yamahaxt660x 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14 , 2016 δεν ηξερα πιο απο αυτα θα ηταν πιο δυνατο,καλο χωρις να παρουσιαζει προβληματα,να αντεξει στον χρονο και να εχεις μια ευχαριστη οδηγηση ...ειμαι περιπου 1,70 και δεν ξερω επισης εαν το honda monkey θα ηταν υπερβολικα μικρο για μενα και αβολο στην οδηγηση...ειχα δοκιμασει μια φορα σε ενος φιλο μου που ειχε ενα lifan lf50cc ζετακι και ηταν μια ωραια εμπειρια αλλα εχει περασει καιρος και φοβαμαι οτι θα ειναι ωραιο στην οδηγηση αλλα πολυ χαλια στο βολευμα οποτε στραφτηκα στο glx h dv , προτιμω glx γιατι εχω ακουσει οτι ειναι πιο καλο το μοτερ χωρις προβληματα και δυναμη....περιμενω την γνωμη σας Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14 , 2016 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
beter_1993 325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14 , 2016 Λοιπον. 1.87 υψος 87 κιλα πρωην κατοχος μπομπου. Εγω μια χαρα βολευομουν και σκεψου εβαζα την κοπελα μου, τον πατερα μου, φιλους και καναμε τρελα χλμ. Ηταν 125 κυβικα μαμα. Διαολακι. Ειχε κοντο γραναζωμα απο το εργοστασιο, με αποτομο συμπλεκτη εφευγες καπακι ανετα. Για μενα ειναι ωραιο σαν οδηγηση. Μικρο αλλα τουμπανο. Καποια στιγμη θελω να ξαναπαρω εναν για την παρτη μου. Να το χω για μια βολτα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
yamahaxt660x 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14 , 2016 ευχαριστω για την απαντηση τον μαιου- ιουνιο θα παρω ενα μηχανακι μιας και βρηκα τα λεφτα αλλα προτιμω το glx ενος φιλου μου 55χιλιοστα αλλα εαν το εχει πουλησει εως τοτε θα σταφω στα ζετακια ειδα ενα πολυ ωραιο απο το car.gr ευχαριστω για την γνωμη σου 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
yamahaxt660x 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2016 παιδια μαλλον ακυρο αυτο το στατυς γιατι μαλλον δεν προκειτε να παρω εκτος και αν γινει μια εκπληξη απ τον πατερα μου που δεν νομιζω γτ δεν του φτανουν τα λεφτα...μαζευα καποια λεφτα αλλα τα φαγαν!! οποτε να ξερεται και εσεις μην εμπιστευεσται κανεναν! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GavriilVet 2.796 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2016 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ax_ena_honda 15.751 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2016 εβαζα την κοπελα μου, τον πατερα μου, φιλους και καναμε τρελα χλμ. Τι διάολο το opel zafira είχες; 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
freediver73 1.025 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2016 Aφήστε τον άνθρωπο στον πόνο του ρε σεις , αφού του παίξανε φουστιά ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
beter_1993 325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 18 , 2016 Τι διάολο το opel zafira είχες; Ενα θα σου πω δικαβαλος πηγαινα με την κλανια Απο Αθηνα Ασπροπυργο, Ελευσινα, Βιλλια, Πορτο Γερμενο. Καθε φορα ειχα ενα σταυρουδακι και εκανα προσευχες μην μεινω! Μερικες φορες ομως ο Θεοα δεν ακουγε! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
yamahaxt660x 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 18 , 2016 Ενα θα σου πω δικαβαλος πηγαινα με την κλανια Απο Αθηνα Ασπροπυργο, Ελευσινα, Βιλλια, Πορτο Γερμενο. Καθε φορα ειχα ενα σταυρουδακι και εκανα προσευχες μην μεινω! Μερικες φορες ομως ο Θεοα δεν ακουγε!για το μπομπος δεν λες? εαν λες αυτο ναι ειναι λιγο βλακεια ποου δεν δειχνει ποση βενζθνη εχει πιστευει κανεις απο εμπειρα οτι πιο καλο χωρις προβληματα θα ειναι το honda monkey η το lifan lf 50 qgy? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
beter_1993 325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 18 , 2016 για το μπομπος δεν λες? εαν λες αυτο ναι ειναι λιγο βλακεια ποου δεν δειχνει ποση βενζθνη εχειπιστευει κανεις απο εμπειρα οτι πιο καλο χωρις προβληματα θα ειναι το honda monkey η το lifan lf 50 qgy?Ναι για τον μπομπο λεω. Κοιτα φιλε οτι πληρωνεις περνεις! Εγω ειχα τον κινεζικο και αραια και που ζηταγε καμια βλακειουλα. Φυσικα και η ποιοτητα του γνησιου honda δεν συγκρινεται με των απομιμησεων του. Το γνησιο καταρχας εχει 2500+ευρω. Εγω το δωσα 500 και ειπα και ευχαριστω. Τα λιφαν με μοτερ 110 ειχαν βγει καλα απο οσο ακουγα. Εξαρταται και απο την χρηση που θα του κανες. Οταν πηρα το δικο φροντισα να το στρωσω καλα για να χει ζωη ο κινητηρας. Παρολα αυτα μικροθεματακια ειχα αλλα χαζα. Αν πεις να παρεις κινεζικο για μενα βρες ενα που να πουλιεται σε πολυ χαμηλη τιμη, και βαλε μοτερ απο honda πανω. Αλλιως παρτο κουτα και προσεχε το. Αν εχεις λεφτα παρε γνησιο απλα βαζε το μεσα στο σπιτι . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
yamahaxt660x 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2016 ενταξει ..ειδα 2 μηχανακια ενα lifan lf 50 qgy με 500 ευρω και ενα honda monkey με 700 ευρω ανεβασμενο αλλα θα δω αναλογως τα λεφτα διοτι σκεφτομαι να παρω ενα καλο κρανος ,ενα μπουφαν και ενα κατι πιο σημαντικο τα γαντια διοτι το χειμωνα εχει πολυ κρυο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες