Jump to content
peterpan

Λαστιχα για CBF1000

Recommended Posts

Ωρα για αλλαγη. Ο καιρος ανοιγει και εγω δεν κρατιεμαι αλλο. Η μοτα μου ηταν ημι-παροπλισμενη και ετσι τα λαστιχα που εχει τωρα επανω εχουν φτασει τα 4,5 χρονια.

Μη βαρατε ! Δεν εγραφε χιλιομετρα, οποτε γιατι να τα αλλαξω?

Πλεον λεω να την επαναφερω σε μαχιμη κατασταση, και περα απο ενα καλο πλυσιμο, θελει και ενα ζευγαρι λαστιχα.

Λεω για κατι πιο σπορ απο τα κατα τα αλλα πολυ καλα RoadSmart II που ειχα βαλει.

Κατα σειρα προτιμησης μαρκας λεω να κινηθω ως εξης: Pirelli , Dunlop , Bridgestone , και τελευταια Michelin μονο και μονο για καποια ανησυχητικα που ειχα δει σε φωτο για κατι PR3.

Μην μου πειτε για Metzeler. Γελαστε οσο θελετε, δεν θελω να πληρωσω Γερμανικη φιρμα.

Βασικα ψαχνω ενα ηπιο sport ελαστικο που να βγαλει και καποια χιλιομετρακια, με οτιδηποτε γυρω στα 10 με 12 χιλ.χλμ ειμαι απολυτα ικανοποιημενος

εχετε κατι να προτεινετε γιατι εχω πελαγωσει?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Στο θέμα για τα S20 πάντως ξεκίνησε η συζήτηση για τα S21 που από ότι υποστηρίζει η Bridgestone έχουν 36% μεγαλύτερη αντοχή από τα EVO και είναι βελτιωμένα. Δεν έχουν βγει κριτικές ακόμα αλλά τα αναφέρω για να τα έχεις στα υπόψιν.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παναγιωτη σπορ μονο, τα 10κ θα περασουν πολλα χρονια για να τα φτασεισ συνεπωσ βαλε  αυτο που θσ δωσει το καλυτερο πατημα / ανεση 

Το s20 ειναι πολυ καλη περιτωση για την συγκεκριμμενη μοτο οταν δε εχεισ πολλα τουριδτικα χιλιομετρα 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για σπορ κοιταζω μονο. Λεω βεβαια να αρχισω να κανω κανα χιλιομετρο παραπανω μιας και μου ελειψε πολυ, δεν ξερω ποσα, αλλα οπως και να εχει εχω παπι για καθε μερα και πολυ μεγαλες τουριστικες βολτες καθως και πολυημερα δεν νομιζω να κανω, εξαιτιας παιδιου.

Οποτε σπορ μονο για τις συντομες βολτες, αντε και ημερησιες καταδρομικες μια στο τοσο που ελπιζω να ξαναρχισω.

Εχω σταμπαρει καποια λαστιχα. Για πειτε καμμια ιδεα ρε παιδια.....

1. Pirelli Diablo. Το απλο Diablo. Ναι παραγεται ακομα. Στην Κινα πλεον. Λετε να εχουμε κανα θεμα με την ποιοτητα ή να το εμπιστευτω αφου λεει Pirelli? (225ε)

2. Dunlop Qualifier II(245ε). Γνωμες? αξιζει τα λιγα παραπανω λεφτακια σε σχεση με το Ι (215)?

3. Bridgestone BT16. Αυτο τι λεει? (235ε)

4. Michelin Pilot Power 2CT ? (240ε)

Ναι το ξερω οτι ολα αυτα που παρεθεσα σας φαινονται παλιατζουρίες σαν μοντελα, και καποιοι μπορει να αρχισετε να κοιταζετε την ημερομηνια του ποστ (:blink:).

Προφανως οπως καταλαβαινετε ο λογος ειναι το κοστος. Τα λαστιχα με αυτες τις τιμες τα βρηκα στο καταστημα wheel city.

Αν θυμαμαι καλα ειναι στην Καρπου στον Νεο Κοσμο. Εκει ειχα βαλει και τα RoadSmart II.

Πολυ κοντα ειναι και ο μαστορας για τις ζαντες στην Θεοφιλοπουλου 11 και απο το μαγαζι μου ειπαν οτι μπορουν να μου πανε αυτοι την μπροστινη που θελει μια μικρη δουλιτσα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τα s20 κατα γενική ομολογία των περιςςοτερων ειναι μακράν καλυτερα απο αυτα που έβαλες και παίζουν στα ίδια λεφτά στο 250ρι 

ενα παλικάρι απο μαγαζί πόσταρε τις προσφορές του μαγαζιού του τσεκαρε τον εαν σε ψήνει το συγκεκριμμενο μοντέλο 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν έχω άποψη για τα λάστιχα αλλά διάβασα CRF1000 και λέω ωπ, την έκανε τελικά! :laugh:

Βρε αμα την ειχα κανει την τρελα τωρα θα σας ειχα πρηξει τα......φρυδια απο την χαρα μου χαχαχαχα

Μια χαρα ειναι η CυBεFερα δεν παραπονιεμαι

Τα s20 κατα γενική ομολογία των περιςςοτερων ειναι μακράν καλυτερα απο αυτα που έβαλες και παίζουν στα ίδια λεφτά στο 250ρι 

ενα παλικάρι απο μαγαζί πόσταρε τις προσφορές του μαγαζιού του τσεκαρε τον εαν σε ψήνει το συγκεκριμμενο μοντέλο 

κατι εχω παθει, ψαχνω ψαχνω και δεν το βρισκω, βαλτο καλε μου δοκτωρα αν το εχεις ευκαιρο το λινκ.

Εγω τα βρηκα τα S20evo απο το ιδιο μαγαζι (wheel city) 260ε οσο και τα s21, πρεπει βεβαια να επαληθευσω τους δεικτες γιατι εχουν διαφορα στην τιμη.

Τροποποιήθηκε από τον peterpan

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

δεν θες να δωσεις λεφτα σε γερμανικο προιον αλλα πρωτο στην λιστα εχεις το Pirelli? :think:

edit...γραψε λαθος, μπερδευτηκα γιατι η Pirelli εχει αγορασει την Metzeler και οχι το αντιθετο :biggrin:

στο θεμα των ελαστικων ολοι εχουμε και απο μια αποψη...η δικη μου αποψη ειναι οτι

δυο ειναι τα ελαστικα...τα Dunlop και ολα τα υπολοιπα :tooth:

Τροποποιήθηκε από τον ghostkon

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

δεν θες να δωσεις λεφτα σε γερμανικο προιον αλλα πρωτο στην λιστα εχεις το Pirelli? :think:

Ιταλικά δεν είναι;;;

Πιρέλι

Εταιρεία
Ίδρυση28 Ιανουαρίου 1872, Μιλάνο, Ιταλία

στο θεμα των ελαστικων ολοι εχουμε και απο μια αποψη...η δικη μου αποψη ειναι οτι

δυο ειναι τα ελαστικα...τα Dunlop και ολα τα υπολοιπα :tooth:

:cheers: :worshippy: 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αμα βαλω ενα ζευγαρι Qualifier το 1, θα ειναι ασχημα δηλαδη? Θα ξενερωσω? (215 ευρουλακια)

Ετσι οπως το σκεφτομαι ειναι, ή για τα πιο φτηνα για οικονομια, ή το πιο συγχρονο ακριβο. Μεσες λυσεις δεν εχουν και πολυ νοημα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Dunlop Qualifier II ή Bridgestone S20...το νεο Dunlop αξιζει τα επιπλεον 30€ οπως και στα

Bridgestone δεν αξιζει να βαλεις τα 016 που εχουν PLEON αντικατασταθει απο τα S20 :yes:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Έχω τα qualifier 2 !! Βγάζουν τρελά χιλιόμετρα 15χιλιάδες + στο triple έβγαζαν στον προηγούμενο ιδιοκτήτη αλλά προσωπικά δεν με χουν πείσει καθόλου...Απαίσια στο βρεγμένο μέσα στην πόλη θα έλεγα ότι δεν ζεσταίνονται ποτέ και για γρήγορους ρυθμούς μέτρια προς καλά τίποτα παραπάνω !!

Μία μικρή επιφύλαξη κρατάω μόνο γιατί όταν πήρα το μηχανάκι τα λάστιχα είχαν 7 χιλιάδες χιλιόμετρα και μπορεί να φαίνονταν σαν καινούργια αλλά το πίσω είχε 2 με 3 δάχτυλα απάτητα τελείως (σκέψου είχε ακόμα και τα καρφάκια...) !! Για τα 20-30 ευρώ διαφορά που έχουν τα σ20 σ21 δεν θα το σκεφτόμουν καν αν κρίνω από το ότι όλοι δείχνουν απολύτως ευχαριστημένοι με τα bridgestone 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Στο θέμα για τα S20 πάντως ξεκίνησε η συζήτηση για τα S21 που από ότι υποστηρίζει η Bridgestone έχουν 36% μεγαλύτερη αντοχή από τα EVO και είναι βελτιωμένα. Δεν έχουν βγει κριτικές ακόμα αλλά τα αναφέρω για να τα έχεις στα υπόψιν.

Μ'εφτιαξες συντροχε.Τρεχωωωωω....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

sportsmart 2 εβαλα πριν 2 μηνες.. αρκετα ευχαριστημενος χωρις βεβαια να εχω κανει κ τρελα χιλιομετρα... καμια σχεση με το τουριστικο roadsmart που ειχα πριν.. 

με αυτα στο πρωτο σλσλομ που εκανα σε μια πλατεια καταλαβα την διαφορα...

τιμη 210€

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

sportsmart 2 εβαλα πριν 2 μηνες.. αρκετα ευχαριστημενος χωρις βεβαια να εχω κανει κ τρελα χιλιομετρα... καμια σχεση με το τουριστικο roadsmart που ειχα πριν.. 

με αυτα στο πρωτο σλσλομ που εκανα σε μια πλατεια καταλαβα την διαφορα...

τιμη 210€

210 ?!?!?!

Στο σωστο δεικτη?!?! Απο που? Αυτα τα βρισκω γυρω στα 290, εχω ακουσει ομως οτι ειναι λαστιχαρες.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φίλε μήπως το μηχανάκι σου λόγω ότι είναι τουρινγκ καλύτερα να μη βάλεις σπόρο ελαστικό 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φίλε μήπως το μηχανάκι σου λόγω ότι είναι τουρινγκ καλύτερα να μη βάλεις σπόρο ελαστικό 

αναλογα τη χρηση ρε λιακο, τι παει να πει οτι ειναι τουρινκ ?

αμα "το παει" σε στροφιλικια τι να το κανει το τουρινκ ελαστικο? καλυτερα να εχει κρατημα κι ας βγαλει λιγοτερα χιλιομετρα.

γνωμη μου

:cheers:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αναλογα τη χρηση ρε λιακο, τι παει να πει οτι ειναι τουρινκ ?

αμα "το παει" σε στροφιλικια τι να το κανει το τουρινκ ελαστικο? καλυτερα να εχει κρατημα κι ας βγαλει λιγοτερα χιλιομετρα.

γνωμη μου

:cheers:

μπορει αλλα μπορει κ οχι

με ενα tourig σου ειπε κανεις οτι δεν παει σε στροφιλικια..

το οτι ειναι 250 κιλα μηπος παιζει ρολο...?

δεν ξερω λεω...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

τουριστικά είναι καλά να μπουν έαν κάνεις ταξίδια σε εθνική και γενικότερη χρήση  20000 25000 στα 2-3 χρόνια οπου θα έρθει η ξηρασία του πέλματος και θα πρέπει να αντικατασταθούν.. ενώ δε έχω τύχει να δω τουριστικό λάστιχο "φαγωμένο" εάν σου λέει αυτό κάτι

ο κάθε "νέο-οικογενειάρχης" που κάνει βαριά-βαριά 3000χλμ ανα χρόνο δεν υπάρχει καμία λογική να βάλει τουριστικό λάστιχο 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Να μαι παλιιιι.....

Η επιλογη τελικα περισυ ηταν S20 και δεν το μετανιωσα καθολου παρα μονο στην τσεπη.

Οχι δεν τα εβαλα ακριβα, 230 απο το Wheel City στον Νεο Κοσμο στην Καρπου.

Το προβλημα ηταν εν τελει η διαρκεια.

Οσο χαμηλα και αν κρατηθηκαν τα χλμ λογω παπιου (που μολις εφυγε για φραγκα...κλαψ), εγραψα με τα λαστιχα μεχρι τωρα περιπου 9000χλμ.

Ομως το πισω εχει τετραγωνισει εδω και κανα 2χιλιαρο παρα κατι και στα τελευταια 800χλμ η γομα πλεον "ανοιξε".

Παιζει να φταιει ενα τρυπημα που ειχα στην Κρητη και ενω ημουν δικαβαλος με μπαγκαζια (λιγο βαρος αλλα ηταν και τα τρια "μπαουλα" πανω) εκανα καποια χλμ (5-6 το πολυ) μεχρι να το ξαναφουσκωσω σωστα.

Το μπροστινο δειχνει να αντεχει ακομα. Αν μου πει λαστιχας οτι οντως αντεχει (τα τελευταια 1500χλμ περιπου παω σαν ταριφας) παιζει να ξαναβαλω ενα S20 πισω. Αλλιως κανα μεταχειρο για λιγο μεχρι να βρεθει κανα φραγκο για ζευγαρι.

Και η ερωτηΞης ειναι η εξης

Ποιο θα λεγατε οτι ειναι το πιο σπορ απο τα σπορ/τουρινγκ λαστιχα? (κορωνατο/προσφυση)

Υποψιν οτι η χοντρη μου CyBeFera ειναι κοντα στα 250κιλακια, οποτε δεν εχει ιδιαιτερο προβλημα να ζεστανει τα σπορ/τουρινγκ λαστιχα.

Γιαυτο ας πουμε ημουν ικανοποιημενος με τα roadsmart II που φορουσα πριν. Μπορει μεσα στην πολη να μην παταγε ιδιαιτερα, αλλα δεν θυμαμαι να ειχα καποιο προβλημα σε βολτες εκτος.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

@peterpan συνηθως 1 μπροστα ειναι 2 πισω, τουλαχιστον σε ss μηχανακια. βαλε φωτο να δω σε τι κατασταση ειναι το μπροστα, 9κ δεν ειναι πολλα παντως.

θες να παραμεινεις στην bridgestone? πολυ καλο τουρισταδικο λαστιχο ειναι το t30-t30 evo. ακριβα, αλλα θα βγαλουν περισσοτερα χλμ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πολλα χλμ για οικογενειάρχης. Εαν συνεχισεις να γραφεις 9k ανα χρονο τοτε μπορεις να πας σε τουρινκ λαστιχο 

Εαν απλως εγιναν αυτη την χρονια και θα γραφεις λιγότερα μπορεις να δοκιμασεις παλι σπορ ελαστικο συγκρίσιμο με το S20 ειναι το metzeler sportec M7 το οποιο διαθέτει λιγο πιο ανθεκτικη γόμα συγκριτικα 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Θα συμφωνήσω με τον Βαγγέλη.

Τ30 ή T30evo θα σου ταιριάξουν.

(χρόνια πολλά επ' ευκαιρίας Παναγιώτη!! :yes:)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα