Jump to content
Fenrir

Δηλώσεις Αμβρόσιου για τους Gay.

Recommended Posts

είδες φαντάζομαι ότι σας έχω κοουτάρει και τους 2;;Κώστα.

Μην κάνετε αναπαραγωγή της Μάρλπορο πάλι.Πάει τελείωσε.

Το θέμα εδώ είναι άλλο.Απλά πράγματα.

Τροποποιήθηκε από τον Gen.Markus

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Όπως είπες εγώ παρείχα, εάν υπάρχει αντίλογος, γαμώ. Εάν όχι, ε δεν υπάρχει αντίλογος, το λύσαμε. 

................

Εεεεεεεεεεεεεεεεε, :biggrin: μη βιάζεσαι να βγάλεις συμπέρασμα (το περίμενα, έτσι λειτουργείς). :biggrin:

Το ότι παρέθεσες "έρευνες" που κάλλιστα μπορεί να έχουν γίνει από υποστηρικτές της μιας πλευράς για να πλασσάρουν τις ιδέες τους, δε σημαίνει ότι είναι και αληθινές Ιάσονα........ εσύ που εξετάζεις εις βάθος τα πράγματα, γιατί το βλέπεις τόσο επιφανειακά εδώ? Και μάλιστα κάτι τόσο σοβαρό? Πολύ ξεπετουά το κλείσιμο και λύσιμο......

Άρα, υπάρχει αντίλογος και το θέμα ΔΕΝ λύθηκε (κατ' εμέ τουλάχιστον). Είναι πολύ πιο περίπλοκο απ' όσο νομίζεις ή σε βολεύει.

Όποιος θέλει να παρασύρεται απ' ότι διαβάζει στο διαδίκτυο και να το εφαρμόζει πάνω σε άλλους επειδή απλά έχει τη δύναμη να το κάνει (ενήλικας vs μωρό), ας σκεφτεί πρώτα κατά πόσο δικαιούται να το κάνει. Αν η συνείδησή του τού το επιτρέπει, πάσο.

είδες φαντάζομαι ότι σας έχω κοουτάρει και τους 2;;Κώστα.

Μην κάνετε αναπαραγωγή της Μάρλπορο πάλι. Πάει τελείωσε.

Το θέμα εδώ είναι άλλο.Απλά πράγματα.

Το είδα φυσικά. 

Το αν και ποιό επιχείρημα θα χρησιμοποιήσει ο καθένας για να υποστηρίξει τη θέση του, δεν έχεις κανένα δικαίωμα να μας κάνεις και υπόδειξη.

Πώς έρχεσαι δηλ. και μου λες "άσε τη Marlboro απ' έξω, τέλειωσε"? Δεν τέλειωσε καθόλου. "Έρευνα Πανεπιστημίου" ήταν κι αυτή. Επειδή δε σε βολεύει? Φάουλ το να μας υποδεικνύεις και πώς θα επιχειρηματολογήσουμε. Μην το δέχεσαι απλά και γράψε τον αντίλογό σου.

Σε κάλεσα να μας γράψεις εσύ για τις αποδείξεις που ζητάει ο Ιάσονας. Εμπρός λοιπόν, γράψε. :type:

Ξαναφεύγω Ιάσονα γιατί μας κράζουν κιόλας. :cool:

• Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Α καλά.Κώστα μη το παίζεις ξύπνιος και δεν είσαι.

Αν έχεις φάει το σκάλωμα σου με τον Ιάσονα βγείτε πιείτε ένα ποτό και βρείτε τα.

Μη μας τα ζαλίσεις όπως σου είπα και σε στα τσάμπα pm σου.

Κυνηγάς φαντάσματα σε όλο το φόρουμ και μόλις σου απαντήσει κάποιος όπως πρέπει λες ότι σου την πέφτουμε.Άσε που ξέρεις apriori τι μας βολεύει και τι όχι.Σιγά ρε Κάλχα.

Νισάφι πιά.

Αν δεν έχει κλείσει το θέμα με τα καπνά τράβα εκεί γράψε.Εδώ είναι σπαμάρισμα.

Να είσαι οφτόπικ και στα οφτόπικ,αξία ανεκτίμητη. 

• Like 6

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εεεεεεεεεεεεεεεεε, :biggrin: μη βιάζεσαι να βγάλεις συμπέρασμα (το περίμενα, έτσι λειτουργείς). :biggrin:

οι προσωπικές σου εκτιμήσεις πραγματικά είναι ξέφρενες!!! μπράβο ρε Κώστα.

εκτός και αν το εμοτικον δηλώνει χιούμορ... που όσα εμοτικον και να βάλεις δεν εισαι αστείος. χαλάρωσε με τα γραφόμενα σου.

και δεν θέλεις να σου κάνουν υποδείξεις?

Τροποποιήθηκε από τον xourafis

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εντάξει Κώστα θέτεις τον εαυτό σου εκτός κουβέντας, δεκτό, κανείς δεν σε αναγκάζει.

Τώρα για το on-topic τι άλλο να πούμε, αφού όλοι κρετίνο τον θεωρούμε τον ρασοφόρο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εντάξει Κώστα θέτεις τον εαυτό σου εκτός κουβέντας, δεκτό, κανείς δεν σε αναγκάζει.

Τώρα για το on-topic τι άλλο να πούμε, αφού όλοι κρετίνο τον θεωρούμε τον ρασοφόρο.

Βάλε ρε μια έρευνα.Έτσι στα κουτουρού;

Η ακόμα καλύτερα γράψε "Εγώ ξέρω,τι να σας λέω".

Και μετά μη μας γράψεις τίποτα.Ακόμα καλύτερα γράψε μας στα φρύδια σου.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

https://en.wikipedia.org/wiki/LGBT_parenting 

Scientific research consistently shows that gay and lesbian parents are as fit and capable as heterosexual parents, and their children are as psychologically healthy and well-adjusted as those reared by heterosexual parents.[3][4][5] Major associations of mental health professionals in the U.S., Canada, and Australia have not identified credible empirical research that suggests otherwise.[5][6][7][8][9] 

Τα λινκς είναι ενεργά και παραπέμπουν στις εκάστοτε έρευνες κλπ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κρυμμένο περιεχόμενο

Να είσαι οφτόπικ και στα οφτόπικ,αξία ανεκτίμητη. 

Δεν έχω φάει κόλλημα με τον Ιάσονα, όσο κι αν σου φαίνεται απίστευτο.

Τα "φαντάσματα" έχουν ονοματεπώνυμο για μένα, μερικά απ' τα οποία βλέπεις σύσσωμα εδώ.......

Το ότι με εκδιώχνεις κιόλας απ' το θέμα, είναι εντυπωσιακό και ενδεικτικό! 

(Έφαγε την παράθεση xourafi)

Υποδείξεις για τις ιδέες μου και την επιχειρηματολογία μου σαφώς και δεν δέχομαι, ιδίως όταν γίνεται με το στανιό και με άπρεπο τρόπο.

Φαντάζομαι ούτε εσύ θέλεις / δέχεσαι να σου κάνουν υποδείξεις ως φαίνεται.

(Έφαγε και την παράθεση Le flwr).

Δεν αναγκάζομαι από κάτι Ιάσονα.

Χαίρομαι που συμφωνούμε τουλάχιστον για τον ρασοφόρο. Δεν είναι και λίγο.

Το οτι μπορεί να μην έχουν οι straight κάνει έρευνες για ν' αποδείξουν το αυτονόητο, δε σου περνάει απ' το μυαλό Μάκη, έτσι? Ούτε από κανέναν άλλον της παρέας? ΟΚ.

Τροποποιήθηκε από τον Kostas-MotoLover

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κώστα μα τον Θεό σου δείχνω το φεγγάρι και κοιτάς το δάχτυλο ρε μεγάλε.

Είναι μοναδικό αυτό το πράμα σήμερα.

Δε σε διώχνω από κανένα θέμα.Απλά σου λέω ότι γράφεις άσχετα πράγματα.

Μανία καταδίωξης το λέμε στο χωριό μου αυτό.Γράψε τώρα και την στάνταρ ατάκα σου εγώ ξέρω,αλλά δε σας λέω,να δέσει όλο το γλυκό.

Είναι κρίμα να είσαι πατέρας μου ηλικιακά και να έχω την αίσθηση πως μιλάω με παιδί.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το πως είναι παράλογο να λες την άποψη σου "αυτονόητο" όταν η επιστημονική έρευνα σου λέει πως έχεις άδικο, δεν σου περνάει από το μυαλό?

"Αυτονόητο" ήταν και το πως είναι αίσχος να παντρευτεί μαύρος λευκή και να τεκνοποιήσουν. "Αυτονότητα" είναι πολλά και υποκειμενικά ανά τον άνθρωπο. Κλασσικό παράδειγμα αυτό, πως για εμένα καθόλου αυτονόητο δεν είναι, για εσένα είναι και στρεφόμαστε σε "αντικειμενικό κριτή" για να ξεκαθαρίσουμε την κατάσταση.

Τέσπα, το ξέρω το παραμύθι. Εσύ θα λες "αυτονόητο" και δεν θα δέχεσαι ΚΑΜΙΑ κουβέντα/έρευν/άποψη που διαφωνεί και εγώ θα ποστάρω λινκς για να υποστηρίξω το επιχείρημα μου.

Επειδή κουράζει, πάμε παρακάτω.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και φτάνουμε πάλι στην πηγή όλων των δεινών αυτής της έρημης χωράς, στην έλλειψη παιδείας.

Γιατί αν υπήρχε παιδεία πολύ απλά κάποιος σοβαρός πολίτης θα είχε κάνει μήνυση στον Αμβρόσιο και θα τον έτρεχαν στο αυτόφωρο

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και φτάνουμε πάλι στην πηγή όλων των δεινών αυτής της έρημης χωράς, στην έλλειψη παιδείας.

Γιατί αν υπήρχε παιδεία πολύ απλά κάποιος σοβαρός πολίτης θα είχε κάνει μήνυση στον Αμβρόσιο και θα τον έτρεχαν στο αυτόφωρο

έχω την εντύπωση ότι δεν έχει βγει νόμος ακόμη που να τιμωρεί την μαλακία....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

H αλήθεια είναι πως οι δηλώσεις του πάνε πέραν της μαλακίας και προς το hate speech και την προτροπή σε παρανομία  με αυτά :

"Ε, λοιπόν, αυτούς τους ξεφτυλισμένους, φτύστε τους! Αποδοκιμάστε τους! Μαυρίστε τους! Δεν είναι άνθρωποι! Είναι εκτρώματα της φύσεως! Ψυχικά και πνευματικά πάσχουν! Είναι άτομα με νοητική διαταραχή! Δυστυχώς, αυτοί είναι τρις-χει-ρότεροι και πολύ πιό επικίνδυνοι από κάποιους, που ζούν στα τρελλοκομεία! Μή διστάζετε, λοιπόν! Όταν καί όπου τους συναντάτε, φτύστε τους! Μη τους αφήνετε να σηκώνουν κεφάλι! Είναι επικίνδυνοι!"

Σε άλλη χώρα θα είχε μπλέξει σίγουρα δικαστικά, εδώ δεν ξέρω ποιά η νομοθεσία μας, αλλά νταξ σιγά μην κυνηγήσει κανείς τον τραγόπαπα, θα αρχίσει να μυξοκλαίγεται πως διώκεται για τα θρησκευτικά του πιστεύω.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

έχω την εντύπωση ότι δεν έχει βγει νόμος ακόμη που να τιμωρεί την μαλακία....

η μαλακια ειναι καλο πραγμα αδερφε, σε δυσκολες ηλικιες βοηθαει να ξεδινεις :biggrin:

Το Μαυρίστε τους! ομως μπορει να οπλισει το χερι καποιου ηλιθιου και να εχουμε αλλα, νομιζω οτι η προτροπη σε ξυλοδαρμο ειναι αδικημα

• Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φυσικά και οι Παππάδες θα είναι ενάντια στα σύμφωνα συμβίωσης και σε όποιο άλλο νόμο απομακρύνει τον κόσμο απο το ΄΄εθιμοτυπικό΄΄ της εκκλησίας.

Σκέψου τί τζίρος γίνεται με βαφτίσεις, γάμους, κηδείες, ευχέλαια κλπ κλπ κλπ.

Για μένα είναι απλά τα πράγματα, σεβασμός στην διαφορετικότητα του άλλου. Και γενικότερη διευκόλυνση της ζωής των ανθρώπων σε θέματα νομικά-τυπικά.

Επίσης.. Θα προτιμούσα ένα ορφανό παιδί να μεγαλώσει σε οικογένεια ομοφυλόφιλων παρά σε κάποιο ίδρυμα. Απλή λογική είναι.

Τέλος.. Ότι έχει να κάνει με θρησκείες και με πνεύματα και με κρίνους που αφήνουν έγγυες γυναίκες και δεν έχει να κάνει με λογική, ηθική και αξιοπρέπεια σαν στάση ζωής βυθίζει τον κόσμο σε μεσαίωνες και συντηρεί μονάχα συγκεκριμένα τεράστια συμφέροντα.

• Like 2

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μιλάς για συγκεκριμένο νόμο,για τον οποίο έχει γίνει και μεγάλος ντόρος σωστά; αυτός ο νόμος είναι ηλίθιος και ψηφίστηκε για πολιτικές σκοπιμότητες (δεν τους βγήκε ακριβώς αλλά νταξ..) ,τώρα θα μου πεις dura lex sed lex  και θα έχεις δίκιο...αλλά δεν συμφέρει πολιτικά γιατί θα ανοίξει ο ασκός του Αιόλου και θα πάρει κι αυτούς μαζί με τα διάφορα που έχουν πει...

Η καλύτερη λύση είναι να τον φτύνουν οι πιστοί του....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

H αλήθεια είναι πως οι δηλώσεις του πάνε πέραν της μαλακίας και προς το hate speech και την προτροπή σε παρανομία  με αυτά :

"Ε, λοιπόν, αυτούς τους ξεφτυλισμένους, φτύστε τους! Αποδοκιμάστε τους! Μαυρίστε τους! Δεν είναι άνθρωποι! Είναι εκτρώματα της φύσεως! Ψυχικά και πνευματικά πάσχουν! Είναι άτομα με νοητική διαταραχή! Δυστυχώς, αυτοί είναι τρις-χει-ρότεροι και πολύ πιό επικίνδυνοι από κάποιους, που ζούν στα τρελλοκομεία! Μή διστάζετε, λοιπόν! Όταν καί όπου τους συναντάτε, φτύστε τους! Μη τους αφήνετε να σηκώνουν κεφάλι! Είναι επικίνδυνοι!"

Σε άλλη χώρα θα είχε μπλέξει σίγουρα δικαστικά, εδώ δεν ξέρω ποιά η νομοθεσία μας, αλλά νταξ σιγά μην κυνηγήσει κανείς τον τραγόπαπα, θα αρχίσει να μυξοκλαίγεται πως διώκεται για τα θρησκευτικά του πιστεύω.

Αμολάει το ποίμνιο. Ναι, υπάρχουν πολλοί/ες πρόθυμοι/ες, να τα κανουν. Και θα τα κάνουν.

Ειτε σιγοψιθυρίζοντας, ειτε φωνασκόντας.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

1Φυσικά και οι Παππάδες θα είναι ενάντια στα σύμφωνα συμβίωσης και σε όποιο άλλο νόμο απομακρύνει τον κόσμο απο το ΄΄εθιμοτυπικό΄΄ της εκκλησίας.

Σκέψου τί τζίρος γίνεται με βαφτίσεις, γάμους, κηδείες, ευχέλαια κλπ κλπ κλπ.

2Για μένα είναι απλά τα πράγματα, σεβασμός στην διαφορετικότητα του άλλου. Και γενικότερη διευκόλυνση της ζωής των ανθρώπων σε θέματα νομικά-τυπικά.

3Επίσης.. Θα προτιμούσα ένα ορφανό παιδί να μεγαλώσει σε οικογένεια ομοφυλόφιλων παρά σε κάποιο ίδρυμα. Απλή λογική είναι.

Τέλος.. Ότι έχει να κάνει με θρησκείες και με πνεύματα και με κρίνους που αφήνουν έγγυες γυναίκες και δεν έχει να κάνει με λογική,4 ηθική και αξιοπρέπεια σαν στάση ζωής βυθίζει τον κόσμο σε μεσαίωνες και συντηρεί μονάχα συγκεκριμένα τεράστια συμφέροντα.

1. Φυσικά ,μιλάμε για πάρα πολύ χρήμα!μαύρα αφορολόγητα τσεπάτα κτλ...

2.πολύ σωστά ,όχι όμως υπερβολές να αντιμετωπίζονται όλοι σαν ίσοι ,ούτε καν σαν κάτι διαφορετικό...

3.η επιλογή μιας ανάδοχης οικογένειας δεν πρέπει ,κατά την γνώμη μου,να έχει καμία σχέση με το αν το ζευγάρι είναι ομόφυλο ή ετερόφυλο ,υπάρχουν κάποια προβλήματα στα πρώτα αλλά θεωρώ όχι αξεπέραστα...

4. εδώ διαφωνούμε,αυτά τα 2 είναι απ'τα λίγα πράγματα που μας ξεχωρίζουν από τους αρχέγονους αυστραλοπίθηκους και λοιπούς.Μεταβάλλονται βέβαια  αλλά χρειάζονται  κατά την γνώμη μου...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Έγραψα, έσβησα.

Ξαναεγραψα, ξανασβησα. Με λινκς, μινκς και το κακο συναπαντημα. Τελικα αποφασισα οτι μαλλον δεν εχει νοημα. Απλα μου αρεσε αυτο:

Τα παιδιά δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως όργανα ενός κοινωνικού πειραματισμού από ναρκισσιστικά άτομα

:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για να δούμε.....:think: θα σου ζητήσουν κι εσένα ν' αποκαλύψεις εδώ πρόσωπα και πράγματα, ή μόνο από μένα ζητάνε? :whistling:

Άντε ντε να σας δω........ :online2long: Να δούμε πόσο "τυχαία" γίνονται όλα.

Kωστα εχεις αρχισει και γινεσαι κουραστικος! 1ον, δεν ξερω πως σου κολλησε στο μυαλο οτι η χιουμοριστικη απαντηση μου, ηταν προτροπη για να αποκαλυψεις προσωπα (ακουσον ακουσον!!!!) και πραγματα. Ειλικρινα, μονο εσυ μπορεις να καταλαβεις κατι τετοιο. Που νομιζεις οτι ολοι σε τσιγγλανε.

2ον. Ακομα και αυτοι που σου ειπαν "δηλαδη τι σου ειπε", δεν εννοουσαν να δωσεις ΠΡΟΣΩΠΑ, αλλα ουτε και να κανεις επωνυμη καταγγελια! Γελαει ο κοσμος!

Απλα, τσιγκλησες μια κουβεντα που ειχε ψωμι (τζακ-ποτ), και το σταματησες πανω που αρχισε να γινεται ζουμερο/ενδιαφερον. Εμενα μου αρεσε, και γι αυτο και εκανα χαβαλε μετα σε αυτους που ρωτησαν, απαντωντας με τον ιδιο ξερο τροπο οπως εσυ. Δεν το πιασες. Δεκτο. Δεν μπορεις εσυ, και ο καθενας, να καταλαβαινει τον τροπο με τον οποιο εγω (ή ο οποιοσδηποτε) κανει χαβαλε.

Το να γραφεις ενα τετοιο ποστ, ομως δεν νομιζω οτι σε τιμαει και πολυ. Ειδικα, οταν προσπαθεις να "δειξεις" πως ολοι στην εχουν στημενη, για να στην πουν. Κατι που φαινεται να κανεις εσυ τωρα, σε μενα.

Φιλικα στο γραφω, ΞΕΚΟΛΛΑ! Δεν γυρναει ο κοσμος ολος γυρω απο σενα, δεν περιμενουν ολοι να γραψεις για να στην πουν. Μην τα παιρνεις ολα τοις μετρητοις! 

Εχει παρατραβηξει το αστειο, που σε θελει Βασιλακη Καϊλα, να απολογεισαι για ολα, και ολοι οι αχρειοι να σε εμπαιζουν, να σε κατηγορουν, και να θελουν το κακο σου. Λες και αλλη δουλεια δεν εχω ολη μερα, να περιμενω ποτε θα γραψεις καποιο μηνυμα (που 98% θα ειναι offtopic, και ασχετο με το θεμα) για να στην πω; Πολυ μεγαλη ιδεα εχεις για τον εαυτο σου Κωστα μου!

Κανε οσες παραθεσεις, θελεις. Μονος σου θα παιδευτεις, μονος σου θα τις διαβασεις! Φιλακια σβουρηχτα!

• Like 2

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

- Είχατε ποτέ ομοφυλοφιλική εμπειρία κύριε Γιάννη.;
- Μια φορά τράκαρα με έναν πούστη που πέρασε με κόκκινο..

• Like 3

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

............................

- Επειδή τα "αστεία σου" επαναλαμβάνονται συνέχεια και αναλοίωτα, λογικό είναι να χάνουν την όποια αστειότητά τους, ενώ γίνονται και κουραστικά. Το αστείο γίνεται ΜΙΑ ΦΟΡΑ, όχι 101. Κατάλαβέ το και άλλαξε ρότα.

- Απόδειξη ότι δεν ήταν διόλου ως αστείο, αλλά τώρα το ισχυρίζεσαι για να διασκεδάσεις τις εντυπώσεις, είναι ότι ο Μάκης πχ δεν το πήρε ούτε αυτός ως αστείο, αλλά σοβαρολογούσε και σε πολύ έντονο ύφος στο πμ. Αν κάποιος σας έχει πει ότι έχετε χιούμορ, μάλλον ψέμματα σας έχει πει. :biggrin:

- Αν σταματήσετε επιτέλους οι γνωστοί τις προκλήσεις (όπως πολλάκις σας έχω παρακαλέσει αλλά το αγνοείτε επειδικτικά), θα δούμε ποιός "βλέπει φαντάσματα να τον κυνηγούν". Όσο συνεχίζετε, δίνετε δικαιώματα να ισχυρίζομαι συγκεκριμένα πράγματα (δεν είμαι ο μόνος ξέρεις που το βλέπω). :winking:

- Για όσους "κουράζεστε", υπάρχει και η αγνόηση χρήστη - κάτι που το προτείνουν και οι συντονιστές - αλλά κι αυτό επίσης το αγνοείτε επιδεικτικά...... Try it. :winking: 

.....................

Άκυρο το ποστ. Μπερδεύτηκα νομίζοντας ότι γράφω σε άλλο θέμα. :tooth: Ξκιούσμι. :blush:

Τροποποιήθηκε από τον Kostas-MotoLover

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Επισκέπτης
Το θέμα δεν δέχεται άλλες απαντήσεις.

• Create New...