Jump to content
johnkar

DUNLOP RoadSmart III

Recommended Posts

Μας έβαλε φιτίλια για να μπει στο μηχανάκι KAWASAKI VERSYS και από τιμή 260 τοποθετημένο!!Τιμή λογική για κάτι τόσο φρέσκο από 28/1/2016 διαθέσιμο!

ΛΕΣ??????????????

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

τρομερο λαστιχο!Θα μαθεις ντριφτ και θα μαθεις πως ειναι να μην πατας πουθενα,τρομερη επιλογη!:laugh:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

τρομερο λαστιχο!Θα μαθεις ντριφτ και θα μαθεις πως ειναι να μην πατας πουθενα,τρομερη επιλογη!:laugh:

Εδώ μιλάμε για λάστιχα μηχανών, άλλη κατηγορία τα scooter σας.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παιδια μιλαμε για ενα λαστιχο που θα κυκλοφορησει σε 3 μερες........πως το βγαλαμε σκαρτο?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μας έβαλε φιτίλια για να μπει στο μηχανάκι KAWASAKI VERSYS και από τιμή 260 τοποθετημένο!!Τιμή λογική για κάτι τόσο φρέσκο από 28/1/2016 διαθέσιμο!

ΛΕΣ??????????????

Φυτιλια γιατι?επειδη ειναι καινουργια ή επειδη εισαι φαν των dunlop?

Εγω ας πουμε δεν εχω μεινει καθολου ευχαριστημενος με τα r2.

Δεν ξερω πως θα ειναι τα 3 αλλα για τα 2 ενα δικιο το εχεις φιλτατε billy.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παιδια δε βγαζω κανενα λαστιχο σκαρτο απλα βλεπω εναν με Versys να θεωρει ως ευκαιρια για το μηχανακι του ενα ακρως τουριστικο λαστιχο.Οι δρομοι μας δεν ειναι για τουρινγκ λαστιχα κυριως για μηχανακια που δεν εχουν τη δυναμη και το βαρος να τα ζεστανουν,ειδικα στο μπροστινο εχεις θεμα,μην παραπονιεσαι μετα για το αθλιο επαρχιακο οδικο δικτυο της Ελλαδας ή για τις μετριες αναρτησεις του καθε Βερσυς...

Για εμενα σοφη επιλογη ειναι το σπορ λαστιχο που στη συγκεκριμενη κατηγορια βγαζει αρκετα km αν δεν εισαι ινδιανος.Το τουρινγκ αξιζει μονο για Εθνικη και λιγα επαρχιακα που εχουν πολυ καλη ασφαλτο.Αυτα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παιδια δε βγαζω κανενα λαστιχο σκαρτο απλα βλεπω εναν με Versys να θεωρει ως ευκαιρια για το μηχανακι του ενα ακρως τουριστικο λαστιχο.Οι δρομοι μας δεν ειναι για τουρινγκ λαστιχα κυριως για μηχανακια που δεν εχουν τη δυναμη και το βαρος να τα ζεστανουν,ειδικα στο μπροστινο εχεις θεμα,μην παραπονιεσαι μετα για το αθλιο επαρχιακο οδικο δικτυο της Ελλαδας ή για τις μετριες αναρτησεις του καθε Βερσυς...

Για εμενα σοφη επιλογη ειναι το σπορ λαστιχο που στη συγκεκριμενη κατηγορια βγαζει αρκετα km αν δεν εισαι ινδιανος.Το τουρινγκ αξιζει μονο για Εθνικη και λιγα επαρχιακα που εχουν πολυ καλη ασφαλτο.Αυτα.

Δλδ κατά την αποψή σου ποιά θα έλεγες???

Φυτιλια γιατι?επειδη ειναι καινουργια ή επειδη εισαι φαν των dunlop?

Εγω ας πουμε δεν εχω μεινει καθολου ευχαριστημενος με τα r2.

Δεν ξερω πως θα ειναι τα 3 αλλα για τα 2 ενα δικιο το εχεις φιλτατε billy.

Καλά όταν το πήρα είχε τα μαμά dunlop οπότε μου έχει μείνει ένα ψυχολογικό.......

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δλδ κατά την αποψή σου ποιά θα έλεγες???

Καλά όταν το πήρα είχε τα μαμά dunlop οπότε μου έχει μείνει ένα ψυχολογικό.......

Αν θες να παραμεινεις σε Dunlop βαλε τα Sportsmart 2.Σπορ λαστιχακι μαλακοτερο!

Στο δικό μου θα μπαίνει? ?

Στο δικο σου θα μπει ολο!:_rock-on::2funny:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

είμουν για bridgestone αλλά μ έβαλε σε σκέψεις αυτό

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

δεν κανουν αυτα τα λαστιχα για το μηχανακι σου φιλε. αν θες αποκλειστικα dunlop βαλε sportsmart 2 οπως σου ειπανε και πιο πανω.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ο billy εχει δικιο...ενα πολιτικο sport ελαστικο ειναι το ιδανικοτερο για τη χωρα μας...εχοντας δοκιμασει

απο touring εως γομες (και σε μηχανακι που τα touring τα ζεσταινε με το καλημερα) εχω να πω οτι δεν

κανουν για εδω, εκτος και εισαι συνεχεια σε εθνικη οδο...Metzeler M7RR, Bridgestone S20, Pirelli Rosso 2,

Dunlop Sportsmart 2, ειναι τα ελαστικα που θα σε κρατησουν αξιοπρεπεστατα στον δρομο μετα τις γομες.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ο billy εχει δικιο...ενα πολιτικο sport ελαστικο ειναι το ιδανικοτερο για τη χωρα μας...εχοντας δοκιμασει

απο touring εως γομες (και σε μηχανακι που τα touring τα ζεσταινε με το καλημερα) εχω να πω οτι δεν

κανουν για εδω, εκτος και εισαι συνεχεια σε εθνικη οδο...Metzeler M7RR, Bridgestone S20, Pirelli Rosso 2,

Dunlop Sportsmart 2, ειναι τα ελαστικα που θα σε κρατησουν αξιοπρεπεστατα στον δρομο μετα τις γομες.

Φίλος λαστιχάς επίμενει ντε και καλά για τα bt 090 ή dunlop qualifier 1.........

Τροποποιήθηκε από τον johnkar

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φίλος λαστιχάς επίμενει ντε και καλά για τα bt 090 ή dunlop qualifier 1.........

Καλος φιλος!Ειναι τα πιο παλια λαστιχα που κυκλοφορουν και ειπε να ξεστοκαρει!:tooth:

Τα BT090 δεν τα εχω δει σε Versys παντως,μονο στα ninja 250 τα εβαζαν.Αν εχει καποιος εμπειρια σε τετοιο μηχανακι ας μας πει...Τα qualifier 1 τα θυμαμαι απο το 2007-2008 οταν ολοι τα πεταγαν για να βαλουν τα καταπληκτικα Qualifier RR.Παντα ηταν μια πολυ φθηνη επιλογη με οτι συνεπαγεται.

Με 230+-  βαζεις τα λαστιχα που σου ειπα και διαφορα αλλα της ιδιας κατηγοριας(s20,M7 κλπ)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλος φιλος!Ειναι τα πιο παλια λαστιχα που κυκλοφορουν και ειπε να ξεστοκαρει!:tooth:

Τα BT090 δεν τα εχω δει σε Versys παντως,μονο στα ninja 250 τα εβαζαν.Αν εχει καποιος εμπειρια σε τετοιο μηχανακι ας μας πει...Τα qualifier 1 τα θυμαμαι απο το 2007-2008 οταν ολοι τα πεταγαν για να βαλουν τα καταπληκτικα Qualifier RR.Παντα ηταν μια πολυ φθηνη επιλογη με οτι συνεπαγεται.

Με 230+-  βαζεις τα λαστιχα που σου ειπα και διαφορα αλλα της ιδιας κατηγοριας(s20,M7 κλπ)

Μάλλον για bt 20 με βλέπω αν βγάλει και καμιά 10,000 και τη παέψει σε ευθείες και τριβάλιτσο δικάβαλο καλά θα είναι........:dry:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οτι φαμε φαμε

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παιδιά τα έχει βάλει κάποιος...να μας πει εντυπώσεις?!!

...Να μας πει όμως και τι λάστιχα είχε πριν...να δούμε την σύγκριση! :biggrin:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλά ρε παιδιά...

...τόσο Γ@μ@τ@ είναι...και δεν μιλάτε..για να μην σας τελειώσουμε το stock!?? :worshippy:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μετά από 2ο ζευγάρι bridgestone Τ30 evo...και αφού δεν γράφει κανείς για τα roadsmart 3...

Λέω να κάνω τον ήρωα και να τα δοκιμάσω! Να σας πω κι εσάς.... :biggrin:

Άτιμα bridgestone...Έτοιμος για φυλακή είμαι....
Κάθε 8μηνο max λάστιχα...!! 

20170501_183225_zps3mxrrct3.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πάνε και τα roadsmart 3....Μας τελειώσανε!!! :yes:

Μετά από συνεχόμενα bridgestone s20 evo που είχα και 2 ζευγάρια t30 evo...
Είπα να δοκιμάσω Dunlop μετά τις γλυκές αναμνήσεις που είχα με κάτι sportsmart 2....αλλά δεν μας βγήκε το γλυκό...

Προς Θεού..δεν θέλω να κατηγορήσω τα roadsmart 3...
Μια χαρά λάστιχα είναι..απλά σε σχέση με τα προηγούμενα t30 της πιο πάνω φωτογραφίας καμία σχέση!

Τα Bridgestone είχαν πολύ καλύτερη πληροφόρηση,σου έδιναν περισσότερη σιγουριά να πιέσεις,ήταν καλύτερα στο βρεγμένο...και δεν είχα χάσει μπροστινό όπως μου συνέβει με τα Dunlop τουλάχιστον 4-5 φορές...
Επίσης,προς έκπληξη μου,τα t30 είχαν βγάλει γύρω στα 2.500 χλιόμετρα παραπάνω σε απόσταση...

Όποτε αφού δοκιμάσαμε κι αλλού..Ώρα να γυρίσουμε στα γνωστά..Και να πάμε πάλι για Bridgestone...
..Το μόνο ερώτημα που απομένει είναι S21.....ή Τ31(http://www.mybike.gr/topic/84787-bridgestone-battlax-t31-sport-touring/)....?! :laugh:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα