Jump to content
Schumi

Μία... περίεργη ιστορία. Για έναν τίγρη κι εμένα.

Recommended Posts

Μερικες φορες δεν σου λείπει το gsxr σου? ΕΙμαι περιεργος οσοι αλλαζουν κατηγορια απο ss δεν τα νοσταλγουν μερικες φορες?

Μερικές φορές μου λείπει ναι. Αλλά πλέον έχω τα κιλά για παππουδιερα και όχι για SS. Χαχαχαχαχαχαχαχα 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

.... Παππουδιέρα! :cry:

Τροποποιήθηκε από τον GavriilVet

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν είπα τον Τίγρη παππουδιερα. Είπα ότι έχω τα κιλά για παππουδιερα. ;-) 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Έχουν αλλαχτεί και λάστιχα ήδη εδώ και καμιά 1500-2000 χλμ. με τα υπέρτατα GP Racer της Dunlop (αυτήν ξέρετε, αυτήν εμπιστεύεστε). Μπροστά Medium, πίσω Endurance. Να δούμε πόσα θα βγάλουν. :_thumbsup:

Καταρχάς να τον χαίρεσαι τον τιγραρο :biggrin:. Επειδή σκέφτομαι πολύ σοβαρά να βάλω και γω τα GP Racer για πες και καμιά γνώμη. Έχω ακούσει ότι μιλάμε για λαστιχαρα αλλά φοβάμαι μην μου γίνουν τετράγωνα στο πρώτο δικαβαλο ταξίδι :unsure: .

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καταρχάς να τον χαίρεσαι τον τιγραρο :biggrin:. Επειδή σκέφτομαι πολύ σοβαρά να βάλω και γω τα GP Racer για πες και καμιά γνώμη. Έχω ακούσει ότι μιλάμε για λαστιχαρα αλλά φοβάμαι μην μου γίνουν τετράγωνα στο πρώτο δικαβαλο ταξίδι :unsure: .

...δικάβαλο?... ταξίδι?....GPracer? Εμένα στο 09  με παρόμοια ιπποδύναμη και ροπή με τον τίγρη αλλά πιο ελαφρύ μηχανάκι, 4 φορές πάνε έλα Θεσσαλονίκη-Σέρρες για track day αντί να φαγωθούν στα πλάγια από την πίστα πρώτα , το πίσω τετραγώνισε και φαγώθηκε στο κέντρο! Τελικά έβγαλε περίπου 2000km...Με τις πιέσεις φυσικά ευλαβικά πριν από κάθε μετακίνηση ρυθμισμένες και 160-180km max στις ευθείες.... Στα 600-650cc μια χαρά το πίσω μου έβγαζε 5000km. Δράσε κατά βούληση.:blink:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τελικά έβγαλε περίπου 2000km...Με τις πιέσεις φυσικά ευλαβικά πριν από κάθε μετακίνηση ρυθμισμένες και 160-180km max στις ευθείες.... Στα 600-650cc μια χαρά το πίσω μου έβγαζε 5000km. Δράσε κατά βούληση.:blink:

Με λίγα λόγια τα s21 είναι μονόδρομος. 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φιλε καλοταξιδο να ειναι το εργαλειο σου με απροβληματιστα χιλιομετρα και παντα με προσοχη..

Προσφατα αγορασα ενα κτμ duke 640

Φαινοταν και μενα οπως το δικο σου αλλα μετα απο 2 μερες εκαψε ολο το λαδι και τρελαθηκα. Απο τοτε εχει δημιουργησει και αλλα μικροπροβληματα και απλα οποτε βλεπω οτι δν εχει λαδι του συμπληρωνω εγω λιγο μεχρι να μαζεψω κανα φραγκο και να το παω σε μαστορα...

Ελπιζω να μην εχω ιδια τυχη με την δικια σου αν και για εκει με βλεπω

Το μηχανακι σκοτωνει κυριολεκτικα και ουτε βγαζει καπνα ουτε μυριζει γι αυτο δεν καταλαβα τιποτα οταν το αγορασα

Τροποποιήθηκε από τον duke 640

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Η γυναίκα με είπε να πάμε Αθήνα με τον Τίγρη, όταν ανοίξει ο καιρός. Της είπα ότι δύο χρόνια τώρα δεν με είπε τίποτα ποτέ για Αθήνα με τα παλιά τα λάστιχα. Τώρα αν θέλει θα πάμε με το αεροπλάνο. :tongue:

Πρώτη φορά τα έβαλα στον Τίγρη τα GP Racer. Θα δούμε τι και πόσα θα βγάλουν. Σε παλιότερο μηχανάκι μου, έβγαλαν 12.000 χλμ και με πίστευε μόνο ο λαστιχάς και οι μάστορες που έχει μέσα για να αλλάζει τα λάστιχα. :tongue:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πρώτη φορά τα έβαλα στον Τίγρη τα GP Racer. Θα δούμε τι και πόσα θα βγάλουν. Σε παλιότερο μηχανάκι μου, έβγαλαν 12.000 χλμ και με πίστευε μόνο ο λαστιχάς και οι μάστορες που έχει μέσα για να αλλάζει τα λάστιχα. :tongue:

τα εχω εδω και 6000+ κμ στο cbr και βαστανε ακομη 12000 αποκλειεται να μου βγαλουν βεβαια

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φαντάσου ότι μου έβγαλαν τόσα και με χρήση στην πίστα. +βόλτες και ταξιδάκια.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα