Jump to content
Schumi

Μία... περίεργη ιστορία. Για έναν τίγρη κι εμένα.

Recommended Posts

Ας του έδινε ένα 50άρικο αν νιώθει υποχρέωση.

200 ευρώ δεν είναι τα δίνω για μια μπύρα φάση.Αλλά τα δίνω για πνίξει κάτι φάση.

Βέβαια όλα αυτά είναι εικασίες και δεν μπορεί τώρα να αποδειχθεί τίποτα δυστυχώς.

Για μένα βέβαια το αγόρασες με το πρόβλημα και απλά όπως ορθά λες επειδή δεν ήταν άμεσα αντιληπτό,δε το κατάλαβες νωρίτερα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Χρόνια πολλά φιλέ εγώ πάντως θα εστελνα ενα γραμματακι στα κεντρικα στο εξωτερικο βεβαίως με φωτο και όλο το στορυ για το πιων κάποιων καλη χρόνια σε ολους.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αυτό το "καλύτερος" το λέω γιατι αν οχι ολα..το 95% απο τα Τ ερχονται εδω για σέρβις κ χαρτες κτλ κτλ...κ οτι αλλα μαστόρια μπορει να παίρνουν κ τηλ γισ να τον ρωτήσουν διάφορα..

Λες να τον παίρναν στην Τ στο εργοστάσιο αν ήταν σαπάκι ή λαμόγιο??

Και εγω θα στο πω κ αλλιως...θα σωνόταν απο 1800+200 €????δλδ 2000€??

Δεν κρατιουνται ετσι μαγαζια...κ ειδικά αντ/ιες

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγώ όταν είχα πάει την Μπούσα σε επίσημο για έλεγχο πριν την αγοράσω μου είπε ότι ο έλεγχος στοιχίζει το τάδε ποσό. Συνεννοήθηκα με τον ιδιοκτήτη ότι αν η μηχανή είναι όπως τα λέει θα πληρώσω εγώ την αντιπροσωπεία και αν είναι μάπα το καρπούζι θα τα πληρώσει αυτός, συμφώνησε και όλα καλά. Ο έλεγχος από όσο θυμάμαι ήταν εξονυχιστικός, λύθηκε ολόκληρο, άνοιγαν φιλτροκουτι , μπούζια, ότι μπορείς να φανταστείς, μετά το πήγαν και βόλτα στον δρόμο. 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αυτό το "καλύτερος" το λέω γιατι αν οχι ολα..το 95% απο τα Τ ερχονται εδω για σέρβις κ χαρτες κτλ κτλ...κ οτι αλλα μαστόρια μπορει να παίρνουν κ τηλ γισ να τον ρωτήσουν διάφορα..

Λες να τον παίρναν στην Τ στο εργοστάσιο αν ήταν σαπάκι ή λαμόγιο??

Και εγω θα στο πω κ αλλιως...θα σωνόταν απο 1800+200 €????δλδ 2000€??

Δεν κρατιουνται ετσι μαγαζια...κ ειδικά αντ/ιες

Να τον έπαιρναν στο εργοστάσιο αν ήταν σάπιος μηχανικός, όχι. Αν ήταν λαμόγιο, γιατί όχι; Λες να το ξέρουν ότι είναι λαμόγιο πχ; Και να το ξεραν δηλαδή, πάλι θα τον έπαιρναν. Από αυτούς θα κλέψει λεφτά;

Κι εγώ θα στο πω και αλλιώς... Να σωνώταν από τι; Από ότι ξέρω δεν είναι και κάνας πεταμένος. Έχει φράγκα. Απλά θα του έμπαινε περισσότερο ρευστό στην τσέπη του. Ποιος θα έλεγε όχι; Και ειδικά στην παρούσα περίπτωση που όπως βλέπεις δεν μπορώ να αποδείξω και τίποτα... 2k στην τσέπη δεν είναι σώσιμο. Είναι 2k. Και δεν είναι ούτε τόσα... Είναι παραπάνω. Αν ήμουν ο μπούφος θα πήγαινα και εκεί για τα σέρβις μου κλπ κλπ, μπορεί να του πήγαινα κι άλλους. 

Δεν κρατιούνται έτσι μαγαζιά εννοείται. Αλλά τώρα που κλείνει και φεύγει, γιατί να μην μάσει λίγο παραδάκι ακόμα; Άσε που στο μεταξύ έχω μάθει και πράγματα για το παρελθόν του. Που δεν έχουν να λένε και τίποτα, εννοείται. Απλά μου ενισχύουν την πεποίθηση ότι είναι μέγα λαμόγιο.

Ενιγουει, το σκεπτικό σου, όπως και το δικό μου στηρίζετε σε εικασίες και κάποια γεγονότα που δεν λένε και κάτι. Εσύ μπορεί να το αποκλείεις ότι είναι λαμόγιο και το κάθε τι και δικαίωμά σου. Στην τελική δεν έχω τα στοιχεία που να το αποδεικνύουν ακράδαντα.  Εγώ όμως θα το πιστεύω γιατί τα στοιχεία που έχω και οι αντιδράσεις οι θεατρικές που είδα στα μούτρα του όταν μιλούσαμε για το συμβάν, μου φτάνουν. Αυτά που έχει κάνει και αυτός και ο πρώην ιδιοκτήτης μου φτάνουν. Στην τελική πες ότι δεν το ήξερε, τι σκατά καλός μηχανικός είναι και τι σκατά έλεγχος ήταν αυτός που του έκανε αν δεν μπορεί να καταλάβει κάτι τέτοιο; Εγώ δεν μπορούσα να το καταλάβω και δεν φαινόταν και ΟΚ. Αυτός που υποτίθεται όπως λες καταπιάνεται με το 95% των Τ στην Β. Ελλάδα και με τα τόσα και τόσα Tiger που έχει φτιάξει με το συγκεκριμένο πρόβλημα, δεν μπορεί να κοιτάξει σε κάτι συγκεκριμένο ώστε να καταλάβει 2 πράγματα; Και όταν του είπα να το φυσάρουμε γιατί είπε όχι;

Τεσπα, κάθομαι και αναλύω τα ευκολονόητα, για μένα τουλάχιστον και κάθεσαι και κάνεις τον δικηγόρο του διαβόλου. Δεν ξέρω αν τον ξέρεις, αν έχεις πάει μηχανάκια σου εκεί ή οτιδήποτε, ή απλά με την κοινή λογική σου και με ότι έχεις ακούσει τα λες όλα αυτά.

Η τελική ανάλυση είναι μία. Το πρόβλημα υπήρχε. Δες σε τι κατάσταση βγήκαν τα πιστόνια και τα κουζινέτα. Και κάνανε την πάπια. Και οι 2. Και ο πρώην ιδιοκτήτης και ο αντιπρόσωπος.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

τον ανθρωπο τον ξερω απο διαπροσωπικές σχέσεις και απο διάφορες αλλες κουβέντες που εκανα μαζί του γιατι απλά εγω το μοτό μου δεν χρειάζεται να το πάω σε Τ συνεργείο
το να σου πει κάποιος οτι εχει ρωγμή μέσα στο κανάλι...ακόμα και να το έβαζε στην μπριζα...πως θα το καταλάβαινε????

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν απάντησες σε τίποτα εκτός από το που τον ξέρεις και πως έχεις σχηματίσει να την γνώμη σου γι αυτόν.

Άντε καλή Πρωτοχρονιά και τα λέμε ξανά από του χρόνου!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κάθησα και διάβασα ΟΛΑ τα μηνύματα!

Κατ' αρχάς, μπράβο σου Οδυσσέα που δεν έκανες σε άλλον αυτό που σου έκαναν! Και εύχομαι να μην ξαναπάθεις τίποτα!

Δεύτερον, πέρα απ' όσα έκαναν αυτοί που τα έκαναν, αυτή που φταίει πιο πολύ είναι η Triumph, η οποία έβγαλε μια πανάκριβη μοτοσυκλέτα που έχει τέτοια προβλήματα.

Αυτά θα ήταν φυσιολογικά για κινέζικο σκούτερ και παπί, όχι για τέτοια μηχανή.

Μπορεί να πει ο καθένας ό,τι θέλει, αλλά εγώ θα το έχω υπόψη μου για το μέλλον.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και απο εμένα μπράβο στον Οδυσσέα για την αντιμετώπιση του και κυρίως για το θάρρος του να μας γράψει για την ατυχία του

Δεν το κάνουν πολλοί ....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κατ' αρχήν, Καλή Χρονιά σε όλους με υγεία για σας και για όλους όσους αγαπάτε. Δευτερευόντως υγεία και για τα μηχανάκια σας ...

Φίλε Schumi,

παρακολουθώ το θέμα σου από την πρώτη στιγμή και είπα να μην παρέμβω αλλά πλέον αισθάνομαι οτι πρέπει να πω κάποια πράγματα.

Στεναχωρέθηκα πάρα πολύ όταν διάβασα για την άσχημη εμπειρία σου. Ειλικρινά. Είναι απαίσιο να παίρνεις καινούριο μηχανάκι (έστω και μεταχειρισμένο) και να σου βγάζει τέτοια προβλήματα. Κατανοώ λοιπόν πλήρως την απογοήτευσή, την πίκρα και ίσως και τον θυμό σου ακόμα.

Θεωρώ όμως οτι πάνω στην απογοήτευση, την πίκρα και τον θυμό σου ενοχοποιείς ανθρώπους αδιακρίτως, αδίκως και χωρίς στοιχεία ενώ παραγνωρίζεις και κάποιες δικές σου ευθύνες. Τι εννοώ:

1. Ανέφερες στο πρώτο σου ποστ οτι γνώριζες για το πρόβλημα με τα πιστόνια που είχαν βγάλει τα Tiger αλλά δεν φρόντισες να επιμείνεις και να διαπιστώσεις αν το συγκεκριμένο κομμάτι είχε τέτοιο πρόβλημα.

2. Ανέφερες επίσης οτι το μηχανάκι μέχρι που ζορίστηκε στο μεγάλο σου ταξίδι δεν έκαιγε λάδια και δεν έδινε κανένα συμπτωμα προβλήματος. Σκέφτηκες μήπως η βλάβη προέκυψε αφού το αγόρασες και άρα κανείς δεν ήξερε κάτι αφού δεν υπήρχε κάτι για να ξέρει; Επίσης, σκέφτηκες την πιθανότητα ο αντιπρόσωπος να μη γνώριζε περί βλάβης, αν ήταν ήδη υπαρκτή, και να μην υπήρχε τρόπος να τη διαπιστώσει εκτός αν κατέβαζε και έλυνε την μηχανή;

3. Θεωρείς οτι είναι λογικό για έναν αντιπρόσωπο να λερώσει το όνομά του βοηθώντας να πουληθεί ένα προβληματικό μηχανάκι κάνοντας λαμογιά; Εγώ στη θέση του θα σου έλεγα αδερφέ μακρυά, δεν κάνει το μηχανάκι. Και θα του φιλούσες τα χέρια μετά και θα γινόσουν ο καλύτερος πελάτης του.

4. Για τον συγκεκριμένο άνθρωπο, μη λές και πολλά αν δεν έχεις αποδείξεις. Γιατί εγώ ΕΧΩ για το αντίθετο. Συγκεκριμένα, αγόρασα τον Σεπτέμβριο του 2014 ένα Tiger 800 και η συμπεριφορά του ήταν πάντα κάτι παραπάνω από άψογη. Δύο πράματα θα σου πώ για να καταλάβεις: Σηκώθηκε μεσα στη νύχτα, πήγε στο μαγαζί και πήρε μία μανέτα συμπλέκτη που την έσπασα σε στατική πτώση και ήρθε και με βρήκε μέσα στο δρόμο και μου την άλλαξε. Και μου χρέωσε μόνο το κόστος της μανέτας!!! Νυχτιάτικα!!!  Δεύτερον: Μετά από μερικούς μήνες άρχισε να με τρώει να δώσω το 800άρι και να πάρω καινούριο το Explorer. Ο ίδιος ο αντιπρόσωπος, που θα έβγαζε λεφτά από την πώληση του καινούριου με απέτρεψε από το να το κάνω γιατί επέμενε οτι το Explorer δεν ταιριάζει με τις ανάγκες μου, το οδηγικό μου στυλ και την εμπειρία μου. Ξαναλέω, λεφτά θα έβγαζε, 1200άρι μηχανάκι θα πουλούσε!!! Οχι και να κάνει λαμογιά για να πάρει τα 200 και να σε χάσει από πελάτη...

Γι αυτό σου λέω, ο θυμός είναι κακός σύμβουλος, όπως και η πίκρα. Προσπάθησε να σκεφτείς πιο ψύχραιμα αυτά που σου έγραψα και ίσως να συμφωνήσεις μαζί μου.

Και πάντως μη μασάς, ΠΑΟΚ είσαι.

Πάντα φιλικά, από έναν Αρειανό !!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ζορίστηκε Μότο 1000 κυβικά σε ταχύτητες ταξιδιού έστω κ δικαβαλο κ με μπαγκάζια;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ζορίστηκε Μότο 1000 κυβικά σε ταχύτητες ταξιδιού έστω κ δικαβαλο κ με μπαγκάζια;

Οχι βέβαια αλλά όπως λέει και ο παθών μέχρι τότε δεν έτρεχε τίποτα. Μπορεί να ετοιμαζόνταν να χαλάσει και τελικά να ήρθε ή ώρα να το πάθει στο ταξίδι

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τελικα ειχε προβλημα απο πριν,η το απέκτησε στο ταξίδι έπειτα απο ζορι οπως ειπες;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

το να καψει λαδι ενα μοτερ δεν εγινε απο τη μια μερα στην αλλη η γιατι το πλακωσε λιγο σε ταξιδι. μαλλον το ηξερε ο προηγουμενος ιδιοκτητης και ειπε στον αντιπροσωπο, "φιλε καιει λαδι, βοηθα να πουληθει και θα παρεις χ ποσοστο απο το κερδος". κατι τετοιο πρεπει να εγινε.

@Schumi με το καλο να το επισκευασεις και να το χαρεις οπως θες. οσο για το τι δεν εκανες σωστα στην αγορα, γιατι δεν το κοιταξες περισσοτερο κτλ, δεν πρεπει να σε απασχολει πλεων. κανεις δεν τα κοιταει αυτα. δυσκολα θα το καταλαβαινε καποιος οτι ειχε προβλημα το μηχανακι. να κανεις μανουρα κτλ με τον αντιπροσωπο η τον ιδιοκτητη δεν εχει κανενα νοημα, ασε που μπορει να βρεις και μπελα. 

ευχομαι να βγει καλυτερο και δυνατοτερο και να φτασει τα ΧΧΧΧΧΧ χλμ χωρις κανενα προβλημα!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εχουμε φτασει να ψαχνουμε την βελονα κ να μην βλεπουμε τον αχυρωνα .

το αν υπαρχει λαμογια ή οχι δεν θα το μαθουμε ποτε 100%. ολες οι αποψεις δεκτες κ τα 200 στην τσεπη τα κανατε γαργαρα? 

μηχανακια που γαμανε, σκοτωνουν, δεν παθαινουν τπτ, δουλευεις μιση ζωη για να τα ξεπληρωσεις κ ενταξει μωρε μια παρτιδα βγηκε με μαπα πιστονια . φταις εσυ που δεν βαζεις καλη βενζινη , δεν εκανες χαρτη μολις το αγορασες κ δεν ειχες ματια μεσα στο μοτερ. το r&d η triumph δεν το ξερει ουτε την ανακληση.  

δεν φταιει η apple που το iphone λυγιζει.

edit: ξεχασα να πω ενα μπραβο στον ανθρωπο. μια φορα βγηκε ενας μαγκας κ τα λεει ωραια κ σταρατα. αυτο επαθα. το αντιμετωπιζω ετσι κ κανω αυτες τις εικασιες . να πεσουμε να το φαμε κ αυτον.. που να ζηταγε κ ευθυνες.

ΓΙΝΑΝ ΟΛΟΙ ΜΑΓΚΕΣ ΤΗΣ ΘΕΩΡΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΣΟΥ ΣΟΥΜΙ.

Τροποποιήθηκε από τον tammy

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οσο για το λαμογια που μιλατε,ο αλλος δε θα πηγε να του πει του αντιπροσωπου,

"να ,καιει τον αμπακο απο λαδι,τα πιστονια βαρανε καμπανες μεσα,παρε 200Ε και κανε τα μοκο να φυγει το μπουρδελο"

Θα του ειπε κανενα ,"βοηθησε να φυγει λιγο η μηχανη,καιει λιγο λαδι αλλα δεν εχει προβλημα"

Ε και για αυτο δε θα το κοιταξε εξονυχιστικα.

Παιζει να ηταν και αυτος που γυρισε τα χλμ εαν οντως εχει γυρισμενα.

Εξου και το γιατι να μην ηθελε να βαλει το διαγνωστικο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κατ' αρχήν, Καλή Χρονιά σε όλους με υγεία για σας και για όλους όσους αγαπάτε. Δευτερευόντως υγεία και για τα μηχανάκια σας ...

Φίλε Schumi,

παρακολουθώ το θέμα σου από την πρώτη στιγμή και είπα να μην παρέμβω αλλά πλέον αισθάνομαι οτι πρέπει να πω κάποια πράγματα.

Στεναχωρέθηκα πάρα πολύ όταν διάβασα για την άσχημη εμπειρία σου. Ειλικρινά. Είναι απαίσιο να παίρνεις καινούριο μηχανάκι (έστω και μεταχειρισμένο) και να σου βγάζει τέτοια προβλήματα. Κατανοώ λοιπόν πλήρως την απογοήτευσή, την πίκρα και ίσως και τον θυμό σου ακόμα.

Θεωρώ όμως οτι πάνω στην απογοήτευση, την πίκρα και τον θυμό σου ενοχοποιείς ανθρώπους αδιακρίτως, αδίκως και χωρίς στοιχεία ενώ παραγνωρίζεις και κάποιες δικές σου ευθύνες. Τι εννοώ:

1. Ανέφερες στο πρώτο σου ποστ οτι γνώριζες για το πρόβλημα με τα πιστόνια που είχαν βγάλει τα Tiger αλλά δεν φρόντισες να επιμείνεις και να διαπιστώσεις αν το συγκεκριμένο κομμάτι είχε τέτοιο πρόβλημα.

2. Ανέφερες επίσης οτι το μηχανάκι μέχρι που ζορίστηκε στο μεγάλο σου ταξίδι δεν έκαιγε λάδια και δεν έδινε κανένα συμπτωμα προβλήματος. Σκέφτηκες μήπως η βλάβη προέκυψε αφού το αγόρασες και άρα κανείς δεν ήξερε κάτι αφού δεν υπήρχε κάτι για να ξέρει; Επίσης, σκέφτηκες την πιθανότητα ο αντιπρόσωπος να μη γνώριζε περί βλάβης, αν ήταν ήδη υπαρκτή, και να μην υπήρχε τρόπος να τη διαπιστώσει εκτός αν κατέβαζε και έλυνε την μηχανή;

3. Θεωρείς οτι είναι λογικό για έναν αντιπρόσωπο να λερώσει το όνομά του βοηθώντας να πουληθεί ένα προβληματικό μηχανάκι κάνοντας λαμογιά; Εγώ στη θέση του θα σου έλεγα αδερφέ μακρυά, δεν κάνει το μηχανάκι. Και θα του φιλούσες τα χέρια μετά και θα γινόσουν ο καλύτερος πελάτης του.

4. Για τον συγκεκριμένο άνθρωπο, μη λές και πολλά αν δεν έχεις αποδείξεις. Γιατί εγώ ΕΧΩ για το αντίθετο. Συγκεκριμένα, αγόρασα τον Σεπτέμβριο του 2014 ένα Tiger 800 και η συμπεριφορά του ήταν πάντα κάτι παραπάνω από άψογη. Δύο πράματα θα σου πώ για να καταλάβεις: Σηκώθηκε μεσα στη νύχτα, πήγε στο μαγαζί και πήρε μία μανέτα συμπλέκτη που την έσπασα σε στατική πτώση και ήρθε και με βρήκε μέσα στο δρόμο και μου την άλλαξε. Και μου χρέωσε μόνο το κόστος της μανέτας!!! Νυχτιάτικα!!!  Δεύτερον: Μετά από μερικούς μήνες άρχισε να με τρώει να δώσω το 800άρι και να πάρω καινούριο το Explorer. Ο ίδιος ο αντιπρόσωπος, που θα έβγαζε λεφτά από την πώληση του καινούριου με απέτρεψε από το να το κάνω γιατί επέμενε οτι το Explorer δεν ταιριάζει με τις ανάγκες μου, το οδηγικό μου στυλ και την εμπειρία μου. Ξαναλέω, λεφτά θα έβγαζε, 1200άρι μηχανάκι θα πουλούσε!!! Οχι και να κάνει λαμογιά για να πάρει τα 200 και να σε χάσει από πελάτη...

Γι αυτό σου λέω, ο θυμός είναι κακός σύμβουλος, όπως και η πίκρα. Προσπάθησε να σκεφτείς πιο ψύχραιμα αυτά που σου έγραψα και ίσως να συμφωνήσεις μαζί μου.

Και πάντως μη μασάς, ΠΑΟΚ είσαι.

Πάντα φιλικά, από έναν Αρειανό !!!

Καλησπέρα φίλε μου και χρόνια πολλά! Υγεία σε όλους.

Θα σου απαντήσω αριθμητικά, αντίστοιχα σε αυτά που μου γράφεις κι εσύ για να μην μπερδευτούμε και χάσουμε τη μπάλα :P Αν και νομίζω οι από πάνω με κάλυψαν, ειδικά ο clab αλλά θα σου απαντήσω γιατί νομίζω δεν έχεις καταλάβει κάποια πράγματα.

1. Γνώριζα ότι τα Tiger βγάζουν θέμα με τα πιστόνια, ναι. Γενικά κι αόριστα. Από φήμες και από φόρουμ. Δεν είχα ποτέ στην κατοχή μου Triumph ούτε προσωπική εμπειρία. Παρολαυτά κάνεις λάθος.  Ψάχτηκα, έμαθα, προσπάθησα τουλάχιστον να μάθω από αυτόν που είναι υποτίθεται ο πιο έμπειρος στο να μου πει για αυτό το θέμα. Από τον επίσημο αντιπρόσωπο στη Θεσσαλονίκη. Όπως αποδείχθηκε, άλλα μου έλεγε πριν την αγορά και άλλα μετά. Τι εννοώ; Πριν την αγορά, όταν του είπα ότι ενδιαφέρομαι για το συγκεκριμένο αλλά κοιτάω και άλλα στο car, τον ρώτησα για το θέμα για τα πιστόνια. Μου είπε ότι του '07 μοντ. σαν το δικό μου δηλαδή, είναι με σφυρήλατα πιστόνια τα οποία ΔΕΝ το βγάζουν το θέμα. Τελικά το μηχανάκι μου ΔΕΝ φοράει σφυρήλατα πιστόνια και όταν έγινε ότι έγινε, μου είπε ότι τα '07 με σφυρήλατα δεν είναι όλα και ότι στη Θεσσαλονίκη κυκλοφορούν λίγα... 2-3 για την ακρίβεια!!! Αυτά μου τα λέει ο επίσημος τώρα έτσι; Ο συγκεκριμένος εκεί μέσα. Όχι ο μηχανικός του. Όταν του πήγα το συγκεκριμένο κομμάτι όπως λες, για να το ελέγξει σαφώς και περιμένω να μου πει ή τουλάχιστον να δει αν το μηχανάκι έχει ενδείξεις για τη συγκεκριμένη πάθηση. Ειδικότερα μετά από τη συζήτηση που είχαμε, όπως γράφω και παραπάνω, πριν κλείσω το ραντεβού για να μου ελέγξει το μηχανάκι. Εγώ δεν είμαι ο ειδικός για να του πω τι να κάνει για να ελέγξει αν υπάρχει κάτι. Αυτός ξέρει. Κι αυτό που λες ότι δεν επέμεινα, κάνεις λάθος. Τουλάχιστον επέμεινα στο να το φυσάρουμε, αλλά όταν μου λέει ο άλλος όχι δεν χρειάζεται... Ε, τι να κάνω; Να τον πλακώσω στις μάπες να μου το βάλει με το ζόρι; Ή να σηκωθώ να πάω σε άλλη πόλη, σε άλλη αντιπροσωπεία για να μου το φυσάρει; Υπόψην το να μου το φυσάρει δεν λέω ότι θα έδειχνε κάτι πάνω στο θέμα για τα πιστόνια. Μπορεί να έδειχνε όμως το οτιδήποτε και να μην το αγόραζα, ή να έδειχνε κάτι άλλο σε πρόβλημα που να συνδέεται με το θέμα των πιστονιών. Οπότε αυτό που λες στο 1., δεν ισχύει. Προσπάθησα, έτρεξα να μάθω, επέμεινα σε ορισμένα πράγματα, αλλά εντάξει μέχρι ένα σημείο. Άμα ήταν κάθε φορά που παίρνει κάποιος μτχ μηχανάκι να έκανε το ΠΑΝ (παν λέγοντας, κατέβασμα μοτέρ ή οτιδήποτε άλλος, πες μας κι εσύ τι εννοείς να το ψάξω και να επιμείνω), τώρα οι αντιπρόσωποι ή δεν θα έκαναν ελέγχους στα μηχανάκια ή θα χρέωναν ΟΛΟΙ ανεξαιρέτως γιατί θα έπαιρνε πολλές ώρες.

2. Καταρχήν να πω κι εγώ ότι το μηχανάκι δεν νοείται να ζορίστηκε στο ταξίδι. 1050 κυβικά και ζορίστηκαν σε δικάβαλο ταξίδι με 130 για 1000 χλμ; Αν ήταν έτσι να παίρναμε όλοι αμάξια. Κατά δεύτερον δεν είπα κάπου ότι το μηχανάκι μέχρι τότε δεν έκαιγε λάδια... Είπα ότι έκανα μικρό ταξιδάκι πριν το μεγάλο. Επίσης ότι έκανα σέρβις στα 35 χιλ. χλμ, στον ίδιο αυτόν αντιπρόσωπο και μου είπε ότι όλα είναι ΟΚ. Άρα το μηχανάκι το άνοιξε. Πες μου εσύ λοιπόν τώρα κάτι. Το μηχανάκι μου είναι ανοιγμένο ΞΑΝΑ. Φάνηκε. Ήταν κλεισμένο με κακοτεχνίες κλπ. ΟΚ μέχρι εδώ; Πες ότι το μηχανάκι το άνοιξε και το έκλεισε ο αντιπρόσωπος έτσι. ΆΡΑ ΗΞΕΡΕ. Πες ότι το μηχανάκι δεν το άνοιξε και το έκλεισε ο αντιπρόσωπος, αλλά κάποιος άλλος που το πήγε ο προηγούμενος ιδιοκτήτης. Όταν του πήγα το μηχανάκι για να το ελέγξει δεν είδε τίποτα από τα προφανή; Άρα δεν τσέκαρε σωστά το μηχανάκι. Ή μπορεί, με το κλούβιο μου μυαλό, να τα είχε αρπάξει και να έκανε ότι δεν τα είδε. Με συμφωνία κάτω από το τραπέζι. Για τον ίδιο λόγο να μου αρνήθηκε να φυσάρει το μηχανάκι στο διαγνωστικό της Τ. Και πες ότι ούτε αυτό έγινε έτσι... Όταν του πήγα μετά εγώ το μηχανάκι για σέρβις, και το άνοιξε και μου άλλαξε φίλτρα κλπ κλπ, ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΕΙΔΕ ότι το μηχανάκι είναι ανοιγμένο και μάλιστα ξανακλεισμένο με κακοτεχνίες; Κι αν το είδε γιατί δεν μου είπε: "Ρε συ, αυτό είναι κλεισμένο κακήν κακώς..." Ολόκληρος αντιπρόσωπος, κάνει σέρβις σε ένα μηχανάκι το οποίο το έχει κατεβάσει ντεπόζιτα και πλαστικά και βλέπει μπεκ, κεφαλές κλπ... και δεν μπορεί να δει ότι οι φλατζόκολλες κάνουν πάρτι εκεί κάτω αντί για κανονικές φλάτζες;  Συν όλων αυτών, όταν του πήγα εκεί το μηχανάκι αφού κατάλαβα ότι καίει λάδια και μιλήσαμε, Ο ΙΔΙΟΣ μου είπε ότι δεν υπάρχει περίπτωση αυτό να έγινε τώρα στα κοντά. Ο ΙΔΙΟΣ μου είπε ότι το πρόβλημα, προφανώς υπήρχε πριν την αγορά μου. Στην ουσία με δούλευε μπροστά στα μούτρα μου και παραδέχτηκε είτε ότι δεν το έλεγξε σωστά όταν του το πήγα είτε ότι το γνώριζε και απλά έκανε τον πελαργό τότε, όχι ευθέως βέβαια, αλλά ξες. Και καλά σήκωσε τα χέρια ψηλά και δεν γνώριζε για το πως έγινε κλπ. Εδώ να πω κι εγώ και παρακαλώ να με πιστέψεις, που και πάλι αν θέλεις μην το κάνεις αλλά εγώ το γράφω, ότι το μηχανάκι δεν το έχω σκίσει ποτέ. Τελική δεν έχω πατήσει ακόμα και τώρα, 1 χρόνο μετά την αγορά του. Βίαια ανοίγματα, μες την πόλη, μπάντες κλπ ΔΕΝ του κάνω.

3. Το συγκεκριμένο το εξήγησα και παραπάνω απευθυνόμενος στον kleanthis, αφού μου έκανε την ίδια ερώτηση, ή μάλλον την έκανε προς όλους όσους μας διαβάζουν και απάντησα πως ναι. Ύστερα από την προσωπική μου επαφή με τον αντιπρόσωπο, φάνηκε ολοκάθαρα και στο πρόσωπό του και στις αντιδράσεις του το θεατριλίκι που έπαιζε. Όταν του είπα ότι έκαψε 2 λίτρα στα 1000 χλμ που έκανα μέχρι την Ελβετία, πετάχτηκε λες και τον τσίμπησε μέλισσα και έκανε κάτι γκριμάτσες που μόνο ηθοποιός της κάνει. Δεν μπορώ προφανώς να το εξηγήσω από εδώ, γραπτά. Αλλά φάνηκε. Φως φανάρι, ότι κάνει και καλά τον ανήξερο και ότι ξαφνιάστηκε τόσο πολύ... Anyway.

4. Εδώ να σου πω ότι το να λέω κάποια πράγματα όποια κι αν είναι αυτά βαραίνουν εμένα προσωπικά και κανέναν άλλον. Έχω το δικαίωμα να γράψω και να πω οτιδήποτε και να σηκώσω το βάρος των ευθυνών μου, είτε έχω δίκιο, είτε άδικο. Δεν δέχομαι από κανέναν να μου πει "μη λες και πολλά αν δεν έχεις αποδείξεις". Αν θέλω να πω, θα το πω, αν κρίνω εγώ πως χρειάζεται να το πω και οι ευθύνες βαραίνουν εμένα και όχι εσένα. Οπότε δεν μπορείς να μου πεις να μην πω ότι θέλω είτε έχω αποδείξεις είτε όχι. Στα δύο παραπάνω παραδείγματα που μου δίνεις, το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι δεν μου λένε και κάτι. Δεν είναι κάτι με αποδείξεις και επέτρεψέ μου να το εκλάβω έτσι διότι είναι το ίδιο πράγμα που γράφω κι εγώ παραπάνω και δεν το δέχεσαι. Ούτε εγώ έχω αποδείξεις και το έχω γράψει από την αρχή αν όντως διάβασες όλα αυτά που έχω γράψει. Τουλάχιστον δεν έχω αποδείξεις για να πείσω εσένα πχ, ή κάποιον άλλον εδώ μέσα. Για μένα αυτές οι αποδείξεις που έχω μου φτάνουν για να βγάλω συμπέρασμα, όπως και σένα σου φτάνουν για σε κάνουν να πιστεύεις το αντίθετο. Ειδικότερα δε όταν μου λες ότι ο άνθρωπος βγήκε νυχτιάτικα για να σε κάνει αυτήν την εξυπηρέτηση, χωρίς να πληρωθούν εργατικά (για την ψυχή της μάνας του δηλαδή) για την οποία πολύ αμφιβάλλω αν θα το έκανε οποιοσδήποτε άλλος μάστορας για κάποιον πελάτη του, εκτός αν του είναι κάτι παραπάνω από πελάτης ή αν του έχει γίνει κάτι παραπάνω αφού τον έχει πιάσει πελάτη ή έχει γίνει κάποια ειδική σύμβαση μεταξύ σας. Εγώ τώρα αν τον πάρω τηλέφωνο και του πω ότι έμεινα από μανέτα πχ θα έρθει να μου την αλλάξει λες; Και άντε όχι εγώ γιατί δεν είμαι κάποιος στάνταρ πελάτης του αν και με ξέρει πολύ καλά πλέον. Αν βάλω κάποιον άλλον να το κάνει, πιστεύεις ότι θα πάει; Κι αν πάει πιστεύεις ότι θα πάει χωρίς να πάρει εργατικά; Κοροιδευόμαστε και μεταξύ μας τώρα; Και αυτό εγώ πρέπει να το εκλάβω ως ακράδαντο στοιχείο και σαν απόδειξη ότι ο συγκεκριμένος αντιπρόσωπος είναι έντιμος και όχι λαμόγιο;

Και παιδιά ξαναλέω, νομίζω 3η ή 4η φορά, ότι ΔΕΝ είπα κάπου ότι ο αντιπρόσωπος πήρε 200€ για να το κάνει μούχτι και ότι είναι στάνταρ έτσι. Εγώ είπα ότι ο πρώην ιδιοκτήτης δεν μου μείωσε τα 200€ που του ζήτησα και μου είπε ότι ΔΕΝ τα μείωσε γιατί ήθελε να δώσει το ίδιο ποσό στον αντιπρόσωπο ΓΙΑΤΙ ΒΟΗΘΗΣΕ ΣΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ.

Εγώ, φυσικά, και κατόπιν εορτής, πιστεύω ότι ο έμπορος λαδώθηκε. Δεν έχω τις αποδείξεις βεβαίως και το έχω γράψει και παραπάνω. Αν τις είχα δεν θα ήμουν εδώ αυτή τη στιγμή να το αναλύω αλλά θα ήμουν ήδη στα δικαστήρια για να δικαιωθώ. Συν ότι υπάρχει αυτό που λέει ο Γιώργος από πάνω εννοείται. Δεν πήγε ο παλιός ιδιοκτήτης να του πει πάρε τόσα και κάνε τουμπεκί να πουληθεί το μηχανάκι... Αλλά ακόμα κι έτσι να είναι, ο άλλος, αφού είναι έντιμος όπως λες, γιατί δεν το έβαλε στο διαγνωστικό όταν του το ζήτησα; Τι φοβήθηκε; Μήπως βαριόταν να το βάλει κιόλας;

Δεν ξέρω παιδιά, για μένα το θέμα είναι ηλίου φαεινότερον και προφανώς για άλλους που έχουν σωστή ή και "σωστή" συνεργασία μαζί του να έχουν διαφορετική άποψη από μένα, το οποίο δεν αποδεικνύει τίποτα καθώς εμένα με γνώριζε λίγο και θα μπορούσε να μου παίξει την όποια πουστιά και άλλους που τους ξέρει χρόνια να μην είχε λόγο να το κάνει.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τοσες μερες το θεμα τωρα το διαβασα ρε μλκα. 

Σχεδον βεβαιο κι εγω το θεωρω οτι στην επαιξαν την ποστια παρεουλα. Δυστυχως τον ηπιες.

Μπραβο που δεν εγινες ιδιο μουνοπανο με τον τυπο, γιατι σιγουρα ηταν η πιο ευκολη/ανεξοδη λυση.

Καλα δεσιματα τωρα. Το μηχανακι γινεται καινουριο πλεον, μην το ξεχνας αυτο. :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και παιδιά ξαναλέω, νομίζω 3η ή 4η φορά, ότι ΔΕΝ είπα κάπου ότι ο αντιπρόσωπος πήρε 200€ για να το κάνει μούχτι και ότι είναι στάνταρ έτσι. Εγώ είπα ότι ο πρώην ιδιοκτήτης δεν μου μείωσε τα 200€ που του ζήτησα και μου είπε ότι ΔΕΝ τα μείωσε γιατί ήθελε να δώσει το ίδιο ποσό στον αντιπρόσωπο ΓΙΑΤΙ ΒΟΗΘΗΣΕ ΣΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ.

Εγώ, φυσικά, και κατόπιν εορτής, πιστεύω ότι ο έμπορος λαδώθηκε.

Εδώ φάσκεις κα αντιφάσκεις.

Αυτό πάντως δεν μπορώ να το δεχτώ για τον συγκεκριμένο. Να πουμε οτι αδιαφόρησε ή οτι βαρέθηκε και δεν το έλεγξε εξονυχιστικά το μηχανάκι, αντε να το δεχτώ.

Τέλος πάντων. Δεν επιμένω σε τίποτα γιατί δεν έχει νόημα.

Εύχομαι τουλάχιστον σύντομα να έιναι γερός ο Τίγρης σου και να τον χαρείς!!! Καλές βόλτες !!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν φάσκω και αντιφάσκω ρε φίλε. Απλά, λογικά δεν μπορείς να καταλάβεις τι γράφω.

Το έχω γράψει 100 φορές ότι δεν έχω τα ακράδαντα στοιχεία για να το αποδείξω και ότι απλά είναι η γνώμη μου, που την γράφω και εδώ και είναι ΕΙΚΑΣΙΑ. 

Αυτό δεν σημαίνει και ότι είναι έτσι. Είναι εικασία. 

Και απλά γράφω ότι αυτή η εικασία, για μένα, είναι 100% λαμογιά. Τώρα από εκεί και πέρα, όλοι μεγάλοι άνθρωποι είμαστε και από αυτά που γράφω μπορείτε να διαμορφώσετε την γνώμη σας. Την δική σας γνώμη, που είναι 100% σεβαστή. Από εκεί και πέρα αναλύουμε το θέμα και το συζητάμε.

Τώρα αν νομίζεις ότι δεν έχει νόημα ΟΚ. Κι αυτό άποψή σου. Και είναι δεκτή. Καλές βόλτες και πάντα όρθιος. Καλή χρονιά να έχουμε.

Τοσες μερες το θεμα τωρα το διαβασα ρε μλκα. 

Σχεδον βεβαιο κι εγω το θεωρω οτι στην επαιξαν την ποστια παρεουλα. Δυστυχως τον ηπιες.

Μπραβο που δεν εγινες ιδιο μουνοπανο με τον τυπο, γιατι σιγουρα ηταν η πιο ευκολη/ανεξοδη λυση.

Καλα δεσιματα τωρα. Το μηχανακι γινεται καινουριο πλεον, μην το ξεχνας αυτο. :_thumbsup:

Να σαι καλά. Να ξέρεις ότι εμείς τα ΠΑΟΚια είμαστε καλά παιδιά και ντόμπρα κατά βάθος ρε. χαχααχαχχαχαχααχ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καθόλου δεν φάσκει ο Οδυσσέας.

Απλά λέει σε εμάς τι πιστεύεις ο ίδιος ότι έγινε.

Εγώ από την μεριά μου συμφωνώ με τον Οδυσσέα.Έπαιξε λαμογιά 100%

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Να ξέρεις ότι εμείς τα ΠΑΟΚια είμαστε καλά παιδιά και ντόμπρα κατά βάθος ρε. χαχααχαχχαχαχααχ

Στο πολυ βαθος. Μετα τα 3.000 μετρα! :tooth:

Διαβασα μερικα ποστ ακομα, γιατι η πρωτη επαφη με το θρεντ ηταν το σεντονι σου, κακ πειθομαι ολο και περισσοτερο οτι επροκειτω περι μπινιας... :thumbsdown:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγώ όταν είχα πάει την Μπούσα σε επίσημο για έλεγχο πριν την αγοράσω μου είπε ότι ο έλεγχος στοιχίζει το τάδε ποσό. Συνεννοήθηκα με τον ιδιοκτήτη ότι αν η μηχανή είναι όπως τα λέει θα πληρώσω εγώ την αντιπροσωπεία και αν είναι μάπα το καρπούζι θα τα πληρώσει αυτός, συμφώνησε και όλα καλά. Ο έλεγχος από όσο θυμάμαι ήταν εξονυχιστικός, λύθηκε ολόκληρο, άνοιγαν φιλτροκουτι , μπούζια, ότι μπορείς να φανταστείς, μετά το πήγαν και βόλτα στον δρόμο. 

να υποθεσω (λογω τωρινης μηχανης) οτι τελικα πληρωσε αυτος τον ελεγχο?? :tooth:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Στο πολυ βαθος. Μετα τα 3.000 μετρα! :tooth:

Διαβασα μερικα ποστ ακομα, γιατι η πρωτη επαφη με το θρεντ ηταν το σεντονι σου, κακ πειθομαι ολο και περισσοτερο οτι επροκειτω περι μπινιας... :thumbsdown:

Αντε να χαθείς να χάνεσαι. :-P 

ΠΑΟΚ. Χαχαχαχαχαχαχαχα 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

vkats η δικια σου εμπειρια εχει μια διαφορα με του σουμι στην αντιμετωπιση, κατι που παρατηρησα σε γνωστο "εμπορο" στην αθηνα.

Εσυ αγορασες μηχανακι απο τον αντιπροσωπο, ενω ο Οδυσσεας απλα του πηγε ενα μεταχειρο για ελεγχο αγορας.

Και εξηγουμαι για αυτο που παρατηρησα στην αθηνα.

Φιλος αγορασε παπι του κουτιου κρυπτον εξ απο τον "εμπορο" για δουλεια, και ο εμπορος τον εχει "φτιαξει" με ενα κάρο δωρα, εκπτωσεις και γενικα οτι χρειαζεται ο φιλος, του το κανει αμεσως. Αντιθετα, οταν πηγα να δω καποιο απο τα μεταχειρισμενα που πουλαει (ουτε να το καβαλησω στατικα δε με αφηνε) ή οταν του ειπα να του φερω ενα που με ενδιαφερει για ελεγχο, απο τη σταση του και τον τροπο του ηταν σαν να λεει "φιλε, αντε να σε ξεπεταξω γιατι μου ζαλιζεις τα @@ρια"
Σαν να εχει μια ομοιοτητα το θεμα + οτι πρεπει να παιχτηκε συννενοηση πρωην ιδιοκτητη και αντιπροσωπου ωστε να "φυγει" το μηχανακι.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα