Optimus Prime 1.620 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15 , 2019 πριν 19 ώρες, το μέλος kpapageo έγραψε: To BT-016 που είναι και πάμφθηνο, το έχεις απορρίψει; Δεν θα πήγαινα σε υποδεέστερο του S20 ελαστικό (δεν το κακολογώ, απλά το S20 είναι όπως και να το κάνουμε καλύτερο). Το θεωρώ ένα βήμα πίσω. Μπορεί κατά 90% να μην πηγαίνει τάπα το μοτόρι, αλλά αν και εφόσον υπάρξει ευκαιρία τιμάται δεόντως το επαρχιακό στροφιλίκι. Επίσης το οικονομικό δε με απασχολεί όχι από την άποψη ότι έχω λ7 να δώσω και στο ΠΑΣΟΚ, αλλά στο θέμα ελαστικά δεν τα τσιγγουνεύτηκα ποτέ. Απλά θέλω αυτό που είναι το πιο μαλακό και πριν 1 ώρα, το μέλος Ratamahatta έγραψε: το βασικό που ζητάω είναι να ζεσταίνονται εύκολα. ...αυτό. πριν 13 ώρες, το μέλος klab έγραψε: Έχω στο μικρό τα S20evo και στο μεγάλο τα S21. Τα S21 πάρε, απλά, λιτά και περιεκτικά Τέλος συζήτησης θα πάρω ό,τι μου πει ο Γιώργαρος @klab (χασταγκ έλα γιώργη πωπω μια στροφάρα και δε συμμαζεύεται). πριν 12 ώρες, το μέλος noodles έγραψε: @Optimus Prime το s22 δε το εχω οδηγησει σε κανενα μοτο, οποτε δεν εχω ολοκληρωμενη αποψη. το s21 ειναι καλυτερο του s20evo. αναλογα το budget βαζει οποιο θελει ο φιλος σου. επισης ιδιας φιλοσοφιας και ιδιας τιμης ειναι το michelin pilot power 3. @Ratamahatta καλυτερα να το αφησεις το bt016. βαλε s21 η s22 Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας! Παραγγέλθηκαν τα S21 και αναμένονται εντυπώσεις! Παρακαλείσθε όπως συνεχίσετε τα ποσταρίσματα με λιωμένα ελαστικά και γενικά την πορεία τους ανά χλμ (ή το Χάμπο ανά μηχανή). 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorStrat 5.541 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15 , 2019 (τροποποιήθηκε) Τα δικα μου s22 με 6κ πανω τους δεν εχουν σε καμμια περιπτωση την φθορα του λαστιχοφαγου Γιανναρου @Gouky7 Υπαρχει μια σχετικη φθορα,αναλογη των χλιομετρων μιας και τα μισα εξ'αυτων εγιναν στο εξωτερικο και φορτωμενο με αρκετη εθνικη οδο αλλα πιστευω θα φτασω τα 10κ ανετα. Υπολογιζεται γενικα tread wear x 0.5 απο οτι βλεπεται σε αυτον τον καγκουρα @Optimus Prime θα τα καταευχαριστηθεις,καλοφορετα. Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 15 , 2019 από τον GeorStrat 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
merciless 12 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2019 Αν γινονται έτσι τα s22 σε 6.000 τα power rs+ Που φοράω εγώ δεν θα σου έβγαζαν 4.000 @Gouky7... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2019 S20 θα τα βρεις που?Εχουν καταργηθει εδω και καιρο. Φαντασου φορεσα παλι τα 21 πριν κανα διμηνο και μου ελεγαν οτι και αυτα ειναι τα τελευταια ζευγαρια. Πηγαινε στο 21,σε τιποτα χειροτερο απο το 20 και κραταει λιγο παραπανω. Απο αλλα λαστιχα δεν εχει ιδιαιτερη εμπειρια αλλα το οτι δε με εχουν βαλει στο τρυπακι να ψαξω και τιποτα αλλο γιατι με ικανοποιουν στα παντα,δειχνει τι λαστιχα ειναι. Και τα χλμ που θα βγαλουν εξαρτονται αυστηρα απο το καρπο. Εχω φαει 21 σε 8000χλμ και αλλο το αλλαξα στις 20000χλμ γιατι απλα εκλεισε 2,5 χρονια,αλλα παρολα αυτα παλι κραταγε μια χαρα,περα απο το κεντρο που ισως παντιλικωνε πιο ευκολα. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.275 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24 , 2019 Την 11/15/2019 at 11:16 ΠΜ, το μέλος Optimus Prime έγραψε: Δεν θα πήγαινα σε υποδεέστερο του S20 ελαστικό (δεν το κακολογώ, απλά το S20 είναι όπως και να το κάνουμε καλύτερο). Το θεωρώ ένα βήμα πίσω. Μπορεί κατά 90% να μην πηγαίνει τάπα το μοτόρι, αλλά αν και εφόσον υπάρξει ευκαιρία τιμάται δεόντως το επαρχιακό στροφιλίκι. Επίσης το οικονομικό δε με απασχολεί όχι από την άποψη ότι έχω λ7 να δώσω και στο ΠΑΣΟΚ, αλλά στο θέμα ελαστικά δεν τα τσιγγουνεύτηκα ποτέ. Απλά θέλω αυτό που είναι το πιο μαλακό και ...αυτό. Τέλος συζήτησης θα πάρω ό,τι μου πει ο Γιώργαρος @klab (χασταγκ έλα γιώργη πωπω μια στροφάρα και δε συμμαζεύεται). Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας! Παραγγέλθηκαν τα S21 και αναμένονται εντυπώσεις! Παρακαλείσθε όπως συνεχίσετε τα ποσταρίσματα με λιωμένα ελαστικά και γενικά την πορεία τους ανά χλμ (ή το Χάμπο ανά μηχανή). Αγόρι τρελό, sorry που δεν απάντησα πιο πριν. Έκανες πολύ καλή επιλογή. Το S20evo δεν είναι τόσο καλό όσο το S21. Τα S21 είναι σαφώς καλύτερα στο turn in, με καλύτερη χιλιομετρική απόδοση και λιγότερα χαζογλιστρήματα πίσω (τα εμπρός ετσι κι αλλιώς είναι βιδωμένα στην άσφαλτο όπως ολα σχεδόν τα bridge). Έχουν κ πολύ λογική τιμή, οπότε η επιλογή τους ειναι ιδανική. Θα τα καταευχαριστηθείς. Υ.Γ.: πριν παρεξηγηθεί η κουβέντα μου. Τα S20evo είναι πολύ καλά λάστιχα αλλά η διαφορά τιμής τους ειναι πολύ μικρή από τα S21 και αναλογικά με τα S21 παίρνεις περισσότερα από όσα πληρώνεις. 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΜΙΛΤΟΣ ΡΗΓΟΠΟΥΛΟΣ 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 (τροποποιήθηκε) αγόρασα ένα BMW 650 CS Scarver τον Αύγουστο που πέρασε, με 91.000χλμ . είχε πάνω του ΒΤ 016 περασμένα 15/9/21, στα 88.000χλμ, κατασκευής '21. του πρόστεσα άλλα 5.000χλμ σε β' εθνική και ορεινούς δρόμους. μονός και με ελάχιστα μπαγάζια - άποψη! πουθενά δεν με έφεραν σε δύσκολη θέση, ακόμη και σε νεροποντή. είχα 35 χρόνια να οδηγήσω. έχω χάσει επεισόδια σίγουρο αυτό! αλλά έπαθα πλάκα, με την καλή έννοια, με την πρόοδο στον τομέα ελαστικά τώρα, στα 8.000χλμ τους, το πίσω κάπως τετραγωνίζει (έχει ζωή ακόμη) . λέω, όταν έρθει η ώρα να πάρω τα ίδια, αφού "ομάδα που κερδίζει δεν την αλλάζεις" είναι και σχετικά οικονομικά. έχω από εχθές διαβάσει τις απίθανες σελίδες εδώ μέσα! Θούπερ! και καθώς ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο, ρωτάω την κοινότητα, για γνώμη και έμπνευση! κατάστημα μου πρότεινε DUNLOP ROADSMART 4 SPORTOURING ευχαριστώ! Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 25 από τον ΜΙΛΤΟΣ ΡΗΓΟΠΟΥΛΟΣ εχχχχ είμαι σε λάθος Post ! Sorry Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες