Jump to content
ΓιωργοςΤΤ

Χριστουγεννιάτικο δώρο από την τροχαία.....

Recommended Posts

Στο κεντρο της θεσσαλονικης εδω και κανα μηνα οτι παρκαρει το γραφουν και καλα τους κανουν , μιλαω για αυτοκινητα που κλεινουν τους δρομους η παρκαρουν σε τσιμισκη και  μητροπολεως

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Και εγώ το πιστεύω αλλά δεν ήθελα να παίξω με τη φωτιά για 40 ευρώ....

Τροποποιήθηκε από τον ΓιωργοςΤΤ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αρχες εβδομαδος παω εφετειο για μαρτυρας. Παρκαρω διπλα πανω στο πεζοδρομιο που ηταν κλειστο με κοκκινα πλεγματα λογω εργων. Εχω το νουμερο ενα οποτε λεω δε θα αργησουμε. Σταση εργασιας οι δικαστες λενε ξεκιναμε στις 11. Τελειωνει η δικη, χαιρετιομαστε με την παρεα κ κατεβαινω τις σκαλες. 3 γερανοι στη σειρα, κ μολις δενει το παπι στην πλατφορμα. Κατεβαινω 5-5 τα σκαλια, παω κοντα μα μου σου του, δε γινεται τπτ.  Τα σηκωνουν λενε μετα την βομβα στον σεβ.

Μπροστα απο το δικο μου ενα βε στρομ. Λεω μαστορα το τιμονι πολυ ευθεια για κλειδωμενο το βλεπω. Δε παιρνω απαντηση. Παω πλατεια καραισκακη μου δινουν παραπεμπτικο, αν δεν εισαι ο ιδιοκτητης θελει εξουσιοδοτηση, για ρεντη που ειναι το παρκιν. 94€ γερανος κ φυλαξη κ 40€ η κληση. Το μισο σε 10 μετρες. Το παρκιν ομως το πληρωνεις επι τοπου.

Παω να παρω το παπι, δε ξεκλειδωνε. Φωνες φασαρια παιρνω τηλ το 100 μου λενε αν θες καντου μυνηση. Ο αδερφος μου που με πηγε ειναι λογιστης, αρχισε για επιθεωρηση εργασιας κτλ, κ ξαφνικα εμφανιζεται ο ιδιοκτητης του παρκιν. Πριν οι αλλοδαποι υπαλληλοι επεμεναν για χαλασμενη κλειδαρια κτλ. Φερνει κατσαβιδια, λυνουμε την μασκα, τραβαμε τον πυρο και ολα καλα.. Παραλληλα ηρθε και πηρε το βε στρομ ο ιδιοκτητης του χωρις να βρει γρατζουνια η φθορα. Ο καθε γερανος σηκωνει 6 δικυκλα. Δλδ 600€ η φορτωσια. Ευτυχως τα δικα μου τα πληρωσε το μαγαζι γτ ηταν δικη του υποθεση..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

600€ η φορτωσια. 

Βγήκε δηλαδή το μεροκάματο.....:wallbash:

Είναι γενικά που θα πέσεις αν ο άλλος σε πάρει στο χαβαλέ στη σβήνει, αν όχι μπλέκεις και αρχίζουν οι απειλές για μηνύσεις και αυτόφορα και άλλα τέτοια ωραία!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Επειδή μου έχει συμβει να μου κόψουν κλήση με λάθος ημερομηνία,πήγα στον διοικητή και την ακύρωσε μπροστά μου με σχόλιο "οι μλκς ουτε μια κλήση δεν ξέρουν να κόβουν" Πολύ στεναχωρηθηκα.Άντε γεια.

Μεγάλη πλάκα είχε ο ενοματαρχης.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα