Jump to content
Jeronimo.G

Νέο Battlax "S21" από την Bridgestone

Recommended Posts

Την 6/19/2018 at 2:51 ΜΜ, το μέλος noodles έγραψε:

σχεδων τελεια φθορα στο πισω! 

θες 1-2 κλικ στο rebound της αναρτησης για να φυγουν οι "προεξοχες" στις ακρες της πλαγιας χαραξης. αν θυμαμαι σωστα το rebound πρεπει να γινει λιγο stif. στο δικο μου ειναι 2πλασιες οι προεξοδες (k8 600), δε εκατσα να ρυθμισω, μετα το σερβις θα γινει. δεν ειναι τιποτα σοβαρο ομως και και ετσι να το αφησεις.

Αυτο ρε φιλε πως γινεται να το μαθουμε? Εννοω να βρουμε εναν οδηγο να διαβαζουμε τα λαστιχα της μηχανης ωστε να καταλαβαινουμε τις ρυθμισεις που πρεπει να κανουμε στην αναρτηση της μοτοσυκλετας. Θα ηθελα πολυ να μαθω να διαβαζω το λαστιχο.

Κατα τ'αλλα ναι, το μηχανακι το πιεζω οπου μπορω ακομα και με τις βαλιτσες επανω. Αμα σφιξεις λιγο την αναρτηση δεν καλαβαινεις οτι εχεις εξτρα βαρος και με το S21 μπαινεις κανονικα στις στροφες.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
πριν 1 ώρα, το μέλος steven_04 έγραψε:

Αυτο ρε φιλε πως γινεται να το μαθουμε? Εννοω να βρουμε εναν οδηγο να διαβαζουμε τα λαστιχα της μηχανης ωστε να καταλαβαινουμε τις ρυθμισεις που πρεπει να κανουμε στην αναρτηση της μοτοσυκλετας. Θα ηθελα πολυ να μαθω να διαβαζω το λαστιχο.

Κατα τ'αλλα ναι, το μηχανακι το πιεζω οπου μπορω ακομα και με τις βαλιτσες επανω. Αμα σφιξεις λιγο την αναρτηση δεν καλαβαινεις οτι εχεις εξτρα βαρος και με το S21 μπαινεις κανονικα στις στροφες.

https://lifeatlean.com/motorcycle-tyre-wear-guide/

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γεια σας σύντροχοι και χρόνια πολλά. Νέος στο forum οπότε και καλώς σας βρήκα. Μετά από ''κοσκίνισμα'' του post, ψήνομαι για S21. Η χρήση είναι σχεδόν πάντα ταξίδια δικάβαλο και φορτωμένο(BMWK1200s) και με ενδιαφέρει η καλή απόδοση σε επαρχιακό στροφιλίκι. Παίζει όμως και αρκετή Εγνατία (χαλαρή) μέχρι εκεί. Τα M7 τερματίσαν στα 10.000χλμ (όχι λινά) αλλά με ικανοποίησαν. Ακουλούθησαν τα PR4GT που φοράω ακόμη, με κύρια ικανοποίηση την χιλιομετρική απόδοση μόνο των 16.000χλμ. Θα βγάλουν τα S21 τα χλμ. που έβγαλαν τα M7; Αντέχουν το φορτίο; Ευχαριστώ και καλή χρονιά.  

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 5 λεπτά, το μέλος Dizatos έγραψε:

Γεια σας σύντροχοι και χρόνια πολλά. Νέος στο forum οπότε και καλώς σας βρήκα. Μετά από ''κοσκίνισμα'' του post, ψήνομαι για S21. Η χρήση είναι σχεδόν πάντα ταξίδια δικάβαλο και φορτωμένο(BMWK1200s) και με ενδιαφέρει η καλή απόδοση σε επαρχιακό στροφιλίκι. Παίζει όμως και αρκετή Εγνατία (χαλαρή) μέχρι εκεί. Τα M7 τερματίσαν στα 10.000χλμ (όχι λινά) αλλά με ικανοποίησαν. Ακουλούθησαν τα PR4GT που φοράω ακόμη, με κύρια ικανοποίηση την χιλιομετρική απόδοση μόνο των 16.000χλμ. Θα βγάλουν τα S21 τα χλμ. που έβγαλαν τα M7; Αντέχουν το φορτίο; Ευχαριστώ και καλή χρονιά.  

Χρόνια πολλά φίλε μου. Δυστυχώς το ξεχνάς. Είχα το Κ1300R και τα s20 evo αν θυμάμαι καλά έβγαζαν με το ζόρι 6κ. Στο Μουλτιστράντα που έχω τώρα, το πίσω με το ζόρι βγάζει 8κ. Φαντάσου λοιπόν τι θα γίνει σε μια δυνατότερη και πιο βαριά μοτοσυκλέτα όπως η δικιά σου. Εγώ στην θέση σου θα δοκίμαζα τα Angel GT

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σε ευχαριστώ για την άμεση άποψή σου. Δεν θέλω να πάω όμως σε τουριστάδικο, άρα και σκληρό όπως αυτό που έχω τώρα. Με 10-12 χιλ. χλμ δεν έχω πρόβλημα να βγάλει το ελαστικό. Εκτός εάν το angel είναι πιο μαλακό σε σχέση με άλλα. Αλλιώς θα πάω πάλι στο Μ7.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το Angel στον @Ravendark που εχει πιο δυνατη μηχανη απο εσενα αλλα και πιο ελαφρυα, του εβγαλαν αν θυμαμαι καλα γυρω στα 10 με το στρωσιμο της μοτοσυκλετας μεσα. Δεν ξερω ποιο ειναι ποιο μαλακο και ποιο οχι (και δεν νομιζω να γινεται και αντιληπτο να πω την αληθεια ) αλλα απο οσα τουριστικα ελαστικα εχω οδηγησει μεχρι σημερα, το Angel μου φανηκε το πιο κορωνατο και το πιο προθυμο απ ολα. 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 5 ώρες, το μέλος Gouky7 έγραψε:

Το Angel στον @Ravendark που εχει πιο δυνατη μηχανη απο εσενα αλλα και πιο ελαφρυα, του εβγαλαν αν θυμαμαι καλα γυρω στα 10 με το στρωσιμο της μοτοσυκλετας μεσα. Δεν ξερω ποιο ειναι ποιο μαλακο και ποιο οχι (και δεν νομιζω να γινεται και αντιληπτο να πω την αληθεια ) αλλα απο οσα τουριστικα ελαστικα εχω οδηγησει μεχρι σημερα, το Angel μου φανηκε το πιο κορωνατο και το πιο προθυμο απ ολα. 

Εάν είναι να βγάλει 10 δεν ρισκάρεις εύκολα 360€ όταν έχω ήδη δοκιμασμένο το Μ7. Έτσι δεν είναι; Καμιά άλλη πρόταση;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγώ διαφωνώ με αυτή την λογική. Ρίσκο είναι να βγάλει πολλά πάνω από 10κ και ταυτόχρονα να μην σου αρέσει. Αν όμως δεν δοκιμάσεις, δεν θα ξέρεις  ποτέ αν ένα λάστιχο ταιριάζει στην οδήγησή σου ή όχι. Ειδικά στα τουριστικά, δεν θα φοβόμουν καθόλου τον πειραματισμό μαζί τους. 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 46 λεπτά, το μέλος Dizatos έγραψε:

Εάν είναι να βγάλει 10 δεν ρισκάρεις εύκολα 360€ όταν έχω ήδη δοκιμασμένο το Μ7. Έτσι δεν είναι; Καμιά άλλη πρόταση;

Βάζεις ένα σετ S21 καινούρια, με κόστος 75€ κάτω σε σχέση με τα Μ7

Στα 7+KKm αντικαθιστάς το πίσω S21 με ένα φρέσκο για να φθάσεις +7KKm, οπότε συνολικά 14+KKm

Ένα σκέτο πίσω S21 (190/50ZR17) έχει τώρα 165€

Δεν ξέρω το ρυθμό που κάνεις τα χιλιόμετρά σου, αλλά αν υποθέσω μια χρήση 6ΚKm/έτος, θα βρεις το πίσω S21 κάτω από 150€ τότε. Σύνολο (1 εμπρός, 2 πισινά, σύνολο χλμ χοντρικά 14+KKm) κάτω από 450€

Στην πράξη, αναλογικά, σε θέματα οικονομίας θα είναι παρόμοια η φάση. Ίσως και 10% οικονομικότερα τα bridg

Αν και προσωπικά πιστεύω πως αν έβγαλες 10ΚKm με τα Μ7, τότε θα βγάλεις αρκετά πάνω από 8ΚKm με τα S21. Κάτι σε ±9KKm μου ακούγεται πολύ ρεαλιστικό. Το τονίζω γιατί σε σχέση με τα S20Evo που αναφέρει ο Γιάννης @Gouky7, τα S21 αντέχουν πολύ παραπάνω!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γιάννο, 8κ βγάζω με τα S21 στο Μούλτι. Δύσκολα το βλέπω το μπεμβέ για 8κ. Στην παρακάτω φώτο έχω ακριβώς 7500 χλμ και ειλικρινά το λάστιχο το προστάτευα πάρα πολύ στα ανοιχτά κομμάτια σε φάση 130 βαριά 140 στο κοντέρ στο 90% των περιπτώσεων που πάτησα εθνική. 

20180610-161127.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 27 λεπτά, το μέλος Gouky7 έγραψε:

Γιάννο, 8κ βγάζω με τα S21 στο Μούλτι. Δύσκολα το βλέπω το μπεμβέ για 8κ. Στην παρακάτω φώτο έχω ακριβώς 7500 χλμ και ειλικρινά το λάστιχο το προστάτευα πάρα πολύ στα ανοιχτά κομμάτια σε φάση 130 βαριά 140 στο κοντέρ στο 90% των περιπτώσεων που πάτησα εθνική. 

Τζον, σκέψου πως είσαι περίπου 30% πάνω σε σχέση με το S20evo στο K1300.

Σαφώς μιλάμε για εντελώς διαφορετικά μηχανάκια, άλλη κατανομή ροπής και δύναμης, άλλη μάζα.

Αλλά με κοινό παρονομαστή τον αναβάτη.

Από αναβάτες που ξέρω πως πέρασαν από S20, S20Evo, S21 και με βαρύ δεξί χέρι και μεγάλο μηχανάκι, το S21 είναι άριστο συνολικά και αντέχει σίγουρα ένα 20%++ σε χιλιομετρική απόδοση! Αν διαβάζω σωστά αυτά που αναφέρει το νέο μέλος @Dizatos, δε τον βλέπω για κάφρο και σε επίδοξο νταγκστερά, οπότε θα μείνει ικανοποιημένος από το S21 και μάλλον θα ενθουσιαστεί και από την συμπεριφορά στο δρόμο! Χωρίς οικονομικό ρίσκο!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παιδιά νταγκστερας δεν είμαι αλλά σε στροφές το "κυνηγάω " το Θέμα και το μηχανάκι ξαπλώνει παρά τις βαλίτσες και δικάβαλο. Το έτερον ήμισι γουστάρει αλλά με τα χαζογλιστρήματα του pr4 δεν..... Καλή η πρόταση του 2 προς 1 αλλά είμαι υπέρ της αλλαγής και των δύο. Θέλει σκέψη....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τι σε προβληματίζει στην επιλογή 1 εμπρός και 2 πίσω?

Οι περισσότεροι έτσι δουλεύουμε σε μεγάλα μηχανάκια. Ακόμα και επί εποχών «λεφτά υπάρχουν» :tooth:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 5 λεπτά, το μέλος ksino1100 έγραψε:

Τι σε προβληματίζει στην επιλογή 1 εμπρός και 2 πίσω?

Οι περισσότεροι έτσι δουλεύουμε σε μεγάλα μηχανάκια. Ακόμα και επί εποχών «λεφτά υπάρχουν» :tooth:

Απλώς έχω το "κόλλημα" φρέσκο λάστιχο μπρος-πίσω, αυτό είναι όλο. 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 3 λεπτά, το μέλος Dizatos έγραψε:

Απλώς έχω το "κόλλημα" φρέσκο λάστιχο μπρος-πίσω, αυτό είναι όλο. 

Με το «κόλλημα» όμως χάνεις τη χαρά να απολαύσεις το μηχανάκι σου όσο ζητάς και όσο του αξίζει, ρίχνοντας πολύ νερό στο κρασί σου για να πάρεις χιλιομετρική απόδοση.

Πόσα km κάνεις ανά έτος?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 13 λεπτά, το μέλος ksino1100 έγραψε:

Τζον, σκέψου πως είσαι περίπου 30% πάνω σε σχέση με το S20evo στο K1300.

Σαφώς μιλάμε για εντελώς διαφορετικά μηχανάκια, άλλη κατανομή ροπής και δύναμης, άλλη μάζα.

Αλλά με κοινό παρονομαστή τον αναβάτη.

Δεν ξέρω φιλαράκο μου πραγματικά τι νούμερα θα βγάλει. Εγώ "νιώθω" πως αν μου δώσεις την δύναμη του μπεμβέ μαζί με σ21, βγάζω δεν βγάζω τα 6κ. Εσύ στον ζούζουρα τι περιμένεις να δεις ως νούμερο; Πιστεύεις θα βγάλεις πάνω από 5κ ;Σίγουρα είναι και στον αναβάτη αλλά από την άλλη, όταν προτείνουμε s21 , το κάνουμε με την λογική πως στην πίεση ( και ως γνωστό, πίεση = φθορά ) έχουν καλύτερη συμπεριφορά από ένα τουριστικό. Αν πρόκειται να κινηθεί κάποιος εντελώς χαλαρά , προσωπική μου άποψη είναι πως το Χ τουριστικό είναι καλύτερη/ασφαλέστερη λύση overall ( βροχή,τετραγώνισμα, φθορά στο κέντρο και απόδοση κατά το φρενάρισμα κοκ ) από πιο σπορ ελαστικά. Το ένιωσα με το ΤΤ όπου ουσιαστικά το λάστιχο ήταν τόσο καλό που σχεδόν ποτέ δεν κατάφερα να το φτάσω σε κατάσταση σωστής λειτουργίας με αποτέλεσμα το μόνο που να έχω ως ανάμνηση από αυτό να είναι ένα παρά τρίχα high στην βροχή. 

Από την άλλη βέβαια, τα νούμερα του φίλου είναι κάπως περίεργα. Δηλαδή μου κάνει τρομερή εντύπωση το 16κ στα pilot όταν εγώ έβγαλα 14κ σε τουριστικό στο Μούλτι όπως μου κάνουν εντύπωση και τα 10κ σε M7. Anyway, εγώ πάντα πιστεύω πως το λάστιχο είναι εντελώς προσωπική υπόθεση και δεν υπάρχει 100% ασφαλής μπούσουλας οπότε δοκιμάζεις και βλέπεις. 

πριν 19 λεπτά, το μέλος Dizatos έγραψε:

Παιδιά νταγκστερας δεν είμαι αλλά σε στροφές το "κυνηγάω " το Θέμα και το μηχανάκι ξαπλώνει παρά τις βαλίτσες και δικάβαλο. 

@kouler θα έλεγα πως μας λέει φίδια αλλά μετά θυμάμαι τον τύπο με το ΜΤ :laugh::laugh::whistling::whistling::wub:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 1 λεπτό, το μέλος Gouky7 έγραψε:

Δεν ξέρω φιλαράκο μου πραγματικά τι νούμερα θα βγάλει. Εγώ "νιώθω" πως αν μου δώσεις την δύναμη του μπεμβέ μαζί με σ21, βγάζω δεν βγάζω τα 6κ. Εσύ στον ζούζουρα τι περιμένεις να δεις ως νούμερο; Πιστεύεις θα βγάλεις πάνω από 5κ ;Σίγουρα είναι και στον αναβάτη αλλά από την άλλη, όταν προτείνουμε s21 , το κάνουμε με την λογική πως στην πίεση ( και ως γνωστό, πίεση = φθορά ) έχουν καλύτερη συμπεριφορά από ένα τουριστικό. Αν πρόκειται να κινηθεί κάποιος εντελώς χαλαρά , προσωπική μου άποψη είναι πως το Χ τουριστικό είναι καλύτερη/ασφαλέστερη λύση overall ( βροχή,τετραγώνισμα, φθορά στο κέντρο και απόδοση κατά το φρενάρισμα κοκ ) από πιο σπορ ελαστικά. Το ένιωσα με το ΤΤ όπου ουσιαστικά το λάστιχο ήταν τόσο καλό που σχεδόν ποτέ δεν κατάφερα να το φτάσω σε κατάσταση σωστής λειτουργίας με αποτέλεσμα το μόνο που να έχω ως ανάμνηση από αυτό να είναι ένα παρά τρίχα high στην βροχή. 

Βασικά για τη 14άρα ξέρω πως μετά τα 4Kkm αρχίζω τις ανησυχίες γιατί τα 5ΚKm είναι συνήθως ταβάνι. Για το πίσω πάντα.

Προτείνω με βάση τα όσα βλέπω και συμπεραίνω γύρω μου.

Έχω δει ακραία νούμερα, προς τα πάνω αλλά και προς τα κάτω. Τα προς τα πάνω με εντυπωσίασαν πολύ, οφείλω να ομολογήσω.

Και σε ρωτάω τόσο απλά και ξάστερα: ακούς πχ τον φίλο μας τον Γιάννη (πες εμένα για να μην έχουμε παρεξηγήσεις χρονιάρες μέρες).

Και σου λέω πως «πιέζω, κάνω, ράνω. Βγαίνω εθνική με 250άρες++, στρίβω Γαλαξείδι/Δεσφίνα, Μπράλο, Παναγια/Ορθοβούνι» κλπ κλπ

Πως είσαι βέβαιος για το τι και πως το κάνω? Αν δε με δεις. Αν δε σου πουν.

Για μένα, με όσα ακούω και διαβάζω και κυρίως βλέπω στους δρόμους μας, η ασφαλέστερη λύση είναι να προτείνω όσο μαλακότερο λάστιχο μπορώ (όχι γόμες) γιατί οι περισσότεροι είναι δραματικά αργότεροι από όσο πιστεύουν/λένε/μπορούν. Και εν τέλει όσοι είναι γρήγοροι, τουλάχιστον θα ευχαριστηθούν το μηχανάκι τους και θα ξεχάσουν το έξτρα ποσό που θα αναγκαστούν να πληρώσουν.

Οι «θα ήθελα να μπορώ» επίσης θα ευχαριστηθούν το μηχανάκι τους, θα το εμπιστευτούν καλύτερα, θα νιώσουν καλύτερα. Και εν τέλει, ως ελαφροχέρηδες, θα βγάλουν αρκετά χιλιόμετρα αλλά πάντα με σωστή πρόσφυση. Ενώ με το τουριστικό, η «πετροποίηση» του ελαστικού, θα έρθει νωρίτερα από την φθορά και θα χαζοσπινάρουν (ή χαζοπέφτουν) πολύ πιο νωρίς από το θεωρητικό χιλιομετρικό όριο που υπολόγιζαν.

(εξαιρώ αναβάτες με διαδρομές ρουτίνας που περιλαμβάνει καθημερινή οδήγηση σε ΑΟ/Εθνική. Εκεί ΙΣΩΣ σκεφτόμουν κι εγώ σοβαρά ένα τουριστικό ελαστικό ή ακόμα καλύτερα θα είχα ένα 2ο μηχανάκι για το τυπικό καθημερινό commuting)

πριν 1 λεπτό, το μέλος Gouky7 έγραψε:

Από την άλλη βέβαια, τα νούμερα του φίλου είναι κάπως περίεργα. Δηλαδή μου κάνει τρομερή εντύπωση το 16κ στα pilot όταν εγώ έβγαλα 14κ σε τουριστικό στο Μούλτι όπως μου κάνουν εντύπωση και τα 10κ σε M7. Anyway, εγώ πάντα πιστεύω πως το λάστιχο είναι εντελώς προσωπική υπόθεση και δεν υπάρχει 100% ασφαλής μπούσουλας οπότε δοκιμάζεις και βλέπεις. 

Έρχεσαι στα λόγια μου Τζονάκο...... :winking:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 58 λεπτά, το μέλος ksino1100 έγραψε:

Με το «κόλλημα» όμως χάνεις τη χαρά να απολαύσεις το μηχανάκι σου όσο ζητάς και όσο του αξίζει, ρίχνοντας πολύ νερό στο κρασί σου για να πάρεις χιλιομετρική απόδοση.

Πόσα km κάνεις ανά έτος?

Γύρω στις 10κ. Δεν με ενδιαφέρει η χιλ. απόδοση πάνω από 10-12κ. Δεν μπορώ  όμως όταν το λάστιχο έχει επάνω 3κ και φεύγω για ταξίδι 4-5κ να πρέπει να αλλάξω πίσω λάστιχο.  

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για ταξίδια στην Ευρώπη λοιπόν, βάζεις τουριστικό (T31 πχ) και δε φοβάσαι ούτε λεπτό. Ούτε για πρόσφυση (στην Ευρώπη) ούτε για αντοχή

bridgestone-touring-t31-mynetmoto-1183-2

bfeb44634d6de915dcdd920c946553c8.png

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 17 ώρες, το μέλος ksino1100 έγραψε:

Για ταξίδια στην Ευρώπη λοιπόν, βάζεις τουριστικό (T31 πχ) και δε φοβάσαι ούτε λεπτό. Ούτε για πρόσφυση (στην Ευρώπη) ούτε για αντοχή

bfeb44634d6de915dcdd920c946553c8.png

Αυτό ακριβώς που θέλω να αποφύγω, να μην βάλω πάλι τουριστάδικο είτε T31 είτε angel, αλλά δύσκολη τελικά η απόφαση, έχω χρόνο ακόμη ίδωμεν.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αρχες του χρονου θα βγουν στην αγορα και τα s22,δεν ξερω αν ειναι βελτιωμενα σε χιλιομετρικη αποδοση σε σχεση με τα 21 αλλα κατιτις παραπανω πιστευω θα το εχουν σε ολους τους τομεις.

Εκει θα παω .

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 1 ώρα, το μέλος GeorStrat έγραψε:

Αρχες του χρονου θα βγουν στην αγορα και τα s22,δεν ξερω αν ειναι βελτιωμενα σε χιλιομετρικη αποδοση σε σχεση με τα 21 αλλα κατιτις παραπανω πιστευω θα το εχουν σε ολους τους τομεις.

Εκει θα παω .

Είναι σίγουρα μία ακόμη επιλογή το νέο s22. Συνεχίζοντας το ψάξιμο διαπιστώνω τα πολύ καλά review των angel gt που επιβεβαιώνουν τον φίλο gouky7. "Ψήνομαι"....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Την 28/12/2018 at 9:30 ΜΜ, το μέλος Gouky7 έγραψε:

@kouler θα έλεγα πως μας λέει φίδια αλλά μετά θυμάμαι τον τύπο με το ΜΤ :laugh::laugh::whistling::whistling::wub:

:cry2::cry2::cry2:

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΙΟ, ΕΝΤΑΞΕΙ?

Γιαννακο - Gouky πες λιγο στον Ksino μας οτι εμεινες απο μπροστινο λαστιχο οταν αποφασισες να αλλαξεις μονο το πισω:dance:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

@Gouky7 Τι λενε τα S21 στο Multi? Ευχαριστημενος?

Για τον φιλο τον @Dizatos ριξε μια ματια και στα Pirelli Diablo Rosso Corsa 2. Ειναι ιδια κατηγορια με τα S21 αλλα δεν ξερω τι παιζει με την χιλιομετρικη τους αποδοση.

Μια ιδεα ακομη:

Στο δικο μου μηχανακι φοραω Pirelli Angel GT πισω και Dunlop SporMaxx Sportsmart μπροστα. Περιεργο setup but makes sense, μπροστα που θες κρατημα εχεις μαλακο και πισω που θες διαρκεια εχεις κατι πιο σκληρο. Μετα απο 6000χλμ και αρκετα κυνηγητα στις Αρδενες δηλωνω ευχαριστημενος.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα