Jump to content
Χ

Δεν έχω τα λεφτά. ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΜΗΧΑΝΗ!

Recommended Posts

Καλορίζικο και καλές βόλτες.Πανέμορφο είναι.Ακόμα και η βαλίτσα του έχει στιλ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Κουκλάρα,το εργαλείο,να την χαίρεσαι όσο δεν πάει ,καλούς δρόμους και ταξίδια να έχεις φίλε μου και πάντα όρθιος,όπως όλοι μας.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Να εισαι καλα φιλε και εσυ και το μοτορι σου..
Να την χαιρεσαι και παντα υγεια!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλορίζικο και καλοτάξιδο! εύχομαι να σου χαρίσει αμέτρητα χιλιόμετρα χαράς και εμπειριών, όπως μόνο ένα δίτροχο μπορεί!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πολύ καλή επιλογή και, αν και το μαύρο σαν χρώμα δεν μου αρέσει καθόλου, αυτό το βρίσκω ελκυστικότατο. Να το χαρείς περισσότερο και από όσο ονειρεύτηκες, καλόβολτο και αγρατσούνιστο. 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες φήμες, ο Χ δεν κατεβαίνει από το cb του ούτε για ύπνο! Κατέβα ρε Χ, βγάλε καμιά φωτό και γράψε τις εντυπώσεις σου από τη νέα σου αγαπημένη!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλοτάξιδο!!

Βολικό, ελαφρύ, εύχρηστο και οικονομικό μηχανάκι.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σηριαλ ειχε γινει τοτε η αγορα του CB500X, ηθελες το ματ αλλα σου εκατσε γυαλιστερο.. και ευχομαι να ειναι παντα γυαλιστερο για σενα, να μην το βαρεθεις ποτε, να ταξιδεψεις μαζι του πολλες χιλιαδες χιλιομετρων απροβληματιστα και γεματος χαμογελο, πραγματικα ωραιο μηχανακι..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πολύ όμορφο κείμενο, τρομερές φωτογραφίες! Ο δεύτερος χρόνος ξεκινάει, οπότε φρόντισε μέχρι του χρόνου τέτοια μέρα να διπλασιάσεις τα χιλιόμετρα.. :winking:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλή συνέχεια σε αυτή την υπέροχη σχέση σας! Και να κάνεις αλλα15χιλιάδες φέτος! Καλές βόλτες και πάντα όρθιος!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και στα 999.999 που θα σταματήσει να γράφει το κοντέρ  με τόση χαρά, είσαι ωραίος Χ και συ και το εργαλείο σου ! :cheers:

Περιγράφεις τα συναισθήματα όλων με το εργαλείο που διάλεξε ο καθείς για τους δικούς του λόγους.

You keep on ridin', keep on riding....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

να τα κατοστίσεις φίλος και έχεις δρόμο ως εκεί,  ή όσο προλάβεις, μέχρι να σε προλάβει η άλλου τύπου παντρειά

πάντως απο ντιζαιν αυτό το μοντέλο είναι πολύ όμορφο και νομίζω οτι τα γκάζια είναι υπεραρκετά για ώριμους αναβάτες θέλουν απλά λειτουργίσιμα πράματα για όλες τις χρήσεις 

αυτό το παρπριζ να έβγαζες μονο του χάλαει την μάπα, το μαμά είναι πολύ πιο όμορφο 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Να τα εκατοστησετε τα χιλιαδες χιλιομετρα, χωρις προβληματα και εκπληξεις ασχημες!!

Πως στην ευχη καταφερες να στραβωσεις ετσι τον λεβιε του φρενου χωρις πτωση; Απο βουτυρο ειναι φτιαγμενος;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ποιο ψηλο παμπριζ δεν ειχε να βαλεις...?:whistling:

αφου βραχηκε δεν θα την πουλησεις ποτε...ακου βρεγμενη μηχανη....:yahoo:

νασε καλα να το χαρεις οσο θες!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρε συ είναι πολύ όμορφο..

μπα; ειπες καλο λογο για μηχανακι που δεν εχει παραπάνω απο 3 κυλινδρους και δεν εχει φανάρι που η περιμετρος του να ειναι 2*π*r  ;

----

Προς X, με το καλο να κανεις πολλά πολλά ομορφα χιλιομετρα ακομα, για να γουσταρεις εσυ και να διαβάζουμε ωραίες ιστοριες εμεις! 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν χρειάζεται να έχεις λεφτά όταν έχεις την αξιοπρέπειά σου,τα χρήματα θα σου έρθουν ...Να είσαι ευγνώμων και εσύ φίλε μου και όλοι μας ,με όσα έχουμε !!!καλούς δρόμους να έχεις 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

καλες βολτες φιλε μου, μου θυμισες οταν πηρα κ εγω το cbf μου που μεχρι να το φερω Θεσ/νικη που ενιωθα την απολυτη ευτυχια!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα