Jump to content
Sign in to follow this  
PanosMpo

Aprilia SXV 550, αξιζει..??

Recommended Posts

Καλησπερα σε ολους.Ελπιζω να ειστε ολοι καλα.Οπως καταλαβαινετε ειμαι καινουριος εδω.Δεν εχω σκοπο να μακρηγορησω, γι'αυτο λοιπον θα μπω κατευθειαν στο ψητο.

Λοιπον, οπως βλεπετε απο τον τιτλο σκεφτομαι να αγορασω για την πολη και μονο το προαναφερομενο μεταχειρισμενο και μοντελο του '09.Ναι, γνωριζω πως ειναι αποκλειστικα για την πιστα ενα τετοιο θηριο αλλα ειναι το κατι αλλο το συγκεκριμενο.Ξερετε, το θελω για μοστρα και μονο.Αντε να τρεχω που και που, αν και οι δρομοι που εχουμε στην πατρα,δεν ειναι για τετοια.Θα ηθελα να μου πειτε την γνωμη σας για το συγκεκριμενο.Οποιαδηποτε αλλη προταση ειναι ευπροσδεκτη.

Επισης, εχω διαβασει και για τα προβληματα που βγαζει και οτι θελει ΛΕΦΤΑ η συντηρηση του συγκεκριμενου!

Ευχαριστω εκ των προτερων.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Για μόστρα και μόνο, όχι δεν αξίζει. Είναι κρίμα βασικά και για το μηχανάκι και για την τσέπη σου.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

To SXV είναι αγωνιστικό μηχανάκι, δηλαδή μιλάμε ότι το σέρβις γίνεται με ώρες λειτουργίας...Έχουμε mod στο Apriliabikers που έχει το ίδιο, αυστηρά για πίστα, αν δεν πιάναν τα χέρια του, θα του είχε φύγει άλλο ένα SXV (σε κόστος) σε ανταλλακτικά και εργατικά...μπές και δες...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γιατι ετσι..?

Εχει βγαλει προβληματα.Ο Παπαjohn(ο εξατμισας) ειχε παρει ενα απο καινουργιο,το σκοτωσε τελικα στα 1000km,πριν καν τα φτασει ειχε ηδη κατεβασει μοτερ αν θυμαμαι καλα εκαψε φλατζα.Απο οσο το ειχε ψαξει δεν ηταν τυχαιο, εχει ξανασυμβει.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οποτε παιδια, μου προτεινετε να αλλαξω κατηγορια ή να παραμεινω στην ιδια αλλα για αλλη μαρκα...??

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οποτε παιδια, μου προτεινετε να αλλαξω κατηγορια ή να παραμεινω στην ιδια αλλα για αλλη μαρκα...??

Αν επιμένεις σε motard με παιχνιδιάρικο χαρακτήρα και όχι τόσο απαιτητική συντήρηση, husky sm 610.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν η κατηγορία είναι Motard όμορφο, πάρε κάνα Dorsoduro ή κάνα Hypermotard...ανάλογα το budget. Αν είναι να κάνεις και λίγο παιχνίδι, θες κάτι ελαφρύ και σχετικά φτηνό, μονοκύλινδρο...μπες car.gr βάλε όριο τα 660 cc και διάλεξε!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Βγαζουν προβληματα...??

Το 610; Απ΄του 07 και μετά που βγαίνει ψεκαστό το έχει φίλος. Συντήρηση ευλαβική, του πίνει το αίμα και δεν έχει κάνει κιχ. 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ειχανε θεμα, στο μοτερ τα SXV νομιζω μεχρι το '07 ή '09. Θα σε γελασω, αλλα μετα αλλαξανε πραγματα στο μοτερ κι εστρωσε. Το θεμα ειναι οτι ψαχνεις λαθος μηχανακια.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Νομίζω για μοστρα είναι το καλύτερο μηχανάκι. Πάρε το αν σου αρέσει και μην ακούς κανένα. Αν δεν το σπας στις πίστες νομίζω θα αντέξει και παραπάνω. Μια ζωή την έχουμε. Καλορίζικο. 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Νομίζω για μοστρα είναι το καλύτερο μηχανάκι. Πάρε το αν σου αρέσει και μην ακούς κανένα. Αν δεν το σπας στις πίστες νομίζω θα αντέξει και παραπάνω. Μια ζωή την έχουμε. Καλορίζικο. 

#YOLO

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σε 550 τσιμπα μια ΧΤαρα Yamaha να γουσταρεις και να μην χαλαει κιολας..

2n8rnsz.jpg

Υ.γ.Ελα και ο σταματης για τα vintage αγορια...

screenshot_19.png

Τροποποιήθηκε από τον Karavidas

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν η κατηγορία είναι Motard όμορφο, πάρε κάνα Dorsoduro ή κάνα Hypermotard...ανάλογα το budget. Αν είναι να κάνεις και λίγο παιχνίδι, θες κάτι ελαφρύ και σχετικά φτηνό, μονοκύλινδρο...μπες car.gr βάλε όριο τα 660 cc και διάλεξε!

ΚΤΜ Duke η SMC να προσθεσω εγω :winking: 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

λαθος...

ενα τετειο μοτερ θελει να το πηγαινεις ταπα συνεχος για να αντεξει..

αν η χρηση του ειναι καφετερια σπιτι και κινηση σκορτσαριστα θα παρει την μπιελα-στροφαλο στο χερι πολυ συντομα.

οι χαμιλες rpm κανουν κακο σε αυτα τα μοτερ...  καταπονουνται τα μεταλλα και βγαζει και κραδασμους.

απο την ιδια χρηση χαλανε και αρκετα ktm  

η σωστη χρηση για αυτο το μοτο ειναι ζεσταμα-πιστα και αγωνιστικη συντηριση

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δηλαδη ή θα το σπας ή θα το πηγαινεις σκορτσαριστα?

Να το πηγαινεις στις ροπες του και να το ανοιγεις μερικες φορες δεν παιζει?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

τελικα αξιζει ή οχι?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δείτε τι εννοώ λέγοντας πως η συντηρηση είναι σαν αγωνιστικό μηχανάκι...Service Intervals...δεν κάνει για μοστρα, απλά και μόνο χρηματικά...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλησπερα σε ολους.Ελπιζω να ειστε ολοι καλα.Οπως καταλαβαινετε ειμαι καινουριος εδω.Δεν εχω σκοπο να μακρηγορησω, γι'αυτο λοιπον θα μπω κατευθειαν στο ψητο.

Λοιπον, οπως βλεπετε απο τον τιτλο σκεφτομαι να αγορασω για την πολη και μονο το προαναφερομενο μεταχειρισμενο και μοντελο του '09.Ναι, γνωριζω πως ειναι αποκλειστικα για την πιστα ενα τετοιο θηριο αλλα ειναι το κατι αλλο το συγκεκριμενο.Ξερετε, το θελω για μοστρα και μονο.Αντε να τρεχω που και που, αν και οι δρομοι που εχουμε στην πατρα,δεν ειναι για τετοια.Θα ηθελα να μου πειτε την γνωμη σας για το συγκεκριμενο.Οποιαδηποτε αλλη προταση ειναι ευπροσδεκτη.

Επισης, εχω διαβασει και για τα προβληματα που βγαζει και οτι θελει ΛΕΦΤΑ η συντηρηση του συγκεκριμενου!

Ευχαριστω εκ των προτερων.

Λανθάνεις φίλτατε. 

Με το παπί γράφω 2ες πλατεία γεωργίου(πάνω+κάτω), κορίνθου, γερμανου κλπ. Αν δεν είναι αυτός καλός δρόμος τότε τι είναι; 

Μάθαμε τώρα, πρόσφυση και άσφαλτος γυαλόχαρτο. Άντε ρε, φλωριές θα κάνουμε; :rolleyes:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δείτε τι εννοώ λέγοντας πως η συντηρηση είναι σαν αγωνιστικό μηχανάκι...Service Intervals...δεν κάνει για μοστρα, απλά και μόνο χρηματικά...

Αν καταλαβα καλα αλλαγη λαδιου καθε 3K?

Ε τοτε θα παρω και γω ενα..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα