Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11 , 2016 Μερικες φορες δεν σου λείπει το gsxr σου? ΕΙμαι περιεργος οσοι αλλαζουν κατηγορια απο ss δεν τα νοσταλγουν μερικες φορες?Μερικές φορές μου λείπει ναι. Αλλά πλέον έχω τα κιλά για παππουδιερα και όχι για SS. Χαχαχαχαχαχαχαχα 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GavriilVet 2.796 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11 , 2016 (τροποποιήθηκε) .... Παππουδιέρα! Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 11 , 2016 από τον GavriilVet Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12 , 2016 Δεν είπα τον Τίγρη παππουδιερα. Είπα ότι έχω τα κιλά για παππουδιερα. ;-) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
^tasoulis^ 151 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12 , 2016 Καλες βολτες απο εδω και περα ευχομαι χωρις αλλα μπερδεματα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zentakias 2.753 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12 , 2016 Καλα χιλιομετρα Οδυσσεα!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.579 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12 , 2016 Γεια σου ρε Σουμι :)Καλοβολτο το μωρακι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2017 Ανάσταση στο τόπικ μετά από σχεδόν ένα χρόνο. Μετά από ένα χρόνο έχω να πω ότι δεν έχω κάνει και τα άπειρα χιλιόμετρα με τον Τίγρη, κυρίως λόγω της δουλειάς μου, που πλέον έχω 1 μόνο ρεπό την εβδομάδα, των υποχρεώσεων που με κρατάνε λίγο πίσω αλλά και γιατί το καλοκαίρι που μας πέρασε δεν έκανα κάνα μεγάλο ταξίδι στην άδεια, διότι την έβγαλα στην Χαλκιδική. Σαν την Χαλκιδική, δεν έχει βέβαια... Πέραν όλων αυτών, το μηχανάκι από τότε που δέθηκε το μοτέρ, πριν περίπου ένα χρόνο έκανε σχεδόν 8.000 χλμ.Έγινε το πρώτο σέρβις στα 1200 χλμ από τότε που έκλεισε το μοτέρ, για αλλαγή λαδιών, φίλτρου, τσεκάρισμα βαλβίδες κλπ κλπ. Δεν έκαψε λάδι, αλλά τα λάδια βγήκαν από το μοτέρ κάπως νερουλά. Τα άλεσε κανονικότατα δηλαδή το νέο μοτέρ. Ο μηχανικός μου με είπε να μην ανησυχώ και ότι δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας, βάση και του ότι τα λάδια είναι 10-40 Full συνθετικά. Στα 5000 χλμ από το κλείσιμο του μοτέρ έγινε και το δεύτερο σέρβις. Σε εκείνο το σέρβις τα λάδια βγήκαν αξιοπρεπέστατα. Καμία σχέση με την "νερουλότητα" (νέα λέξη by Schumi ) του πρώτου σέρβις. Και χωρίς πάλι να έχει κάψει τίποτα. Στρώθηκε με ευλάβεια σύμφωνα με τις οδηγίες του αυτοκόλλητου που ΔΕΝ είχε το δικό μου επάνω. Σε λίγες χιλιάδες έρχεται το σέρβις των 10.000. Μαζί με το σέρβις θα γίνει και αλλαγή αλυσιδογράναζων που χρειάζεται. Έχουν αλλαχτεί και λάστιχα ήδη εδώ και καμιά 1500-2000 χλμ. με τα υπέρτατα GP Racer της Dunlop (αυτήν ξέρετε, αυτήν εμπιστεύεστε). Μπροστά Medium, πίσω Endurance. Να δούμε πόσα θα βγάλουν. Σε τελική ανάλυση το μηχανάκι το μηχανάκι το χω ξαναερωτευθεί. Κάνω όμορφα κι ωραία τις βόλτες μου χωρίς να έχω στο μυαλό μου πλέον τι έχω περάσει. Με έχει ξανακερδίσει. Ακόμα βέβαια περιμένω τις όποιες απαντήσεις που ποτέ δεν ήρθαν. Αλλά τις είχα ξεχάσει κιόλας. Να πω ότι πλέον το μηχανάκι το βάζω ΜΟΝΟ 100άρα βενζίνη για παν ενδεχόμενο. Έγιναν και κάποιες εργασίες κατόπιν συνεννόησης και συμβουλών του μηχανικού μου για να μην υπάρχει πλέον η όποια πιθανότητα να ξαναβγάλει το πρόβλημα.Βέβαια Triumph είσαι και ποτέ δεν ξέρεις. Αλλά χτύπα ξύλο.Καλές βόλτες και πάντα όρθιοι όλοι να 'μαστε. Άντε να τελειώσουν και φέτος τα κρύα να πάμε να κάνουμε τις βόλτες μας. 39 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Thanos89 328 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2017 Έχουν αλλαχτεί και λάστιχα ήδη εδώ και καμιά 1500-2000 χλμ. με τα υπέρτατα GP Racer της Dunlop (αυτήν ξέρετε, αυτήν εμπιστεύεστε). Μπροστά Medium, πίσω Endurance. Να δούμε πόσα θα βγάλουν. Καταρχάς να τον χαίρεσαι τον τιγραρο . Επειδή σκέφτομαι πολύ σοβαρά να βάλω και γω τα GP Racer για πες και καμιά γνώμη. Έχω ακούσει ότι μιλάμε για λαστιχαρα αλλά φοβάμαι μην μου γίνουν τετράγωνα στο πρώτο δικαβαλο ταξίδι . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
elprimerozen 4.153 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2017 Καταρχάς να τον χαίρεσαι τον τιγραρο . Επειδή σκέφτομαι πολύ σοβαρά να βάλω και γω τα GP Racer για πες και καμιά γνώμη. Έχω ακούσει ότι μιλάμε για λαστιχαρα αλλά φοβάμαι μην μου γίνουν τετράγωνα στο πρώτο δικαβαλο ταξίδι . ...δικάβαλο?... ταξίδι?....GPracer? Εμένα στο 09 με παρόμοια ιπποδύναμη και ροπή με τον τίγρη αλλά πιο ελαφρύ μηχανάκι, 4 φορές πάνε έλα Θεσσαλονίκη-Σέρρες για track day αντί να φαγωθούν στα πλάγια από την πίστα πρώτα , το πίσω τετραγώνισε και φαγώθηκε στο κέντρο! Τελικά έβγαλε περίπου 2000km...Με τις πιέσεις φυσικά ευλαβικά πριν από κάθε μετακίνηση ρυθμισμένες και 160-180km max στις ευθείες.... Στα 600-650cc μια χαρά το πίσω μου έβγαζε 5000km. Δράσε κατά βούληση. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Thanos89 328 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2017 Τελικά έβγαλε περίπου 2000km...Με τις πιέσεις φυσικά ευλαβικά πριν από κάθε μετακίνηση ρυθμισμένες και 160-180km max στις ευθείες.... Στα 600-650cc μια χαρά το πίσω μου έβγαζε 5000km. Δράσε κατά βούληση.Με λίγα λόγια τα s21 είναι μονόδρομος. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
duke 640 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2017 (τροποποιήθηκε) Φιλε καλοταξιδο να ειναι το εργαλειο σου με απροβληματιστα χιλιομετρα και παντα με προσοχη..Προσφατα αγορασα ενα κτμ duke 640Φαινοταν και μενα οπως το δικο σου αλλα μετα απο 2 μερες εκαψε ολο το λαδι και τρελαθηκα. Απο τοτε εχει δημιουργησει και αλλα μικροπροβληματα και απλα οποτε βλεπω οτι δν εχει λαδι του συμπληρωνω εγω λιγο μεχρι να μαζεψω κανα φραγκο και να το παω σε μαστορα...Ελπιζω να μην εχω ιδια τυχη με την δικια σου αν και για εκει με βλεπωΤο μηχανακι σκοτωνει κυριολεκτικα και ουτε βγαζει καπνα ουτε μυριζει γι αυτο δεν καταλαβα τιποτα οταν το αγορασα Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 30 , 2017 από τον duke 640 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2017 Καταρχάς να τον χαίρεσαι τον τιγραρο . Επειδή σκέφτομαι πολύ σοβαρά να βάλω και γω τα GP Racer για πες και καμιά γνώμη. Έχω ακούσει ότι μιλάμε για λαστιχαρα αλλά φοβάμαι μην μου γίνουν τετράγωνα στο πρώτο δικαβαλο ταξίδι .Η γυναίκα με είπε να πάμε Αθήνα με τον Τίγρη, όταν ανοίξει ο καιρός. Της είπα ότι δύο χρόνια τώρα δεν με είπε τίποτα ποτέ για Αθήνα με τα παλιά τα λάστιχα. Τώρα αν θέλει θα πάμε με το αεροπλάνο. Πρώτη φορά τα έβαλα στον Τίγρη τα GP Racer. Θα δούμε τι και πόσα θα βγάλουν. Σε παλιότερο μηχανάκι μου, έβγαλαν 12.000 χλμ και με πίστευε μόνο ο λαστιχάς και οι μάστορες που έχει μέσα για να αλλάζει τα λάστιχα. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikolai 404 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31 , 2017 Πρώτη φορά τα έβαλα στον Τίγρη τα GP Racer. Θα δούμε τι και πόσα θα βγάλουν. Σε παλιότερο μηχανάκι μου, έβγαλαν 12.000 χλμ και με πίστευε μόνο ο λαστιχάς και οι μάστορες που έχει μέσα για να αλλάζει τα λάστιχα. τα εχω εδω και 6000+ κμ στο cbr και βαστανε ακομη 12000 αποκλειεται να μου βγαλουν βεβαια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31 , 2017 Φαντάσου ότι μου έβγαλαν τόσα και με χρήση στην πίστα. +βόλτες και ταξιδάκια. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες