Jump to content
Sign in to follow this  
theod_kanta

Προβλημα με ασφαλεια?

Recommended Posts

Kαλησπερα, ειμαι 20 χρονων και θα βγαλω Α2 συντομα, μια ερωτηση εχω να κανω, ο πατερας μου εχει μια vespa p200e και εχει ασφαλεια κανονικα. Εγω θα εχω το Α2 για να την οδηγησω, η ερωτηση μου ειναι, εαν η μηχανη ειναι στο ονομα του,ασφαλισμενη στο ονομα του και την οδηγω εγω εχω καποιο προβλημα να μην με καλυψει η ασφαλεια ως νεος οδηγος? δεν θα την ασφαλισω στο ονομα μου για να μην πληρωσω το νταβατζιλικι επασφαλιστρο, υπαρχει καποιο προβλημα σε ατυχημα? ευχαριστω

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

δλδ μονο δικαιωματα; υποχρέωσεις καθόλου; νο επασφαλιστρο νο καλυψη..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

theod_kanta κλασσικο παραδειγμα ελληναρα,μπραβο με τετοια λογικη (νταβατζιλικι επασφαλιστρο) απλα μη βγαλεις διπλωμα,ενας λιγοτερος στους δρομους

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλύπτεσαι, αλλά σε περίπτωση ατυχήματος θα έχεις θέματα με την αποζημίωση που πιθανός θα είναι να λάβεις, ή θα κληθείς να πληρώσεις πρόστιμο. Η αποζημίωση που θα δικαιούσαι θα πάει αυτόματα στο μισό αν θυμάμαι καλά.... Δεν ξέρω αν αξίζει τον κόπο για σχετικά λίγα ευρώ να ρισκάρεις μία πιθανή μεγάλη αποζημίωση. Η ασφάλεια είναι για την κούφια ώρα και δεν ξέρω αν αξίζει τον κόπο να το ρισκάρεις... 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Barmax και σταματη ευχαριστω απλα ηθελα να λυσω την απορια μου.

hocuspocus δεν ξερω τι κομπλεξ μπορει να κουβαλας αλλα δεν ειναι καλο να το βγαζεις στα φορουμ οπου σε βλεπουν πολλα ατομα, κακο για σενα ειναι. Και δηπωμα εχω και ολα, απλα ρωτισα τι παιζει με το επασφαλιστρο δεν ειπα ουτε οτι θα οδηγω χωρις διπλωμα ουτε χωρις ασφαλεια.

Τροποποιήθηκε από τον theod_kanta

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα