Jump to content
Panagiotis1

Αγορά μοτοσικλέτας

Recommended Posts

Καλησπέρα παιδια, ενδιαφέρομαι να αγορασω μοτοσυκλέτα....έχω ένα XT600Ε και είμαι σε φάση να το πουλήσω να πάρω κάτι καλύτερο και πιο καινούριο....για την πόλη το χρειάζομαι πιο πολύ άλλαξαν μπορω να κάνω και καμία 100χμλ βόλτα άνετα σχετικά.....με το xt δεν είχα πρόβλημα motard είναι...και δεν μπορώ να αποφασίσω τι να πάρω....xtx,gsr,hornet,duke?γενικά κάτι μέχρι 750cc με 100 άλογα....ξέρω πως είναι όλα διαφορετικά μεταξύ τους αλλά θέλω μια γνώμη και από το forum...Μέχρι 2500 διαθετω...Ευχαριστώ για το χρόνο σας...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

100χλμ βολτα τα κανεις και με παπι. Για τι budget μιλαμε?

Επισης το να δωσεις το xt και να πας σε xtx... Σιγα την αναβαθμιση, ποιος ο λογος?

Εντιτ: 2500 λες. Για duke μονο το ΙΙ σε αυτα τα λεφτα προφανως και με πολυ καλο ελεγχο, αλλιως παιζει κλασσικα το Lc4 και husky sm610 για μοταρντ.

Gsr και Hornet αξιολογες επιλογες, το hornet ανωτερο απ'οσο ξερω και καιει λιγοτερο...

Τροποποιήθηκε από τον Νικολακης_Husq

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

100χλμ βολτα τα κανεις και με παπι. Για τι budget μιλαμε?

Επισης το να δωσεις το xt και να πας σε xtx... Σιγα την αναβαθμιση, ποιος ο λογος?

Εντιτ: 2500 λες. Για duke μονο το ΙΙ σε αυτα τα λεφτα προφανως και με πολυ καλο ελεγχο, αλλιως παιζει κλασσικα το Lc4 και husky sm610 για μοταρντ.

Gsr και Hornet αξιολογες επιλογες, το hornet ανωτερο απ'οσο ξερω και καιει λιγοτερο...

σε Ευχαριστώ πολύ φίλε μου που μου απάντησες..τα ktm γενικά τα φοβάμαι λόγο ότι σε αυτά τα λεφτά είναι από του 06 μοντέλο και πίσω και νομίζω πως βγάζουν προβλήματα....τρία μεταξύ hornet και gsr μου έχουν πει το gsr είναι καλύτερα στημένο από το hornet και έχει κινιτορα του gsxr

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μεταξύ hornet και gsr μου έχουν πει το gsr είναι καλύτερα στημένο από το hornet και έχει κινιτορα του gsxr

Ισως να κανω λαθος, δεν την γνωριζω καλα την συγκεκριμενη κατηγορια, θα σου απαντησουν αλλοι σε αυτο.

τα ktm γενικά τα φοβάμαι λόγο ότι σε αυτά τα λεφτά είναι από του 06 μοντέλο και πίσω και νομίζω πως βγάζουν προβλήματα

Τα "προβληματικα" ηταν τα μαυρομοτερα. Τα υπολοιπα ειναι κομπλε. Βεβαια αυτα τα μηχανακια συνηθως οι ιδιοκτητες τα πινουν. Τα πινουν με την αρνητικη ενοια, χωρις να κανουν και την προβλεπομενη συντηρηση πολλες φορες. Τα lc4 δεν ειναι xt. Θελει ψαξιμο για να βρεις ενα προσεγμενο, αλλα αν βρεις και του κανεις την προβλεπομενη συντηρηση θα εισαι μια χαρα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

σε Ευχαριστώ πολύ φίλε μου που μου απάντησες..τα ktm γενικά τα φοβάμαι λόγο ότι σε αυτά τα λεφτά είναι από του 06 μοντέλο και πίσω και νομίζω πως βγάζουν προβλήματα....τρία μεταξύ hornet και gsr μου έχουν πει το gsr είναι καλύτερα στημένο από το hornet και έχει κινιτορα του gsxr

Και το hornet έχει κινητήρα από cbr600 και επίσης έχει και στα 3 gen του πολύ καλά φρένα !! Επίσης στο δεύτερο gen είχες αναρτήσεις wp μπρος πίσω και στο 3ο το οποίο δεν πιάνεις από χρήματα λογικά μπροστά έχει και usd πιρούνι !! Μεταξύ hornet και gsr εγώ πρότιμω το hornet !!

Για το τι να πάρεις δυσκολεύομαι να σου προτείνω κάτι !! Με το budget που διαθέτεις μπαίνουν πολύ περιορισμοί είτε πεις να πας σε γυμνό είτε σε sm οπότε δεν ξέρω...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και το hornet έχει κινητήρα από cbr600 και επίσης έχει και στα 3 gen του πολύ καλά φρένα !! Επίσης στο δεύτερο gen είχες αναρτήσεις wp μπρος πίσω και στο 3ο το οποίο δεν πιάνεις από χρήματα λογικά μπροστά έχει και usd πιρούνι !! Μεταξύ hornet και gsr εγώ πρότιμω το hornet !!

Για το τι να πάρεις δυσκολεύομαι να σου προτείνω κάτι !! Με το budget που διαθέτεις μπαίνουν πολύ περιορισμοί είτε πεις να πας σε γυμνό είτε σε sm οπότε δεν ξέρω...

σε Ευχαριστώ φίλε για την γγνωμη σου...κοιτα...έμενε μου αρέσει το hornet πιο πολύ από ολα...Για διάφορους λόγους αλλά από το 07 και μετά τα μοντέλα. ...αν βρω κάτι καλό τέτοιο δίνω και 3000 αλλά να ει αι καλο...Τώρα με τα gen δεν καταλαβαίνω πως τα ξεχωρίζω 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Έχουν κυκλοφορήσει τρία hornet !! Το ένα έχει στρόγγυλο φανάρι και συμβατικό πιρούνι και είναι μέχρι το 05-06 , μετά για ένα χρόνο ή δύο δεν θυμάμαι και εγώ ακριβώς κυκλοφόρησε το επόμενο hornet το οποίο είχε επίσης στρογγυλό φανάρι αλλά είχε ανεστραμμένο πιρούνι και μετά το 07-08 κυκλοφόρησε το τρίτο hornet το οποίο πια δεν είχε στρογγυλό φανάρι , είχε ανεστραμμένο πιρούνι και επίσης απέκτησε και ψεκασμό καθώς τα δύο προηγούμενα ήταν καρμπυρατεράτα !!

Για μένα , ΑΝ αποφασίσεις ότι το hornet θες , αξίζει να ανεβάσεις το budget και να πάρεις το τελευταίο hornet (που πολύ πιθανών να έχει και το c-abs το οποίο είναι καταπληκτικό ) αλλά και με τρία χιλιάρικα οριακά είσαι θες 2 3 κατοστάρικα ακόμα νομίζω !! 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Επίσης δες και το gsr, είναι αξιόλογο μηχανάκι.  Γενικά οδήγησε τα ολα αν μπορεις γιατί αλλο τα χαρτιά και αλλος οι αισθήσεις 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Έχουν κυκλοφορήσει τρία hornet !! Το ένα έχει στρόγγυλο φανάρι και συμβατικό πιρούνι και είναι μέχρι το 05-06 , μετά για ένα χρόνο ή δύο δεν θυμάμαι και εγώ ακριβώς κυκλοφόρησε το επόμενο hornet το οποίο είχε επίσης στρογγυλό φανάρι αλλά είχε ανεστραμμένο πιρούνι και μετά το 07-08 κυκλοφόρησε το τρίτο hornet το οποίο πια δεν είχε στρογγυλό φανάρι , είχε ανεστραμμένο πιρούνι και επίσης απέκτησε και ψεκασμό καθώς τα δύο προηγούμενα ήταν καρμπυρατεράτα !!

Για μένα , ΑΝ αποφασίσεις ότι το hornet θες , αξίζει να ανεβάσεις το budget και να πάρεις το τελευταίο hornet (που πολύ πιθανών να έχει και το c-abs το οποίο είναι καταπληκτικό ) αλλά και με τρία χιλιάρικα οριακά είσαι θες 2 3 κατοστάρικα ακόμα νομίζω !! 

ευχαριστώ πολύ για την γνώμη σου 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παλι μου θυμησατε οτι θελω να παρω ξανα Hornet...

Εγω ειχα για λιγο το πρωτο Hornet του 98, πολυ ωραιο βολταδικο μηχανακι, το πουλησα γιατι δεν προλαβαινα να το βολταρω και να το ευχαριστηθω, ειμαι και λατρης του βουνου βλεπεις..

Εχει το γκαζι του, φρεναρει αρκετα καλα, μπαινει ¨μονο του¨ στις στροφες, δεν καταλαβαινεις το βαρος του σε ελιγμους, κορυφαια αξιοποστια με μοναδικο θεμα την καμπανα του που αν εχει πολλα χιλιομετρα κανει θορυβο, οπως και τα παλια CBR600F του 95 και πριν, απο καταναλωση το δικο μου ειδα 5/100 με απολυτη οικονομια αλλα το νορμαλ ηταν 7 χωρις να στερουμε το γκαζι του.

Εγω θελω να παρω παλι αλλα θα αργησω γιατι το μοντελο που μου αρεσει ειναι ακριβο...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Έχουν κυκλοφορήσει 5 χορνετ. 1998-2003, 2003-2005, 2005-2006, 2007-2010, 2011-2015 και ένα τελευταίο που ανακοίνωσε η χοντα οτι θα βγει το 2016 νομίζω. Τα μοντελα έως το 06 ειναι με καρμπ (με το χαρακτηριστικο στρογγυλο φανάρι), από 07 και μετά injection. Επίσης απ το 05 και μετά φοράν όλα usd μπροστινο και τα μοντελα απ το 11 και μετα εχουν 102 hp ενω τα παλαιότερα 98 hp. Από 08 - 09 βγαίνουν με C-ABS. Εχουν και μικροδιαφορες σε περιφεριακά αλλά δεν τις αναφέρω γιατί θα γεμίσω το  σεντόνι.  Για τα λεφτα που διαθέτεις σου προτείνω να ψάξεις για μοντέλα 05-06, WP ανάρτηση πίσω usd πιρούνι μπροστα ψηφιακό κοντερ και πανεμορφο (προσωπικη άποψη). Για τη συμπεριφορά του στο δρόμο ισχύουν αουτα που είπε ο Tasos Meli προηγουμένως. 

Τροποποιήθηκε από τον thomasfk

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Έχουν κυκλοφορήσει 5 χορνετ. 1998-2003

Θα το σπασω καπως και θα αναφερω οτι το μοντελο του 98 που ειχα εγω εχει 16αρι τροχο μπροστα ενω απο το 99 και μετα βαλαν 17αρι, επισης το 98 και 99 εχουν πιο εξογκωμενο πισω φαναρι.

Επειδη στις αγγελιες υπαρχει μεγαλη συγχηση με τις χρονολογιες και τα μοντελα καλο θα ηταν να τα τσκαρεις με αριθμο πλαισιου, αν καταληξεις σε καποιο, για το ετος κατασκευης του.

Το δικο μου ειχε πρωτη αδεια το 2004 αλλα ηταν το μοντελο του 98.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παλι μου θυμησατε οτι θελω να παρω ξανα Hornet...

Εγω ειχα για λιγο το πρωτο Hornet του 98, πολυ ωραιο βολταδικο μηχανακι, το πουλησα γιατι δεν προλαβαινα να το βολταρω και να το ευχαριστηθω, ειμαι και λατρης του βουνου βλεπεις..

Εχει το γκαζι του, φρεναρει αρκετα καλα, μπαινει ¨μονο του¨ στις στροφες, δεν καταλαβαινεις το βαρος του σε ελιγμους, κορυφαια αξιοποστια με μοναδικο θεμα την καμπανα του που αν εχει πολλα χιλιομετρα κανει θορυβο, οπως και τα παλια CBR600F του 95 και πριν, απο καταναλωση το δικο μου ειδα 5/100 με απολυτη οικονομια αλλα το νορμαλ ηταν 7 χωρις να στερουμε το γκαζι του.

Εγω θελω να παρω παλι αλλα θα αργησω γιατι το μοντελο που μου αρεσει ειναι ακριβο...

σας Ευχαριστώ παιδια....Προσωπικά Δαν μου αρέσει το στρογγυλοφαναρο....Θέλω απο του 07 και μετά με την κοφτή την εξάτμιση...για το συνοδηγό είναι άνετο? 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Hornet ψεκαστό,του 07 και μετά δηλαδή,οταν κοιταγα (πέρσυ όμως) δεν έβρισκα τίποτα της προκοπής κάτω απο τα 3500 €,βασικά δεν έβρισκα καθόλου κάτω απο 3500 εκτός απο ενα πεσμένο,οπότε φαντάζομαι οτι για να βρεις ενα καλό γύρω στα 3500 πρέπει να παίξεις.το στρογγυλοφάναρο το θεωρώ πολύ αξιόλογο ειδικά του 05-06 αλλά εφόσον δε σου αρέσει το αφήνουμε.

Το gsr κοίτα το,για κάποιο λογο τα δινουν λίγο τσάμπα σε σχέση με τον ανταγωνισμό,με 3300-3500 έβρισκα μέχρι και μοντέλο του 2010 πέρσυ και με 2500 μοντέλα του 2006-2007.αν και  gsr δε πήγα δω κάποιο απο κοντά.το μόνο αρνητικό που εχω ακούσει είναι οτι καίει λίγο παραπάνω (δεν έχω προσωπική γνώμη γιαυτό) αλλά τραβάει και λίγο καλύτερα στις χαμηλές στροφές.

Μπορείς να κοιτάξεις και κάποιο fz6 αφού κοιτάς γυμνά,ή και το "ντυμένο" αν σου αρέσει.γερό αλουμινένιο πλαισιάκι,γκαζάκι καλό,νορμάλ κατανάλωση για τετρακύλινδρο 600άρι (στα 6 λίτρα στα 100 παίζω χωρίς να το σκιζω ιδιέταιρα αλλά ούτε να πηγαίνω κότα,τώρα αν το σκίσω οκ θα κάψει και 8),στα φρένα πάσχει λίγο το s1 αλλά αυτό φτιαχνεται χωρίς κανα τρελό κόστος,με δαγκάνες απ το s2.αν ανέβεις στα 3000-3500 βρίσκεις το s2 του 07-08 λογικά το οποίο είναι σχεδόν ολόιδιο μοτερικα αλλά έχει καλύτερα φρένα πιο ωραίο όργανο-κοντέρ και αλουμινένιο ψαλίδι.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Hornet ψεκαστό,του 07 και μετά δηλαδή,οταν κοιταγα (πέρσυ όμως) δεν έβρισκα τίποτα της προκοπής κάτω απο τα 3500 €,βασικά δεν έβρισκα καθόλου κάτω απο 3500 εκτός απο ενα πεσμένο,οπότε φαντάζομαι οτι για να βρεις ενα καλό γύρω στα 3500 πρέπει να παίξεις.το στρογγυλοφάναρο το θεωρώ πολύ αξιόλογο ειδικά του 05-06 αλλά εφόσον δε σου αρέσει το αφήνουμε.

Το gsr κοίτα το,για κάποιο λογο τα δινουν λίγο τσάμπα σε σχέση με τον ανταγωνισμό,με 3300-3500 έβρισκα μέχρι και μοντέλο του 2010 πέρσυ και με 2500 μοντέλα του 2006-2007.αν και  gsr δε πήγα δω κάποιο απο κοντά.το μόνο αρνητικό που εχω ακούσει είναι οτι καίει λίγο παραπάνω (δεν έχω προσωπική γνώμη γιαυτό) αλλά τραβάει και λίγο καλύτερα στις χαμηλές στροφές.

Μπορείς να κοιτάξεις και κάποιο fz6 αφού κοιτάς γυμνά,ή και το "ντυμένο" αν σου αρέσει.γερό αλουμινένιο πλαισιάκι,γκαζάκι καλό,νορμάλ κατανάλωση για τετρακύλινδρο 600άρι (στα 6 λίτρα στα 100 παίζω χωρίς να το σκιζω ιδιέταιρα αλλά ούτε να πηγαίνω κότα,τώρα αν το σκίσω οκ θα κάψει και 8),στα φρένα πάσχει λίγο το s1 αλλά αυτό φτιαχνεται χωρίς κανα τρελό κόστος,με δαγκάνες απ το s2.αν ανέβεις στα 3000-3500 βρίσκεις το s2 του 07-08 λογικά το οποίο είναι σχεδόν ολόιδιο μοτερικα αλλά έχει καλύτερα φρένα πιο ωραίο όργανο-κοντέρ και αλουμινένιο ψαλίδι.

σε Ευχαριστώ φίλε μου...απλά δεν μπορώ να καταλαβω κατι...σε όλα τα φόρουμ ααναφέρονται στο gsr και το fazer...γτ την σφήκα την έχουν στην απέξω τόσο δεν ξέρω 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

σε Ευχαριστώ φίλε μου...απλά δεν μπορώ να καταλαβω κατι...σε όλα τα φόρουμ ααναφέρονται στο gsr και το fazer...γτ την σφήκα την έχουν στην απέξω τόσο δεν ξέρω 

Εδω μαλλον εχει περισσοτερους Hornetαδες, παρε το στρογγυλοφαναρο και αλλαξε του φαναρι, εγω παλι λατρευω το στρογγυλοφαναρο αλλα δεν εχει ABS που θελω...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μου αρέσει το hornet πιο πολύ λόγο των usd αλλά το gsr  έχει ψαλίδι από street αν είχε και αυτο USD θα ηταν μονόδρομος...απλά το έχουν στο περιθώριο από ότι καταλαβαίνω και δεν βλέπω και πολλά έξω....να βγάζει κάνα σοβαρό πρόβλημα?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το οτι δεν εχει USD πιρουνι δε σημαινει οτι υστερει καπου, αυτα τα μηχανακα δεν τα φτανεις τοσο ευκολα στα ορια τους, παρε οτι σου αρεσει εμφανησιακα και ασε ολα τα υπολοιπα, μια χαρα αξιοπιστο ειναι και το GSR, απλα ειναι υποκειμενικο θεμα η ομορφια και μπορει να αρεσει ή να μην αρεσει σε καποιους, εμενα ας πουμε δε μου αρεσει.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

τσεκαρε και er6n ειναι στο budget σου και ειναι πολυ αξιολογο μηχανακι

το εεχω δει...Δεν μου γεμίζει το μάτι..μμ δεν κυκλοφορεί και σχεδόν καθόλου 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Gsr. 

Γνωμη μου ειναι ανωτερο απο το hornet.

Θα βρεις με 2500 χιλιαρικα

Ανωτερο ως προς τι?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

1 κλικ πιο φιλικο για τον οδηγο ειναι το hornet. και τα 2 ειναι εξισου καλα ομως. παναγιωτη, παρε οποιο απο τα 2 σου αρεσει εμφανησιακα. να το τσεκαρεις καλα σε μηχανικο πριν προχωρησεις σε αγορα, δεν ξερεις τι εχει κανει ο προηγουμενος ιδιοκτητης. 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα