Jump to content
beter_1993

Έκκληση για βοήθεια καρκινοπαθή

Recommended Posts

Εκ μερους της Ντενιας να ενηνερωσω πως ζητησε να σταματησουν ολοι να στελνουν  χρηματα καθως συγκεντρωθηκαν τα χρηματα που απαιτουνται για την επεμβαση! Σας ευχαριστει ολους απο καρδιας!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Και επισημως αυτο που λεει ο better...

Ευχομαι να ειναι γερη και να ξεπερασει αυτο το τεραστιο εμποδιο. Πραγματικα, τεραστια και αμεση η συμβολη του κοσμου. Εκανε τη διαφορα.

Εκ μερους της Ντενιας να ενηνερωσω πως ζητησε να σταματησουν ολοι να στελνουν  χρηματα καθως συγκεντρωθηκαν τα χρηματα που απαιτουνται για την επεμβαση! Σας ευχαριστει ολους απο καρδιας!

"Είμαστε τόσο συγκινημένοι όσο και έκπληκτοι με την αμεσότατη ανταπόκριση και στήριξή σας. Γι’ αυτό, θέλουμε να είμαστε έντιμοι απέναντι σε όλους εσάς που μας στηρίξατε. Το ποσό που έχετε μέχρι τώρα συγκεντρώσει πιστεύουμε ότι είναι προς το παρόν αρκετό για τη δαπάνη της νοσηλείας της Ντένιας. Γι’ αυτό θα σας παρακαλούσαμε να σταματήσετε να συνεισφέρετε οικονομικά από εδώ και πέρα. Τα έσοδα από τις εκδηλώσεις που έχουν ήδη διοργανωθεί, θα παρακαλούσαμε να δοθούν για κάποιον άλλο καλό σκοπό. Το ακριβές ποσό που έχει συλλεγεί, θα ανακοινωθεί τις προσεχείς ημέρες (λόγω εμβασμάτων από το εξωτερικό), έτσι ώστε να έχετε μια πλήρη εικόνα. Αναμένουμε να διευθετηθούν κάποια διαδικαστικά θέματα και ελπίζουμε ότι καλώς εχόντων των πραγμάτων σύντομα να βρεθούμε στη Βοστώνη. Οι λέξεις ίσως δεν αρκούν για να εκφραστεί η ευγνωμοσύνη μας απέναντι στον καθέναν από εσάς που βοήθησε να κρατηθεί ζωντανή η ελπίδα της Ντένιας..."

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και επισημως αυτο που λεει ο better...

Ευχομαι να ειναι γερη και να ξεπερασει αυτο το τεραστιο εμποδιο. Πραγματικα, τεραστια και αμεση η συμβολη του κοσμου. Εκανε τη διαφορα.

"Είμαστε τόσο συγκινημένοι όσο και έκπληκτοι με την αμεσότατη ανταπόκριση και στήριξή σας. Γι’ αυτό, θέλουμε να είμαστε έντιμοι απέναντι σε όλους εσάς που μας στηρίξατε. Το ποσό που έχετε μέχρι τώρα συγκεντρώσει πιστεύουμε ότι είναι προς το παρόν αρκετό για τη δαπάνη της νοσηλείας της Ντένιας. Γι’ αυτό θα σας παρακαλούσαμε να σταματήσετε να συνεισφέρετε οικονομικά από εδώ και πέρα. Τα έσοδα από τις εκδηλώσεις που έχουν ήδη διοργανωθεί, θα παρακαλούσαμε να δοθούν για κάποιον άλλο καλό σκοπό. Το ακριβές ποσό που έχει συλλεγεί, θα ανακοινωθεί τις προσεχείς ημέρες (λόγω εμβασμάτων από το εξωτερικό), έτσι ώστε να έχετε μια πλήρη εικόνα. Αναμένουμε να διευθετηθούν κάποια διαδικαστικά θέματα και ελπίζουμε ότι καλώς εχόντων των πραγμάτων σύντομα να βρεθούμε στη Βοστώνη. Οι λέξεις ίσως δεν αρκούν για να εκφραστεί η ευγνωμοσύνη μας απέναντι στον καθέναν από εσάς που βοήθησε να κρατηθεί ζωντανή η ελπίδα της Ντένιας..."

Οταν οι ανθρωποι λειτουργουν ανθρωπινα κανουν τεραστια πραγματα! Η Ντενια ειναι στην Αμερικη και κανει τις απαταιτητες εξετασεις!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τα νεα εχουν ως εξης: Η Ντενια εκανε τις απαραιτητες εξετασεις και απο τα πρωτα αποτελεσματα διαπιστωσαν πως ενδεχεται να μην ειναι καρκινος αλλα καποιου ειδους λιπωμα. Γενικοτερα επικρατει μια αισιοδοξια για την κοπελα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μακάρι να μην είναι καρκίνος τελικά, και ότι και να κάνει να πάνε όλα καλά!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μακαρι να ειναι ενα λιπωμα.. 

Αλλα εδω να κανω μια ερωτηση... ?

Αν απλα ηταν ενα λιπωμα, που απο οσο γνωριζω δεν ειιναι κατι τραγικο, καθως επισης αφαιρειται ευκολα, δεν θα πρεπει να κινηθουν εναντιων του γιατρου?

Η ασθενης μπηκε σε μια διαδικασια ψυχολογικηε πιεσης χωρις λογο.  Ζητησε χρηματα (ενα τεραστιο ποσο)  που ναι μεν μαζευτηκε γρηγορα, αλλα τελικα ισως και να μην χρειαζοταν σωστα?

Δεν ειμαι απολυτος, δεν γνωριζω, για αυτο και ρωταω.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μακαρι να ειναι ενα λιπωμα.. 

Αλλα εδω να κανω μια ερωτηση... ?

Αν απλα ηταν ενα λιπωμα, που απο οσο γνωριζω δεν ειιναι κατι τραγικο, καθως επισης αφαιρειται ευκολα, δεν θα πρεπει να κινηθουν εναντιων του γιατρου?

Η ασθενης μπηκε σε μια διαδικασια ψυχολογικηε πιεσης χωρις λογο.  Ζητησε χρηματα (ενα τεραστιο ποσο)  που ναι μεν μαζευτηκε γρηγορα, αλλα τελικα ισως και να μην χρειαζοταν σωστα?

Δεν ειμαι απολυτος, δεν γνωριζω, για αυτο και ρωταω.

εσυ εισαι σιγουρος Ηλια οτι γιατρος εκανε τη διαγνωση? 

το λιπωμα δεν ειναι τιποτα, οντως.

Απο το πρωτο ποστ εμενα δε μου αρεσει η ιστορια. Σε καθε περιπτωση, φυσικα ΕΥΧΟΜΑΙ να μην ειναι τιποτα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

E, ενταξει... τοσος ντορος εγινε, οτ,ι η επεμβαση δεν μπορει να γινει εδω,  ο γιατρος δεν υπογραφει για την μεταφορα κλπ. 

Δεν ξερω.. εγω παντως σαν Ηλιας, αν εβγαινα και ζητουσα χρηματα και μαζευα 300.000 ευρω (ισως και παραπανω) για να μου πουν μετα οτι τελικα ξερεις κατι? ειναι λιπωμα και δεν ηταν καν αναγκη να ερθεις εδω ή να κοστισει 300000 ευρω,τοτε για το δικαιο αυτων που εδωσαν χρηματα, θα τον πηγαινα  στα δικαστηρια και θα το εβγαζα και στην δημοσιοτητα.

Ελπιζω να ειμαι λαθος,εγω και φυσικα να γινει καλα η κοπελιτσα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν ειναι τιποτα σιγουρο ακομη. Εκανε βιοψια και θα της κανουν και δευτερη για να τσεκαρουν ακριβως τι γινεται! Εαν ειναι λαθος του γιατρου και γω φανταζομαι πως θα κινηθουν νομικα εναντιον του γιατρου!! Οπως και να χει θα ενημερωσω!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

κρατήστε το θέμα καθαρό από ποστ τύπου "σας βρωμάει", "μήνυση", "θα του δείξω εγώ" κτλ.

ΗΜΑΡΤΟΝ!!!!

Το κορίτσι μπορεί να έχει λίπωμα και όχι καρκίνο... ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ?

Αυτό μετράει και τίποτα άλλο!!! Μπορεί να την σκαπουλάρει απλά!!!! Τι μηνύσεις και κάτι σας βρώμαγε από την αρχή?

Χωρίς να ξέρω και χωρίς να είμαι ειδικός...

Οι γιατροί στην Ελλάδα είδαν κάτι (μια σκιά, μια κουκίδα, μια λάμπα, μια κουτάλα) κοντά στην καρδιά και είπαν στην κοπέλα "Κορίτσι μου μάλλον είναι καρκίνος και πρέπει να κάνεις εξετάσεις."

Παίρνει την απόφαση το κορίτσι και η οικογένεια του να φύγει στο εξωτερικό, μαζεύει χρήματα με τον Α-Β τρόπο και πάει αρων-αρων εξωτερικό. Φτάνει εκεί, τις λένε κάτσε να σου πάρουμε ένα δείγμα από την κουκίδα για να δούμε τι είδους καρκίνος (βιοψία) είναι και τα αποτελέσματα την 1η φορά βγάζουν λίπωμα.

Τι ποιο ωραίο σε όλο τον κόσμο από την ευτυχία της κοπέλας?

Θα σκεφτεί μετά να κάνει μήνυση? Ρε πάτε καλά?

Και έχω παράδειγμα φίλου μου εδώ στην Ελλάδα που του είχαν διαγνώσει καρκίνο στο σαγόνι, είμασταν απ'έξω την ώρα του χειρουργίου και περιμέναμε μισή ώρα, βγαίνει έξω ο γιατρός ενώ είχε προγραμματιστεί 5ωρο χειρουργίο, σκέφτομαι τον χάσαμε τον φίλο, με πιάνουν τα κλάματα και λέει ο τύπος "Παιδιά ήταν λίπωμα. Κάναμε τομή στο σαγόνι και πετάχτηκε έξω η μαλακία σαν σπυρί!!!". Το καταλαβαίνετε?

Κερί πρέπει να ανάψει η κοπέλα και να ευχαριστεί Τον Θεό που την βοήθησε τόσος κόσμος και τελικά δεν είχε τίποτα.

Τροποποιήθηκε από τον xourafis

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

προφανώς και δε ξερω για την κοπέλα αλλα γενικα για να γινει διαγνωση καρκινου πρεπει να γινει βιοψια, για να γινει βιοψια πρεπει καπως να προσεγγιστεί ο ογκος και να παρουν δειγμα και να ξερουν πως να το αντιμετωπίσουν, το να προσεγγίσει κανεις ενα ογκο διπλα στη καρδια δε μου ακουγεντε ευκολο

επίσης ενα λίπωμα δεν είναι απαραίτητα αθωο και εύκολο να βγει, αν παραδείγματος χάρη ειναι γύρω από μια κεντρική φλέβα αρτηρία μπορεί να είναι ιδιαίτερα δύσκολο

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρε Αλεξανδρε ΞΕΚΟΛΛΑ λιγο. 

Ανοιγεται ενα θρεντ και ζητανε τη συνδρομη ΣΟΥ για μια αρρωστη κοπελα, με ΣΠΑΝΙΑ μορφη καρκινου που ΠΡΕΠΕΙ να μεταφερθει Αμερικη. (το απευχομεθα ΟΛΟΙ αυτο, ακομα και για τον εχθρο μας) Το πρωτο μεσο που ανακοινωνεται η αναγκη αυτη, ειναι το facebook. :blink: Προσωπικα, ειναι χρονια που εχω να ακουσω Ελληνα γιατρο να παραπεμπει αρρωστο του στο εξωτερικο. (αρκετοι Ελληνες γιατροι χειρουργουν ηδη στο εξωτερικο αλλωστε και σε καθε περιπτωση, απ΄τα λιγα πραγματα που εχουν μεινει ορθια στη χωρα μας ειναι η Υγεια) 

Πιθανον θεωρησαν οτι ειναι καλυτερα να προχωρησουν σε μια εγχειρηση στο εξωτερικο για καλυτερα. Οκ, ετσι σκεφτηκαν, καλως επραξαν. Δοθηκε μια Α δημοσιοτητα, συγκεντρωθηκαν τα χρηματα, πηγε να κανει το πολυποθητο χειρουργειο να σωσει τη ζωη της και τελικα ο ανταποκριτης εδω μεσα (αλλη ιστορια αυτη) σου λεει ισως τελικα ειναι λιπωμα. Δηλαδη δεν ειναι τανκς, ειναι μοτοσικλετα. 

Εχει γεμισει (για να μην πω βρωμισει) ο κοσμος ΛΑΜΟΓΙΑ που εκμεταλλευονται ΤΟ ΚΑΘΕ ΤΙ και τον ΚΑΘΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΜΑΣ, πατωντας στο συναισθημα και την ανθρωπια. Δε λεω οτι η συγκεκριμενη περιπτωση υπαγεται σε αυτην την κατηγορια, αλλα πολλα απο οσα δημοσιευονται συγκλινουν σε αυτο. 

Και, πηγαινοντας λιγο παρακατω την ιστορια σχετικα με αυτο που λεει ο Ηλιας, ΑΝ ΣΥΝΕΒΗ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ, πιαστηκαν καποιοι ανθρωποι κωτσοι τελειως δινοντας χρηματα για εναν ανυπαρκτο καρκινο και αναρωτιεσαι ποιον πρεπει να σκισεις: το γιατρο που εκανε τετοια λαθος διαγνωση?????????????????? δεν ειναι το λιγοτερο που θα εκανε καθενας εξ ημων σε ενα τετοιο """""""""""""""""""""λαθος"""""""""""""""""""""""""? Ή μηπως τελικα δεν ηταν λαθος???????????

Πριν μια βδομαδα μια πρεζου του κερατα μου ζηταει λεφτα "για μια αρρωστη συμφοιτητρια της". 

προφανώς και δε ξερω για την κοπέλα αλλα γενικα για να γινει διαγνωση καρκινου πρεπει να γινει βιοψια, για να γινει βιοψια πρεπει καπως να προσεγγιστεί ο ογκος και να παρουν δειγμα και να ξερουν πως να το αντιμετωπίσουν, το να προσεγγίσει κανεις ενα ογκο διπλα στη καρδια δε μου ακουγεντε ευκολο

επίσης ενα λίπωμα δεν είναι απαραίτητα αθωο και εύκολο να βγει, αν παραδείγματος χάρη ειναι γύρω από μια κεντρική φλέβα αρτηρία μπορεί να είναι ιδιαίτερα δύσκολο

Ρε συ Αγγελε αν ειναι δυσκολη η παρακεντηση στην καρδια, στον εγκεφαλο (που γινονται αβερτα κιολας) τι ειναι? 

Και επαναλαμβανω, 10000000000000 φορες να μην εχει τιποτα το κοριτσι και να προκειται περι μιας ελεινης διαγνωσης ενος αθλιου γιατρου που θα τον σκισουν στα δικαστηρια για τον πονο που εχει τραβηξει το κοριτσι και η οικογενεια της τσαμπα. 

Και σε οποιον δεν αρεσει οτι γραφω, μπλοκαρισμα. Στα @@ μου ετσι κι αλλιως. 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ναι. Βαραινει η αποψη μου τωρα? (δεν ειρωνευομαι, αλλα δεν καταννοω και το λογο για την ερωτηση. αν θες, εξηγησε μου ειτε εδω ειτε με πμ ποια η προστιθεμενη αξια απο την απαντηση μου)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Λοιπον η κοπελα εχει λεμφωμα. Καρκινο δηλαδη. Θα γινει η επεμβαση και θα ακολουθησει 6μηνη χημειοθεραπεια. Οι γιατροι θεωρουν πως θα πανε ολα καλα και οι πιθανοτητες να εχει κανονικη ζωη χωρις αλλα πτοβληματα στο μελλον ειναι υπερ της! Αυτα προς το παρον!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα