανταλλακτικά? 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Από το zip στο 250άρι είναι αρκετά μεγάλο βήμα όσο αφορά το βάρος (κατά) αλλά και την οδική συμπεριφορά (υπέρ).

Αφού είναι για 150 χλμ (και φυσικά και πολλά περισσότερα) από μένα YAMAHA X MAX.

Και φυσικά όλον τον απαραίτητο εξοπλισμό ασφαλείας.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Στέλλα στήλτον, δεν κάνει για μηχανάκι ο τύπος.. :laugh:

έχουμε τόσα καλά παιδιά εδω μέσα σε σωστές αναλογίες!!

υ.σ. εξαρτάτε απο τα λεφτά το xmax γαμάτο ειδικά το καινούργιο αλλά θέλει και κανα 5ρι χιλιάδες, το piaggio από την άλλη 3300 και καθάρισες

εάν θελεις να μεταβείς σε κάτι λίγο ποιο εύκολο και ελαφρύτερο μπορείς να κάνεις ένα κλικ μια κατηγορία κάτω υπάρχουν επιλογές όπως yamaha xenter 150,  honda sh150 ή το aprilia scarabeo 200 που το δίνουν με πολύ καλή προσφορά στα 2500χιλ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παιδιά  πήγα  σήμερα  στις αντιπροσωπειες  και μπερδεύτηκα  πάλι.μου αρέσει  πολύ το xevo και  με καλύπτει  κ στην τιμή αλλά ο πωλητής ούτε να το ακούσει! !όπως  και για sym gts250ievo.Μου πρότεινε  το sym το 300 το city  και Beverly το 300. Με  μια γρήγορη  ματιά  είδα κ το xmax τρομερό  αλλά  πολλά   τα λεφτά! !για το piaggio  μπορείς  κάποιος να μου πει  αν έχει βγει  καλό? Παιδιά  τιμή μέχρι  3500-3600 έχετε  να προτείνετε  κάτι άλλο? ???

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Προσωπικά όχι και αν προτείνω θάναι εφάμιλλα τιμής Χ ΜΑΧ πλην όμως...ότι πληρώσεις θα πάρεις Στέλλα.

Στα 4 πούχω αυτή τη στιγμή το Γιαμάχα 8+ χρόνια δεν έχει κάνει κιχ στα χέρια νέας αναβάτου (όταν αγοράστηκε γιατί τώρα έχει απεριόριστο και καβαλάει τα πάντα όλα)  και δεν έχει ζητήσει ούτε καν μπαταρία, τι να λέμε τώρα και τι να συγκρίνουμε ?

Αν πάρεις τελικά του PIAGGIO GROUP κάτι το μόνο που μπορώ να σε συμβουλεύσω είναι να πεις στο συνεργείο στο πρώτο σέρβις να βγάλει εκείνους τους απαράδεκτους συσφικτήρες πούχουνε στα κολάρα του συστήματος ψύξεως και να τα αντικαταστήσουν με σωστούς βιδωτούς και γερούς συσφικτήρες αλλιώς θα αρχίσουνε τα όργανα....

Αυτά από μένα, καλή επιλογή ότι και αν αποφασίσεις να πάρεις και καλοτάξιδο, καλορίζικο, άπεφτο και αγρατζούνιστο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

καλησπέρα σε όλη την παρέα !!Το έκλεισα !!!!!!!!!τελικά το piaggio xeno250i!!Λίγο μεγάλο μου πέφτει αλλά κατά τα αλλά νομίζω οτι έκανα καλή αγορά! με βοηθήσατε πολύ σας ευχαριστώ πολύ όλους...ΣΑΒΒΑ ΤΟΥΣ ΕΙΠΑ ΓΙΑ ΣΥΣΦΙΓΚΤΗΡΕΣ ΚΑΙ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΝΕΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ "ΠΡΟΒΛΗΜΑ"

ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.:yahoo:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα