tsasos 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31 , 2016 Παω σημερα να αλλαξω λαδια στο παπι και παρατηρω ενα ραγισμα εκει που βιδωνεις τη βιδα του καρτερ απο κατω....(αααα να γιατι εσταζε λαδι... -.-)Προς το παρον βιδωσα λιγο τη βιδα και το παρατησα πριν βαλω το νεο λαδι προφανωςΔεν εχω ιδεα τι να κανω και προσπαθω να μη φρικαρω κι επισης αν μπορει καποιος να μου θυμισει πως ανεβαζω φωτοευχαριστω!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagoskonti 297 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31 , 2016 πας σε ενα site γι αυτη τη δουλεια πχ αυτο: http://tinypic.com/επιλεγεις το αρχειο απο οπου το χεις αποθηκευμενο στον υπολογιστη και το ανεβαζεις(συνηθως ζηταει και ενα κωδικο επιβεβαιωσης που σου δινει να γραψεις σε ενα κενο)και μετα κανεις αντιγραφη επικολληση εδω το link που αναγραφει FORUM μολις ανεβει η φωτο.Το ραγισμα ειναι στην βιδα του λαδιου αν καταλαβα καλα.Για τι μηχανακι μιλαμε? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tsasos 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31 , 2016 είναι στην είσοδο της βίδας, πάνω στο καρτερ..ελπιζω να φαίνεται στη φωτο κινεζάκι είναι shineray Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagoskonti 297 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31 , 2016 (τροποποιήθηκε) φενεται να ειναι απο υπερβολικο σφιξιμο...Εμπαση περιπτωση εγω στη θεση σου θα καθαριζα καταρχην το χωρο εκει περα,και θα βαζα μεσα λαδι(με τη βιδα βιδωμενη) να δω αν οντως χανει απο κει η μονο απο κει.Μετα θελει να πας σε καποιο ρεκτιφιε κτλ που φτιαχνουν τετοια και να δεις αν μπορει να στο φτιαξει με το μοτερ πανω η το χρειαζεται στο χερι το πραγμα για να στο φτιαξει...Λογικα πιστευω θα θελει κατεβασμα το μοτερ... Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 31 , 2016 από τον vagoskonti Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tsasos 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31 , 2016 α ωραιαα..ξέρεις μήπως πόσο να περιμένω να μου πάει με το μοτέρ πάνω ή και με λυσιμο? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tsasos 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31 , 2016 Επισης, μηπως να δοκιμασω καμια κολλα, πλαστελινη ή κατι τετοιο?? ή καλυτερα να γινει σωστη δουλεια σε μαστορα, μη πληρωνω πολυ περισσοτερα αργοτερα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες