kingtiger 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10 , 2015 Καλησπερα παιδια, καινουριος στην παρεα θα μπω στο θεμα με την μια.Σκεφτομαι για 125cc μηχανακι (παπι κατα προτιμηση απο οτι βλεπω) κ ειμαι 18 χρονων Απαιτησεις απο μηχανακι:Να ανεβαινει ευκολα δυσκολους δρομους οπως πχ ανηφορεςΝα κανει ευκολα αποστασεις μεγαλεςΝα μην καιει οσο γινεται πιο πολυΔεν θελω για τρελα γκαζια οπως πχ το Crypton XΔιαθετω εως ~2.500€Και φυσικα να μην βγαζει 500 προβληματα..Μαλλον εκλεισα προς το καινουριο της Honda το Supra X HelminΕσεις τι λετε?Θελω γνομες και απο αυτους που εχουν το μηχανακι και απο αλλους που εχουν κατι αλλο και μου προτηνουν κατι διαφορετικο αλλα φυσικα με εξηγηση. Οχι του τυπου (παρε Χ γιατι ειναι το καλυτερο.)Ευχαριστω μαγκες, περιμενω απαντησεις! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Βασίλης93 35 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17 , 2015 Για τις απαιτήσεις που θέτεις κινήσαι ανάμεσα στο Supra X και στο Crypton X με το Supra να υπερτερεί στην κατανάλωση και το Crypton να υπερτερεί σε δύναμη. Αν και γενικά τα παπιά δεν διαφέρουν και πολύ μεταξύ τους. Όλα πάνω κάτω τα ίδια πράγματα κάνουν. Όταν λές μεγάλες αποστάσεις πόσο μεγάλες εννοείς και πόσο συχνά σκοπεύεις να τις κάνεις? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kingtiger 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18 , 2015 Εννοω οτι τον χειμωνα αντε να κανει 10χμ την μερα και αν (αναλογα αν θα παω βολτα δηλαδη η οχι μεσα στην πολη) και το καλοκαιρι για μπανιο πες 30χμ ξερω γω, μετα να το αφησω (να τελειωσουμε μπανιο κτλ αρα θα ξεκουραστει) και μετα αλλα τοσα πισω και μετα μεσα στην πολη πες αλλα 10. Οχι κατι ουαου δηλαδη.Τωρα ενταξει θα υπαρχουν και μερες που θα πηγαινουμε πιο μακρια (70 χμ πηγαινε και αλλα τοσα στο ελα) αλλα σπανια θα γινεται αυτο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Βασίλης93 35 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18 , 2015 Μόνο για τις μακρινές αποστάσεις θα έλεγα οτι βολεύει περισσότερο το Crypton επειδή είναι λίγο πιο δυνατό και θα πηγαίνει λίγο πιο άνετα. Όχι οτι το Supra δεν πάει δηλαδή. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kingtiger 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18 , 2015 Εγώ πιστεύω πως είναι ναι μεν καλό το κριπτον αλλά είναι κάπου ενδιάμεσα του κλασικού 125 που όλοι ξέρουμε κ ανάμεσα στα πιο μεγάλα κυβικά. Αυτή η θέση του όμως δεν είναι κάπως περιττη όμως; δηλαδή νταξ μπορεί να φτάνει πιο γρήγορα την τελική κ να πάει κ 20χμ παραπάνω. Αλλά και πάλι, τι με αυτό; για τώρα δεν ζητάω τα γκάζια από το παπί μου για αυτό έχω κλείσει προς το σουπρα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Βασίλης93 35 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2015 Ε πάρε το Supra τότε. Θα έχεις και χώρο να βάζεις πράγματα. Κι εγώ το Crypton το θεωρώ λίγο υπερβολικό. Μια χαρά θα πηγαίνεις και με το Supra, συγκριτικά με τα άλλα παπιά πάντα γιατί μακρινή διαδρομή και παπί, ε δε νομίζω να είναι και 'μια χαρά'. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kingtiger 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21 , 2015 Ε η τεχνολογια εχει αλλαξει..Δεν πιστευω να υπαρχει τρομερο θεμα σε μια αποσταση την ημερα 100χμ συνολο ξερω γω σε ολο το 24ωρο.Εσυ εχεις παρατηρισει κατι στο δικο σου; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Βασίλης93 35 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21 , 2015 Εγώ δεν το έχω πάει τόσο μεγάλη απόσταση, μέσα στην πόλη το δουλεύω. Ίσως το καλοκαίρι το βγάλω παραέξω. Αλλά ναι, δεν θα έχεις θέμα, μην τρελαίνεσαι. Ένας φίλος μου έχει το Sprinter και το καλοκαίρι πάει μ´ αυτό Χαλκιδική. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kingtiger 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21 , 2015 Από κάποιο πρόβλημα; έχεις δει κάτι που σε προβλημάτισε ή δεν το περίμενες έτσι; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Βασίλης93 35 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21 , 2015 Εμένα πολλές φορές μου δίνει την αίσθηση οτι γέρνει λίγο προς τα αριστερά το μηχανάκι όταν πηγαίνω ευθεία. Δεν μπορώ όμως να το ξεκαθαρίσω. Σε όσους το πήγα μου λένε οτι πάει μια χαρά. Τι να πω, ίσως είναι και η ιδέα μου. Κατά τ' άλλα μια χαρά. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kingtiger 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22 , 2015 Μαλιστα. Θεμα επιταχυνσης? Ποσο παει η καθε ταχυτητα και σε ποση ωρα πανω κατω? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MrBillys 44 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22 , 2015 εγω θα ελεγα οτι εχει καλυτερη επιταχυνση απο το crypton x :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kingtiger 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22 , 2015 Κατά πόσο είσαι σίγουρος για αυτό και πως έφτασες σε αυτό το συμπέρασμα; μου φαίνεται κάπως περίεργο όταν ακούω πως αν το ζορισεις φτάνει τα 115. Βέβαια δεν γνωρίζω για αυτό και ρωτάω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MrBillys 44 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 24 , 2015 έχω ξεκινήσει ισα ισα με κρυπτόν και στην ευθεία τον πέρασα με το supra x μετά όμως ξέφυγε το crypton λόγο τελικής... βεβαια αυτό θα παίζει και πως οδηγεί ο καθένας αλλα δν το έχω παρατήρηση μονο εγώ και ένας συνάδελφος στην δουλειά μου έχει πει ίδιο περιστατικό...Στο τέλος δν είναι το θέμα πιο πάει πιο γρήγορα παπί είναι ποσο να το πας? αλλα από θέμα συντήρησης,κατανάλωσης και σίγουρα άμα είναι καλά κατασκευασμένο για μακροχρόνια χρήση... εγώ που το έχω εδώ και 4-5μήνες κάνει απλά τα πάντα! είμαι 100% ικανοποιημένος από αυτό το παπί....απλά με το crypton Θα έχεις μια παραπάνω άνεση στο γκάζι... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kingtiger 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 24 , 2015 Μάλιστα. Αυτό ακριβώς βέβαια ζητάω, αξιοπιστία και μακροχρόνια χρήση. Τα γκάζια από παπί είναι περιττά..Κατανάλωση πόσο; σε χιλιόμετρα δηλαδή ανά ρεζερβουαρ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MrBillys 44 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 24 , 2015 εγώ κάνω 2.1L/100χλμ περίπου ένα ντεπόζιτο βγάζει 300χλμ και μπορεί παραπάνω αν δεν τρέχεις... επειδή ο δείκτης κλέβει όταν είναι αναμμένο το μηχανάκι, όταν πάει στο κόκκινο έχεις περίπου 2.5Λίτρα ακόμα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kingtiger 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 24 , 2015 Υπο πιες συνθηκες αυτο; Δηλαδη εχει κινηση? Αν ναι αρκετη η μετρια; Φαναρια πολλα; Γενικα Δηλαδη κινησε μεσα στην πολη (μεγαλουπολη η επαρχια;;) η εξω; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Βασίλης93 35 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 25 , 2015 εγώ κάνω 2.1L/100χλμ περίπου ένα ντεπόζιτο βγάζει 300χλμ και μπορεί παραπάνω αν δεν τρέχεις... επειδή ο δείκτης κλέβει όταν είναι αναμμένο το μηχανάκι, όταν πάει στο κόκκινο έχεις περίπου 2.5Λίτρα ακόμα...Όταν κάνεις τα 300 χιλιόμετρα που λες και φουλάρεις βενζίνη πόσα λίτρα πέρνει? Εγώ κάνω 200 χιλιόμετρα μόλις φτάσει ο δείκτης στο κόκκινο κάτω και φουλάρω 3,5 λίτρα περίπου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MrBillys 44 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 25 , 2015 (τροποποιήθηκε) Υπο πιες συνθηκες αυτο; Δηλαδη εχει κινηση? Αν ναι αρκετη η μετρια; Φαναρια πολλα; Γενικα Δηλαδη κινησε μεσα στην πολη (μεγαλουπολη η επαρχια;;) η εξω;κάθε μέρα κάνω διαδρομές μέσα στην αθηνα, από Καλλιθέα->παπάγου(εθνική άμυνα)->καλλιθέα->πειραιάς->καλλιθέα (περνάω μέσα από τον δακτύλιο κάθε μέρα οποτε ναι της περισσότερες φορες έχει κίνηση...) με αυτήν την διαδρομή συν κάποιες βόλτες το ντεποζιτο μου φτάνει για 7-9 μερεςΌταν κάνεις τα 300 χιλιόμετρα που λες και φουλάρεις βενζίνη πόσα λίτρα πέρνει? Εγώ κάνω 200 χιλιόμετρα μόλις φτάσει ο δείκτης στο κόκκινο κάτω και φουλάρω 3,5 λίτρα περίπου. το περισσότερο που έχω κάνει Χιλιόμετρα 297 έβαλα 4,16 λίτρα άρα είχα ακόμα κοντά στα 2λίτρα... άλλο παράδειγμα χλμ213,00 -> 4,626λίτρα αυτές είναι 2 περιπτωσης που ο δείκτης έπεσε κάτω από το κόκκινο συνήθως βαζω όταν πάει στο κόκκινο κοντά στα 3.5λίτρα όπως θα δεις στο παρακάτω link(http://www.fuelly.com/motorcycle/honda/suprax-helm-in-125/2015/mrbillys/385654 δες εδώ περίπου να καταλάβεις κατω κάτω έχει πινακάκι, τα κρατάω για προσωπικά στατιστικά) Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 25 , 2015 από τον MrBillys Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kingtiger 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 25 , 2015 Μαλιστα. Απο θεμα βλαβες κτλ ειδες κατι; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MrBillys 44 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 25 , 2015 Προς το παρων απο κανεναν δεν εχω ακουσει κατι ολα ειναι θετικα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kingtiger 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 26 , 2015 Καταλαβα. Οποτε μεχρι τωρα το εχεις μετανιωσει για κατι το μηχανακι που πηρες η ολα ειναι κομπλε και οπως τα περιμενες; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tzeronymo perama 15 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 2 , 2016 https://www.facebook.com/groups/1521967554761079/ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kingtiger 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3 , 2016 Εχω γινει ειδη μελλος.Απο Φεβρουαριο θα γραφω και εγω, ειδη το αγορασα. Περιμενω το διπλομα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες