tsasos 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22 , 2015 Δεν ξερω αν θα πρεπε να ανοιξω θεμα γι αυτο ας ρωτησω εδω..Εχω παρατηρησει μια μικρη διαρροη στο παπι κατω απ το καρμπ και επειδη δεν εχω γνωση απο ονομασιες κλπ εννοω απ το σωληνακι που κατευθυνεται προς τα κατωΤωρα το κουνησα λιγο να καταλαβω τι ειναι και σταματησε να σταζει, προφανως δεν ειναι λογικο ε? αν μπορει καποιος να μου εξηγησει και τη χρηση του σωληνακίου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.915 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22 , 2015 Βαλε μας φωτό. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tsasos 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22 , 2015 δεν ξερω κατα ποσο βοηθαει αλλα αυτο το σωληνακι εννοωειχε κανει μια μικρη κηλιδα και εσταζε αλλα εχει σταματησει τωρακαι μου γινε αλλη μια φορα πριν κατι μερες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
noodles 6.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22 , 2015 μου φενεται για σωληνακι υπερχειλισης καρμπυρατερ. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tsasos 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22 , 2015 αχαα διαβαζω αλλου για καθαρισμα καρμπυρατερ, οντως αυτο πρεπει να κανω κι ας μην ειναι μεγαλη η διαρροη? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.915 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22 , 2015 αχαα διαβαζω αλλου για καθαρισμα καρμπυρατερ, οντως αυτο πρεπει να κανω κι ας μην ειναι μεγαλη η διαρροη?Ναι. Η φωτό μαρτυράει, ότι δεν εχει ακουμπήσει χέρι εκει για καιρό. Θα χρειαστεις ενα καθαρισμα καρμπυρατερ, διοτι η υπερχειλιση βρισκεται εκει για να απορρίπτει τυχον εξτρα καυσιμο που για κάποιο λόγο ξεπέρασε την στάθμη μεσα στο μπώλ. Φυσιολογικά, δεν πρέπει να στάζει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tsasos 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22 , 2015 Α δε το γλιτώνω δηλαδηξέρεις πόσο θα μου πάει όλο αυτό σε μάστορα ή αν μπορώ να γλιτώσω τίποτα κάνοντας κάτι εγώ πρώτα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
petros3110 26 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22 , 2015 λασκάρεις το βιδακι της αποστραγγισης ώστε να έχεις διαρκή ροή από το σωληνάκι κ ταυτοχρονα κτυπάς ελαφρώς με ένα κλειδή το λεκανάκι του καρμπ ώστε να ξεκολλήσει το πυραυλάκι εντός του και παράλληλα να φυγουν τυχόν σκουπιδάκια, τέλος ξανασφιγκεις το βιδάκι να σταματησει η ροή Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tsasos 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22 , 2015 λασκάρεις το βιδακι της αποστραγγισης ώστε να έχεις διαρκή ροή από το σωληνάκι κ ταυτοχρονα κτυπάς ελαφρώς με ένα κλειδή το λεκανάκι του καρμπ ώστε να ξεκολλήσει το πυραυλάκι εντός του και παράλληλα να φυγουν τυχόν σκουπιδάκια, τέλος ξανασφιγκεις το βιδάκι να σταματησει η ροή με αυτό που περιγράφεις ειμαι κομπλέ αλλά προσωρινά έτσι? Γιατί ακόμα θα θέλει καθαρισμό το καρμπυρατέρ αν κατάλαβα καλαΕυχαριστώ πολυ για τις απαντήσεις!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
petros3110 26 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22 , 2015 μπορει και να μη χρειαστεί...ειδικά αν δεν σου κάνει κ τιποτα άλλο πχ διακοπες κ κανα φιλτρακι βενζινης να αλλάζουμε εεε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tsasos 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22 , 2015 Ωραία δοκιμάζω αυτό αρχικά και βλέπω για ότι άλλο χρειαστειΕυχαριστώ!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες