pavlosR1 378 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7 , 2016 μετα απο 1 trackday και 2500km τα σημαδια φθοράς αρχιζουν και φαίνονται σε ολο το μηκος του ελαστικου εκτός τέρμα άκρης. τους δίνω άλλα 4000km να εξαφανιστεί η χάραξη.opote se sxesh me ta s20evo επιβεβαιώνω την bridgestone πως κρατάνε περισσότερο. και τα θεωρώ ανώτερα σε κράτημα.ότι έγραψα από πάνω αφορά το πίσω ελαστικό, γιατι μπροστα είμαι ακόμα με το s20evo, ελπιζω να αντεξει μεχρι να φθαρει το πισινό γιατί βλέπω την χάραξη στο πλάι του μπροστινού να έχει αρχίσει να πέφτει επικίνδυνα (εχει 8500km και σε κάποια σημεία δε θελει πολύ να εξαφανιστεί η χάραξη)πωωωω, μολις είδα ότι τα έβαλα στις 2/10 και έχουμε 7/11, πως στα κομμάτια καταφερα να κανω τοσα χιλιόμετρα δεν ξερω. .. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
manolisyz 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7 , 2016 Παύλο μια χαρά είσαι το παραευχαριστιεσαι το ρ1 μην έχεις τύψεις για τα λάστιχα αρκεί να μπορείς να αντεπεξέλθεις οικονομικά 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
elprimerozen 4.153 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7 , 2016 Οφ τοπικ λοιπόν, έβαλα σήμερα τα bt 16 pro. Με βλέπει ο λαστιχας μου, μεγεια, να βγάλω ένα σετ gpracer? Όχι. Τι θα βάλεις πιρελλι? Όχι . Τι? Τα 16 του λέω. Χαχαχα γελάει, καλά θα κάνεις. Λαστιχαρα. Να σου πω μου λέει τι ξέρω εγώ από την brigestone, έβγαλε τα 16 αλλά δεν ήταν καλά στην βροχή έτσι τα άλλαξε και έβγαλε τα 20 μόνο που αρκετοί είχαν θέμα με αυξημένη φθορά επιπέδου γόμας έτσι κατέληξε να βγάλει τα s21, μέσες άκρες. Πολύ απότομη κορώνα τουλάχιστον στο μάτι, σαν να βλέπεις gpracer σε άμεση σύγκριση. Λίγη χάραξη, καμία σχέση με τα 20-21 που έχουν πολύ και βαθειά . Μακάρι να έχει καλό καιρό το ΣΚ να δούμε και τι πραγματικά κάνουν. Πειραματίζομαι αν και δεν νομίζω με 190 να έπιασα λαβράκι! 7 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kpapageo 4.300 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7 , 2016 Γιατρέ περιμένουμε με αγωνία εντυπώσεις! 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Jeronimo.G 251 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7 , 2016 Καλοπάτητα & καλόστριφτα να ειναι τα νεα παπουτσάκια & πολλά απροβλημάτιστα χιλιόμετρα !Αναμένουμε εντυπώσεις απο 16pro σε σύγκριση με τα προηγούμενά σου !!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
blueninja 582 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7 , 2016 Γράψε εντυπώσεις αν μπορέσεις, γιατί τα κοιτάζω και εγώ. Άλλαξα λάστιχα την εποχή που είχα πρωτοβγεί τα S20, και τα BT16 Pro δεν τα δοκίμασα ποτέ. Μετά από S20 και M7, είμαι πολύ περίεργος πλέον να τα δοκιμάσω όταν μάλιστα το ζευγάρι έχει όσο μόνο το πίσω M7. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
alexo4562 60 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8 , 2016 Παιδιά όπως και να έχει το bt-016 είναι ελαστικό προηγούμενης γενιάς...αν ήταν έτσι δεν θα άλλαζαν μοντέλα ούτε τεχνολογίες...Τροφή για σκέψη..Ένα τουρισταδικό ελαστικό του σήμερα..Είναι πολύ καλύτερο από ένα supersport προηγούμενης γενιάς!! http://www.cambriantyres.co.uk/bridgestone-battlax-t30-test/ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.283 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8 , 2016 Μια διόρθωση.Το bt14 δεν είναι προηγούμενης γενιάς.Το 2004 vs 2016 είναι πολύς χρόνος. BT014-->BT016-->BT016pro-->S20-->S20evo-->S21 Στα τουριστικάBT21-->BT23-->T30-->T30evo To BT014 ήταν λάστιχο 1ης τοποθετησης στην 14αρα.Ωραιο μπροστινό (όπως καθε bridg) αλλά πίσω έβγαλε λινά στα 4.5Κχλμ που συμπεριλάμβαναν κ το στρώσιμο!!!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
billy84 2.988 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8 , 2016 Παιδιά όπως και να έχει το bt-016 είναι ελαστικό προηγούμενης γενιάς...αν ήταν έτσι δεν θα άλλαζαν μοντέλα ούτε τεχνολογίες...Τροφή για σκέψη..Ένα τουρισταδικό ελαστικό του σήμερα..Είναι πολύ καλύτερο από ένα supersport προηγούμενης γενιάς!! http://www.cambriantyres.co.uk/bridgestone-battlax-t30-test/ Τροφή για δική σου σκεψη...σε τι ασφαλτο δοκιμαστηκαν?Στο Ελληνικο επαρχιακο δικτυο?Το ΒΤ016 δεν εχει καμια επαφη με οποιοδηποτε τουρισταδικο του σημερα,φορα ενα ζευγαρι και μετα βαλε Τ30 ή ΒΤ023 και περνα ολη τη βορεια Ευβοια να το διαπιστωσεις και ο ιδιος.Τωρα βεβαια στο συγκριτικο το συγκρινουν με το ΒΤ014(σε καλο οδοστρωμα προφανως) το οποιο ουτως η αλλως ηταν ενα μετριο λαστιχο(καμια σχεση με το 16αρι).Σωστα λες για το οτι ειναι προηγουμενης γενιας,αυτο που δε λες ειναι αν ανεβηκε τοσο πολυ το επιπεδο των οδηγων που τους πεφτει λιγο το οποιοδηποτε παλιοτερο supersport λαστιχο .Υ.Γ:Τα λαστιχα που εγραψα τα εχω δοκιμασει ολα,και μερικα απο αυτα οχι μια φορα. 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pavlosR1 378 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8 , 2016 μια ερωτηση γιατί μπερδευτηκα και εχω την εντύπωση πως η BG με επιασε μαλάκα που έσκασα 230 για s20evo και αλλα 150 για s21 πισω στη συνέχεια ενώ μπορούσα να βάλω τα βτ16 με 180-200ε, οσο εχουν τελος παντων.το βτ16 ειανι ιδιο με το σ21? το βτ16 είναι λάστιχο του 2010 ξερω γω και εχουμε σχεδον 2017!! ειανι δυνατον να ειναι το ιδιο? υπαρχει καποιος που να εχει βαλει και τα δυο το ενα μετα το αλλο για να υπαρχει αμεση συγκριση? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
elprimerozen 4.153 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8 , 2016 Τροφή για δική σου σκεψη...σε τι ασφαλτο δοκιμαστηκαν?Στο Ελληνικο επαρχιακο δικτυο?Το ΒΤ016 δεν εχει καμια επαφη με οποιοδηποτε τουρισταδικο του σημερα,φορα ενα ζευγαρι και μετα βαλε Τ30 ή ΒΤ023 και περνα ολη τη βορεια Ευβοια να το διαπιστωσεις και ο ιδιος.Τωρα βεβαια στο συγκριτικο το συγκρινουν με το ΒΤ014(σε καλο οδοστρωμα προφανως) το οποιο ουτως η αλλως ηταν ενα μετριο λαστιχο(καμια σχεση με το 16αρι).Σωστα λες για το οτι ειναι προηγουμενης γενιας,αυτο που δε λες ειναι αν ανεβηκε τοσο πολυ το επιπεδο των οδηγων που τους πεφτει λιγο το οποιοδηποτε παλιοτερο supersport λαστιχο .Υ.Γ:Τα λαστιχα που εγραψα τα εχω δοκιμασει ολα,και μερικα απο αυτα οχι μια φορα.Βασίλη είχες οδηγήσει το 16 ή το 16 pro να μας πεις τις δικές σου εντυπώσεις? Πρέπει να έχεις οδηγήσει και το Z8 που αντικατέστησα με τα bridgestone. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
elprimerozen 4.153 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8 , 2016 (τροποποιήθηκε) PaylosR1 Το ερώτημα είναι κάνει παπάδες το 21 (270) σε σχέση με το S20(230 ευρώ) ? Πάνω κάτω ελάχιστοι οδηγοί θα καταλάβαιναν διάφορα, πιστεύω. Ούτε το s20 έκανε μεγάλη διαφορά από το bt 16 pro (200) από όσο διαβάζω στο νετ. Θα καταλάβαινε ο μέσος οδηγός διάφορα από το 16 στο 21? Είναι λάστιχα που στην ελληνική άσφαλτο κρατάνε καλύτερα από τα τουριστικά? Το S 21 εχει αντίστοιχη πρόσφυση με μία γόμα? Αν ναι, Πόσα χιλιόμετρα βγάζει παραπάνω? Έχουν τελικά καλύτερη πρόσφυση καμένες γόμες των 6000 km από φρέσκα 16 pro? Κρατάει καλύτερα μια μηχανή με ένα μπροστινό m7rr με 6000 km και το πίσω φρέσκο από την ίδια με καινούργια 16 pro? Τέλος είναι καλύτερα με 400 ευρώ να έχεις 2 ζευγάρια φρέσκα λάστιχα από ένα καλό τουριστικό των 300 ευρώ που θα βγάλει τα ίδια χιλιόμετρα και πιθανώς δεν θα έχει ποτέ την ίδια πρόσφυση στην ελλαδα? Πολλά τα ερωτήματα... Αν με ρωτήσεις θα σου πω να βάλεις τα s21 μία χαρά λάστιχα που και κράτημα έχουν και μία χαρά km βγάζουν. Εγώ θα εβαζα gpracer! Εμμέσως πλην σαφώς θεωρώ ότι αν δεν βάλεις γόμες όλα τα υπόλοιπα σπορ λάστιχα πάνω κάτω ίδια είναι... Μέχρι να αποδειχθεί.. χαχαχα! Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 8 , 2016 από τον elprimerozen 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ste7ios 1.738 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8 , 2016 Μπορώ να πω τα εξής... Τα Z8 τα είχα 4 χρόνια για 25.000 χλμ, μαμά εγκατάσταση στο NC. Πέρα απο το τετραγώνισμα που παρουσιάσαν η φθορά τους ήταν πολύ μικρή. Άνετα θα έβγαζαν άλλα 10.000χλμ...Η απόδοση τους ήταν σταθερή όλο αυτό το διάστημα. Πάντα είχα γλιστρήματα, και γενικά δεν ενέπνεαν εμπιστοσύνη στις στροφές ή απότομα ανοίγματα. Το να ζεσταθούν ήταν πραγματικά δύσκολο, αδύνατο στην πόλη... Πάντα είχα τον νου μου να συγκρίνω την θερμοκρασία τους με άλλα της παρέας. Πάντα ήταν ψυχρά ενώ τα υπόλοιπα ζεστά.Στην βροχή δεν είχα ποτέ πρόβλημα αλλά πάντα οδηγούσα ομαλά και απέφευγα τις κλήσεις. Λίγη κλήση παραπάνω πάντως και γλίστραγε... Πριν ένα μήνα φόρεσα τα S21. Η μέρα με τη νύχτα. Γλιστρήματα κλπ που είχα σε γνωστά σημεία πλέον δεν υπάρχουν, ενώ το λάστιχο καταφέρνει και μένει χλιαρό μέσα στην πόλη ενώ το Z8 με την καμία... Εμπνέει εμπιστοσύνη και σε παροτρύνει να οδηγήσεις πιο επιθετικά, να ανεβάσεις ρυθμό...Η μόνη στιγμή που γλίστρησαν ήταν πάνω σε στροφή με ψιλό χαλίκι στο Ρέθυμνο αλλά εκεί δεν κρατάει τίποτα.Σε βροχή τα δοκίμασα μόνο μια φορά και δεν μου προξένησαν κάποια ανησυχία... Το Z8 δεν είναι κακό λάστιχο. Μια χαρά τουριστικό είναι αλλά για τους δρόμους του εξωτερικού. Τώρα βλέπω στην πράξη την συμβουλή του Χούντρα, οτι στην Ελλάδα θέλουμε μαλακό λάστιχο. (Δηλ. όχι τουριστικά... εκτός και αν υπάρχει τουριστικό που είναι αρκετά μαλακό). Στην περίπτωση σου Δημήτρη είμαι σίγουρος οτι τα Z8 δούλεψαν καλύτερα. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pavlosR1 378 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8 , 2016 (τροποποιήθηκε) PaylosR1 Το ερώτημα είναι κάνει παπάδες το 21 (270) σε σχέση με το S20(230 ευρώ) ? Πάνω κάτω ελάχιστοι οδηγοί θα καταλάβαιναν διάφορα, πιστεύω. Ούτε το s20 έκανε μεγάλη διαφορά από το bt 16 pro (200) από όσο διαβάζω στο νετ. Θα καταλάβαινε ο μέσος οδηγός διάφορα από το 16 στο 21? Είναι λάστιχα που στην ελληνική άσφαλτο κρατάνε καλύτερα από τα τουριστικά? Το S 21 εχει αντίστοιχη πρόσφυση με μία γόμα? Αν ναι, Πόσα χιλιόμετρα βγάζει παραπάνω? Έχουν τελικά καλύτερη πρόσφυση καμένες γόμες των 6000 km από φρέσκα 16 pro? Κρατάει καλύτερα μια μηχανή με ένα μπροστινό m7rr με 6000 km και το πίσω φρέσκο από την ίδια με καινούργια 16 pro? Τέλος είναι καλύτερα με 400 ευρώ να έχεις 2 ζευγάρια φρέσκα λάστιχα από ένα καλό τουριστικό των 300 ευρώ που θα βγάλει τα ίδια χιλιόμετρα και πιθανώς δεν θα έχει ποτέ την ίδια πρόσφυση στην ελλαδα? Πολλά τα ερωτήματα... Αν με ρωτήσεις θα σου πω να βάλεις τα s21 μία χαρά λάστιχα που και κράτημα έχουν και μία χαρά km βγάζουν. Εγώ θα εβαζα gpracer! Εμμέσως πλην σαφώς θεωρώ ότι αν δεν βάλεις γόμες όλα τα υπόλοιπα σπορ λάστιχα πάνω κάτω ίδια είναι... Μέχρι να αποδειχθεί.. χαχαχα!μερικες απαντησεις μπορώ να τις δώσω, τις εχω δωσει και παλιότερα. η γομα κραταει καλυτερα σε γυαλινη ασφαλτο, σε ανω της μετρια ασφάλτου σ21 κραταει το ιδιο (κοντά τουλάχιστον) με μια γομα, αλλά μία γόμα στρίβει καλύτερα, εχει πιο γρήγορη κορωνα. στο δικο μου στυλ οδηγησης με το δικο μου μηχανακι βγάζει 2000-3000 παραπανω χιλιομετρα το πίσω και γύρω στις 6000-8000 το μπροστά. κρατάει πολύ καλύτερα στο βρεγμένο από μια γόμα (προφανώς). από τελειωμένη γόμα όχι δεν εχουν καλύτερη πρόσφυση και ας ειναι καινουργια ενώ όσο περισσότερο τρόγωνται, προς το τελος της ζωής τους τα σ21-σ20 τόσο λιγότερο κρατάνε. αν σκεφτεις πως στη γομα ημουν με λινά και συνέχιζε να είναι βεντούζα ενω το σ20 στα τελειωματα της χαραξης έκανε πάντες παντού.αυτα λεει η δικη μου εμπειρία.εμενα αν με ρωταγαν για λαστιχα θα απανταγα με ερωτηση, ποσα χιλιομετρα κανεις το χρόνο και ποσα λεφτά μπορείς να διαθέσεις για αυτό το σκοπό?σε 13 μήνες ακούμπησα σε λάστιχα 350+350+230+150=1080€ !!! αν εκανα και τις τελευταιες δυο αλλαγες με γομα το νουμερο αυτό θα γινοταν 1400€ και όχι δε μπορουσα να συνεχίσω να τα ακουμπάω σε γόμες οπότε πηγα σε σ20 και σ21. και θα δοκιμάσω αν βρω κανα καλο μετααχειρισμενο δ212 - δ211 για να εχω εικόνα και απο αυτο οπως επίσης και απο slick για να δω τι κερδιζουν ολοι αυτοι που τα φοράνε. Α και ενδεικτικα αν δεν ειχα βαλει καθολου γόμες παρά και μόνο σ21 το νουμερο αυτό θα ήταν 270+150+270=690€ και μου εμενε μισό μπροστινό ακόμα. οι διαφορες οπως βλέπεις/βλέπετε στο οικονομικό είναι ΤΕΡΑΣΤΙΕΣαλλά πάλι την επομενη φορα που θα βαλω καινουργιο? 200€ bt16 pro, 240€ s20evo, 270€ s21. πιο ειναι αυτο που αξιζει τα λεφτα του καλύτερα? στο πίσω ναι εχω δει διαφορα το σ20 με το σ21, το σ21 κραταει αρκετά καλύτερα, μου δινει μεγαλυτερη εμπιστοσυνηεπί της ευκαιρίας να αναφέρω ένα σκηνικό σχετικά πρόσφατο. ημασταν στον αλεξιου και τα παλικαρια που ανεβοκατεβαινουν τον άγιοΤΤ είναι οι περισσότεροι η με σλικ η με γομισια. οταν επεσε λοιπον του περί ελαστικού συζήτηση και οντας ο πιο απειρος εκεί πέρα ανέφερα το εξής "οι γόμες είναι άχρηστες, πολλά λεφτά για το τίποτα" και με κοιταζαν περίεργα. 1-2 ώρες μετά από καταδρομική, σταματάμε σε ενα βενζινάδικο εγώ με άλλον έναν, ειμασταν οι πρωτοι που φτάσαμε, και αλλος ενας ελάχιστα πιο πισω. με κοιτάει (δε με ηξερε, 2 κουβεντες ειχαμε αλλαξει), κοιταει το μηχανακι, τα λάστιχα, και μου λέει "πως είσαι πίσω μου με συμβατικό λάστιχο?". η απαντηση που έδωσα ήταν "σου είπα οι γόμες είναι άχρηστες", με ξανακοιτάει. . . και μου λέει. . . "αν ανεβοκατέβεις έτσι το βουνό άλλες 4-5 φορές θα το σπασεις το μηχανάκι, το ακουγα πως δουλεύει" (ημουν στη ροδα του συνεχως). μου εκανε την καρδιά περιβόλι. . .!! προφανώς αναφερόμενος στο συγκεκριμενο οδικο δικτυο της εύβοιας και χωρις καμμια διαθεση να συγκριθώ με κανένα από τα παλικάρια που οδηγαν εκει χρόνια. αν αποφασισουν να τρεξουν σοβαρα και να παιξουν μεταξυ τους δε μπορω να τους φτάσω, εγώ εκεινη τη μερα οδηγουσα σχεδον στο οριο και αυτός έκανε σούζες!! Για εμενα ηταν κατόρθωμα όμως το ότι επιτελους κατάφερα να τρεξω παρέα με έναν απο το top10 της εύβοιας ποσό δε μάλλον οταν δεν είχα ούτε το κατάληλο μηχανάκι ούτε το αντίστοιχο λάστιχο και δεν ανοίκω ουτε στο top50απλά δείχνω πως σε γρήγορη έως σχεδόν οριακή οδηγηση τα σ20 &σ21 οταν ειναι φρεσκα ειναι καλά λάστιχα, πιο κουραστικά απο γόμες η σλικ γιατι δε στριβουν τοσο καλα. όταν πας να περάσεις τα όρια όμως, ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ. Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 8 , 2016 από τον pavlosR1 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Verbal Kint 1.595 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9 , 2016 (τροποποιήθηκε) Ειχα τα S20 και περασα στα S21.Βρισκω την διαφορα στην φθορα και στην καλυτερη αισθηση που αφηνει το 21 πανω στην στροφη. Στα 20ρια ειχες μια πιο...ξυλινη αισθηση οταν ησουν σε μεγαλη κλιση. Επιαναν μεν, δεν σου εδιναν την αισθηση για ποσο θα πιανουν αν συνεχισεις να τα πιεζεις. Κατι αλαχθηκε προς το καλυτερο στον σκελετο του ελαστικου και ειδα μεγαλη διαφορα στο βαθμο εμπιστοσυνης που σου δινει το λαστιχο, απο το ενα μοντελο στο αλλο.@elprimerozenΤα ΒΤ 16 εχουν 5 ζωνες στο πισινο ( 3 γομες)Τα ΒΤ 16 pro εχουν 3 ζωνες (2 γομες)Τα S20, S20 evo και τα S21 εχουν και αυτα 5 ζωνες στο πισω λαστιχο (3 γομες) με την τριτη και πιο μαλακη γομα να ειναι στο 1,5 με 2 εκατοστα πριν απο το "τελος" του ελαστικου. Γνωριζοντας οτι η τελευταια και μαλακοτερη (χαλβας φαρσαλων λεμε) γομα ΚΑΝΕΙ δουλεια θεωρω τα ΒΤ 16 pro πολυ υποδεεστερα των 20, 20 evo, και 21, ισως ακομα και υποδεεστερα απο τα απλα ΒΤ 16.Απο εκει και περα στα παλια Bridgestone εβρισκες πολλες αρνητικες αποψεις απο ατομα που τα ειχαν φορεσει. Κοινως ηταν λαστιχα "ισως μου κατσει-ισως δεν μου κατσει". Για αυτο και δεν εμπαινα στον κοπο να τα δοκιμασω τοσα χρονια. Και επειδη ειμαι ευαισθητουλι παιδι με τα λαστιχα, ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ προτιμώ να δωσω 50-60 € παραπανω για ενα λαστιχο με "μηδενικα παραπονα"+"καλες κριτικες" , παρα να ρισκαρω σε κατι αβεβαιο και στην τελικη να τα βγαλω και να τα δωσω για μεταχειρισμενα γιατι τα σιχαθηκα ή να οδηγω με αβεβαιωτητα για οσο κανουν να φαγωθουν.9 σελλιδες εχει φτασει το θεμα ακομα το "γλυστραω/δε μου αρεσαν/ δεν ξαναβαζω" δεν εχω δει, γιατι να παιζω ρωσικη ρουλετα με αλλα λαστιχα...? Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 9 , 2016 από τον Verbal Kint 6 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
elprimerozen 4.153 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9 , 2016 Ειχα τα S20 και περασα στα S21.Βρισκω την διαφορα στην φθορα και στην καλυτερη αισθηση που αφηνει το 21 πανω στην στροφη. Στα 20ρια ειχες μια πιο...ξυλινη αισθηση οταν ησουν σε μεγαλη κλιση. Επιαναν μεν, δεν σου εδιναν την αισθηση για ποσο θα πιανουν αν συνεχισεις να τα πιεζεις. Κατι αλαχθηκε προς το καλυτερο στον σκελετο του ελαστικου και ειδα μεγαλη διαφορα στο βαθμο εμπιστοσυνης που σου δινει το λαστιχο, απο το ενα μοντελο στο αλλο.@elprimerozenΤα ΒΤ 16 εχουν 5 ζωνες στο πισινο ( 3 γομες)Τα ΒΤ 16 pro εχουν 3 ζωνες (2 γομες)Τα S20, S20 evo και τα S21 εχουν και αυτα 5 ζωνες στο πισω λαστιχο (3 γομες) με την τριτη και πιο μαλακη γομα να ειναι στο 1,5 με 2 εκατοστα πριν απο το "τελος" του ελαστικου. Γνωριζοντας οτι η τελευταια και μαλακοτερη (χαλβας φαρσαλων λεμε) γομα ΚΑΝΕΙ δουλεια θεωρω τα ΒΤ 16 pro πολυ υποδεεστερα των 20, 20 evo, και 21, ισως ακομα και υποδεεστερα απο τα απλα ΒΤ 16.Απο εκει και περα στα παλια Bridgestone εβρισκες πολλες αρνητικες αποψεις απο ατομα που τα ειχαν φορεσει. Κοινως ηταν λαστιχα "ισως μου κατσει-ισως δεν μου κατσει". Για αυτο και δεν εμπαινα στον κοπο να τα δοκιμασω τοσα χρονια. Και επειδη ειμαι ευαισθητουλι παιδι με τα λαστιχα, ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ προτιμώ να δωσω 50-60 € παραπανω για ενα λαστιχο με "μηδενικα παραπονα"+"καλες κριτικες" , παρα να ρισκαρω σε κατι αβεβαιο και στην τελικη να τα βγαλω και να τα δωσω για μεταχειρισμενα γιατι τα σιχαθηκα ή να οδηγω με αβεβαιωτητα για οσο κανουν να φαγωθουν.9 σελλιδες εχει φτασει το θεμα ακομα το "γλυστραω/δε μου αρεσαν/ δεν ξαναβαζω" δεν εχω δει, γιατι να παιζω ρωσικη ρουλετα με αλλα λαστιχα...?Η σύγκριση έχει να κάνει με τα τουριστικά z8 και bt 16 , έβγαλα φρέσκο λάστιχο και εβαλα φρέσκο οπότε ή άμεση σύγκριση είναι ισως ευκολότερη. Δεν πρότεινα σε κάποιον να τα βάλει. Προσωπικά αν ήταν να δωσω τα λεφτά των s21 θα εβαζα τα gpracer μιας και τα χιλιόμετρα που κάνω τον χρόνο είναι συνήθως ελάχιστα. Μπορεί το bt 16 pro να είναι μάπα λάστιχο και να πεταξα 200 ευρώ , μπορεί όμως και να είναι καλό. Θα δούμε. Διαβάζω για να βάλω τα 21 στο 9Τ και τι ανακλύπτω... Ότι είναι ουσιαστικά ένα bt 16 . Αν εξαιρέσουμε τον σχεδιασμό της κορώνας. Ουσιαστικά όλα ξεκίνησαν με το bt16.. Στο 16pro έβαλαν τις τρεις διαφορετικές γόμες και άφησαν δύο, μαλακή και σκληρή.Ή παρακάτω φωτό είναι από το βτ16 Οπότε έχουμε τώρα ένα bt 16 pro και ένα S20 που η ίδια ή brigestone αναφέρει ότι έχουν την ίδια γόμα αλλά στο s20 ή μαλακία είναι περισσότερη με αποτέλεσμα καλύτερο κράτημα στο μπροστινό. Στο πίσω τα ίδια περίπου.Ή επόμενη φωτογραφία.Και φτάνουμε στο s21 όπου για λόγους περισσότερο μακροζωίας επιστρέφουν οι τρεις γόμες του πρώτου bt 16. Φυσικά σε κάθε γενιά αλλάζει και η κορώνα, παρόλα αυτά ή σύσταση της γομας δεν αναφέρεται πουθενά ότι αλλάζει. Εδώ μία φωτογραφία από τα S 21. Καταλήγοντας μπορεί κάποιος που δεν έχει βλέψεις να περνάει τον μπροστά του στις καταδρομικές βολτες άνετα να βάλει τα bt 16 pro με μόνο 180-190 ευρώ έχοντας εφάμιλλο κράτημα με τα s21, όχι όμως και την ίδια αίσθηση γιατί αλλάζουν οι κορόνες. Λέω να κάνω μία δοκιμή, πετώντας τα παραδόξως καλά τουριστικά z8 που φοραω τώρα. Αν κάποιος γνωρίζει, με συγκεκριμένες αναφορές κάτι το διαφορετικό παρακαλώ να με διορθώσει! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kemmotar 533 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9 , 2016 μεγια δημητρη αλλα δεν παιζει να εχεις την ιδια αποδοση με ενα bt16pro σε σχεση με ενα s21. και ναι εχεις δικιο ενα gp racer 211 ειναι σαφεστατα πιο oriented σε track-race use χωρις να ειναι γομα. το σ21 ειναι 60-40 track-road 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.283 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9 , 2016 Δημήτρη, το 016pro είναι καλύτερο λάστιχο από οποιοδήποτε τουριστικό.Είναι πολύ καλό, θα το ευχαριστηθείς και μάλιστα διπλά αφού το πλήρωσες λίγο. Σε ΚΑΜΙΑ περίπτωση δεν είναι χάλια. Σε ΚΑΜΙΑ περίπτωση δε θα κλαις τα 200€ 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
alexo4562 60 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9 , 2016 (τροποποιήθηκε) Πάντως και τα τουριστάδικα έχουν προχωρήσει πολύ...Για παράδειγμα τα T30evo που φοράω τώρα...Δεν με ξίνισαν τόσο πολύ όσο περίμενα σε σχέση με τα s20evo που φόραγα πριν και τα είχα καραφλίασει....Σίγουρα δεν έχουν την ίδια κορώνα και στο όριο το Τ30 λιγοψυχάει...αλλά παρόλα αυτά μια χαρά είναι και μια χαρά δουλεύουν..αν δεν σου περισσεύουν..9,5χιλιάδες μου έβγαλε το πίσω s20...14χιλιάδες το πίσω Τ30....Ξεχάστε τα παλιά τουριστάδικα που έφταναν άνετα τις 20 και 25 χιλιάδες... Βέβαια επειδή μου έχουν λείψει οι παρακάτω εικόνες....τα επόμενα θα είναι s21... Bridgestone S20 evo σε gsx 1250!29/12/2014 18/07/2015 Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 9 , 2016 από τον alexo4562 ορθογραφικά 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pavlosR1 378 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9 , 2016 Πάντως και τα τουριστάδικα έχουν προχωρήσει πολύ...Για παράδειγμα τα T30evo που φοράω τώρα...Δεν με ξίνισαν τόσο πολύ όσο περίμενα σε σχέση με τα s20evo που φόραγα πριν και τα είχα καραφλίασει....Σίγουρα δεν έχουν την ίδια κορώνα και στο όριο το Τ30 λιγοψυχάει...αλλά παρόλα αυτά μια χαρά είναι και μια χαρά δουλεύουν..αν δεν σου περισσεύουν..9,5χιλιάδες μου έβγαλε το πίσω s20...14χιλιάδες το πίσω Τ30....Ξεχάστε τα παλιά τουριστάδικα που έφταναν άνετα τις 20 και 25 χιλιάδες... Βέβαια επειδή μου έχουν λείψει οι παρακάτω εικόνες....τα επόμενα θα είναι s21... Bridgestone S20 evo σε gsx 1250!29/12/2014 18/07/2015 re μαγκα αγόρασες hypersport ελαστικό και το έκανες μετατροπή σε σλικ? πως το κατάφερες? χαχαχπολύ σε χαίρομαι! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
billy84 2.988 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9 , 2016 (τροποποιήθηκε) Βασίλη είχες οδηγήσει το 16 ή το 16 pro να μας πεις τις δικές σου εντυπώσεις? Πρέπει να έχεις οδηγήσει και το Z8 που αντικατέστησα με τα bridgestone. Ναι φιλε και τα 2 16αρια και το Ζ8 εχω φορεσει.Τα 16αρια μοιαζουν με τα S20 και τα S21 απλα εχουν μικροτερο πελμα για αυτο και ελιωναν για πλακα.Σοβαρες διαφορες σε κρατημα δεν υπαρχουν παντως,οταν εννοω σοβαρες μιλαω παντα σε συγκριση με το RS10 ας πουμε που ειναι πραγματικα αλλου.Απο εκει και περα στο ιδιο καζανι βραζουν ουσιαστικα.Το Ζ8 δεν ειναι ασχημο για τουρισταδικο παντως,αρκετα μαλακο θα ελεγα.Βεβαια οπως ειπα δεν εχει επαφη με τα 16αρια η με τα S20 κλπ.Αυτο αποτυπωνεται και στη χιλιομετρικη διαρκεια.Σε γενικες γραμμες το μαλακο λαστιχο που κραταει σχεδον πανυου αντεχει λιγο, ενω το σκληρο αντεχει πολυ αλλα σε κακο οδοστρωμα δεν κραταει.Ειμαι βεβαιος πως θα τα ευχαριστηθεις.Προσεξε ομως,οι σημαντικες διαφορες θα φανουν στο 1ο ποδι της Χαλκιδικης που εχει μετριο οδοστρωμα.Εκει θα κανουν τη διαφορα,στον Ταξιαρχη κρατανε ολα!Περιμένω εντυπωσεις σου! Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 9 , 2016 από τον billy84 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gympowas 341 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9 , 2016 Εχοντάς κλείσει καμια 1000 χιλιόμετρα σ'αυτό το λάστιχο .....και κάνοντας το πέρασμα απο τα gp racer στα s21r...To ελαστικό σχεδιαστικά είναι πιο γρήγορο απο τα τζι πι και υποστηριζει τις γρήγορες αλλαγές κατευθυνσης πιο καλά , συν του ότι εχει μεγαλυτερες αντοχές θερμικά και καλυτερο κράτημα κατα την εξοδο απο την στροφή στο καρυδωμα του γκαζιου...εαν βγάλει και 8000 θα ειναι σουπερ σε σχέση με τα τζι πι και απο άποψη τιμής. Διαστάσεις 120/70/17 και 200/55/17 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pavlosR1 378 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9 , 2016 Εχοντάς κλείσει καμια 1000 χιλιόμετρα σ'αυτό το λάστιχο .....και κάνοντας το πέρασμα απο τα gp racer στα s21r...To ελαστικό σχεδιαστικά είναι πιο γρήγορο απο τα τζι πι και υποστηριζει τις γρήγορες αλλαγές κατευθυνσης πιο καλά , συν του ότι εχει μεγαλυτερες αντοχές θερμικά και καλυτερο κράτημα κατα την εξοδο απο την στροφή στο καρυδωμα του γκαζιου...εαν βγάλει και 8000 θα ειναι σουπερ σε σχέση με τα τζι πι και απο άποψη τιμής. Διαστάσεις 120/70/17 και 200/55/17s21r? που το βρηκες? η εξελιξη του RS10 είναι? κατι τετοιο? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
blueninja 582 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9 , 2016 Το R μάλλον αναφέρεται στο rear. Το μπροστά έχει F. Έτσι έγραφαν και τα S20 νομίζω. 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
The Dread Rider 4.303 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9 , 2016 (τροποποιήθηκε) Χρήστης RS10 εδώ, μάλλον εννοεί το Front/Rear και το δικό μου είναι RS10F και RS10R το πίσω.Με πρόλαβε ο από πάνω. Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 9 , 2016 από τον The Dread Rider 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες