Denzo 4.013 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 29 , 2015 (τροποποιήθηκε) Καλησπέρα χρόνια πολλά και καλές γιορτες σε όλους οτι επιθυμειτε απο το νέο ετος .Εχω σκοπό να πάω ένα 4ημερακι στο πήλιο με το νεο έτος (με το καρο μου) και μυρίζομαι χίονια, και δεν θέλω να μείνω στα κρύα του χιονιούείπα να ρωτησω κανέναν απο εσας τους μεγάλους που μπορει να την έχει πατήσει καμια φορά παραπάνω.Οπότε εχουμε και λέμε γιατι εχω ψιλοχαθεί με τα προιοντα στην αγορα, θέλω να αγοράσω αντιολισθητικές αλυσίδες ή καποια κουβερτα που δεν ξερω αν κανει την ιδια δουλεία(αν γινεται καποιος να το διευκρινήσει με σώζει) για διαστάσεις 195/55/15 αν δεν κάνω λαθος θα το κοιτάξω και το μπατζετάκι είναι γυρο στα 50ευρώ ελπιζοντας οτι αυτο που θα παρω δεν είναι κυριακης χαρας Δευτερας λύπης. Φυσικά και δεν εχω ξαναχρησιμοποιησει αλυσιδες στο αυτοκίνητο οποτε συμβουλες τι και πως, δεκτες ευχαριστώ. Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 29 , 2015 από τον Denzo Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorStrat 5.541 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 29 , 2015 Θεαματική είσοδο εκανες μετά από καιρό που έχω να σε πετύχω και μάλιστα με θέμα για αυτοκινητο.......Είσαι καλά ρε??Θα'θελα να σε βοηθήσω αλλα ......den eko autokinhto kardia mou........ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 29 , 2015 (τροποποιήθηκε) Καλώς το παιδί. Επίσης για τις ευχές. Μπορώ να σου πω περισσότερα μόνο για τις κλασικές αλυσίδες, μια και δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ κουβέρτες ή εκείνες τις "πλαστικές" σαν μπράτσο κλπ.- Οι αλυσίδες πλέον, είναι εύκολες στο φόρεμα και έχει καταργηθεί η παλιά μέθοδος όπου κυλούσες σιγά-σιγά το αμάξι και τύλιγες ταυτόχρονα και απαιτούσε έναν να οδηγάει και έναν να τυλίγει! Τώρα τις περνάς μόνος σου απ' το εσωτερικό του τροχού και κουμπώνεις απ' έξω (με μικρές παραλλαγές στο τύλιγμα / κούμπωμα). Οπότε ψάχνεις κυρίως για ποιότητα κατασκευής. - Αυτό που δυστυχώς κάνει τη διαφορά στην τοποθέτηση σε πραγματικές συνθήκες σε σχέση με τη δοκιμή / επίδειξη που πιθανόν να σου κάνουν σ' ένα μαγαζί πριν τις πάρεις, είναι πως όταν χρειαστεί να τις βάλεις, θα είσαι σταματημένος πιθανόν σε άσχημο σημείο (στροφή, ανηφόρα, γλιστερό σημείο), θα είσαι στριμωγμένος με αρκετούς άλλους που έχουν κολλήσει ή τους έχεις εσύ κολλήσει και θα γκρινιάζουν / κορνάρουν, θα ρίχνει πιθανώς χιόνι με το τουλούμι και τα δάχτυλά σου κατά την τοποθέτησή τους θα έχουν παγώσει, κάνοντας τη διαδικασία πιο δύσκολη, ενώ η χρήση γαντιών δεν ενδείκνυται, καθώς δύσκολα μπορείς να δουλέψεις φορώντας τα. (Βελούχι - Καρπενήσι χειμώνας 2009-2010). - Οι λεγόμενες κουβέρτες έχω την εντύπωση (όχι σιγουριά) ότι απαιτούν άψογο οδόστρωμα λόγω ευαισθησίας του υλικού και άρα θα είναι απαγορευτικές για Ελλαδιστάν. Φαντάζομαι θα γινόντουσαν κομμάτια σε ελληνικό "δρόμο" και δη βουνίσιο. Δεν έχω δει πάντως κανέναν να φοράει τέτοιες...... Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 29 , 2015 από τον Kostas-MotoLover 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stamatis_vts 122 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 29 , 2015 τα πανια ενδείκνυνται μονο για καγκουρο χαμηλωμενα. κ φλερτάρουν το 100€αλυσίδες κ γαντακια για το κρυο.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Z.O.I.S. 96 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2015 Καλημέρα και χρόνια πολλά!Αλυσίδες να πάρεις όλα τα υπόλοιπα δυστυχώς εκτός το ότι είναι πιο ακριβά δεν κάνουν και για τους καρόδρομούς μας.....Ψάξε για τις καλύτερες δυνατές αλυσίδες που μπορείς να πάρεις σε σχέση με τις διαστάσεις που φοράς και το μπάτζετ που έχεις.Αφού τις πάρεις και πριν πας πουθενά κάνε 2-3 δοκιμές ώστε να εξοικειωθείς με την τοποθέτηση γιατί κατά την γνώμη μου δεν είναι τόσο εύκολο όσο δείχνει...tip1 αφού τις βάλεις πρέπει να κάνεις λίγο δρόμο και να ξανακατέβεις να τις σφίξεις ξανά...tip 2 με τις αλυσίδες κινούμαστε με χαμηλές ταχύτητες .tip 3 οι αλυσίδες κάνουν μόνο για χιόνι ή χοντρό πάγο ,αν ο δρόμος είναι γυαλί δεν βοηθούν καθόλου (μπορεί να γλιστράνε και περισσότερο.).tip 4 μόλις ο δρόμος είναι καθαρός βγάλε τις αλυσίδες το συντομότερο δυνατό,με καθαρό δρόμο και αλυσίδες έχεις μειωμένη πρόσφυση και γ@μάς τα λάστιχά σου.ελπίζω να βοήθησα! 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
c.l.a.b. 1.084 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2015 Χειμερινά ελαστικά.κερδιζεις σε άνεση,ασφάλεια,ταχύτητα,κ δεν φθειρεις τα καλοκαιρινά ελαστικά σου καθώς θα τα φοράς μονο μισό έτος..αλλα δεν στοιχίζουν 50€..αν θες μονο για μια φορα, πάρε τις φθηνότερες αλυσίδες που θα βρεις για την διάσταση σου.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
icelover 2.484 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2015 Aλυσίδες και προπόνηση. Και πάλι, πήγαινε σαν κότα,γιατί θα έχει μπόλικους σε τέτοιους προορισμούς. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
uncle ben 328 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2015 Προτιμω πανι. Με 205/40/17 λαστιχο, σε αμαξι με 35 κιλα ροπη (παιζει ρολλο!!) με ανεβασε ανετα και χωρις τον εκνευριστικο θορυβο της αλυσιδας οπου πετυχαινε ασφαλτο.Υπ'οψιν= οπως και οι αλυσιδες, δεν ειναι για υψηλες ταχυτητες!! 30-40 με το ζορι!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
c.l.a.b. 1.084 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2015 Η ροπή δεν εχει κιλά ως μονάδα μέτρησης.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
chmavr 76 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2015 (τροποποιήθηκε) Εγω εχω παρει πανια 70 ευρώ και τα εχω 6 χρόνια και ανεβαινω με μαμίσιο σχετικά χαμήλο αυτοκινητο με 17αρα σε βουνα (ελλαδα και εξωτερικο) και δεν με εχει αφήσει ποτέ.Ευκολες στο βάλε βγάλε, δεν φοβάσαι μην σπάσουν, δεν σ κανουν καμια ζημία πουθενά.Ναι υπάρχουν και αλυσιδες, μπαινουν πιο ευκολα απο παλια, θεωρούνται καλύτερες στο πολυυυυύ χίονι....Και στα δυο, τοποθετεις κανεις 300 μετρα κατεβαινεις κοιτας σφιγγεις προσαρμόζεις.Και στα δύο πας με max 40xlm....Και στα δύο, με το που στεγνώσει εστω και λίγο ο δρόμος, κοβεις και τα βγάζεις.... Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 30 , 2015 από τον chmavr Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
uncle ben 328 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2015 Η ροπή δεν εχει κιλά ως μονάδα μέτρησης..αει ρε! το ξερω οτι μετριεται σε....λιτρα!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
telephoner 2.250 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2015 Τι φλωρος ειναι αυτος ρε, μπηκε μετα απο 2 χρονια και εγραψε για αλυσιδες στο ασφαλιτικο καρο του.3μηνο ban χριστουγεννιατικο pls. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
agamoi-thytai 155 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2015 ΧιονοδέστρεςΑν τις δοκιμάσετε δεν θα τις αλλάξετε ποτέ.πανε σχεδόν σε όλα τα αυτοκίνητα που έχουν ζάντες αλουμινίου. Περιτο να πω πως είχα 3 ζευγάρια αλυσίδες για κάθε αυτοκίνητο που άλλαζα λόγω διαφορετικής διάστασης ελαστικών. Μαλιστα σε μια περίπτωση έβγαλα 2 από κάθε τροχό και τις έδωσα σε ένα ταλαιπωρημένο ηλικιωμένο κύριο για να κατέβει από το χιόνι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Denzo 4.013 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 31 , 2015 (τροποποιήθηκε) Eυχαριστώ για τις απαντήσεις με βοηθήσανε αρκετα , τωρα κατι άλλο υπαρχουν διαφορα παχη π.χ. εχει 12 χιλιοστα η 14 κλπ πως επιλεγω το σωστο?Τι φλωρος ειναι αυτος ρε, μπηκε μετα απο 2 χρονια και εγραψε για αλυσιδες στο ασφαλιτικο καρο του.3μηνο ban χριστουγεννιατικο pls. Εσυ εισαι ενας κουλος που πηρε προσφατα μπιελοφάγο όχημα και την εχει δει camao? και λίγα τα λόγια σου για το λήτικο έ , με 1η και σβηστα φώτα η μόνο προβολάκια , οι μανκες απο το πλατεια διαλύονται ησύχως. Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 31 , 2015 από τον Denzo 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
telephoner 2.250 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 31 , 2015 Φημες λενε οτι εχεις κεραστει τσαγακι απο μπιελοφαγο μαμα με καθρεφτες και το φυσαγες και δεν κρυωνε μεχρι Αιγιο μπΨηλε 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Denzo 4.013 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 31 , 2015 Φημες λενε οτι εχεις κεραστει τσαγακι απο μπιελοφαγο μαμα με καθρεφτες και το φυσαγες και δεν κρυωνε μεχρι Αιγιο μπΨηλε Nten ειναι φημες καρντια μου με περασε πανω στο κορινθου με οσο πηγκαινε το οκημα .οπως και να εχει εμενα 110 ειναι βεβαια εσενα δεν σε περνει να μιλας φυσικα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
telephoner 2.250 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 31 , 2015 Nten ειναι φημες καρντια μου με περασε πανω στο κορινθου με οσο πηγκαινε το οκημα .οπως και να εχει εμενα 110 ειναι βεβαια εσενα δεν σε περνει να μιλας φυσικα.Σε δικαζω οποτε θες και με 2 και με 4 ροδες αγαπουλινι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ValeRR 2.857 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 31 , 2015 Που ειναι οι αλυσιδες μου Κωσταααααααααα αχαχαχαχα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.284 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 1 , 2016 Πάνο, πριν κάνεις οτιδήποτε, αφού σε βλέπω για αλυσίδες, να ελέγξεις οπωσδήποτε, αν η διάσταση των ελαστικών επιτρέπει να χωρέσουν οι αλυσίδες χωρίς να προκαλέσουν ζημιές στην ανάρτηση. Λογικά στο owners manual θα το γράφει. Και ναι.....είσαι αρχικάγκουρας 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Στησίλαος 236 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 2 , 2016 Εγώ τελικά κατέληξα σε πανιά, και μάλιστα σχετικά ακριβούτσικα, γιατί τα φθηνά δεν έβγαιναν στις διαστάσεις τις δικές μου. (215/60-17). Για αλυσίδες έψαχνα σε 12άρα, γιατί τα SUV έχει ακουστεί ότι κόβουν τις πιο λεπτές, και με όχημα 1550 kg, οπότε έπαιζαν γύρω στο 100€, προτίμησα χαλιά εεεεεεεεε. κουβέρτες ήθελα να πω... Επίσης, άκουσα ότι, οι αλυσίδες, στα καινούργια οχήματα μπορεί να προκαλέσουν λανθασμένες ενδείξεις στα ηλεκτρονικά τους.... Θα σου έλεγα να δεις και το καινούργιο δίχτυ την MICHELIN αλλά ξεκινάει από 130€... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Denzo 4.013 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 2 , 2016 Ευχαριστώ παιδιά, τελικα π'ηρα ένα σετάκι απο τα πράκτικερ στα 35 ευρωπαικα αν της βάλω θα σας πω εντυπώσεις . Να 'σται καλα . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ibar132 1.685 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4 , 2016 Εγώ τελικά κατέληξα σε πανιά, και μάλιστα σχετικά ακριβούτσικα, γιατί τα φθηνά δεν έβγαιναν στις διαστάσεις τις δικές μου. (215/60-17). Για αλυσίδες έψαχνα σε 12άρα, γιατί τα SUV έχει ακουστεί ότι κόβουν τις πιο λεπτές, και με όχημα 1550 kg, οπότε έπαιζαν γύρω στο 100€, προτίμησα χαλιά εεεεεεεεε. κουβέρτες ήθελα να πω... Επίσης, άκουσα ότι, οι αλυσίδες, στα καινούργια οχήματα μπορεί να προκαλέσουν λανθασμένες ενδείξεις στα ηλεκτρονικά τους.... Θα σου έλεγα να δεις και το καινούργιο δίχτυ την MICHELIN αλλά ξεκινάει από 130€...ποιες πηρες? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ChristoforosVer 606 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4 , 2016 (...) θα είναι απαγορευτικές για Ελλαδιστάν.....(...) Φαντάζομαι θα γινόντουσαν κομμάτια σε ελληνικό "δρόμο" και δη βουνίσιο. Δεν έχω δει πάντως κανέναν να φοράει τέτοιες...... Ήμουν Παρασκευή στο κομμάτι προς Λάρισα που έκλεισε λόγω χιονιού (4 ώρες για απόσταση 6 λεπτών).Τις φορούσαν αρκετοί, και είδα και έναν νταλικιέρη που είχε. Τα είπαμε λίγο, και μου είπε ότι είναι για 20 km/h μαξ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5 , 2016 (τροποποιήθηκε) Που ειναι οι αλυσιδες μου Κωσταααααααααα αχαχαχαχαΣτην αποθήκη και σε περιμένουν!!!!!!! Δε σ' έχω ξεχάσει Γιάννη μου, αλλά εφόσον δεν εμφανίστηκες να τις πάρεις, δεν είχα λόγο να σε τραβάω και απ' τα μαλλιά για να τις πάρεις..... ......και είναι και προς χάρισμα και όχι πώληση, έτσι? (Τα spare λάδια τα έδωσα για ανακύκλωση στο βενζινάδικο εφόσον κανείς δεν ενδιαφέρθηκε.......) Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 5 , 2016 από τον Kostas-MotoLover 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Στησίλαος 236 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9 , 2016 ποιες πηρες?Τις Autosock πήρα, αυτές βρήκα στις διαστάσεις μου. http://www.ctd.gr/Product.asp?ID=18882 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες