theod_kanta 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2016 Kαλησπερα, ειμαι 20 χρονων και θα βγαλω Α2 συντομα, μια ερωτηση εχω να κανω, ο πατερας μου εχει μια vespa p200e και εχει ασφαλεια κανονικα. Εγω θα εχω το Α2 για να την οδηγησω, η ερωτηση μου ειναι, εαν η μηχανη ειναι στο ονομα του,ασφαλισμενη στο ονομα του και την οδηγω εγω εχω καποιο προβλημα να μην με καλυψει η ασφαλεια ως νεος οδηγος? δεν θα την ασφαλισω στο ονομα μου για να μην πληρωσω το νταβατζιλικι επασφαλιστρο, υπαρχει καποιο προβλημα σε ατυχημα? ευχαριστω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stamatis_vts 122 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2016 δλδ μονο δικαιωματα; υποχρέωσεις καθόλου; νο επασφαλιστρο νο καλυψη.. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hocuspocus 40 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2016 theod_kanta κλασσικο παραδειγμα ελληναρα,μπραβο με τετοια λογικη (νταβατζιλικι επασφαλιστρο) απλα μη βγαλεις διπλωμα,ενας λιγοτερος στους δρομους Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
barmanx 1.107 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2016 Καλύπτεσαι, αλλά σε περίπτωση ατυχήματος θα έχεις θέματα με την αποζημίωση που πιθανός θα είναι να λάβεις, ή θα κληθείς να πληρώσεις πρόστιμο. Η αποζημίωση που θα δικαιούσαι θα πάει αυτόματα στο μισό αν θυμάμαι καλά.... Δεν ξέρω αν αξίζει τον κόπο για σχετικά λίγα ευρώ να ρισκάρεις μία πιθανή μεγάλη αποζημίωση. Η ασφάλεια είναι για την κούφια ώρα και δεν ξέρω αν αξίζει τον κόπο να το ρισκάρεις... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
theod_kanta 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31 , 2016 (τροποποιήθηκε) Barmax και σταματη ευχαριστω απλα ηθελα να λυσω την απορια μου. hocuspocus δεν ξερω τι κομπλεξ μπορει να κουβαλας αλλα δεν ειναι καλο να το βγαζεις στα φορουμ οπου σε βλεπουν πολλα ατομα, κακο για σενα ειναι. Και δηπωμα εχω και ολα, απλα ρωτισα τι παιζει με το επασφαλιστρο δεν ειπα ουτε οτι θα οδηγω χωρις διπλωμα ουτε χωρις ασφαλεια. Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 31 , 2016 από τον theod_kanta Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες