Jump to content
Jeronimo.G

Νέο Battlax "S21" από την Bridgestone

Recommended Posts

πριν 1 ώρα, το μέλος steven_04 έγραψε:

@Gouky7 Τι λενε τα S21 στο Multi? Ευχαριστημενος?

Για τον φιλο τον @Dizatos ριξε μια ματια και στα Pirelli Diablo Rosso Corsa 2. Ειναι ιδια κατηγορια με τα S21 αλλα δεν ξερω τι παιζει με την χιλιομετρικη τους αποδοση.

Μια ιδεα ακομη:

Στο δικο μου μηχανακι φοραω Pirelli Angel GT πισω και Dunlop SporMaxx Sportsmart μπροστα. Περιεργο setup but makes sense, μπροστα που θες κρατημα εχεις μαλακο και πισω που θες διαρκεια εχεις κατι πιο σκληρο. Μετα απο 6000χλμ και αρκετα κυνηγητα στις Αρδενες δηλωνω ευχαριστημενος.

Είναι μιά καλή ιδέα, μα αν δεν κάνω λάθος, το εμπρός Angel είναι single compound  και 100% silicone, οπότε είναι ήδη ένα μαλακό λάστιχο. 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
πριν 35 λεπτά, το μέλος Dizatos έγραψε:

Είναι μιά καλή ιδέα, μα αν δεν κάνω λάθος, το εμπρός Angel είναι single compound  και 100% silicone, οπότε είναι ήδη ένα μαλακό λάστιχο. 

Μπορει, δεν το εχω δοκιμασει ποτε γιατι ετσι το παρελαβα το μηχανακι. Αλλα ακομα και να ισχυει αυτο που λες δεν παυει το μπροστινο να ειναι ενα τουρινγκ λαστιχο που ανηκει στην κατηγορια των τουρινγκ ελαστικων και να πρεπει να καλυψει τις αναγκες των τουρινγκ μοτοσυκλετων. ;)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Επειδή παίζει αρκετά το Μούλτι ως σημείο αναφοράς, μην νομίσει ο φίλος πως << 160 άλογα το ένα, 170 το bmw, πάνω κάτω τα ίδια είναι >>. Καμία σχέση, η μπέμπα έχει ξεκάθαρα περισσότερη δύναμη σε βαθμό που εγώ πιστεύω θα υπάρξει εύκολα μια διαφορά της τάξης του 30% σε κατανάλωση ελαστικού σε αντίστοιχη χρήση και καταπόνηση.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 2 ώρες, το μέλος steven_04 έγραψε:

Μπορει, δεν το εχω δοκιμασει ποτε γιατι ετσι το παρελαβα το μηχανακι. Αλλα ακομα και να ισχυει αυτο που λες δεν παυει το μπροστινο να ειναι ενα τουρινγκ λαστιχο που ανηκει στην κατηγορια των τουρινγκ ελαστικων και να πρεπει να καλυψει τις αναγκες των τουρινγκ μοτοσυκλετων. ;)

Βεβαίως και δεν παύει να είναι ένα τουριστικό ελαστικό. Αν και από τα reviews που διαβάζω οι περισσότεροι το χαρακτηρίζουν ως ένα σουπερσπορτ ελαστικό βαφτισμένο σε τουρινγκ από την πιρελι και δεν βγάζουν πάνω από 10-12κ. 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Την 12/28/2018 at 7:32 ΜΜ, το μέλος Dizatos έγραψε:

Εάν είναι να βγάλει 10 δεν ρισκάρεις εύκολα 360€ όταν έχω ήδη δοκιμασμένο το Μ7. Έτσι δεν είναι; Καμιά άλλη πρόταση;

Με το ζόρι 9.500 έβγαλε μέχρι τα λινά, μαζί με το στρώσιμο μέσα. Αλλά στο δικό σου θα βγάλουν παραπάνω σίγουρα.

Τρώει πολύ λάστιχο το δικό μου.

Q5qO92k.jpg

Τροποποιήθηκε από τον Ravendark

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 4 ώρες, το μέλος Ravendark έγραψε:

Με το ζόρι 9.500 έβγαλε μέχρι τα λινά, μαζί με το στρώσιμο μέσα. Αλλά στο δικό σου θα βγάλουν παραπάνω σίγουρα.

Τρώει πολύ λάστιχο το δικό μου.

Q5qO92k.jpg

Στο "ελληνικό" επαρχιακό στροφιλίκι σου ενέπνεε εμπιστοσύνη; Αυτό με ενδιαφέρει περισσότερο από το αν θα αντέξει 10 ή 12κ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ναι δεν με πούλησε πουθενά, γενικά δεν είχα παράπονο.

Ίσως τα ξαναβάλω γιατί τα ΤΤ που έχω τώρα, έχουν 1500χλμ με 130 από αυτά στα μέγαρα και το πίσω ούτε μισό δεν έχει μείνει.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 7 ώρες, το μέλος Ravendark έγραψε:

Ναι δεν με πούλησε πουθενά, γενικά δεν είχα παράπονο.

Ίσως τα ξαναβάλω γιατί τα ΤΤ που έχω τώρα, έχουν 1500χλμ με 130 από αυτά στα μέγαρα και το πίσω ούτε μισό δεν έχει μείνει.

Ευχαριστώ με κάλυψες. 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Την 12/31/2018 at 1:13 ΠΜ, το μέλος kouler έγραψε:

Γιαννακο - Gouky πες λιγο στον Ksino μας οτι εμεινες απο μπροστινο λαστιχο οταν αποφασισες να αλλαξεις μονο το πισω:dance:

3 φορές άλλαξα μόνο το πίσω

τις 2 έμεινα από μπροστινό (s21-d212)

πάντα ζευγάρι πλεον

Τροποποιήθηκε από τον pavlosR1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλησπέρα στο φόρουμ. Σεντονάκι αλήθειας.

Προτού κάνω την ερώτησή μου, να πω ότι έχω διαβάσει όλο το υπέροχο και περιεκτικό σε απόψεις, κριτικές κτλ θέμα (δυστυχώς βέβαια οι πιο πολλές φωτό δεν μου εμφανίζονται).

Στο δια ταύτα, θέλω καποιος να μου προτείνει ένα εκ των 20evo ή 21 για φέηζερ 600. Ο οδηγός έχει μαλακό καρπό, κάνει χρήση κυρίως στην πόλη, ταξίδια 20% και ως επί το πλείστον σε παλαιά εθνική, ή καινούρια με ταχύτητες 110-150 και δεν μπαίνει πίστα, ούτε κάνει πολλά καγκουριλίκια. Οπότε συντηρητική χρήση. Πλέον κάνει γύρω στα 5.000 χλμ το χρόνο ±1. Τα προηγούμενα ελαστικά (και οι αντίστοιχες εντυπώσεις) ήταν:

- Metzeler M1 απίστευτα, κρατήσαν 22Κ χλμ και 3 χρόνια (μόλις ειχε παρει τη μηχανή οπότε δεν πιέστηκαν ποτέ. Και όχι, δεν παραδόθηκαν με λινά). Θα ξαναέμπαιναν αλλά καταργήθηκαν. Ενέπνεαν εμπιστοσύνη μέχρι τέλους.

- Metzeler M3 δε ζεστάθηκαν σχεδόν ποτέ, δεν ενέπνευσαν εμπιστοσύνη ποτέ, 15Κ σε 3 χρόνια. Ζεστάθηκαν μόνο σε δικάβαλο σε ανάβαση για Δομοκό :P. Ωραίες εποχές.

- S20 (evo λογικά). Πάααααρα πολύ ωραίο, ενέπνευσε εμπιστοσύνη από την πρώτη στιγΑμή και θα αλλαχθεί λόγω παλαιότητας (17Κ στα 3 χρόνια). κανένα παράπονο και άνετα θα ξανάμπαιναν.

Γενικά στα μηχανάκια μας βάζουμε ό,τι πιο μαλακό μπορούμε να βρούμε γιατί όπως βλέπετε δεν μας νοιάζει αν θα σωθούν. Οπότε σκεφτόμαστε να βάλουμε είτε πάλι τα S20 (225 ευρώ?) είτε τα S21 (250 ευρώ) που είναι πιο καινούριο μοντέλο. Απ' ό,τι διαβάζω το πίσω είναι πιο σκληρό με μεγαλύτερη χιλιομετρική απόδοση (ήδη μου ξυνισε δλδ), απλά στα σάητς που διαβάζω (πχ https://www.tyres-pneus-online.co.uk/motorcycle-tyre.html, τσεκάρετε το, είναι καλό) το δείχνουν ανώτερο σχεδόν σε ΟΛΑ τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά. Καταλαβαίνετε τον προβληματισμό μου.

Αυτό που θέλω να μάθω από κατόχους που έχουν φορέσει και τα 2 GNTM μοντέλα είναι αν τα S21 ζεσταίνονται το ΙΔΙΟ εύκολα με τα S20 και να μη "φοβάμαι" που εχουν μεγαλύτερη χλμ απόδοση. Μιλάμε πάντα για τη διάσταση του φέηζερ του'έστιν 120/70/17 και 180/55/17.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας παίδες και εύχομαι να είμαστε καλά και να σώνουμε λάστιχα κάργα.

ΥΓ. ταγκάρω χρήστες που θέλω οπωσδήποτε την άποψή τους @ksino1100 καθώς και @Gouky7, @noodles που φαίνονται περπατημένοι σε αυτά τα λημέρια. Α και @Dant3 επειδή είναι φιλαράκι και θέλω να του πω γειά.

Τροποποιήθηκε από τον Optimus Prime
προσθήκη όμορφων χαρακτηρισμών

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για πείτε γιατί και εγώ αυτά σκέφτομαι...

Το 016 το βρίσκω σε τιμή χώμα αλλά μου ξινιζει λόγω παλαιότητας μοντέλου.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τα 016 τα έχουν δουλέψει αρκετά παιδιά( που εμπιστεύομαι ) εδώ μέσα και είναι όλοι υπέρ ευχαριστημένοι , ειδικά με την σχέση τιμής/απόδοσης. Τα s20 δεν θυμάμαι να με ενθουσίασαν αλλά θα ήθελα να τα δοκιμάσω και τώρα, σχεδον έξι χρόνια μετά, με την σημερινή μου εμπειρία ώστε να είμαι πιο δίκαιος. Τα s21 τα θεωρώ εξαορετικά απλά. 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 2 ώρες, το μέλος Ratamahatta έγραψε:

Για πείτε γιατί και εγώ αυτά σκέφτομαι...

Το 016 το βρίσκω σε τιμή χώμα αλλά μου ξινιζει λόγω παλαιότητας μοντέλου.

Επειδη ειμαστε (σχετικα) στα ιδια οσον αφορα επιδοσεις-specs, και επειδη απ' οτι θυμαμαι το δουκακι το στριβεις, θα σου πω να σκεφτεις σοβαρα και τον παραγοντα δεικτη ταχυτητας. Και τα δυο βγαινουν μονο σε W και τα ζεσταινουμε σε βαθμο και σε χρονο τουριστικου...  Θεωρω πως ειμαστε περισσοτερο για ενα H. Μειωνεται αρκετα η γκαμα αλλα νομιζω πως στις δικες σου διαστασεις υπαρχουν επιλογες.

Στο εν λογω ερωτημα, αν και δεν παω τοσο σβελτα οσο οι αλητηριοι που αναφερεται ο Gouky, το 016 δεν θα το ξαναβαλω. Το μπροστινο εχει 17000 και ειναι ολοκαινουριο (!!!). Δεν θα παθει ποτε τιποτα, απλα θα πετρωσει... Το πισω ειναι το 2ο που εχω τωρα και δεν το βλεπω να βγαζει 12000 (λινα). Το 1ο πισινο αλλαχτηκε στα 9000 εχοντας φτασει δεικτη. ... Εχω συνεχως χαζογλιστρηματα, και το καλοκαιρι ενα ψιλοασχημο highside. Αργουν να ζεσταθουν και το μπροστινο δεν μου εμπνεει καμια εμπιστοσυνη. Και εχω δοκιμασει αρκετες διαφορετικες πιεσεις... Ολα τα παραπανω στα s20 γυρνα τα αναποδα... (αν και ημουν ακομα πιο νεος οδηγος και παιζει να μην ειμαι 100% αντικειμενικος) Παντως εβγαζαν παραπανω χιλομετρα, το μπροστινο το εβλεπες οτι δουλευε και δεν περιστρεφοταν απλα για να κανει παρεα στη ζαντα και γενικα δεν θυμαμαι να ειχα τα γλιστρηματακια που εχω τωρα.

Απο την αλλη ο ενας απο τους αλητηριους εχει το ιδιο ακριβως μηχανακι με μενα και περα απο 016 δεν θα βαλει τιποτα αλλο... και σε καμια περιπτωση δεν τον φτανω... 

Τροποποιήθηκε από τον Χ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγώ στο CB έχω a41 , και στην Δομοκό σήκωσα το πόδι , γιατί έβρισκε. Εντάξει είμαστε πολλοί πάνω στο μηχανάκι , αλλά τόσο γαμω είναι το s21 ;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 5 λεπτά, το μέλος enterprise-psi έγραψε:

Εγώ στο CB έχω a41 , και στην Δομοκό σήκωσα το πόδι , γιατί έβρισκε. Εντάξει είμαστε πολλοί πάνω στο μηχανάκι , αλλά τόσο γαμω είναι το s21 ;

Τεο στον Δομοκο κρατανε ολα ρε συ...  Επισης δεν ειναι μονο το κρατημα στην κλιση, αλλα και η ολη ιστορια μεχρι να πεσει η μηχανη που κανει την διαφορα σε ενα λαστιχο (καμια σχεση η κορωνα μεταξυ των 2), οπως και τα φρενα, η εξοδος κτλ. (πραγματα που καμια σημασια δεν εχουν με το cb δλδ... :tooth:)

ΥΓ: Αν βρισκει το ποδι και οχι το μαρσπιε τοτε δεν το εχεις σε σωστη θεση.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Άμα βρήκε το πόδι σκέψου ο μαρσπιες και το διπλό Σταντ .....

Αλλά μιλάω για εκείνες τις παρατεταμένες στροφές με μπαλώματα , μετά από μπάλωμα έβρισκε. Το κλασσικό ανεβοκατέβασμα ελληνικού δρόμου.

Σε όλους τους δρόμους δεν πούλησε πουθενά το ά41 ,  αλλά το βλέπω να βγάζει λιγότερα από το bw501 .τεσπά θα δούμε.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το τελευταίο s22 το τελείωσα από ό,τι ψωμί είχε μείνει στο Δομοκό πριν περίπου 2 βδομάδες. Το λάστιχο αυτή τη φορά έβγαλε 6κ χιλιόμετρα :laugh:. Αυτό το λέω διότι στα χαρτιά, το 22 θα έπρεπε να βγάζει περισσότερα από το 21 κάτι το οποίο δεν υφίσταται στο δικό μου τουλάχιστον μηχανάκι. Τρία πισινά 22άρια έχω αλλάξει μέχρι στιγμής.

Screenshot-20191114-191720-Gallery.jpg

Μπροστινό με 10κ 

20190706-183020.jpg

Τροποποιήθηκε από τον Gouky7

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το πιστεύω, φτάσαμε στην 

πριν 1 ώρα, το μέλος Gouky7 έγραψε:

Αυτό το λέω διότι στα χαρτιά, το 22 θα έπρεπε να βγάζει περισσότερα από το 21 κάτι το οποίο δεν υφίσταται στο δικό μου τουλάχιστον μηχανάκι. 

Το πιστεύω και πιστεύω ότι και σε άλλη μηχανή το ίδιο θα γίνει.

Φτάσαμε σε ένα μεταβατικό στάδιο στα λάστιχα, να κρατάνε τον δρόμο σαν πίστα και στην πίστα να προσφέρουν τρακ Ντέι με κράτημα αγωνιστικού, χωρίς υπερθέρμανση στον τρίτο γύρο. Δυστυχώς δεν βγάζουν χιλιόμετρα. Η νταλοπ που δοκίμασε με το TT να το κατάφερει κατά γενική ομολογία έχασε την πρόσφυση που είχε το πρώτο GP Racer. Περιμένω αντίστοιχη αποτυχία από την Bridgestone στο νέο της ελαστικό.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Έχω στο μικρό τα S20evo και στο μεγάλο τα S21.

Τα S21 πάρε, απλά, λιτά και περιεκτικά :biggrin:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 17 λεπτά, το μέλος klab έγραψε:

Έχω στο μικρό τα S20evo και στο μεγάλο τα S21.

Και τα δύο δεν τα καλύπτει το Α2;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 17 λεπτά, το μέλος Gouky7 έγραψε:

Και τα δύο δεν τα καλύπτει το Α2;

:tooth:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

στο Δομοκο (στο κλειστο στροφιλικι περνωντας την πολη, κατεβασμα οχι στις ανοιχτες κατεβαινωντας μετα τη Λαμια) εχει ασφαλτο motogp,

ημουν με λιωμενα τουρισταδικα (angel ct) και δε κουνηθηκε ουτε 1 φορα (βιντεο στο αλλο θεμα).

@Optimus Prime το s22 δε το εχω οδηγησει σε κανενα μοτο, οποτε δεν εχω ολοκληρωμενη αποψη. το s21 ειναι καλυτερο του s20evo. αναλογα το budget βαζει οποιο θελει ο φιλος σου. επισης ιδιας φιλοσοφιας και ιδιας τιμης ειναι το michelin pilot power 3. 

@Ratamahatta καλυτερα να το αφησεις το bt016. βαλε s21 η s22 :winking:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Έχω ακόμα λίγο μέχρι να αποφασίσω,το βασικό που ζητάω είναι να ζεσταίνονται εύκολα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα