ScorpiosVfr 87 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2016 Καλορίζικο και καλές βόλτες.Πανέμορφο είναι.Ακόμα και η βαλίτσα του έχει στιλ. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jimeta 332 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2016 Κουκλάρα,το εργαλείο,να την χαίρεσαι όσο δεν πάει ,καλούς δρόμους και ταξίδια να έχεις φίλε μου και πάντα όρθιος,όπως όλοι μας. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vforvendetta 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2016 Να εισαι καλα φιλε και εσυ και το μοτορι σου..Να την χαιρεσαι και παντα υγεια! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
chaoskiller 111 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2016 Καλορίζικο και καλοτάξιδο! εύχομαι να σου χαρίσει αμέτρητα χιλιόμετρα χαράς και εμπειριών, όπως μόνο ένα δίτροχο μπορεί! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Di_Manolio 2.481 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2016 Καλά χιλιόμετρα!!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2016 Πολύ καλή επιλογή και, αν και το μαύρο σαν χρώμα δεν μου αρέσει καθόλου, αυτό το βρίσκω ελκυστικότατο. Να το χαρείς περισσότερο και από όσο ονειρεύτηκες, καλόβολτο και αγρατσούνιστο. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
skoufos 62 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12 , 2016 Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες φήμες, ο Χ δεν κατεβαίνει από το cb του ούτε για ύπνο! Κατέβα ρε Χ, βγάλε καμιά φωτό και γράψε τις εντυπώσεις σου από τη νέα σου αγαπημένη! 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MihalisNavara 305 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2016 Καλό στρώσιμο... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αιγαιοπλόος 1.661 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 16 , 2016 Καλοτάξιδο!!Βολικό, ελαφρύ, εύχρηστο και οικονομικό μηχανάκι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Χ 3.048 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2017 Πριν απο 2 ημερες ειδα στο κοντερ αυτο:Σημερα περασε ακριβως ενας χρονος απο την μερα που ξετυλιγα το cb. 15.000 χιλιομετρα, ενα κουλαδι και ενας ταφος...Οχι, θα το παω αλλιως...οπως εχουμε μαθει και οπως πρεπει...Μεσα σε αυτον τον χρονο το cb με πηγε και το πηγα σε ενα σωρο υπεροχα μερη παντα με ασφαλεια και απροβληματιστα. (Χριστε μου...ποσο βαριεμαι....ειδικα αυτο το "απροβληματιστα"...πρεπει να καταργηθει...) Μαζι του εμαθα πολλα καινουρια πραγματα οπως το ποσο γρηγορα μπορει να ταξιδεψει το σκατο μου απο την σελα στην καλτσα (για οσους αναρρωτιεστε μπορει να αναπτυξει ταχυτητες πιο γρηγορες απο το cb...βασικα δεν ειναι και πολλα τα πραγματα που πανε πιο αργα απο ενα Ηonda και νια νια νια νια νια.........) Ποτε μα ποτε ομως δεν κινδυνευσαμε ουε ειχαμε και κανενα απροοπτο....και φυσικα το cb ειναι α-γρα-τζου-νι-στο!και βεβαιως βεβαιως ουτε κατα διανοια η μηχανη εχει πατησει σε νερο...Την ανεβαζω στην πλατη, περνάμε και μολις πατησω στεγνο την ξανακατεβαζω και καβαλαω. Εκτος κι αν εχει σκονη οποτε την σβηνω και τελος............................. Βασικα τα 15.000 τα καναμε σε διαδρομο γυμναστηριου..........................Και τελος αλλα οχι τελευταιο εχω γνωρισει μεσα σε αυτον τον χρονο κατι παλουκαρια βλαμμενα και πυροβολημενα, ο καθενας με τον δικο του τροπο, που ΕΥΤΥΧΩΣ που και που λεμε και τιποτα αλλο περα απο μοτορια και εφαρμοζουμε γυροσκοπικο στο αδειασμα της μπυρας...(ξερετε ποιοι ειστε...)Και παμε στο μεγαλυτερο υπερ-κλισε απ'ολα....αλλα δυστυχως ειναι η αληθεια....:Εχω διαλεξει την καλυτερη μηχανη για μενα.Ειναι ομορφη, οικονομικη, με παει παντου, ειναι τεεερμα φιλικη ειναι βασικα οτι πρεπει για καθημερινο μουλαρι οπως την εχω αλλα και για ταξιδια μεχρι....βασικα οπου θες....Δεν ειναι λιγες οι φορες που καθομαι με τις ωρες και χαζευω και σκαλωνω με ενα σωρο αλλες οχηματαρες, αλλα η παντρεια εχει γινει. Ειναι στα παντα ο,τι πρεπει και οσο πρεπει για μενα Το απλο commuter, ο ταφος, το ξεφτιλα περιφερειακα, το ουτε καν τζαπαν μου εχει προσφερει πολλες παραπανω εμπειριες μεσα σε μονο εναν χρονο απο πολλες τουμπανιασμενες καφετεριες μαζι...Βασικα ολα ειναι θεμα προτεραιοτητων... Ακομα και 20.000€ να μου πεφταν απο τον ουρανο τωρα, κατι αλλο θα τα εκανα...μηχανη δεν θα αλλαζα.Παμε ευχομαι ολοι μας με οτι κι αν εχουμε ή θα αποκτησουμε για τοσα και αλλα τοσα και αλλα τοσα ξανα απο την αρχη και για οσο αντεχουμε Συνεχιζω να μην εχω λεφτα... εχω άλλα. * (Για οσους ειναι στο 6ο εγκεφαλικο να πω πως δεν ειχα πτωση και πως ολα αντικατασταθηκαν και η μηχανη ειναι υπερπενα...) 47 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.878 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2017 Σηριαλ ειχε γινει τοτε η αγορα του CB500X, ηθελες το ματ αλλα σου εκατσε γυαλιστερο.. και ευχομαι να ειναι παντα γυαλιστερο για σενα, να μην το βαρεθεις ποτε, να ταξιδεψεις μαζι του πολλες χιλιαδες χιλιομετρων απροβληματιστα και γεματος χαμογελο, πραγματικα ωραιο μηχανακι.. 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Giannis90 870 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2017 Πολύ όμορφο κείμενο, τρομερές φωτογραφίες! Ο δεύτερος χρόνος ξεκινάει, οπότε φρόντισε μέχρι του χρόνου τέτοια μέρα να διπλασιάσεις τα χιλιόμετρα.. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
johni41 209 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2017 Καλή συνέχεια σε αυτή την υπέροχη σχέση σας! Και να κάνεις αλλα15χιλιάδες φέτος! Καλές βόλτες και πάντα όρθιος! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.006 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4 , 2017 Και στα 999.999 που θα σταματήσει να γράφει το κοντέρ με τόση χαρά, είσαι ωραίος Χ και συ και το εργαλείο σου ! Περιγράφεις τα συναισθήματα όλων με το εργαλείο που διάλεξε ο καθείς για τους δικούς του λόγους.You keep on ridin', keep on riding.... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
doctoras9 1.755 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4 , 2017 να τα κατοστίσεις φίλος και έχεις δρόμο ως εκεί, ή όσο προλάβεις, μέχρι να σε προλάβει η άλλου τύπου παντρειάπάντως απο ντιζαιν αυτό το μοντέλο είναι πολύ όμορφο και νομίζω οτι τα γκάζια είναι υπεραρκετά για ώριμους αναβάτες θέλουν απλά λειτουργίσιμα πράματα για όλες τις χρήσεις αυτό το παρπριζ να έβγαζες μονο του χάλαει την μάπα, το μαμά είναι πολύ πιο όμορφο 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
PaNick 557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4 , 2017 Να τα εκατοστησετε τα χιλιαδες χιλιομετρα, χωρις προβληματα και εκπληξεις ασχημες!! Πως στην ευχη καταφερες να στραβωσεις ετσι τον λεβιε του φρενου χωρις πτωση; Απο βουτυρο ειναι φτιαγμενος; 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ibar132 1.685 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4 , 2017 ποιο ψηλο παμπριζ δεν ειχε να βαλεις...? αφου βραχηκε δεν θα την πουλησεις ποτε...ακου βρεγμενη μηχανη.... νασε καλα να το χαρεις οσο θες! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ChristoforosVer 606 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4 , 2017 Ρε συ είναι πολύ όμορφο.. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GavriilVet 2.796 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4 , 2017 Ρε συ είναι πολύ όμορφο..μπα; ειπες καλο λογο για μηχανακι που δεν εχει παραπάνω απο 3 κυλινδρους και δεν εχει φανάρι που η περιμετρος του να ειναι 2*π*r ;----Προς X, με το καλο να κανεις πολλά πολλά ομορφα χιλιομετρα ακομα, για να γουσταρεις εσυ και να διαβάζουμε ωραίες ιστοριες εμεις! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Orlias 457 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10 , 2017 Μπράβο Γιώργο! Να την χαίρεσαι και πάντα όρθιος!Κουκλί το μοτόρι! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jliordos 12 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10 , 2017 Δεν χρειάζεται να έχεις λεφτά όταν έχεις την αξιοπρέπειά σου,τα χρήματα θα σου έρθουν ...Να είσαι ευγνώμων και εσύ φίλε μου και όλοι μας ,με όσα έχουμε !!!καλούς δρόμους να έχεις 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dimitris_PP 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 19 , 2018 καλες βολτες φιλε μου, μου θυμισες οταν πηρα κ εγω το cbf μου που μεχρι να το φερω Θεσ/νικη που ενιωθα την απολυτη ευτυχια! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες