Philip 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17 , 2016 Καλησπέρα αδέλφια μηχανοβιοι,Να ξεκινησω λέγοντας πως εδώ και 7 μήνες πήγαινα την αγορά της μηχανής που ηθελα απο τον ένα μήνα στον αλλο. Δυστυχώς όμως προέκυψαν πράγματα τα οποία πραγματικά ήταν αρκετά αναπάντεχα και κατεληξα στο όχι μόνο να χάσω τα χρήματα που είχα για την μηχανή αλλά και να βγω με κάποια χρέη. Καθησα λοιπών και σκέφτηκα, αξίζει άραγε να πάρω τώρα μια μηχανή (με το Α1) και να πληρωσω 4 χιλιάρικα ή να περιμένω αλλά 4 χρόνια για να βγάλω το Α και να τσιμπησω μια μεγάλη μηχανή?Το θέμα οφείλω ναομολογισω πως μου έφερε ένα τρομερό πονοκέφαλο γιατί μετά άρχισα να αναρωτιέμαι, "θα πάρω τη μηχανή στα 24 μου αν όλα πάνε καλά αλλά ποσό θα την έχω, μήπως να μην την πάρω και να παω για αμάξι για ναα μην χρειάζεται να αλλαζω μετά???" και ακόμα σκέφτομαι τα χίλια μύρια και δεν έχει σταματημό γιατί με όλα αυτά που γίνονται αύξηση φόρων,μείωση μισθών κλπ κλπ ακόμα και το παραμικρό μπορεί να καταλήξει σε κάτι αρνητικά αναπαντεχο οπότε επειδή δεν είναι εποχή που μπορούμε να "πεταξουμε" χρήματα θα ήθελα να ακούσω τις γνώμες σας σχετικά με το πως να κινηθω Ευχαριστώ εκ των προτέρων !!! :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17 , 2016 Εσυ ξερεις καλυτερα απο τον καθενα τι πραγματικα θελεις και τι εχεις σκοπο να κανεις στο μελλον. Θα σου πω μονο οτι οταν εχεις την ευκαιρια σημερα να κανεις κατι που γουσταρεις, μην περιμενεις αυριο για να το κανεις. Η ευκαιρια δεν θα ειναι εκει.Εν ολιγοις, εαν μπορεις σημερα να αγορασεις μηχανη διοτι την γουσταρεις, τοτε παρε την διοτι αυριο δεν ξερεις τι θα αου ξεφουρνησει η ζωη. Μπορει η επομενη ευκαιρια σου να ειναι στα 40 σου, μπορει να μη ερθει και ποτε, και να σου μεινει το αποθημενο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
chaoskiller 111 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17 , 2016 Φίλε μου θα σου πρότεινα να πάρεις ένα μηχανάκι μεταχειρισμένο που να καλύπτει το δίπλωμα σου και να του πιεις το αίμα. Έτσι και τριβή θα έχεις με το αντικείμενο και σε 4 χρόνια θα έχεις κατασταλάξει τι μηχανή σου αρέσει και σου ταιριάζει. Ακόμα και ανα τα πράγματα αλλάξουν και τελικά πας για αμάξι, θα έχεις 4 χρόνια εμπειριών που μόνο μια μηχανή μπορεί να προσφέρει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pitapola 3.497 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17 , 2016 (τροποποιήθηκε) Φίλε μου θα σου πρότεινα να πάρεις ένα μηχανάκι μεταχειρισμένο που να καλύπτει το δίπλωμα σου και να του πιεις το αίμα. Έτσι και τριβή θα έχεις με το αντικείμενο και σε 4 χρόνια θα έχεις κατασταλάξει τι μηχανή σου αρέσει και σου ταιριάζει. Ακόμα και ανα τα πράγματα αλλάξουν και τελικά πας για αμάξι, θα έχεις 4 χρόνια εμπειριών που μόνο μια μηχανή μπορεί να προσφέρει.Αυτο ακριβως. Με το μεταχειρισμενο ελλατωνεις κατα πολυ το οποιο οικονομικο ρισκο αφου η τιμη πωλησης θα ειναι πολυ κοντα στην τιμη αγορας, οποτε ουσιαστικα μπορεις να δοκιμασεις το αντικειμενο με πολυ μικρο κοστος. Οι προβληματισμοι σου εχουν νοημα μονο αν σκεφτεσαι για καινουριο, οπου η οικονομικη απαξιωση του οχηματος ειναι πολυ γρηγορη, ειδικα τα πρωτα χρονια. Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 17 , 2016 από τον pitapola Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες