Fivosdavida 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 15 , 2016 Γειά σας...ενδιαφέρομαι για το μηχανάκι που αναφέρω παρακάτω κείμενο θα ήθελα να μου πείτε την άποψή σας από θέμα απόδοσης αλλά και οικονομίας. ..Όλες οι απόψεις δεκτες...ευχαριστω http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/1958331/ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GavriilVet 2.796 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 15 , 2016 εγω απο εμπορο που γραφει το μήνες με -Υ- δε θα επαιρνα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Fivosdavida 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 15 , 2016 εγω απο εμπορο που γραφει το μήνες με -Υ- δε θα επαιρνα ε Εντάξει σιγά ρε το θέμα είναι το μηχανάκι τι λεει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GavriilVet 2.796 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 15 , 2016 Ιδεα δεν εχω απο αυτα, αλλα επειδη δινει εγγυηση 6 μηνες, θα το σκεφτομουν. Αλλιως απο εμπορο φοβαμαι να παρω 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Fivosdavida 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 15 , 2016 Ιδεα δεν εχω απο αυτα, αλλα επειδη δινει εγγυηση 6 μηνες, θα το σκεφτομουν. Αλλιως απο εμπορο φοβαμαι να παρω απο εμπορο δεν ειναι καλυτερα; αντί να πάρω από κανέναν πωλητή μεταχειρισμένου; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
yamahaxt660x 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 18 , 2016 σε θεμα οικονομιας μην το σκεφταισε καν καει ! αλλα θα πω τα θετικα που πιστευω εγω και τα αρνητικα του:θετικα: θα εχει ωραια αισθηση οδηγης και απο το υψος και με τον συμπλεκτη ,θα ειναι γρηγορο,θα λυπαινει τα εσωτερικα της μηχανης οπου ειναι η μπιελα, ο κυλινδρος, το πιστωνι και ο στροφαλοςαρνητικα: δεν θα κρατησει για πολυ ,χαλαν πιο ευκολα απο τα 4χρονα, θα βγαζει λαδια η εξατμιση λογω κακης καυση επειδη ειναι διχρονο,θα βρωμανε οι μπλουζες που θα φορας και ειδικα αν ανεβασεις δευτερο ατομο,,,πιο πολυ βρομαει η μπλουζα οταν ζοριζεται το μηχανακι δλδ σε ανηφορα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες