funk 971 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9 , 2015 Νομίζω δεν έχει ξαναπαίξει θέμα για Crossfit στο mybike οπότε ας ξεκινήσουμε ένα ώστε όσοι ασχολούμαστε να λέμε τον πόνο μας και όσοι δεν ασχολούμαστε να ρωτάμε αυτούς που ασχολούνται.Εγώ ξεκίνησα στο box της περιοχής μου πριν 8 μηνές. Δεν είμαι άνθρωπος του γυμναστηρίου και των οργανων και δεν μπορώ αν το προπονητικό μου πρόγραμμα δεν έχει μέσα και αερόβιο. Μέχρι να ξεκινήσω εκανα μόνο ποδήλατο (καμιά 100στή χιλιόμετρα τη βδομάδα πάνω-κάτω) και σεξ ( :P )αλλά είχα θέμα με τη δύναμη του κορμού οπότε ξεκίνησα crossfit για να δέσω λίγο. Μπάρα είχα να πιάσω μπορεί και 15 χρόνια...Γενική αίσθηση... Σαν μέθοδος προπόνησης τα σπάει. Ανεβάινεις σε δύναμη και αντοχή ραγδαία και δεν βαριέσαι εύκολα. Υπάρχει ένας βαθμός επικυνδυνότητας αλλά αν δεν υπερβάλλεις και ο προπονητής ειναι σοβαρός είναι οκ. Και βέβαια πολύ σημαντικό ότι στο box φτιάχνεις ομάδα/παρέα... Μου θυμίζει την εποχή που έβγαινα από το σπίτι για να πάω να παίξω μπάσκετ (μονό) στο γήπεδο της γειτονιάς... Στη Πάτρα το Crossfit ακομα δεν εχει διαδωθεί αρκετά σε αντίθεση με Αθήνα, Θεσσαλονίκη ή ακόμα και Βόλο... Κανείς δεν ξέρει γιατί...Αρνητικά σημεία που εγώ βλέπω: Μεγάλο μέρος αυτών που ασχολούνται πιο σοβαρά και εντατικά και αγωνιστικά πίνουν ότι μαλακία υπάρχει για να βελτιωθούν και στους αγώνες δεν υπάρχει κανένας έλεγχος. Όπως δεν υπάρχει έλεγχος ντόπινκ και στα παγκόσμια πρωταθλήματα crossfit. Γενικά εξαπλώνεται η φήμη ότι πρέπει να αρχίσεις να κατεβάζεις και δεδομένου ότι πολλά box εμπορεύονται συμπληρωατα πλασάρουν στον κόσμο ότι να ναι. Αγαπημένη μου άσκηση/κίνηση... Τα thrusters :D 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikolakiss 944 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9 , 2015 σπίτι για να πάω να παίξω μπάσκετ (μονό) στο γήπεδο της γειτονιάς... Στη Πάτρα το Crossfit ακομα δεν εχει διαδωθεί αρκετά σε αντίθεση με Αθήνα, Θεσσαλονίκη ή ακόμα και Βόλο... Κανείς δεν ξέρει γιατί...χωρις να ειμαι 100% σιγουρος , αλλα νομιζω πατρα παιζει ενα απο τα πιο δυνατα μποξ με συμβουλο τον ιακωβου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
funk 971 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9 , 2015 χωρις να ειμαι 100% σιγουρος , αλλα νομιζω πατρα παιζει ενα απο τα πιο δυνατα μποξ με συμβουλο τον ιακωβουΣτη Χαλκίδα είνια αυτό το box. Στη Πάτρα η άρση βαρών τώρα μπαίνει στα box. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sledgehammer 963 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9 , 2015 Είναι όντως τόσο καλό; Εγώ κάνω τρεξιματάκι αλλά βαριέμαι να πω την αλήθεια... Κυρίως για να κάψω κοιλίτσα.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
funk 971 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9 , 2015 Είναι όντως τόσο καλό; Εγώ κάνω τρεξιματάκι αλλά βαριέμαι να πω την αλήθεια... Κυρίως για να κάψω κοιλίτσα..Μια δοκιμή θα σε πείσει. Γενικά όλα τα box δίνουν μια ώρα γνωρημίας αλλά δεν αρκεί. Γράψου για ένα μήνα και δοκίμασε... Με μία ωρα crossfit κάνεις ότι κανουν άλλοι σε 3 ώρες με βάρη και διάδρομο/ποδήλατο στο γυμναστήριο. Είναι ότι πρέπει αν θες να βελτιώσεις την ανάσα σου και την μυική σου κατάσταση. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sledgehammer 963 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9 , 2015 Το σκέφτομαι να το δοκιμάσω... αν και μου έχουν πει οτι στην αρχή είναι αρκετά δύσκολο.. Πόσο μάλλον για μένα μου είμαι αγύμναστος.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nicket456 165 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9 , 2015 Ειναι πολυ ενδιαφερον σαν τροπος γυμναστικης αλλα πολυ συχνα ξεφευγει το πραγμα με αποτελεσμα τραυματισμο! Κατα την γνωμη μου αν προσεξεις τα WOD να σου ταιριαζουν και υπαρχει ομοιογενεια στο team χωρις υπερβολες τοτε θα εχεις βρεις τον τελειο συνδιασμο για μια πολυ ενδιαφερουσα γυμναστικη! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
funk 971 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9 , 2015 Το σκέφτομαι να το δοκιμάσω... αν και μου έχουν πει οτι στην αρχή είναι αρκετά δύσκολο.. Πόσο μάλλον για μένα μου είμαι αγύμναστος..Όσο πιο αγύμναστός/αρχάριος τόσο το καλύτερο κατ εμε. Τα παιδιά που έχω δει που έρχονται στο crossfit από τα γυμναστήρια που κάνουν βάρη δυσκολεύονται πάρα πολύ και ξενερώνουν. Στο crossfit ο στόχος δεν ειναι να φορτώσεις πολλά κιλά. Είναι να βάλεις κάποια κιλά στη μπάρα και να κάνεις Ν επαναλήψεις όσο πιο γρήγορα γίνεται. Ο αγύμναστος ξέρει ότι ειναι αγύμναστος, θα κάνει ότι του πει ο προπονητής του και θα ανέβει σιγά σιγά. Απλά στο crossfit αυτό το σίγά σίγα δεν ειναι τόσο αργό όσο κάποιος νομίζει. Μήνα με το μήνα βλέπεις διαφορές στο σώμα σου, στην αναπνοή σου αλλά και στην καθημερινότητά σου. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sledgehammer 963 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9 , 2015 Με έψησες. Θα ψαχτώ από το νέο έτος! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nicket456 165 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9 , 2015 95% των BOX λενε οτι ειναι γαματα ενω στην πραγματικοτητα......το 99% ειναι ενα δραμα και μισο! οπως σχεδον ολα τα πραγματα στην Ελλαδα! Μπορει οχι στην αρχη αλλα στην πορεια συνηθως χαλαει το πραγμα.....Μην ψαχνεις το καταληλοτερο γυμναστηριο......προσπαθησε να γνωρισεις και κυριως κατανοησεις το αθλημα και αυτο θα παρει χρονο να ξερεις! Μαθε να κανεις τις διαφορες ασκησεις σωστα.......και μετα ανεβαζεις κιλα! Μην "κλεβεις" ........το "no rep" μετα απο λιγο καιρο δεν θα το ακους αφου θα εχεις γνωριστει με τον κοσμο αλλα αυτο δεν θα σημαινει οτι δεν συμβαινει και εκει το χανεις το παιχνιδιΠροσπαθησε πολυ ...μην το κανεις χαλαρα...αλλα μην υπερβαλλεις! Και μην ξεκινησεις με ετησια συνδρομη......κανε μια τριμηνη και πιστευω στο τελος θα καταλαβεις αν σου ταιριαζει η οχι....τοσο το αθλημα οσο και το γυμναστηριο που διαλεξες 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sledgehammer 963 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9 , 2015 (τροποποιήθηκε) 95% των BOX λενε οτι ειναι γαματα ενω στην πραγματικοτητα......το 99% ειναι ενα δραμα και μισο! οπως σχεδον ολα τα πραγματα στην Ελλαδα! Μπορει οχι στην αρχη αλλα στην πορεια συνηθως χαλαει το πραγμα.....Μην ψαχνεις το καταληλοτερο γυμναστηριο......προσπαθησε να γνωρισεις και κυριως κατανοησεις το αθλημα και αυτο θα παρει χρονο να ξερεις! Μαθε να κανεις τις διαφορες ασκησεις σωστα.......και μετα ανεβαζεις κιλα! Μην "κλεβεις" ........το "no rep" μετα απο λιγο καιρο δεν θα το ακους αφου θα εχεις γνωριστει με τον κοσμο αλλα αυτο δεν θα σημαινει οτι δεν συμβαινει και εκει το χανεις το παιχνιδιΠροσπαθησε πολυ ...μην το κανεις χαλαρα...αλλα μην υπερβαλλεις! Και μην ξεκινησεις με ετησια συνδρομη......κανε μια τριμηνη και πιστευω στο τελος θα καταλαβεις αν σου ταιριαζει η οχι....τοσο το αθλημα οσο και το γυμναστηριο που διαλεξες Θα το ψάξω... Κανένα μήνα θα κλείσω γιατί τελευταία φορά στο γυμναστήριο έκλεισα 3μηνο και πήγα 1.5 :p Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 9 , 2015 από τον Sledgehammer Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vkats 105 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9 , 2015 Μήπως θα είχατε την καλοσύνη να εξηγήσετε σε εμάς τους αδαείς τι ακριβώς είναι το crossfit? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xStefanosx 686 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9 , 2015 Μήπως θα είχατε την καλοσύνη να εξηγήσετε σε εμάς τους αδαείς τι ακριβώς είναι το crossfit?Η προπόνηση αποτελείται από ένα ζέσταμα μερικές ασκήσεις δύναμης βασισμένες κυρίως στην άρση βαρών και μετά μπαίνεις στο wod (work of day ) το οποίο αποτελείται από 3 εως 5-6 ασκήσεις τις οποίες είτε έχεις κάποια ώρα να τις τελειώσεις χωρίς διάλειμμα είτε είναι amrap (as many rounds as possible) σε κάποιο συγκεκριμένο χρόνο !! Οι ασκήσεις των wod στο 90% των wod που θα σου βάζουν καλύπτουν σχεδόν ολόκληρο το σώμα σου και δουλεύεις και με πολλούς σφυγμούς !! Αν έχεις κάνει κάποιο άθλημα στο παρελθόν που έδινε σημασία στα πόδια και στην αντοχή (ποδόσφαιρο , σκι πχ ) θα σου θυμίσει κάποια σετ ασκήσεων που κάνατε με όνομα κυκλική εκγύμναση !!Εγώ έκανα 7 χρόνια πρωταθλητισμό στο σκι αντοχής (σύμφωνα με την συντριπτική πλεοψηφεία των αθλίατρων το δυσκολότερο άθλημα) το παράτησα για 5 χρόνια και όταν έφτιαξα τρελή μπυροκοιλιά είπα κάτι πρέπει να γίνει φίλε !! Σε σιδεράδικο δεν έμπαινα τα απεχθάνομαι για δικούς μου λόγους οπότε ο πρώην προπονητής μου είπε να το δοκιμάσω !! Κάνω ενάμιση μήνα και ήδη τα αποτελέσματα τόσο στην υγεία μου στις αναπνοές μου κλπ κλπ κλπ όσο και στο σώμα μου είναι εμφανέστατα !! Για μένα που έχω υπάρξει αθλήτης και ξέρω πάνω κάτω τι κάνω εκεί μου φαίνεται πάρα πολύ καλό !! Η πρώτη βδομάδα είναι δύσκολη να μπεις στο πρόγραμμα των wod που μετά συνήθως φεύγεις χωρίς να μπορείς να περπατήσεις μετά από δέκα μέρες αν είναι του γούστου σου η γυμναστική κλπ θα πηγαίνεις μες την καλή χαρά εκεί !! Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με κιλά και όσα αναφέρθηκαν νομίζω καλύτερα να πάρετε από κάποιον προπονητή πάντως για όσους θέλουν κάτι ένα κλικ πιο "ουσιώδες" (κατά κάποιο τρόπο ) από το γυμναστήριο να φέρνει δηλαδή πιο πολύ σε προπόνηση αθλητή παρά στο σηκώνω αντικείμενα είναι ότι καλύτερο σίγουρα αξίζει μια δοκιμή ! Και όντως η δοκιμή να μην είναι της μία μέρας καλύτερα ένα μήνα να δείτε τη φάση και μετά γιατί την πρώτη μέρα 90% θα φύγετε από το box θα πάτε σπίτι σας θα ξαπλώσετε και θα ξυπνήσετε αύριο !! 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xourafis 758 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9 , 2015 (τροποποιήθηκε) αγαπώ... κάνω crossfit 3 χρόνια και είμαι πολύ τυχερός που πηγαίνω σε αυτό το box.το συγκεκριμένο box έχει άρση βαρών από επαγγελματία προπονητή, έχει gymnastics με τον Ταμπάκο, έχει spinning και δυο ακόμα προγράμματα γυμναστικής (parkour και πυγμαχία). όλα τα προηγούμενα + το WOD.αυτό με τα συμπληρώματα μου την δίνει και εμένα. Ο καθένας πίνει αυτό που του πασάρουν χωρίς να ψάχνουν τον φυσικό τρόπο αποπλήρωσης ενέργειας και recovering.Παλαιότερα έκανα 6 φορές την εβδομάδα, τώρα έχει πέσει στις 3 (κόρη) και σύντομα νομίζω ότι θα το σταματήσω (ΔΕΝ υπάρχει χρόνος).Για εμένα είναι η καλύτερη γυμναστική, γυμνάζει ταυτόχρονα όλες τις μυηκές ομάδες, είναι αερόβιο, δεν βαριέσαι και έχει αρκετά στοιχεία που βελτιώνουν την καθημερινότητα σου. Τα αποτελέσματα έρχονται πολύ γρήγορα.Τα PR μου είναι snatch 65kg, c&j 85kg, barmuscleup και γενικά στα WOD παίζω με τα max κιλά (τα barbies τα σκοτώνω, το row είναι ασταμάτητο, τα toesto bar είναι piece of cake, το butterfly το τερματίζω και τα double unders γίνονται άπειρα). Τι να περιμένετε από το FitnessArt CrossFit BOX;Είμαστε το πρώτο επίσημο affiliate της CrossFit® στα Βόρεια Προάστια. Επισκεφθείτε μας για μία δοκιμαστική προπόνηση αποκλειστικά με την επίβλεψη πιστοποιημένων εκπαιδευτών.«Υψηλής έντασης συνεχώς μεταβαλλόμενη λειτουργική προπόνηση»: Προπονούμε τους αθλητές μας και στις 10 αρετές του fitness, οι οποίες σύμφωνα με τη θεωρία του CrossFit είναι Ακρίβεια , Ισορροπία, Συντονισμός , Ευλυγισία , Επιδεξιότητα, Αντοχή, Καρδιοαναπνευστική Αντοχή, Ταχύτητα, Ισχύς, Δύναμη. Πολλές φορές χρειάζεται να επιστρατεύσετε κάποια από τα προηγούμενα ή και όλα μαζί αναπάντεχα στην καθημερινότητά σας. Εμείς επιδιώκουμε να σας προετοιμάσουμε για το απρόοπτο και το άγνωστο.Είναι η ώρα να προπονηθείτε και να τελειοποιήσετε συγκεκριμένες δεξιότητες μέσα από ασκήσεις της ενόργανης γυμναστικής, της ολυμπιακής άρσης βαρών, ασκήσεις στίβου και άλλες σύνθετες κινήσεις, τόσο στα τμήματα, όσο και στις ώρες του open gym – κάτι που ενθαρρύνουμε τους αθλητές μας να κάνουν.Το κύριο μέρος της προπόνησής μας λέγεται Workout Of the Day (WOD) και είναι σύντομο αλλά με μεγάλη ένταση. Μέσα από τον μηχανισμό της προπόνησης υψηλής έντασης έχουμε οφέλη και στον αερόβιο μηχανισμό χωρίς να θυσιάζουμε τη δύναμη, την έκρηξη, την επιδεξιότητα κλπ. Παράλληλα, ένα επιπλέον πλεονέκτημα είναι ότι οι συνεχώς μεταβαλλόμενες ασκήσεις αυξάνουν τη λειτουργικότητα δίνοντας το σώμα συνεχώς καινούργια μοντέλα κίνησης και κάνοντάς το να μην δουλεύει συνεχώς τα ίδια κινητικά πρότυπα. Επίσης, ο προπονητικός μας κύκλος περιλαμβάνει τακτικά καθαρά ημέρες προπόνησης δύναμης και ημέρες προπόνησης αερόβιας αντοχής.Φυσικά, οι προπονητές μας είναι συνεχώς κοντά σας, παρέχοντας εξατομικευμένες συμβουλές ώστε να πετύχετε τους στόχους σας. Το περιβάλλον είναι φιλικό – άλλωστε κύρια δική μας επιδίωξη είναι το BOX μας να απαρτίζεται από ανθρώπους που είναι πρόθυμοι να βοηθούν ο ένας τον άλλο, να επικροτούν την επιτυχία του συναθλητή τους και να αναγνωρίζουν την σκληρή δουλειά του, προάγοντας τον ευγενή ανταγωνισμό που βοηθά να βγάλουμε τον καλύτερό μας εαυτό.Δουλεύουμε, είμαστε εδώ για τους αθλητές μας και μένουμε πιστοί στις αρχές μας και σε ό,τι διδάσκουμε.από εδώ: http://www.fitnessartcrossfit.com/ Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 9 , 2015 από τον xourafis 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xStefanosx 686 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9 , 2015 Μια μικρή παρένθεση για τα συμπληρώματα . Το crosfit είναι dopping free δεν παίζει θέμα ακόμα και αν παίρνεις cocktail winstrol dianabol testo και λίγη κόκα για τις τσίτες καπάκια σύμφωνα με τους κανονισμούς , για την υγεία σου άλλο θέμα...! Πάντως το νούμερο των τυπάδων που τρυπιούνται στην ελλάδα στο crossfit είναι πάρα πολύ μικρό και επίσης είναι αστείο νούμερο τόσο ποσοστιαία όσο και σε απόλυτα νούμερα σε σύγκριση με τον κόσμο που τρυπιέται στα απλά γυμναστήρια !! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
funk 971 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9 , 2015 Ωραία τα είπε ο xStefanosx . Πιο απλά το crossfit ειναι ενας συδνυασμός διάφορων αθλημάτων: Στίβος, κωπηλασία, άρση βαρών, ενόργανη γυμναστική κλπ.Κατά τη διάρκεια των προπονήσεων σε γενικές γραμμές προσπαθεί να παράξει το μέγιστο δυνατό έργο στον ελάχιστο δυνατό χρόνο. Ετσι προσπαθείς να ισορροποίσεις μεταξύ δύναμης και ταχύτητας που σύμφωνα με τον ορισμό του crossfit ειναι ο ορισμός της ευρωστείας (fitness). Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gilles 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9 , 2015 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
makisr 562 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9 , 2015 εγώ θα επισημάνω μόνο αυτό που είπε λίγο παραπάνω και ο nicket. το κροσφιτ θέλει προσοχή. δεν είναι ούτε για τους αγύμναστους, ούτε για τους αδαείς.επίσης όποιος νομίζει ότι κάνοντας κροσφιτ θα γίνει τούμπανος αντί να κάνει βάρη πχ, γελιέται... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
funk 971 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9 , 2015 το κροσφιτ θέλει προσοχή. δεν είναι ούτε για τους αγύμναστους, ούτε για τους αδαείς..Ισχύει ότι θέλει προσοχή! Αλλά δε νομίζω ότι ισχύει ότι δεν ειναι για αγύμναστους, αρκεί το box και ο προπονητής να έχουν συνάισθηση της ευθύνσης τους! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pit_hal 2.758 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9 , 2015 αυτό που δεν μου αρέσει στο crossfit είναι ότι παίρνει πολύ τεχνικά lifts και τα βάζει υπο την επήρεια του χρόνου με αποτέλεσμα όταν μετά απο λίγες επαναλήψεις έρθει η κούραση θα έρθει και το bad form και λίγο παρακάτω ο τραυματισμός ειδικά όταν δεν υπάρχει όπως λένε και τα παιδιά σοβαρός προπονητής πάνω απο το κεφάλι σου. και αν σκεφτούμε ότι με ένα σεμινάριο που γίνεται σε 1 ΣΚ μπορείς να γίνεις προπονητής σίγουρα υπάρχει πολύ σαβούρα εκεί έξω! 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
midnek 585 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9 , 2015 (τροποποιήθηκε) Ό,τι είπε ο pit_hal!!Π.χ. άρσεις θανάτου ή squats δεν τα κάνεις ούτε για x χρόνο, ούτε για πολλές επαναλήψεις που προς το τέλος θα επιφέρουν την χαλάρωση και τους τραυματισμούς, αυτό δεν το λέω εγώ αλλά ομοσπονδιακοί προπονητές!Και το ομαδικό του πνεύμα με ξενίζει επίσης γιατί γίνεται και λίγο ανταγωνιστικό με ακόμα περισσότερο αντίκτυπο των παραπάνω... Και τέλος... Kipping και "ψεύτικα" κιλά; Αλήθεια; Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 9 , 2015 από τον midnek Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giannis cbf1000 129 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9 , 2015 κανω crossfit 3 χρονια και μπορω να πω οτι δεν το αλλαζω με τιποτα..... απο συμπληρωματα μονο πρωτεινουλα μετα την προπονηση... ειναι απαιτητικη γυμναστικη... πρεπει να ξερεις τα ορια σου και να ακους τον προπονητη σου....τρυαματισμος κανενας... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lari 150 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9 , 2015 κανω 4 χρονια...ΠΟΛΛΗ προσοχη.. και στην αρση βαρων..και στα gymnastics και σε ολα... ΠΡΩΤΑ τεχνικη...αν θελετε να συνεχισετε να το κανετε για χρονια..ΜΕΤΑ κιλα..!!!!ΜΗΝ ΠΟΡΩΝΕΣΤΕ επειδη οι αλλοι σας ζητωκραυγαζουν να βγαλετε το wod..!! εκει θα ερθει ο τραυματισμος με την κακη τεχνικη!!!βεβαιωθειτε οτι την αρση βαρων την κανει επαγγελματιας αρσιβαριστας και οχι καποιος παπαρας που εδωσε 1000 δολλαρια και πηρε το lvl 1!!! (το lvl1 ειναι ενα πτυχιο που δινει η reebok και σε εξουσιοδοτει να διδαξεις crossfit)!!!!!!!το crossfit δεν ειναι ομοσπονδιακο αθλημα..ειναι ενας ιδιωτικος φορεας που διοργανωνει events..ντοπα οσο θες..τρομπες?? οσοι θες..δε θα κατσω να αναλυσω αν πρεπει να παρεις και τι...νομιζω οτι εχουμε ξεπερασει αυτο το επιπεδο..αν οχι, ειστε αξιοι της μοιρας σας..απλως να υπενθυμισω οτι μεσα απο το crossfit δε προκειται να βγαλετε ουτε 1 ευρω...αν δεν ειστε επαγγελματιες αθλητες..αν παλι ειστε, ξερετε τι πρεπει να κανετε.. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giannis cbf1000 129 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9 , 2015 συμφωνω απολυτα... στοχος ειναι οχι να ανταγωνιστουμε τους αλλους.. αλλα τον εαυτο μας.. παντα με σωστη τεχνικη κανω crossfit 3 χρονια και μπορω να πω οτι δεν το αλλαζω με τιποτα..... απο συμπληρωματα μονο πρωτεινουλα μετα την προπονηση... ειναι απαιτητικη γυμναστικη... πρεπει να ξερεις τα ορια σου και να ακους τον προπονητη σου....τρυαματισμος κανενας... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Philip 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9 , 2015 έχοντας δοκιμάσει παρά πολλές διαφορετικές προπονήσεις (αγαπη παντα calisthenics)και κάνει personal training για ένα χρονικό διάστημα θα πω την άποψη μου , λοιπών έχοντας μιλήσει , δει και προπονηθεί στο crossfit (για μικρο χρονικο διαστημα) έχω να πω τα εξής πράγματα 1ον) υπάρχει ποικιλία ασκήσεων (όπως σε κάθε προπόνηση, γιατί οι ασκήσεις δεν τελειώνουν και μπορείς να δημιουργησεις παραλαγές από μόνος σου, δεν δέχομαι την ατάκα "αυτό ή άσκηση είναι από εκεί,άλλου ή παραπέρα" ή άσκηση είναι άσκηση.2ον) το crossfit στοχεύει πιο πολύ στην αντοχή (cardio)3ον)πιο πολύ φτιαχνεις γραμμωση και όχι μάζα (τοbodybuilding που αναφέρθηκε πιο πάνω να ενημερωσω πως για την καθαρή μορφή του περνεις ουσίες και δεν αναφερόμαι μόνο στην πρωτεινη αλλιώς αναφερεστε στην αρσή βαρων) 4ον) οι περισσότερες ασκήσεις είναι εύκολες να γίνουν χωρίς πολύ προπόνηση άρα μπορούν πολλοί αρχάριοι να ξεκινήσουν άμεσα . Αλλά υπήρξαν και υπάρχουν πράγματα για τα οποία δεν το σύστεινω.1) οι ασκήσεις κάποιες φορές (δυστυχώς το έχω δει πολλές φορές) δεν λαμβάνουν υπό όψη θέματα ασφαλείας και τραυματισμού (συχνοί τραυματισμοί )2) δεν βγάζουν σωστές επαναλήψεις (πχ πας την μπάρα μέχρι την μέση και το θεωρεις επανάληψη)3)πολλοί δάσκαλοι δείχνουν λάθος ασκήσεις ή για να είμαι πιο σωστός την θέση την οποία πρέπει να έχεις για να κανείς την άσκηση (ειδικα οταν ειναι με βαρη τα οποια όλο το βάρος μετατοπίζεται στην σπονδυλική )άρα τότε γινεσε επιρρεπείς και κινδυνευεις πέρα του τραυματισμού με μόνιμο πρόβλημα (πχ ρίψη δίσκου)Ούτε ενθάρρυνω κάποιων να το κάνει ούτε να μην το κάνει, άλλωστε σώμα φτιαχνεις με προπόνηση είτε είναι βαρη,είτε τρέξιμο,είτε κολύμβηση είτε οτιδήποτε.Και κάτι τελευταίο ή γυμναστική δεν είναι άσκηση είναι τρόπος ζωής :) 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες