ΣΑΒΒΑΣ 8.006 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2016 ΣΑΒΒΑΣ .....εχω τωρα 28 εμπρος και 30 πισω να δω πως θα παει....θα παω και για ζυγοσταθμιση να μου φυγει και η απορια........και εμενα μου εκανε εντυπωση να μην εχει βαλει καθολου βαριδια.....ευχαριστω για τις απαντησειςΒάλτου 28 μπρος πίσω όπως λέει ο κατασκευαστής και δες το. Πήγαινε και για ζυγοστάθμιση και μετά με 28 μπρος πίσω και ζυγοσταθμισμένο πες μας τι θα δεις.Νάσαι καλά και εύχομαι να χαρείς το μοτόρι σου αν και το CB500X είναι γλύκα ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Volgaris 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2016 ναι το σκεφτομε σοβαρα.....νασαι καλα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimitrisD 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18 , 2016 Τα ρουλεμαν τιμονιου τα καταλαβαινεις απο τα 8αρια που κανει στην ευθεια,απο το κοσκινισμα οταν αφηνεις το τιμονι απο το γκαπ οταν φρεναρεις και οταν εισαι σταματημενος μαγκωνει στην κεντρικη θεση το τιμονι σαν να ειχες εναν αορατο σταμπιλαιζερ.Αυτα που περιγραφει ο φιλος ειναι περισοτερο ψυχολογικα παρα υπαρκτα ειδικα αν το εχει παρει βολτα μαστορας..ελαττώνω ταχύτητα για να στριψω δεξια ή αριστερά σε ενα στενο μαγκωνει στην κεντρικη θεση το τιμονι και μετά ξεμπλοκαρι σε χλμ 10 έως 45 περίπου το παθαίνω.. ρουλεμάν δηλάδη ε; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CafeRacer 379 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18 , 2016 ελαττώνω ταχύτητα για να στριψω δεξια ή αριστερά σε ενα στενο μαγκωνει στην κεντρικη θεση το τιμονι και μετά ξεμπλοκαρι σε χλμ 10 έως 45 περίπου το παθαίνω.. ρουλεμάν δηλάδη ε;ετσι δειχνει.. αλλα για να το σιγουρεψεις, βρες εναν τροπο να σηκωθει η μπροστινη ροδα(οχι εν κινηση αυτο ειναι ευκολο) κ κανε δεξια αριστερα το τιμονι θα πρεπει να γυρναει τελειως αβιαστα.. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Volgaris 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2016 Επανερχομαι στο θεμα που εχω αρχισει εδω.......εδω και αρκετες ημερες με πιεσεις 28 εμπρος και 30 πισω τα λαστιχα σταματησαν τα οχταρια στο δρομο,η μηχανη ειναι σταθερη και την νιωθω να παταει καλυτερα...το μονο που κανει τωρα ειναι οταν παω να σταματησω τελειως πατωντας το εμπρος φρενο κανει ενα ΤΑΚ μπροστα στα καλαμια λες και τερματιζουν.....το βυθισμα τους απο τα ιχνη και την σταθμη που αφηνει το λαδι επανω το βλεπω καπως μεγαλο.....ο μαστορας ειχε πει οτι ειναι καλα τα αμορτισερ και δεν ειναι πεσμενο το λαδι........απλα ψαχνομαι και εγω γιατι δεν θελω να ακουω τιποτε επανω στο μηχανακι.....ολα να πηγαινουν ρολοι..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CafeRacer 379 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2016 Επανερχομαι στο θεμα που εχω αρχισει εδω.......εδω και αρκετες ημερες με πιεσεις 28 εμπρος και 30 πισω τα λαστιχα σταματησαν τα οχταρια στο δρομο,η μηχανη ειναι σταθερη και την νιωθω να παταει καλυτερα...το μονο που κανει τωρα ειναι οταν παω να σταματησω τελειως πατωντας το εμπρος φρενο κανει ενα ΤΑΚ μπροστα στα καλαμια λες και τερματιζουν.....το βυθισμα τους απο τα ιχνη και την σταθμη που αφηνει το λαδι επανω το βλεπω καπως μεγαλο.....ο μαστορας ειχε πει οτι ειναι καλα τα αμορτισερ και δεν ειναι πεσμενο το λαδι........απλα ψαχνομαι και εγω γιατι δεν θελω να ακουω τιποτε επανω στο μηχανακι.....ολα να πηγαινουν ρολοι.....8αρια και τακ..ρουλεμαν τιμονιου. Αλλα συγνωμη εχεις διαροη στην τσιμουχα κ ο μαστορας ειπε οτι ειναι καλα τα αμορτισερ?! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Volgaris 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2016 τα οχταρια εχουν σταματησει.....το τακ ακουγεται στο τελικο κοκκαλομα με το φρενο,στην πορεια και οταν πεφτω σε λακουβες και σαμαρακια δεν κανει κατι,μονο στο κοκκαλομα πριν σταματησω τελειως......διαροη ειπε δεν εχουν,τωρα λαδια γενικως δεν εχω δει,να τα χανει λιγο λιγο απο την τσιμουχα?......εγω το βυθισμα το βλεπω αρκετο.......το τιμονι ειναι οκ απο δεξια-αριστερα...δεν παιζει κατι.......δεν νιωθω κατι μποσικο....... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CafeRacer 379 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2016 Αν βλεπεις εστω και ελαχιστο λαδι στο αμορτισερ εχει διαροη. Οπως περιγραφεις το συμπτωμα με το τακ ειναι ακριβως οτι κανουν τα ρουλεμαν.Σε δυνατο φρεναρισμα ακουγονται σαν να τερματιζουν τα αμορτισερ. Μια λυση που μπορεις να κανεις ειναι να βαλεις ενα tyreup στην μπουκαλα και οταν φρεναρεις και ακουσεις το τακ να δεις ποσο ανεβηκε αν δεν εχει τερματισει και ακουγεται θορυβος ειναι ρουλεμαν. Αλλα για μενα αλλαξε μηχανικο αυτος που το ειδε δεν ασχοληθηκε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Volgaris 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2016 Το θεμα ειναι οτι δεν βλεπω λαδι υγρο πανω στην μπουκαλα,κατι να τρεχει δηλαδη,απλα την σκια....την ροδελα που αφηνει επανω οταν βυθιζεται το αμορτισερ.....σε λιγοτερα απο 2000χλμ θα το παω για λαδια,οποτε θα του το πω παλι και θα επιμεινω γιατι δεν εχω παραπονο απο τον μαστορα.....θα τον ξερεις σιγουρα οπως εχω διαβασει εδω που τον ξερουν αρκετοι......επειδη οπως ειχα γραψει δε θελω να ακουγεται τιποτε στο μηχανακι εστω και προληπτικα θα το αλλαξω για το γμτ.....ευχαριστω που απαντησες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CafeRacer 379 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2016 Οπα εγω ειπα για το μαστορα επειδη ειδα αυτο........το βυθισμα τους απο τα ιχνη και την σταθμη που αφηνει το λαδι επανω το βλεπω καπως μεγαλο.....Αλλα μετα απο αυτοΤο θεμα ειναι οτι δεν βλεπω λαδι υγρο πανω στην μπουκαλα,κατι να τρεχει δηλαδηΑλλαζει το πραγμα και το παιρνω πισω για το μαστορα (αν και δεν τον ξερω γιατι στα μηχανακια τα κανω μονος μου τα σερβις)...ευχαριστω που απαντησεςΠαρακαλω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Volgaris 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2016 καλα εκανες και το ειπες...δεν κανω εγω τον δικηγορο του τωρα αλλα αν τελικα υπαρχει κατι που δεν το εχει δει δικαιολογημενα τοτε εφυγε και αυτος και το μηχανακι..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Volgaris 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 23 , 2016 και κατι που δεν εχω απαντησει ακομα..πιστευω δηλαδη....σε οτι αφορα την ζυγοσταθμιση.....μονο η πισω ζαντα εχει βαριδι.....εμπρος δεν εχει τιποτε......νορμαλ αυτο? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.538 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 23 , 2016 Ναι,δεν έχουν το ίδιο ζύγισμα για να έχουν και ίδια βαρίδια. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.006 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 23 , 2016 Συμφωνώ μπορεί να μη χρειάζεται.Απλά θα προσθέσω το εξής σχετικό. Τα περισσότερα λάστιχα έχουν μια κίτρινη ας πούμε στα BRIDGESTONE τελίτσα, βουλίτσα πώς να το πω, στο πλάι του ελαστικού.Αυτό το κιτρινάκι πρέπει να πάει στο ύψος της βαλβίδας κατά την τοποθέτηση για να γίνει όσο το δυνατόν καλύτερη ζυγοστάθμιση με το λιγότερο βάρος. Πολλοί είναι του στυλ <<έλα μωρέ τι έγινε ?>> ή δεν το ξέρουν καθόλου οπότε μπαίνει η βούλα όπου νάναι και να δέκα κιλά βαρίδια στη ζάντα.Και η ζυγοστάθμιση θέλει την τέχνη της λοιπόν.Και άλλο ένα παράδειγμα.Ολοκαίνουργιο PCX 125 με μάνα λάστιχα κανένα βαρίδι. Αλλαγή ελαστικών (άθλια στο βρεγμένο) στα 1.200 χλμ με καινούργια και κανονικά τοποθετημένες βαλβίδες, τελίτσες κλπ, βαρίδια μπρος πίσω. Δεν είναι κανά μοτό με τα άπειρα άλογα αλλά 105 χλμ τα πιάνει και ως δια μαγείας εξαφανίστηκαν κάποιες ασάφειες μετά τα 80. Τυχαίο ? Καθόλου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Volgaris 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1 , 2016 ευχαριστω για ολες σας τις απαντησεις που ειναι πολυ χρησιμες karellen kai ΣΑΒΒΑΣ και για τα βαριδια,οποτε να υποθεσω θα ειναι ακυρο να παω να κανω μια ζυγοσταθμιση ......παντως με πιεση στα λαστιχα 28 εμπρος και 30 πισω σταματησαν τα τσαλιμια της μπροστινης ροδας.....αλλο πατημα το μηχανακι.....εκει που μενω ακομα ειναι στο κοκκαλομα με το εμπρος φρενο εστω και με μικρη ταχυτητα που ακουγεται αυτο το τακ στο τιμονι και το νιωθω να εχει αντικτυπο μεχρι τα οργανα.....δεν το νιωθω η ακουω δηλαδη να ερχεται απο χαμηλα......εχω σφιξει τιμονοπλακες.....εχω τσεκαρει ολες τις βιδες....ολα δειχνουν νορμαλ......αυτο που ακουγεται και νιωθω τι να ειναι.......ειχαμε πει για το ρουλεμαν τιμονιου...εκανα οτι μου ειπαν εδω τα παιδια......τη σηκωσα και εμπρος....δεν σκαλωνει καπου το τιμονι.....επαιξα τις μπουκαλες στα αμορτισερ πανω κατω....δεν εχουν καποιο τζογο........συνεχιζω να το ψαχνω παντως.......ευχαριστω για τις απαντησεις 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Βασίλης93 35 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1 , 2016 Όταν λέμε να σκαλώνει μην φανταστείς οτι θα σπρώχνεις το τιμόνι και θα κλειδώνει στη μέση. Με σηκωμένη μηχανή και την μπροστινή ρόδα στον αέρα γυρνάς το τιμόνι απλά αγγίζοντάς το απαλά με ένα δάχτυλο ή ψιλαφόντας το με 2 δάχτυλα (πχ δείκτης και αντίχειρας) και το γυρνάς σιγά σιγά. Μπορεί να νιώσεις το τιμόνι να κουμπώνει σε κάποια θέση. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bzzz_bzzz 50 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1 , 2016 το τακ που ακούγεται αμέσως πριν ακινητοποιηθείς, με σχετικά δυνατά φρένα (όχι "πρέπει να σταματήσω τώρα" αλλά ούτε και "έ, έχει ακόμα δρόμο μέχρι το φανάρι...") είναι από το ρουλεμάν του τιμονιού. Αυτό δεν είναι κάτι που ντε και καλά θα φανεί με το τιμόνι στον αέρα, γιατί τότε πιέζεται αλλιώς το ρουλεμάν. Δεν είμαι απολύτως βέβαιος ότι είναι ενδεικτικό προβλήματος που απαιτεί σύντομα λύση, κι'όλας, αλλά δεν είμαι μηχανικός Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
timoleon1987 57 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1 , 2016 εως αδυνατον να μην εχει βαριδια.. αν οντως δεν εχει πηγαινε σε αυτον που σου τα εβαλε και φορεσε τα του κολαρο.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tre 4.529 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2016 ευχαριστω για ολες σας τις απαντησεις που ειναι πολυ χρησιμες karellen kai ΣΑΒΒΑΣ και για τα βαριδια,οποτε να υποθεσω θα ειναι ακυρο να παω να κανω μια ζυγοσταθμιση ......παντως με πιεση στα λαστιχα 28 εμπρος και 30 πισω σταματησαν τα τσαλιμια της μπροστινης ροδας.....αλλο πατημα το μηχανακι.....εκει που μενω ακομα ειναι στο κοκκαλομα με το εμπρος φρενο εστω και με μικρη ταχυτητα που ακουγεται αυτο το τακ στο τιμονι και το νιωθω να εχει αντικτυπο μεχρι τα οργανα.....δεν το νιωθω η ακουω δηλαδη να ερχεται απο χαμηλα......εχω σφιξει τιμονοπλακες.....εχω τσεκαρει ολες τις βιδες....ολα δειχνουν νορμαλ......αυτο που ακουγεται και νιωθω τι να ειναι.......ειχαμε πει για το ρουλεμαν τιμονιου...εκανα οτι μου ειπαν εδω τα παιδια......τη σηκωσα και εμπρος....δεν σκαλωνει καπου το τιμονι.....επαιξα τις μπουκαλες στα αμορτισερ πανω κατω....δεν εχουν καποιο τζογο........συνεχιζω να το ψαχνω παντως.......ευχαριστω για τις απαντησειςΜήπως οι μπουκάλες σου δεν έχουν ίδια ποσότητα λαδιού και στο φρενάρισμα δεν '' πατάνε '' το ίδιο ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.006 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2016 Παίζει και αυτό αλλά πού να το δει το παιδί αν δεν ανοίξει σειρούλα ?Το <<τακ>> στο φρενάρισμα είναι από το πάνω ρουλεμάν που όσο νάναι ταλαιπωρείται και με λίγο σφίξιμο του παξιμαδιού ασφάλισης σταματά ΑΛΛΑ μετά βαραίνει το τιμόνι αισχρά σε μικρές ταχύτητες οπότε προετοιμαζόμαστε κάποια στιγμή για αλλαγή. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tre 4.529 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4 , 2016 Παίζει και αυτό αλλά πού να το δει το παιδί αν δεν ανοίξει σειρούλα ?Το <<τακ>> στο φρενάρισμα είναι από το πάνω ρουλεμάν που όσο νάναι ταλαιπωρείται και με λίγο σφίξιμο του παξιμαδιού ασφάλισης σταματά ΑΛΛΑ μετά βαραίνει το τιμόνι αισχρά σε μικρές ταχύτητες οπότε προετοιμαζόμαστε κάποια στιγμή για αλλαγή.Αυτό εννοείται και με την ευκαιρία θα αλλάξει και λαδάκια. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.006 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4 , 2016 Ξέρω γώ ?Καινούργιο είναι πόσα χλμ νάχει και να χρειάζεται αλλαγή λαδιών ?Και από την άλλη να τάχουν βάλει λάθος από μάνα ?Καλά άμα τα κάνεις μόνος σου και σιγά τη δουλειά εδώ που τα λέμε, είναι ευκολάκι αλλά άμα είναι να πάει συνεργείο και για αυτά και για ρουλεμάν θα ραφτεί κοστουμάκι παριζιέν. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Volgaris 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4 , 2016 Αν σας πω οτι με ετρωγε και εμενα οτι κατι παιζει με το ρουλεμαν........εχω 18200 χλμ σε οτι ρωτησε ο Σαββας.......χρονο δεν εχω καθολου TRE να ασχοληθω με τις μπουκαλες και τα λαδια αλλα ο μαστορας ειπε τοτε οτι δεν θελει λαδια ή αλλαγη λαδιων.....στο επομενο service θα του πω να αλλαξει το ρουλεμαν.....ειναι πολυ σπαστικο να σταματας και εστω με μικρη ταχυτητα να ακους συνεχεια τακ τακ τακ.....λες και εχει λασκαρει κατι.....κρεμεται κατι στον αερα.....το νιωθω εντονα στο τιμονι και το εχω κανει και με πολυ μικρες ταχυτητες και μεσα στο γκαραζ......συνεχιζω και ψαχνω..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.006 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4 , 2016 18.000 χλμ δεν δικαιολογούν αλλαγή λαδιών, νάτανε κανά 40.000 - 50.000 να λέγαμε, άστα ήσυχα σύντροχε, για πάνω ρουλεμάν το κόβω και μάλλον για ένα σφίξιμο μόνο του παξιμαδιού ασφάλισης αν έχει αλλά θέλει τρόπο και ειδικά εργαλεία για το ροπόκλειδο οπότε συνεργείο.Προσωπικά που τόκανα έλυσα έδεσα δέκα φορές μια έτσι μια γιουβέτσι οπότε κάποια πράγματα θέλουν τον ειδικό τους κακά τα ψέμματα. Υ.Γ Και εχω χρονο και τα κάνω αλλιώς δεν... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Volgaris 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5 , 2016 Ναι ΣΑΒΒΑΣ....ετσι ειναι.....στις 20.000 θα το παω για λαδακια και θα του πω για το ρουλεμαν και θα ειμαι επιμονος.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες