ghostkon 8.431 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 , 2015 (τροποποιήθηκε) με την ευκαιρια μιας συζητησης που ειχα προσφατα με κατι φιλους, αν υποθετικα σας δινοτανη ευκαιρια να οδηγησετε το μηχανακι σας σε μια διαδρομη της επιλογης σας, πια θα ηταν αυτη? δεν μιλαμε για παρεες, δικαβαλο, βολτα, ταξιδι, τριβαλιτσα, gps κλπ, αλλα μιλαμε μονο για τοναναβατη με την μοτοσυκλετα του και την πραγματοποιηση μιας ονειρεμενης διαδρομης γι' αυτον. μπορει να ειναι η Επιδαυρος, μπορει να ειναι το Mugello, μπορει να ειναι ενας κατσικοδρομοςστην Πινδο ή το Grand Canyon...αν ενας μεγιστανας βρε αδερφε, σου κατεβαζε ενα Chinook εξωαπο την πορτα σου για εσενα και το μηχανακι για να σε παει και να σε φερει, πια θα ηταν η επιλογη σου? μιας και ανοιξα το θεμα, ξεκιναω πρωτος και η δικη μου επιλογη θα ηταν το Nurburgring Nordschleife Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 12 , 2015 από τον ghostkon 9 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
chaoskiller 111 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13 , 2015 (τροποποιήθηκε) Ρουμανία...Traansfagarasan....από το 6:16..... Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 13 , 2015 από τον chaoskiller 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gaz 12 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13 , 2015 Highway 1, χωρίς πολύ σκέψη... 9 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giannis cbf1000 129 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13 , 2015 εγω θελω ολα τα προηγουμενα που αναφερατε. αντε και λιγο δολομιτες. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
efkola 7.502 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13 , 2015 Ρε γατάκια, έχετε οδηγήσει Κορίνθου -Πατρών Μεγάλη Παρασκευή; Εκεί σας θέλωΙδανικές διαδρομές με στροφούλες και υπέροχα τοπία θα μπορούσαν να είναι πολλές στη χώρα μας...δυστυχώς όμως δεν τηρούνται δύο από τις βασικότερες προϋποθέσεις :σωστή κλίση και-κυρίως -ποιότητα οδοστρώματος. 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GavriilVet 2.796 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13 , 2015 ρε σεις δουλευουμε κυριακατικα, μη το κανετε αυτο ;p 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sakis gp800 806 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13 , 2015 Ρουμανία...Traansfagarasan....από το 6:16.....Από cartisoara μέχρι την κορυφή και καμια 10αριά χλμ πιο πέραΑπό εκεί και πέρα , δεν τον λες και τόσο δρομάρα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13 , 2015 Highway 1, χωρίς πολύ σκέψη... Αυτόν απαράλλαχτο τον βρίσκω και Άστρος-Λεωνίδιο.Ικανοποιητικό οδόστρωμα,ωραία στροφιλίκια για 40χλμ(!) αλλά... άμα αρχίσεις και χαζεύεις τη φοβερή θέα,βρέθηκες απέναντι στη στροφή! 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
peterTHErider 34 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2015 Κυριοι για να κλεισει το θεμα εδω...ενας ειναι ο τοπ δρομος ever....στελβιο... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Νικολακης_Husq 6.788 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2015 Τη διαδρομη ενος αγωνα Romaniacs. 5 μερες ξυλο!1η μερα prologue και οι επομενες 4 μερες hard enduro στα δαση της Ρουμανιας. 100αδες χωματινα χιλιομετρα. Οχι βαθρα και ιστοριες, (δεν παιζει τετοιο σεναριο), απλα να παω και να καταφερω να τερματισω αυτη τη διαδρομη. Ειναι ονειρο ζωης. 8 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
juve750 272 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2015 Μιλαμε δεν τελειωνει η λιστα........ μην αρχισουμε γιατι ειναι και ωρα για ξαπλεςθα πω το εξης μονο: Καρυταινα - Ανδριτσαινα (Πανω Κατω) μετα απο προσφατη ασφαλτωστρωση του δρομου (οχι οτι τωρα δε κραταει ε αλλα κουβεντα κανουμε)και για καλο και για κακο οχι οτι εχει κινηση αλλα για να παταμε ολο το δρομο να τον ειχαμε κλεισει εντελως.....Μπιτζιναδικα εχει και στα 2 χωρια........ μεχρι να βγαλω λινα!!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ibar132 1.685 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2015 (τροποποιήθηκε) τρανσαλπινα!!! ειναι πολλες οι διαδρομες απλα τον τελευταιο καιρο αυτη μου εχει κολλησει... Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 14 , 2015 από τον ibar132 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MihalisNavara 305 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2015 Σε οδό ταχείας θα ήθελα να οδηγήσω. Αγαπημένη μου, στα Γιαννιτσά... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TC-drift 3.473 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2015 Κυριοι για να κλεισει το θεμα εδω...ενας ειναι ο τοπ δρομος ever....στελβιο...Σοβαρά, σου άρεσε τόσο?? Γιατί οδηγικά το βρήκα κάτω του μετρίου..Ατελείωτη φουρκέτα, συνέχεια κίνηση και καμία ροή στη διαδρομή και πολύ στενή.Νομίζω λόγω ομορφιάς τοπίου έχει πάρει περισσότερο τη φήμη της η διαδρομή.Έχει άλλες διαδρομάρες στους Δολομίτες! 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tracter 57 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2015 ειχα πάει πριν τις φωτιές του '07..απίστευτη διαδρομη...ανέβα-κατέβα στο κιβώτιο και δώσε γκάζι λέμε...ευτυχώς πριν το ταξίδι τότε είχα αλλάξει δίσκοπλακες (είχα βάλει αεριζόμενα και τα τακάκια ήταν ολοκαίνουρια..το χειρόφρενο δούλευε άψογα όπως και οι βαλβολίνες ήταν ολόφρεσκες , ο συμπλέκτης είχε κάποια χλμ (καμια 40.000 αλλά No problem) να μην ρούφαγε και τόση βενζίνα το 2πλο Weber θα ταν πολλαπλάσια απόλαυση. για την Ιστορία εκείνο το καλοκαίρι εκανα τον γύρο της Πελοποννήσου (Αθήνα-Σπήλαιο Διρού-Καρδαμύλη-Καλαμάτα-Ζαχάρω-Καϊάφας-Πάτρα-Λουτράκι-Αθήνα).το 5αράκι το μόνο που ζήτησε μετά στην Αθήνα ήταν λάστιχα και μια αλλαγή λαδιών που την θα έκανα έτσι και αλλιώς λόγω των χλμ που είχα γράψει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
πυξιδας990 1.212 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2015 ο γυρος της κορσικης...... karrelen ευχαριστουμε...... 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Νικολακης_Husq 6.788 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2015 είσαι σίγουρος πως θα το έβγαζες σε 5 μέρες?????Ειμαι σιγουρος οτι δεν θα το εβγαζα γενικα... Αλλα ειπαμε, ονειρα ειναι αυτα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
telixristos 231 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2015 7 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GavriilVet 2.796 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2015 Σοβαρά, σου άρεσε τόσο?? Γιατί οδηγικά το βρήκα κάτω του μετρίου..Ατελείωτη φουρκέτα, συνέχεια κίνηση και καμία ροή στη διαδρομή και πολύ στενή.Νομίζω λόγω ομορφιάς τοπίου έχει πάρει περισσότερο τη φήμη της η διαδρομή.Έχει άλλες διαδρομάρες στους Δολομίτες! ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΕΙ, αλλα ναι, όντως, όσα βιντεακια εχω δει, ειναι μια διαδρομή σε πανέμορφο τόπιο, αλλα με στενό δρόμο, κίνηση και μόνο φουρκετες.. Μήπως είναι υπερτιμημενη; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
peterTHErider 34 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2015 ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΕΙ, αλλα ναι, όντως, όσα βιντεακια εχω δει, ειναι μια διαδρομή σε πανέμορφο τόπιο, αλλα με στενό δρόμο, κίνηση και μόνο φουρκετες.. Μήπως είναι υπερτιμημενη; πολυ πιθανο κυριως λογο τοπιου το οποιο ειναι υπεροχο... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
PaNick 557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2015 Κονιτσα-Πενταλοφος- μεχρι την διασταυρωση για Καστορια.Καστορια- Φλωρινα μεσω ΠισοδεριουΚαλαματα - Σπαρτη, αρκει να τον στρωσουν με φρεσκια ασφαλτο 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
noodles 6.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2015 πειραζει που δεν εχω μονο μια διαδρομη αλλα 5?Brno circuitNurburgringTransfagarasanIsle of Man TTStelvio pass Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
leosake 1.089 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2015 TT και από εμένα.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GkS 900 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2015 Μιας και στο Ring έχω ήδη πάει και βγήκα και ζωντανός.....θα ήθελα να έχω πολύ χρόνο και το ανάλογο χρήμα φυσικά, ώστε να μπορούσα να διασχίσω με την μοτοσικλέτα μου τις ΗΠΑ από το ένα coast ώς το άλλο και φυσικά πίσω από διαφορετική διαδρομή... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ta-sio 223 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2015 Χολομώντα...Ολυμπιάδα-Αρναία-Ταξιάρχη-Πολύγυρο ...Το Ελληνικό Nurburgring 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες