ibar132 1.685 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21 , 2015 Tα έχεις πάθει όλα αυτά φαντάζομαι ετσι;επίσης πια είναι τα hgc για τα οποία μιλάς;Καμιά κόπια;To Arai που έχεις εσύ είναι ίδιο με αυτά που φοράνε στους αγώνες;ε;Εντάξει στα μαγαζιά αυτά λένε δε μου φαίνεται περίεργο.Εμένα πάντως όντως το hjc μου δεν είναι ίδιο ίδιο με του Λορένθο.Λόγο τιμής κυρίως.Και κάτι ακόμα γιατί καλες είναι οι καραμέλες.όλα στην Κίνα φτιάχνονται.Όλα.το θέμα είναι με τι στάνταρ φτιάχνονται.Και δεν είναι Κινέζικά τα Hjc για αρχή..αυτα που γραφω τα διαβαζεις η πιανεις μια λεξη κ γραφεις οτι νανε...?επαθα τα περισσοτερα κ αλλα τα επαθαν φιλοιδεν εχω arai εχω suomyεγω δεν ειπα για το που φτιαχνονται,το ξερω οτι ολα φτιαχνονται στην κιναειχα γραψει οτι ειναι κινεζικα αλλα ειχα κανει λαθος ειναι ταιβανεζικακ δεν με ενδιαφερει που φτιαχνονται απλα για εμενα ειναι μετριας ποιοτητας για εμενα ξαναλεωδεν μπορουμε να εχουμε διαφορετικη γνωμη?ολοι πρεπει να προσκυναμε τα hjc?σαν το αφρικα τρανσαλπ ενα πραγμα...για εμενα κορυφαια δεν ειναι τα hjc ειναι τα arai-xlite Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22 , 2015 Φυσικά και μπορείς να έχεις διαφορετική γνώμη.Δε τι κάνει και αυτόματα σωστή όμως.Ούτε τα Hjc πρέπει να προσκυνάνε ούτε όμως τα Arai που οι 9/10 το κάνετε μόνο και μόνο λόγο μάρκας.Είπα στο παιδί να δοκιμάσει και όποιο του κάνει να πάρει,δε πρότεινα καν Hjc...Αρα μια αναθεώρηση για το ποιος γράφει ότι να ναι χρειάζεται μάλλον. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ibar132 1.685 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22 , 2015 Φυσικά και μπορείς να έχεις διαφορετική γνώμη.Δε τι κάνει και αυτόματα σωστή όμως.Ούτε τα Hc πρέπει να προσκυνάνε ούτε όμως τα Arai που οι 9/10 το κάνετε μόνο και μόνο λόγο μάρκας.Είπα στο παιδί να δοκιμάσει και όποιο του κάνει να πάρει,δε πρότεινα καν Hjc...Αρα μια αναθεώρηση για το ποιος γράφει ότι να ναι χρειάζεται μάλλον.ρε αδερφε εγω δεν αναφερθηκα σε εσενα πουθενα,ειπα μονο οτι ειναι κινεζικα κ αρχισαν ολοι τις κοροϊδίες για ημιμαθείς κτ.λ απλα εκανα λαθος το ξαναλεω ταιβαν οχι κινα... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stamFR 217 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22 , 2015 (τροποποιήθηκε) σκεφτομαι για agv corsa... arai -πανακριβα....shoei τα nxr τι λενε? ειναι της σειρας rf1100-rf1200? γιατι στην αναζητηση μπυ κανω για τα rf μου βγαζει μονο τα nxr... Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 22 , 2015 από τον stamFR Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BabisStinson 928 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22 , 2015 σκεφτομαι για agv corsa... arai -πανακριβα....shoei τα nxr τι λενε? ειναι της σειρας rf1100-rf1200? γιατι στην αναζητηση μπυ κανω για τα rf μου βγαζει μονο τα nxr... NXR (Ευρώπη) / RF-1200 (Αμερική) / Ζ-7 (Ιαπωνία) οι διαφορετικές ονομασίες του ίδιου κράνους. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stamFR 217 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23 , 2015 κατι τετοιο ειχα καταλαβαι παιδες.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stamFR 217 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23 , 2015 κυριοι τελικα επελεξα ενα shoei nxr απλο μαυρο ,ερχεται δωρο μαζι ενα τζιν τυπου kevlar και ακομα πηρα και μια ζελατινα φιμε.... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23 , 2015 Καλορίζικο και αγρατσούνιστο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ibar132 1.685 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23 , 2015 καλοριζικα! απο που τα πηρες? καλοριζικα! απο που τα πηρες? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ManosKTM 543 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23 , 2015 Helmetcity λογικά γιατί την προσφορά με το τζην την έχει εκεί τώρα. Helmetcity λογικά γιατί την προσφορά με το τζην την έχει εκεί τώρα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stamFR 217 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24 , 2015 η πλακα ειναι οτι δεν περναει η παραγγελια στο helmetcity ουτε χτες περασε ουτε σημερα ουτετο πρωι ουτε και το μεσημερι....λετε να μην δεχονται ελληνκες καρτες? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες