Jump to content
yamahaxt660x

honda glx-daytona dv-honda monkey

Recommended Posts

δεν ηξερα πιο απο αυτα θα ηταν πιο δυνατο,καλο χωρις να παρουσιαζει προβληματα,να αντεξει στον χρονο και να εχεις μια ευχαριστη οδηγηση ...ειμαι περιπου 1,70 και δεν ξερω επισης εαν το honda monkey θα ηταν υπερβολικα μικρο για μενα και αβολο στην οδηγηση...ειχα δοκιμασει μια φορα σε ενος φιλο μου που ειχε ενα lifan lf50cc ζετακι και ηταν μια ωραια εμπειρια αλλα εχει περασει καιρος και φοβαμαι οτι θα ειναι ωραιο στην οδηγηση αλλα πολυ χαλια στο βολευμα οποτε στραφτηκα στο glx h dv , προτιμω glx γιατι εχω ακουσει οτι ειναι πιο καλο το μοτερ χωρις προβληματα και δυναμη....περιμενω την γνωμη σας

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Λοιπον. 1.87 υψος 87 κιλα πρωην κατοχος μπομπου. Εγω μια χαρα βολευομουν και σκεψου εβαζα την κοπελα μου, τον πατερα μου, φιλους και καναμε τρελα χλμ. Ηταν 125 κυβικα μαμα. Διαολακι. Ειχε κοντο γραναζωμα απο το εργοστασιο, με αποτομο συμπλεκτη εφευγες καπακι ανετα. Για μενα ειναι ωραιο σαν οδηγηση. Μικρο αλλα τουμπανο. Καποια στιγμη θελω να ξαναπαρω εναν για την παρτη μου. Να το χω για μια βολτα. 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ευχαριστω για την απαντηση  τον μαιου- ιουνιο θα παρω ενα μηχανακι μιας και βρηκα τα λεφτα αλλα προτιμω το glx ενος φιλου μου 55χιλιοστα αλλα εαν το εχει πουλησει εως τοτε θα σταφω στα ζετακια ειδα ενα πολυ ωραιο απο το car.gr ευχαριστω για την γνωμη σου:thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

παιδια μαλλον ακυρο αυτο το στατυς γιατι μαλλον δεν προκειτε να παρω εκτος και αν γινει μια εκπληξη απ τον πατερα μου που δεν νομιζω γτ δεν του φτανουν τα λεφτα...μαζευα καποια λεφτα αλλα τα φαγαν!! οποτε να ξερεται και εσεις μην εμπιστευεσται κανεναν!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εβαζα την κοπελα μου, τον πατερα μου, φιλους και καναμε τρελα χλμ.

Τι διάολο το opel zafira είχες; :mB_kalo_e:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τι διάολο το opel zafira είχες; :mB_kalo_e:

Ενα θα σου πω δικαβαλος πηγαινα με την κλανια Απο Αθηνα Ασπροπυργο, Ελευσινα, Βιλλια, Πορτο Γερμενο. Καθε φορα ειχα ενα σταυρουδακι και εκανα προσευχες μην μεινω! Μερικες φορες ομως ο Θεοα δεν ακουγε!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ενα θα σου πω δικαβαλος πηγαινα με την κλανια Απο Αθηνα Ασπροπυργο, Ελευσινα, Βιλλια, Πορτο Γερμενο. Καθε φορα ειχα ενα σταυρουδακι και εκανα προσευχες μην μεινω! Μερικες φορες ομως ο Θεοα δεν ακουγε!

για το μπομπος δεν λες? εαν λες αυτο ναι ειναι λιγο βλακεια ποου δεν δειχνει ποση βενζθνη εχει

πιστευει κανεις απο εμπειρα οτι πιο καλο χωρις προβληματα θα ειναι το honda monkey η το lifan lf 50 qgy?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

για το μπομπος δεν λες? εαν λες αυτο ναι ειναι λιγο βλακεια ποου δεν δειχνει ποση βενζθνη εχει

πιστευει κανεις απο εμπειρα οτι πιο καλο χωρις προβληματα θα ειναι το honda monkey η το lifan lf 50 qgy?

Ναι για τον μπομπο λεω. Κοιτα φιλε οτι πληρωνεις περνεις! Εγω ειχα τον κινεζικο και αραια και που ζηταγε καμια βλακειουλα. Φυσικα και η ποιοτητα του γνησιου honda δεν συγκρινεται με των απομιμησεων του. Το γνησιο καταρχας εχει 2500+ευρω. Εγω το δωσα 500 και ειπα και ευχαριστω. Τα λιφαν με μοτερ 110 ειχαν βγει καλα απο οσο ακουγα. Εξαρταται και απο την χρηση που θα του κανες. Οταν πηρα το δικο φροντισα να το στρωσω καλα για να χει ζωη ο κινητηρας. Παρολα αυτα μικροθεματακια ειχα αλλα χαζα. Αν πεις να παρεις κινεζικο για μενα βρες ενα που να πουλιεται σε πολυ χαμηλη τιμη, και βαλε μοτερ απο honda πανω. Αλλιως παρτο κουτα και προσεχε το. Αν εχεις λεφτα παρε γνησιο απλα βαζε το μεσα στο σπιτι .

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ενταξει ..ειδα 2 μηχανακια ενα lifan lf 50 qgy  με 500 ευρω και ενα honda monkey  με 700 ευρω ανεβασμενο αλλα θα δω αναλογως τα λεφτα διοτι σκεφτομαι να παρω ενα καλο κρανος ,ενα μπουφαν και ενα κατι πιο σημαντικο τα γαντια διοτι το χειμωνα εχει πολυ κρυο

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα