Miskin 616 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8 , 2016 Το vstrom είναι ένα τίμιο μηχανάκι, αλλά τίμιο παληκάρι είμαι και γω και είπα να του το ανταποδώσω. Αποφάσισα λοιπόν να κάνω ένα γενικό service μόνος μου (εντάξει βοήθησε με κάτι καλώδια και ένας ηλεκτρολόγος που νομίζει ότι είναι υδραυλικός ). Επίσης αποφάσισα να το ανεβάσω και στο mybike (εκτός από το βεστροφορουμ) για δυο λόγους. Ο πρώτος είναι ότι οι φώτο φαίνονται και από τους επισκέπτες, συνεπώς κάποιος εκτός φορουμ (και χώρας ίσως) να βρει κάτι που ψάχνει. Ο δεύτερος είναι ότι σπάνια πια βλέπω τεχνικά θέματα στο φόρουμ.Το service έγινε από 20 Δεκεμβρίου, αν θυμάμαι καλά, μέχρι 31 Ιανουαρίου. Έπρεπε πρώτα να λύσω, να δω τι θα βρω και μετά να παραγγείλω ανταλλακτικά, άρα πάλι καλά να λέτε.Θα μαρτυρήσουμε και τα καλά και τα κακά που έχει αυτό το μηχανάκι που με συντροφεύει 12 χρόνια. Αφού έλυσα το μισό μηχανάκι έφτασα στις βαλβίδες και όπως το περίμενα δεν ήθελαν ρύθμισμα μετά από 100000χλμ! Οι καδένες και τα υπόλοιπα συμπράγκαλα ήταν σε άψογη κατάσταση.Ομοίως και το βολάν με τα πηνία, κανείς μαγνήτης δε κουνιόταν, τα πηνία οπτικά είναι ΟΚ.Έβγαλα και τα μπεκ να πάνε για υπερήχους και τα τις ζάντες για ίσιωμα. Οι ζάντες πήγαν εδώ. ΄Εγιναν σα καινούργιες. Ηταν στραβά και τα στεφάνια και τα κέντρα.Όσο σκαλίζεις, βρίσκεις λένε και ανοίγοντας το καπάκι του συμπλέκτη για να τσεκάρω τους δίσκους, βρήκα και τη αντλία σε κακή κατάσταση. Φάνηκε από τις βίδες. Οι τσιμούχες είχαν κάνει λούκι στον άξονα του ιμπέλερ Το πιο σοβαρό όμως ήταν ότι το τρυπάκι που βγάζει τα νερά σε περίπτωση χαλασμένης μηχανικής τσιμούχας ( για να το δεις πριν πάνε στα λάδια) ήταν βουλωμένο από άλατα χρόνων! Αναγκαστικά ξήλωσα τη μηχανική τσιμούχα και τον προφυλακτήρα της για να μπορέσω να καθαρίσω τη τρύπα.Αλλαγή όλα τα σωθηκά της αντλίας, ιμπέλερ, τσιμούχες, λαστιχάκια, ρουλεμάν. Πάμε και στη καμπάνα...Χρειάστηκα σίγουρα ελατήρια, το service limit είναι 50.5mm, ήμουν στο όριο και δε μου πήγε να το κλείσω πάλι με τα ίδια. Και από το αποτέλεσμα έπραξα σωστά.Oι δίσκοι ήταν εντάξει εκτός από τον τελευταίο που πατάει στο κυρτό έλασμα μέσα στο βάθος, και του είχε κάνει πατούρα. Αυτόν τον άλλαξα.Αφού έγιναν όλοι οι έλεγχοι στους δίσκους και στα ελατήρια πήγα και στο καλάθι....Αυτό το παίξιμο με προβλημάτισε και όπως θα δείτε παρακάτω άλλαξα τη καμπάνα μου με μια μεταχείρω με τα μισά χλμ. Όμως αν και η συνολική λειτουργία του συμπλέκτη βελτιώθηκε, δεν είμαι σίγουρος ότι βοήθησε το καλάθι σε αυτό μιας και αυτό που τελικά έβαλα, πάλι έτσι έπαιζε. Μάλλον είναι "χαρακτηριστικό" των vstrom...Πάμε τώρα και στα μοχλικά-ψαλίδια. Τα είχα ανοίξει προ 2 ετών όταν άλλαξα αμορτισέρ και δεν ήμουν προετοιμασμένος για αυτό που θα αντίκριζα. Δεν είχα ανταλλακτικά και χρειαζόμουν τη μηχανή, οπότε τα καθάρισα όσο καλύτερα μπορούσα και τα έκλεισα. Τώρα όμως θα τα κάνω λουλούδια! Η εξαγωγή των ρουλεμάν στο μοχλικό είναι παιχνιδάκι μιας και ανάμεσα στα ρουλεμάν (εκεί που δένουν τα dog bones στο μοχλικό) δεν υπάρχει πατούρα άρα μπορείς να τα πρεσάρεις από τη μια μεριά στην άλλη. Προσοχή όμως δε μπορεί να γίνει το ίδιο και στο ψαλίδι (εκεί που δένουν τα dog bones στο ψαλίδι) γιατί ανάμεσά τους έχουν πατούρα.Χάλια τα ρουλεμάν. Να πω ότι τα εργοστασιακά ρουλεμάν μοχλικού-ψαλιδιού είναι KOYO, εκτός από αυτά που καλύπτονται που δένουν τα dog bones σε μοχλικό και ψαλίδι, τα οποία είναι ΙΚΟ και είναι αυτά που σκορπίσανε. Και τα τέσσερα.Έτσι ήταν οι αποστάτες των ρουλεμάν μοχλικού ψαλιδιού πριν 2 χρόνια. Δεν έχω τωρινή φώτο, αλλά φαντάζεστε πως ήταν αφού δουλέψαν άλλα 2 χρόνια.Τα dog bones είχαν πατούρες εκεί που πατάνε στο μοχλικό και περνούσε το νερό μέσα. Τα έκανα ρεκτιφιέ να ισιώσουν (το ξέρω υπερβολή αλλά βαριόμουν να τα βάλω στη φρέζα, πιο πολύ φασαρία).Το ψαλίδι για να λυθεί χρειάζεται ειδικό καρυδάκι για το παξιμάδι ασφαλείας. Αν όμως κάποιος μάστορας στο παρελθόν το έχει σφίξει... και γω δε ξέρω πως (με αερόκλειδο; ) τότε το ειδικό καρυδάκι πρέπει να είναι πολύ ειδικό... Με οδηγό στο κέντρο για να μη γλυστράει μιας και τα αυτάκια δε δίνουν και το καλύτερο χέρι για ξεσφίξιμο.. Το εξάγωνο το έκανα 38άρι. Άρα χρειαζόμαστε καρυδάκι 38άρι 3/4 και αντάπτορα 1/2 σε 3/4.Ο αντάπτορας θα χρειαστεί στο σφίξιμο με το ροπόκλειδο. Τώρα... σωλήνα και μανέλα 3/4! Να πω για την ιστορία ότι έλυσε σα σκατό...Αφού έβγαλα το ψαλίδι το πρώτο πράγμα που κοίταξα με αγωνία (έχει 40€ ο ένας) ήταν οι αποστάτες που πατούν τα ρουλεμάν. Ευτυχώς ήταν σε πολύ καλή κατάσταση χωρίς αρπάγματα και πατούρες, οπώς αυτοί του μοχλικού.Τα ρουλεμάν όμως θέλανε αλλαγήΚαι με κείνα και με τ' άλλα φτάσαμε εδώ...΄Ελυσα και το καλάθι της καμπάνας να δω τους τζόγους. Το παξιμάδι έλυσε πολύ εύκολα με το bosch GDR 10.8V χωρίς ειδικά εργαλεία καμπάνας, να δούμε όμως στο δέσιμο που θέλει ροπόκλειδο...Τα υπόλοιπα ήταν σε πολύ καλή κατάστασηΤα γλίτωσα τα λεφτά από τους αποστάτες ψαλιδιού και τα έδωσα στις εισαγωγές. 40€ έκαστος άνευ ΦΠΑ.Αφού τελείωσα με τα λυσίματα, παρήγγειλα τα ανταλλακτικά που χρειαζόμουν και ξεκίνησα την επισκευή μοχλικού-ψαλιδιού. Είχα απόφασίσει να βάλω γρασαδοράκια παντού!Τρυπανάκι Φ9και κολαούζο 10x1Ομοίως και στο ψαλίδιΑγόρασα τα ρουλεμάν μοχλικού και ψαλιδιού από το εμπόριο και τους πείρους από τη Suzuki. Δυστυχώς τα κεντρικά ρουλεμάν δε τα βρήκα εκεί που πήγα και λόγω έλλειψης χρόνου πήγα σε άλλη λύση. Αντί για ένα ρουλεμάν 35 mm μήκος πήρα δυο. Ένα 20 mm και ένα 15 mm. Λογικά δε θα έχει πρόβλημα, εκτός ίσως από την ανόμοια πατούρα που θα αφήσουν στον αποστάτη με το καιρό σε σχέση με το ένα ρουλεμάν.΄Εχοντας τα ρουλεμάν και τα γρασαδοράκια προχώρησα στο δέσιμοΗ μόνη εργασία καλωπισμού (και όχι μόνο) που έκανα, ήταν να τρίψω την εξάτμιση με autosol. Και πολύ της ήταν.. κουράστηκα, είχε πολύ μπίχλα. Αλλαξα και όλες τις βίδες στη εξάτμιση και στα κολάρα με ανοξείδωτες.Αφού πήρα μια καμπάνα μεταχείρω με όλα τα συμπράγκαλα, αποφάσισα να φτιάξω κάτι για να μπλοκάρω το καλάθι για να το σφίξω με ροπόκλειδοΒρήκα και ένα μεγάλο γατζόκλειδο στη δουλειά και κατάφερα να σφίξω στη προβλεπόμενη ροπή, 60Nm αν θυμάμαι καλάΤοποθέτησα και μοχλικό, ψαλίδι και γράσαρα Αυτό το κενό είναι αυτό που δημιουργείται από το σφίξιμο των απόστατων με τον άξονα στη προβλεπόμενη ροπή. Έτσι ευθυγραμίζεται το ψαλίδι. Τα μπόσικα του ψαλιδιού τώρα είναι ελάχιστα, ίσα που καταλαβαίνεις μια ανεπαίσθητη ανοχή. Πριν ήταν τουλάχιστον 2 mm.Υπομονή κοντεύουμεΚάποια στιγμή ήρθαν και τα ανταλλακτικά και άρχισε το δέσιμοΠρώτα την αντλία που ήταν το άγχος μου. Τσιμούχες...... και ρουλεμάν΄Οποιος ανοίξει την αντλία του για service να παραγγείλει και την ασφάλεια (15) που κρατάει το πλαστικό γρανάζι της αντλίας, γιατί η δική μου είχε μαλακώσει, είχε χάσει την ελαστικότητά της. Δε κοστίζει τίποτα.Παλιό και νέο ιμπέλερΠανικός!Έκανα λάθος παραγγέλνοντας τα λαστιχάκια των εισαγωγών μιας και οι καινούργιες εισαγωγές έρχονται με τα λαστιχάκια τους τοποθετημένα.Σπειρόκολλα μέσης ισχύος (μπλε) και σφίξιμο με το κατσαβίδι, αλλά και μια σφυριά με το σφυροκατσάβιδο για σιγουριά.Τη παρακάτω φώτο την έστειλα στο fasaria το Μιχάλη κομπάζοντας πόσο γλήγολα έδεσα το μηχανάκι. Ο σατανάς ο κωλόγαυρος όμως μου τη φύλαγε... είχα ξεχάσει να περάσω τις ντίζες του γκαζιού στα σώματα... Ξανά έξω...Παραφλού, λάδια και σκέπασμα. Εκκίνηση το πρωί με καθαρό μυαλό. Το πρωί το έβαλα μπρος και με τη βοήθεια του φίλου virus (Γιάννης) από άλλο φόρουμ που μου δάνεισε και το carbtune για να συγχρονίσω τις πεταλούδες. Είχα πει να πάρω του Γιώργου (Hayabusas) αλλά επειδή σκοπεύω να αγοράσω το carbtune ήθελα να το τσεκάρω. Γιώργο να ΄σαι ευχαριστώ για τη προσφορά.Στην αρχή δούλευε μονοκύλινδρο και μάλλον η αιτία είναι το μπεκ του πίσω κυλίνδρου γιατί και σπινθήρα είχα και το μπουζί ήταν στεγνό. Κάποια στιγμή που ζεστάθηκε λίγο, πήρε μπρος και ο πίσω κύλινδρος, ρυθμίσαμε και όλα καλά, δε το ξανάκανε. Πάντως το παρακολουθώ γιατί μου το έχει κανει και παλιότερα. Αφού έδεσα τα πλαστικά πήγα να βάλω τα κάγκελα και μου κόπηκε η βίδα που συγκρατεί τα κάγκελα και τη βάση του μοτέρ ενώ την έσφιγγα με ροπόκλειδο!Τελικά είχαν υποστεί εφελκυσμό και οι 8 βίδες και ήταν έτοιμες να κοπούν. Είχα πρόχειρα κάτι ανοξείδωτες και τις άλλαξα. Φοβάμαι όμως μήπως σπάσουν εύκολα οι ανοξείδωτες. 35 Nm είναι η ροπή. Τεσπα.... έτοιμο.Κυκλοφορώ εδώ και μια βδομάδα και το μηχανάκι πετάει. Μια μπαταρία θέλω (άλλαξα ανορθωτή, έβαλα series R/R) δεν την άλλαξα ο μάλαξ, και να κατεβάσω λίγο το αυτόματο τσοκ γιατί τώρα που συγχρονίστηκαν οι πεταλούδες ανέβηκε λίγο παραπάνω από το κανονικό. 74 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
strokt up 1261 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8 , 2016 (τροποποιήθηκε) Μωρέ μπράβο, αντέχουν τόσο δαυτα;;; Να δω τις απαντήσεις των Χονταιων λίγο... Να τα 1.000.000ησεις φίλε Miskin Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 8 , 2016 από τον strokt up αιτιολογηση τροποποιησης 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4103 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8 , 2016 Πολυ ωραιος.Παλι καλα που περιορισα τα χλμ γιατι με βλεπα σε 2 χρονια να πρεπει να καθομαι να κανω και εγω αυτη τη δουλεια.Σε 3 χρονια που την εχω,εχω μαζεψει 47000χλμ.Βαλβιδες δεν εχει χρειαστει ποτε?Επισης εχεις ιστορικο απο τις τιμες και απο προηγουμενες φορες?Τις εχω ελεγξει και εγω μολις μια φορα και ηταν ακριβως στη μεση. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ibar132 1684 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8 , 2016 ωραια δουλεια! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11406 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8 , 2016 Μπράβο! Να επιτέλους και ένα τεχνικό θέμα που θυμίζει το παλιό καλό ΜΒ.Άντε γιατί είχαμε πήξει με τα οφ τόπικ,τι φαΐ είχες σήμερα,η κ*λ*τρυπίδα της ημέρας,γαύροι-βάζελοι κλπ ενωθείτε και άλλα φαιδρά. 7 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Hondaios 520 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8 , 2016 Μερακλής! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Miskin 616 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8 , 2016 Βαλβιδες δεν εχει χρειαστει ποτε?Επισης εχεις ιστορικο απο τις τιμες και απο προηγουμενες φορες?Τις εχω ελεγξει και εγω μολις μια φορα και ηταν ακριβως στη μεση. Δεν έχω ρυθμίσει ποτέ βαλβίδες. Τις έχω τσεκάρει τρεις φορές (τη πρώτη ένας μηχανικός, τις άλλες δυο εγώ). Οι τιμές ήταν περίπου ίδιες με τώρα.Μερακλής!Απέχω πολύ από το να χαρακτηριστώ μερακλής! Τσαπατσούλης είμαι τρομάρα μου... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
moto99 1437 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8 , 2016 Μπράβο,καλή δουλίτσα. Θα σταθώ στο πρώτο δίσκο του συμπλέκτη ( αυτόν που μπαίνει πρώτος-και πατάει το έλασμα,στο βάθος )που αν κατάλαβα καλά τον άλλαξες. Αυτός είναι μόνος του,ξεχωριστός και δεν μοιάζει με κανέναν από όλους τους άλλους γιατί είναι ο πιο λεπτός,γιαυτό και μπαίνει πρώτος.Θέλω να πιστεύω,ότι το πρόσεξες. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Miskin 616 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8 , 2016 (τροποποιήθηκε) Μπράβο,καλή δουλίτσα. Θα σταθώ στο πρώτο δίσκο του συμπλέκτη ( αυτόν που μπαίνει πρώτος-και πατάει το έλασμα,στο βάθος )που αν κατάλαβα καλά τον άλλαξες. Αυτός είναι μόνος του,ξεχωριστός και δεν μοιάζει με κανέναν από όλους τους άλλους γιατί είναι ο πιο λεπτός,γιαυτό και μπαίνει πρώτος.Θέλω να πιστεύω,ότι το πρόσεξες.Μα δεν έχει διαφορετικό κωδικό. Είναι ίδιος και για τους έξι δίσκους. Μιλάω για τον μεταλλικό δίσκο όχι τον φιμπερένιο. Αυτόν τον γνωρίζω ότι είναι διαφορετικός. Οι μεταλλικοί όμως είναι όλοι ίδιοι.Ο λόγος που ο φιμπερένιος είναι πιο λεπτός, αν κατάλαβα καλά, είναι για να δίνει τη δυνατότητα στο έλασμα να πατάει στο μεταλλικό δίσκο που είναι από πίσω από τον λεπτό φιμπερένιο. Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 8 , 2016 από τον Miskin Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bblov 82 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8 , 2016 ρε φιλε γουρλωσανε τα ματια μου!!!! τι εκανες εδωω??? μιλαμε το εκανες βιδες και το ξαναεστησες??πλακα μας κανεις? μιλαμε οχι σερβις εσυ του αλλαξες και τα πνευμονια τρομερη δουλεια φοβερο το αρθρο ετσι οπως μας το παρουσιασες 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
moto99 1437 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8 , 2016 Μα δεν έχει διαφορετικό κωδικό. Είναι ίδιος και για τους έξι δίσκους. Μιλάω για τον μεταλλικό δίσκο όχι τον φιμπερένιο. Αυτόν τον γνωρίζω ότι είναι διαφορετικός. Οι μεταλλικοί όμως είναι όλοι ίδιοι.Ο λόγος που ο φιμπερένιος είναι πιο λεπτός, αν κατάλαβα καλά, είναι για να δίνει τη δυνατότητα στο έλασμα να πατάει στο μεταλλικό δίσκο που είναι από πίσω από τον λεπτό φιμπερένιο.Ναι μιλάω για τον πρώτο φιμπερένιο. Τον λόγο...όσες φορές και να το έψαξα δεν κατάφερα να καταλάβω πλήρως το γιατί,ναι γιατί όχι να είναι και αυτός,που αναφέρεις εσύ.Ενημερωτικά η μαμά Suzuki το έχει ξανακάνει και σε άλλο μοντέλο της παλαιότερο,μιας και το πρωτοείδα εκεί. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stavros-2stroker 1453 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8 , 2016 + 249Επιτέλους ένα τεχνικό θέμα και όχι οφ τόπικ ! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Miskin 616 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8 , 2016 Ναι μιλάω για τον πρώτο φιμπερένιο. Τον λόγο...όσες φορές και να το έψαξα δεν κατάφερα να καταλάβω πλήρως το γιατί,ναι γιατί όχι να είναι και αυτός,που αναφέρεις εσύ.Ενημερωτικά η μαμά Suzuki το έχει ξανακάνει και σε άλλο μοντέλο της παλαιότερο,μιας και το πρωτοείδα εκεί.Πάντως να πω ότι με καινούργια ελατήρια και αλλαγή αυτού του σημαδεμένου δίσκου μάζεψα όλα τα μπόσικα από τον κάτω ρυθμιστή συμπλέκτη και λίγο από τον πάνω στη μανέτα. Τώρα μπορώ να ρυθμίσω πάλι τον συμπλέκτη μου χωρίς να φοβάμαι μη μου βγει η βίδα από τη βάση της μανέτας! Επίσης μπορώ και κατεβάζω πια χωρίς ξερογκαζιά. Πριν αν δεν έριχνα μια ξερογκαζιά πριν κατεβάσω, ακουγόταν σα ... ΒΜW. Τώρα κατεβάζω κανονικά. Μικρή αλλά είναι οικονομία στη κατανάλωση. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7506 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8 , 2016 (τροποποιήθηκε) Tα σεβη μου.Απλα.!παρε και αστερακι για το θεμα... οχι μονο λαικ. Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 8 , 2016 από τον HLIAS 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
moto99 1437 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8 , 2016 Πάντως να πω ότι με καινούργια ελατήρια και αλλαγή αυτού του σημαδεμένου δίσκου μάζεψα όλα τα μπόσικα από τον κάτω ρυθμιστή συμπλέκτη .........το,σκουλήκι εννοείς...Εάν,λέω εάν.....έχει πάρει μπόσικα το μοχλικό του ελικοειδούς σκουληκιού, και το πυράκι σου να έχει το σωστό μήκος,με μικρή πατεντίτσα το μαζεύεις μιας δια παντός και... ξενοιάζεις.Τότε να δεις τι συμπλέκτη που θά έχεις,τύφλα νάχουν τα καινούργια. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Miskin 616 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8 , 2016 (τροποποιήθηκε) Εάν,λέω εάν.....έχει πάρει μπόσικα το μοχλικό του ελικοειδούς σκουληκιού, και το πυράκι σου να έχει το σωστό μήκος,με μικρή πατεντίτσα το μαζεύεις μιας δια παντός και... ξενοιάζεις.Τότε να δεις τι συμπλέκτη που θά έχεις,τύφλα νάχουν τα καινούργια.Είχε πάρει και το έφτιαξα. Φαίνεται στη φώτο, το πριτσίνι το κόλλησα και έφτιαξα καινούργιο πειράκι. Αυτά πριν 1,5 χρόνο. Είδα διαφορά αλλά τώρα ήταν μεγαλύτερη. edit: Όταν λέω κάτω ρυθμιστή, εννοώ αυτόν με τα δυο παξιμάδια. Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 8 , 2016 από τον Miskin Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CafeRacer 379 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8 , 2016 (τροποποιήθηκε) Κ οπως ηταν να τ αφηνες θα κανε αλλα 50000χλμ φαινεται οτι εχει δουλευτει σωστα το μηχανακι... Κ μια ερωτηση ο τεντωτηρας της καδενας πως ηταν? Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 8 , 2016 από τον CafeRacer Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A7XBilly 1297 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8 , 2016 φοβεροοος! οταν φτασω τα 100.000 θα σε χρειαστώ χαχαχ 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
virus 194 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9 , 2016 Απέχω πολύ από το να χαρακτηριστώ μερακλής! Τσαπατσούλης είμαι τρομάρα μου...πας καλα ρε αχιλλεα; μερακλης και με τονο. καμια τσαπατσουλια δεν ειδα!!!! να το χαιρεσαι κι απο δω 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Miskin 616 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9 , 2016 (τροποποιήθηκε) Κ οπως ηταν να τ αφηνες θα κανε αλλα 50000χλμ φαινεται οτι εχει δουλευτει σωστα το μηχανακι... Κ μια ερωτηση ο τεντωτηρας της καδενας πως ηταν?Έπρεπε να τσεκάρω βαλβίδες, να συγχρονίσω πεταλούδες και οπωσδήποτε να φτιάξω τις ζάντες γιατί ήταν χάλια στο δρόμο. τα υπόλοιπα μου βγήκαν στη πορεία, δε τα είχα σκοπό να τα πειράξω. Το μόνο που θα μου δημιουργούσε πρόβλημα ήταν το βουλωμένο τρυπάκι στην αντλία νερού, γιατί αν έχανε η τσιμούχα δε θα το μάθαινα ποτέ. Τους τεντωτήρες τους είχα τσεκάρει το καλοκαίρι. Είχα αλλάξει και το ελατηριάκι που έχουν.πας καλα ρε αχιλλεα; μερακλης και με τονο. καμια τσαπατσουλια δεν ειδα!!!! να το χαιρεσαι κι απο δω "Χωρίς Γιάννη προκοπή δε κάνεις" λένε! Οπότε δεν είσαι και από άλλο φόρουμ, είσαι κι απ' αυτό... Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 9 , 2016 από τον Miskin Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusas 4124 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9 , 2016 Εγω παρεξηγηθηκα παντως και δε γραφω τιποτα. Ωραιος Αχιλλεα, πολυ δουλεια και τρεξιμο αλλα σιγουρα ειχες ενα χαμογελο μεχρι τα αυτια οταν τελεψε η εγχειρηση. Τα γρασσαδορακια ειναι τα πρεσαριστα ή τα βιδωτα? (περιεργεια) Σερβις στο μπροστινο απο ποτε εχεις να κανεις? Νομιζω ευκαιρια θα ηταν.................. Αστο για τα γρασσαδορακια, τωρα ειδα οτι το εχεις στη φρεζα και ανοιγεις σπειρωμα. Πρωι βλεπεις. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Miskin 616 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9 , 2016 Εγω παρεξηγηθηκα παντως και δε γραφω τιποτα. Ωραιος Αχιλλεα, πολυ δουλεια και τρεξιμο αλλα σιγουρα ειχες ενα χαμογελο μεχρι τα αυτια οταν τελεψε η εγχειρηση. Τα γρασσαδορακια ειναι τα πρεσαριστα ή τα βιδωτα? (περιεργεια) Σερβις στο μπροστινο απο ποτε εχεις να κανεις? Νομιζω ευκαιρια θα ηταν..................Αστο για τα γρασσαδορακια, τωρα ειδα οτι το εχεις στη φρεζα και ανοιγεις σπειρωμα. Πρωι βλεπεις. Γιώργο έχω κάνει service στο μπροστινό (ρουλεμάν λαιμού, τσιμούχες-λάδια) πριν δυο χρόνια περίπου και το καλοκαίρι που μας πέρασε άλλαξα πάλι τα λάδια. Θέλω να αλλάξω τα θρος που έχει μέσα στα πηρούνια, θα το κάνω όταν αλλάξω πάλι τσιμούχες. Δεν είχα και άλλα λεφτά βλέπεις... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jimeta 332 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9 , 2016 Γειά στα χέρια σου φίλε μου,καταπληκτική δουλειά έκανες. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
exppii 294 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9 , 2016 Πάντως 100κ χιλιόμετρα με βαλβίδες εντός ορίων δεν είναι και λίγα... Είναι γενικευμένο το φαινόμενο ή απλά έτυχε; Πολύ σωστή η επέμβαση με τα γρασσαδοράκια, με κάνει να απορώ: Στον κατασκευαστή πόσο θα κόστιζε να τα βάλει εξ'αρχής; Μισό ευρώ; Ε βάλτα ρε άνθρωπε να μη παιδευόμαστε 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Miskin 616 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9 , 2016 Είναι γενικό το φαινόμενο στα vstrom να μη χρειάζονται ρύθμιση η βαλβίδες. Υπάρχει μέλος εδώ με 200.000 χλμ κοντά και δεν έχει ρυθμίσει βαλβίδες. Ο Μάρκος V. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες