Jump to content
Philip

Τι παίζει με της μηχανές ( τιμές) ????

Recommended Posts

Εκεί που googl-αρω πράγματα δεν είναι ή πρώτη φορά που το μάτι μου πέφτει σε αγγελία του car.gr, μπαινω να τσεκαρω λίγο καμία νέα προσφορά και Τσακ βλέπω μια 900 με 20.000 χιλιόμετρα 5 χήνες , συνεχιζω να κοιταω τις μεγάλες μηχανές 800+ cc οι περισσότερες σε τιμές σκότωμα, γυριζω την αναζήτηση και στις "μικρές" 400 και κάτω κυβικά ( μετεχειρες πάντα), οι τιμές του δεν ξεπερνούν πάνω από ένα 700 την αρχική τους τιμή από τον έμπορο. Και Τσακ ερώτηση που μου ήρθε, γιατί οι μεγάλες μηχανές "σκοτώνονται" ενώ οι μικρές μένουν πολύ κοντά στην αρχική τους τιμήτιμή ( αναφερόμαι σε naked μηχανές)?????

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Λογο συντηρησης μαλλον + οτι δεν παιζουν και τα μετρητα(πολλα) + οτι αγοραζεται τωρα ειναι για αναγκη/πολυχρηστικοτητα,τα γουστα και οι κ@βλες δεν αγοραζονται απο πολλους πλεον.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγώ που ψάχνω εδώ και 2 μήνες για κανά on-offάκι μέχρι 650cc πάντως, βλέπω ότι ο καθένας ζητάει ό,τι τιμή του κατέβει στον εγκέφαλο...

Βλέπεις XT 14 χρονών και ζητάνε μέχρι και πάνω από 2000€ σε πολλές περιπτώσεις, χαρακτηριστικό ένα ΧΤ του '89 που ο τύπος ζητούσε 1900€!!! (και δεν μιλάμε για συλλεκτικό)
Βλέπεις 250άρια on-off και ζητάνε μέχρι και 5.000...
Βλέπεις μηχανάκια κακοσυντηρημένα, διαλυμένα, ξεβαμένα σκουριασμένα και ζητάνε το διπλάσιο απ'ότι θα τους έδινα εγώ στην καλύτερη των περιπτώσεων!
Ο άλλος μου λέει: Το μηχανάκι δεν θέλει ούτε ένα €, τίποτα, το παίρνεις και φεύγεις για Πάτρα!
-Λάστιχα έχεις αλλάξει του λέω;
-Ποτέ, μου απαντάει με άνεση (μοτοσικλέτα 14 χρονών)
Παρ'όλα αυτά, το παίρνω και φέυγω....και μετά αν με βρούνε πουθενά σε κανα χαντάκι, τυχερός θα είμαι...
-Και πόσο θέλεις του λέω (ΧΤ600 2001)
-2100€ ακατέβατα!!!
-Το 100 δεν το κόβείς; ούτε λάστιχα δεν έχει;
-Μην το συζητάς, μου απαντάει...καλύτερα να το κρατήσω!
-Έ κράτα το!

Ρε πάτε καλά, ή εγώ τρελάθηκα;

Βλέπεις απίστευτα πράγματα...Νόμιζα ότι μέσα στην κρίση θα υπήρχαν και κάποιες ευκαιρίες...αγγούρια!

Σόρρυ, έβγαλα το άχτι μου με αυτό το τόπικ....

Τροποποιήθηκε από τον GkS

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ολοι ψαχνουν ένα κορόιδο ή το βλέπουν πως λεφτά περισσεύουν. απαραδεκτό πια όλοι να πάνε να βγάλουν κέρδος εις βάρος άλλων...

Εγώ που έχω την τρέλα και θέλω πρώτη μηχανή να πάρω τον δούκα 390 βλέπω να μένει άπιαστο όνειρο...

Αλλά με αυτά που βλέπω από κάποιους θέλω να πω...

Έλα τα πρατα μπρρρρρρ
Μες του μαντρί 
Έλα τα ζααααααα 

Αααα σαλαγατα

Τροποποιήθηκε από τον Philip

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Bling bling motherfucker.

Οι τιμές των μεταχειρισμένων επηρρεάζονται από την εποχή, τις ανάγκες, και το δίπλωμα.

Τον χειμώνα πέφτουν καθώς δεν είναι τόσο ωραίος ο καιρός αχαχα τραλαλα τι ωραία και πολλοί εποχιακοί το πουλάνε το άθλημα. Αντιστοίχως, νέοι αναβάτες που το σκέφτονται είναι πιο απίθανο να επιλέξουν να ξεκινήσουν στο κρύο και την βροχή.

Οι ανάγκες αλλάζουν και τώρα το χρήμα δεν ρέει. Πολλοί βρίσκονται να αδυνατούν να συντηρήσουν μαστόδοντα χιλίων και παραπάνω κυβικών και τα δίνουν φτηνά (πέφτουν οι τιμές) ενώ ψάχνουν κάτι ποιό οικονομικό (ανεβαίνει η ζήτηση, και άρα οι τιμές στα μικρά).

Τέλος, πρέπει να θυμάσαι πως δεν έχουν όλοι απεριόριστο. Η αγορά για τα μηχανάκια επηρρεάζεται από την κατηγορία στην οποία ανήκουν, γι'αυτό θα δεις 250άρια - 400 άρια σε τιμές υψηλότερες από 600άρια και 1000άρια. Επειδή απευθύνονται σε αυτούς με μικρά διπλώματα που παρόλο που έχουν τα λεφτά, δεν μπορούν να αγγίξουν τα μεγαλύτερα.

Και φυσικά πολλές φορές ο καθένας γράφει ό,τι μαλακία τιμή του κατέβει.

Edit: Α και φυσικά τα κλασσικά της αγοράς, δλδ διαθεσιμότητα και απήχηση. Το DRZ-SM πχ έχει ΞΕΣΑΛΛΩΣΕΙ, είναι όλα πάνω από 3 χιλιάρικα. 3κ για ένα όχι ιδιαίτερα ελαφρύ, όχι ιδιαίτερα δυνατό, όχι ιδιαίτερα νέο sumo. Αλλά έχει φήμη για την αξιοπιστία του, για το ό,τι αντέχει μόντες που το κάνουν πιστόλι παραμένοντας αξιόπιστο και ουτ ο καθεξής. Επίσης δεν βγαίνει πλέον καινούργιο στην Ελλάδα, οπότε όσα υπάρχουν δίνονται για αστρονομικά ποσά. 

Αυτά, από παρατηρήσεις που έχω κάνει.

Τροποποιήθηκε από τον Le Flwr

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εσυ νομιζω ζοριζεσαι γιατι δεν βρισκεις τζαπα το μηχανακι που σου αρεσει αν αρχισεις και ψαχνεις για μηχανη και οχι για ευκαιρια θα βρεις αυτο που θες στα λεφτα που το αξιζει

Οσον αφορα τις ευκαιριες υπαρχουν στο car αλλα οταν ειναι κατι ευκαιρια πραγματικα σε 2 μερες το πολυ πωλειται και πρεπει να προλαβεις 

Ψαχνεις πχ ενα χτ 600 2001 υπαρχουν μηχανακια στο car απο  1200 εως 3800

Βρες κατι στον μεσο ορο δηλ στα 1700 ευρω και παζαρεψετο εως τα 1500 μηνψαχνεις κατι στα 2000 να το παρεις 1500 

Απεκλεισε ορισμενα μηχανακια χρεπια στα λεφτα που εχεις και δινεις εσυ και βρες τα καλυτερα... προσπαθησε να διαλεξεις το καλυτερο στα λεφτα που εχεις μετα μετα αγορασετο παλι ευκαιρια θα θεωρειτε 

Ευκαιρια δεν σημαινει να αγοραζεις μονο το ποιο φθηνο 

Ευκαιρια ειναι να αγοραζεις το ποιο καλο στην μεση τιμη κτλ κτλ κτλ αυτα απαντηση για τον gks

Τροποποιήθηκε από τον andreasnemea

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

τα μηχανακια λιγων κυβικων εχουν περισσοτερη ζητηση γιατι ειναι οικονομικα σε καυσιμο, εχουν φθηνοτερα σερβις-λαστιχα κτλ. αυτο εχει ως αποτελεσμα να εχουν ανεβει οι τιμες αλλα να μην αγοραζει κανενας. πχ τα 600ss εχουν γινει ειδος πολυτελειες, ζητανε 4κ για 600ss 10ετιας και δεν κοβουν τιποτα.

ενας εκανε τραμπα το 1000rr με 600, γιατι εχει πολλα εξοδα ελεγε. δηλαδη ρε φιλε μπορεις να συντηρησεις ss και κολας στα 150ευρω/χρονο περισσοτερα για το 1000αρι? 

ακομα και στις πωλησεις μοτοσυκλετων φενεται ποσο χαμηλο ειναι το επιπεδο του λαου μας. ζητανε τρελα λεφτα οι πωλητες με αποτελεσμα να μην αγοραζει κανεις, γιατι σου λεει ο αλλος εφοσων εχω 3κ (τοσα αξιζει περιπου το μηχανακι) αλλα ζηταει 4κ, τι να παω να παραρεψω, σιγα μην κοψει 1000ευρω. :thumbsdown::thumbsdown::thumbsdown:

Τροποποιήθηκε από τον noodles

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οι πραγματικές ευκαιρίες είναι μία στο εκατομμύριο, και πάλι επιεικώς. Κάτι πραγματικά καλό, πωλείται στον θεό. Παράδειγμα το varadero, που το είχα κιόλας. Αυτό που'χα πάρει κανα διχίλιαρο και κάτι ψιλά κατέληξε να θέλει μην σου πω άλλα τόσα. Με τα οποία άλλα τόσα, αν μπορούσα να τα δώσω μπραφ τότε, θα'παιρνα άλλο varadero, ίδιο μοντέλο μεν αλλά μηχανάκι που δεν θα ήθελε τίποτα. Και μιλάμε για διαφορά σίγουρα ενός χιλιάρικου (2000 το ένα, 3200 το άλλο) σε MK1 dero. Κοινώς, 99-03 (αν θυμάμαι σωστά). Που βλέπεις εσύ, ως αγοραστής, τρία χιλιάρικα μηχανάκι δεκαπενταετίας και λες γαμ....έ μας ρε ψηλέ, για κορόιδα ψάχνεις! Παρομοίως, όμως, αν έπαιρνα το φθηνότερο MK2 στα 3 χιλιάρικα, πάλι τα ίδια θα τραβούσα...

Δυστυχώς, όλοι θέλουν να πουλήσουν ακριβά και ν'αγοράσουν φθηνά, να πιάσουν τον παπά απ'ταρχ...α κτλ. Και γι'αυτό τα καλύτερα μηχανάκια που πωλούνται πανάκριβα δεν αγοράζονται ποτέ και καταλήγουν οι εύποροι ιδιοκτήτες να τα μαντρώνουν άνευ πινακίδων και οι πιο ζορισμένοι να τα πουλάνε για ψίχουλα, όπου ξαναπάμε στο ευκαιρία μία στο εκατομμύριο. Τα υπόλοιπα ΣΙΓΟΥΡΑ θα θέλουν κάτι. Εκεί είναι η ζαριά. Άλλα θέλουν πέταμα στην θάλασσα αντί για μάζεμα, άλλα θέλουν μια αλλαγή λαδιών-μπουζί ξέρω γω. 

Σημείωσις: Το ότι κάτι πωλείται πανάκριβα, δεν σημαίνει πάντα πως είναι και γαμάουα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Έγραφα ένα πολύ γαμάτο ποστ με παραδείγματα κτλ και μου το έσβησε το pc, αφού την γλίτωσε και δεν το εκπαραθύρωσα πάλι καλά :laugh:

καθίστε ρε παίδες, έστω εγώ το δικό μου μηχανάκι, ρεαλιστικά μετά το σερβις τις επομενες μέρες θα μπορεί να πουληθεί 2500€ γιατι πραγματικα δε θα θελει απολυτως τιποτα. αλλα δεν ψήνομαι να το δωσω, μου απαγορεύει κανείς να το βάλω μια αγγελία 4000€ ακατέβατα? δεν πας να βγαλεις κερδος εις βαρος αλλου, βαζεις μια αγγελία ενα μηχανακι που δεν πολυψηνεσαι να δωσεις και αν τυχόν βρεθεί κάποιος που έχει γούστο να σκάσει τόσα να το πάρει , ε ας το πάρει, και μετά πέρνω και εγώ κάποιο άλλο.

Να απαντήσω λίγο σε αυτό: Εδώ είναι όλο το πρόβλημα. Αυτό δεν λέγεται πουλάω, αυτό λέγεται περνάω την ώρα μου. Ή το δίνω όσα μου λείπουν. Δεν πάει προσωπικά στο φίλτατο χρήστη αυτό, μιλάμε για συμπεριφορές, οκ;

Ας πούμε ένα μηχανάκι κάνει αντικειμενικά 3κ, σε μέση κατάσταση, 3,5 υπεργαμάτο με αξεσουάρ κτλ, 2,5 άμα θέλει αρκετά μαζέματα. Ο πάσα ένας όχι από πονηριά, έστω για να απαλύνει τον πόνο του αποχωρισμού :laugh: το βάζει 4,5 συζητήσιμα για να το δώσει 4 εκεί δημιουργείται θέμα. Μερικώς και γιατί ανεβαίνουν πλασματικά οι τιμές πώλησης.

Πας εσύ να αγοράσεις μηχανάκι, που ο έμπορος δίνει 3,7, χωρίς πολλά εξτρά, σε καλή κατάσταση, και το αγόρασε ο έμπορος 3 πχ, ή 2,5 αν ο άλλος έιχε σφίξα. Ουδέν μεμπτό, μαγαζί είναι. Βλέπεις μια αγγελία σε ιδιώτη 3,6, με αξεσουάρ κτλ. Σου λέει άντε να το κάνω 3,5. Μα ρε μάστορα, ο άλλος μαγαζί έχει, θα κάνει και κανένα δωράκι, μια διευκόλυνση στην πληρωμή, ένα σέρβις τζάμπα κάτι τελοσπάντων. Και στο κάτω κάτω έχει να διαφυλάξει και την "φήμη και πελατεία," ιδίως όταν έιναι παλιό μαγαζί. Όοοχι, τόσο ακατέβατα, παρακάτω δεν πάω. Μα το έχεις αγγελία ένα μήνα... θες να το δώσεις ή όχι; Λες στο τέλος τζάμπα έχασα ένα απόγευμα πχ να πάω να το δω.

Στο 90% των περιπτώσεων ο μάγκας δεν βρίσκει αγοραστή, και είτε κατεβάζει την αγγελία για να μην του σπάνε τα τομπολίνια (το κλασσικό μη με παίρνετε για παζάρια), ή το κάνει τράμπα τελικά άμα είναι εμπορεύσιμο σε έμπορο (με μείον 30% στην τιμή) για να διαιωνιστεί η κατάσταση :yes:

Και στην τελική; Βλέπω αγγελίες που θα με ενδιέφεραν, αλλά επειδή ο χρόνος έιναι χρήμα δεν μπαίνω στον κόπο ούτε τηλέφωνο να πάρω. Χίλιες φορές από μαγαζί με συνεργάσιμο πωλητή παρά να τρώω τον κάθε κάνγκουρα στη μάπα.

Όλα αυτά θα λυνόταν αν είχαμε λίγο λιγότερο εγωισμό. Δεν γίνεται να έχει ο άλλος, για να μιλήσω σαν πωλητής, αγγελία για 4κ και να πας να του λες 2, ε, είναι σαν να τον προσβάλλεις.

Δική μου περίπτωση: Έχω ένα παλιούτσικο, προσεγμένο, πλήρως λειτουργικό μηχανάκι. Το πήρα 1000 και έβαλα άλλα 400 για συντηρήρηση, ε, δεν θα το βάλω αγγελία να αραχνιάζει για 1,5κ να το δώσω 1,4... βάλτο εκεί 1 να ξεμπερδεύεις :yes:

Τώρα που λέω να αγοράσω, η στρατηγική μου θα είναι να βλέπω, να κάνω μια λογική πάντα προσφορά, και να αφήνω τηλέφωνο. Αν τελικά αποφασίσει ο ιδιοκτήτης να το πουλήσει, δίνω τόσα ευχαρίστως.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Προσωπικά θα πούλαγα τη μοτοσυκλέτα μου με όλη της την προίκα ως εξής:

α) Όπως είναι τώρα που έχει έρθει ο καιρός της για ένα μεγάλο service (λάδια,φίλτρα,μπουζί,υγρά) + έλεγχος/ρυθμιση βαλβίδων + λάστιχα θα την έδινα λίγο παρακάτω από την μέση  τιμή που δίνει το car.gr για το συγκεκριμένο μοντέλο. 4000 ευρώ.

β) Αν έκανα όλες τις παραπάνω εργασίες και στην ίδια καλή και απροβλημάτιστη λειτουργική κατάσταση που είναι τώρα απλά θα πρόσθετα το κόστος του service και των ελαστικών. Δλδ ας πούμε 4500 ευρώ. 

γ) Αν  παρατηρούσα ότι ο Versακας άρχισε να καίει τπτ λάδια ή ότι παίρνει μπροστά με την 4η μιζιά τότε θα έκανα το service που ανέφερα στο β) αλλά θα την έδινα ως ευκαιρία στα 3500 ευρώ. Στην ερώτηση γιατί το πουλάω... Απαντήσεις πολλές... Έχω δυο παιδιά, μεταναστεύω, βρήκα γκόμενα που μου μασάει πολλά κλπ κλπ...

δ) Σε τιμή ευκαιρίας και χωρίς προβλήματα θα το έδινα αν πραγματικά είχα κάποια ανάγκη για ΑΜΕΣΗ ρευστότητα που σημαινει κάτι που αφορά ζήτημα υγείας για καποιο μελος της οικογένειας ή για ζήτημα εφοριακό/τραπεζικό αν είχα τέτοια ανοίγματα και ήμουν σε αδιέξοδο.

Συμπέρασμα: Έχω ένα μηχανάκι που τα κάνει όλα και συμφέρει... Όπως εξυπηρετεί και εμένα κάθε μέρα σαν παπί και κάθε ΣΚ σαν εκδρομικό εργαλείο οικονομικά και αξιόπιστα θα εξυπηρετήσει και οποιονδήποτε άλλο. Αν το δώσω θα το δώσω σε λογική και για μένα και για τον άλλο... Αν θελήσω όμως να το ΞΕΦΟΡΤΩΘΩ τότε θα το σκοτώσω... 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν υπαρχει -ΗΘΙΚΗ- στην πωληση και στην αγορα.Ολα ειναι προσφορα και ζητηση .Ο καθενας καλως η κακως εκτιμαει την τιμη αγορας η πωλησης που θελει και κινειται αναλογως.Η αγορα ειναι ελευθερη και θα τον επιβεβαιωσει η θα τον απορριψει.Γι αυτο μην το πολυψυριζουμε το πραγμα.Τωρα αν καποιος λαχταραει πολυ ενα συγκεκριμενο μηχανακι, δεν την ψαχνει ,δεν μπορει να περιμενει για κατι καλυτερο ,δεν γνωριζει,δεν φροντιζει να πληροφορηθει, ας προσεχε:biggrin:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ολοι ψαχνουν ένα κορόιδο ή το βλέπουν πως λεφτά περισσεύουν. απαραδεκτό πια όλοι να πάνε να βγάλουν κέρδος εις βάρος άλλων...

Εγώ που έχω την τρέλα και θέλω πρώτη μηχανή να πάρω τον δούκα 390 βλέπω να μένει άπιαστο όνειρο...

φιλαρακι μας κοροιδευεις τωρα δλδ?αμα εχεις τρελα και ονειρο το δουκα 390 ,πηγαινε σε μια κτμ και παρτο ...απλα πραγματα ...

δλδ τι πεεριμενεις , αυτος που ειχε παρομοιο ονειρο με το δικο σου , να το σκοτωσει τωρα τσαμπα για να γινεις εσυ μαγκας ???κερδος εις βαρος σου σημαινει το πηρα 5 και το πουλαω 6 ...οταν το πηρα 5 και το πουλαω 4900 , δεν βγαζω κερδος ... απλα ... αν δεν εχεις εσυ να τα δωσεις, δεν σου φταει κανεις ,η μαζεψε τα η παρε αποφαση οτι οι τσεπες σου δεν φτανουν μεχρι εκει ...

Βλέπεις απίστευτα πράγματα...Νόμιζα ότι μέσα στην κρίση θα υπήρχαν και κάποιες ευκαιρίες...αγγούρια!

η κριση εκτος απο ευκαιριες γενναει και μουνοπ@να,που πιστευουν οτι λογω κρισης θα καταφερουν να πατησουν τον αλλον στο λαιμο και στην αναγκη και για αυτο κανουμε αυτη τη κουβεντα τωρα ,γιατι προφανως αρκετος κοσμος πιστυει οτι ο συνανθρωπος τους δεν εχει ευτελιστει τοσο ,ωστε να πουλαει οσο οσο ...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εδώ ζητάνε για τον χάρο το xt550 κάποιοι 2-3-4 και 5 χιλιάρικα...

Ενώ στην υπόλοιπη ευρώπη στην ίδια κατάσταση άααααμα τα βρεις τα δίνουν 200-300 ευρώ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σκοτωνω το versys και χρυσοπληρωνω για Χονδα ..τωρααα!

Υ.Γ. Αγορα και ζητηση that's all folks.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σκοτωνω το versys και χρυσοπληρωνω για Χονδα ..τωρααα!

Υ.Γ. Αγορα και ζητηση that's all folks.

λογικο λογικο καλη κινηση!

Τροποποιήθηκε από τον andreasnemea

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μια παρατήρηση. Η "σωστή" τιμή της μηχανής είναι οτιδήποτε προτίθεται να πληρώσει κάποιος, τίποτα λιγότερο, τίποτα περισσότερο. Εάν εγώ βρω τύπο να πάρει το Χόρνετ για 10 χιλιάρικα μπράβο μου και μαγκιά μου, δεν κλέβω κανέναν.

Απάτη είναι να λες Α (δεν θέλει ούτε ευρώ), να μην είναι προφανές πως Β (κάτι που δεν θα φανεί δλδ με ένα βλέμμα) και να το φάει ο άλλος στη μάπα μετά από 3 μήνες.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

φιλαρακι μας κοροιδευεις τωρα δλδ?αμα εχεις τρελα και ονειρο το δουκα 390 ,πηγαινε σε μια κτμ και παρτο ...απλα πραγματα ...

δλδ τι πεεριμενεις , αυτος που ειχε παρομοιο ονειρο με το δικο σου , να το σκοτωσει τωρα τσαμπα για να γινεις εσυ μαγκας ???κερδος εις βαρος σου σημαινει το πηρα 5 και το πουλαω 6 ...οταν το πηρα 5 και το πουλαω 4900 , δεν βγαζω κερδος ... απλα ... αν δεν εχεις εσυ να τα δωσεις, δεν σου φταει κανεις ,η μαζεψε τα η παρε αποφαση οτι οι τσεπες σου δεν φτανουν μεχρι εκει ...

Νικο χαλαρά, δεν αναφερθηκα ποτέ ότι δεν έχω τα λεφτά για αγορά αλλά αναφερομαι Στο γεγονός ότι πχ μια αγγελία (μιας και ανεφερες τον δούκα) έχει κανει 30.000 χιλιόμετρα ή τιμή του σε σύγκριση με την αρχική έχει διαφορα εν 400αρι μέσα σε αυτά τα 30.000 τα λάστιχα δεν θα έχουν φθαρεί,δεν θα θέλει μια ψιλό επισκευη? Άρα το πιο πιθανό είναι να ξεπεράσει ή τιμή μαζί με την επισκευή την τιμή της εργοστασιακής.

οποτε  χίλιες φορές να περιμένω 2 χρόνια ακόμα να βγάλω το δίπλωμα απεριόριστων και να πάρω μια μεγάλη παρά να "πετάξω" τα λεφτά σε μια μικρη 

Άλλωστε το 360 το θελω για τώρα που έχω το Α2, μόλις βγάλω το Α παω για τον μεγάλο δουκα

Τροποποιήθηκε από τον Philip

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Philip είναι απλό.

Τα έχεις? Ναι. Τα δίνεις? Όχι. Τα δίνει άλλος? Εάν ναι, το μηχανάκι πωλείται, μαγκιά του. Εάν όχι θα πέφτει η τιμή μέχρι να το πάρει κάποιος. Δεν υπάρχει "σωστή τιμή". Εσύ μπορεί να λες "μα ρε φίλε με τα μαστορικά κλπ θα μου πάει ο κούκος αηδόνι". Ε δεν τον ενδιαφέρει, αυτό είναι δικό σου πρόβλημα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παίδες στην πώληση δεν χωράνε ούτε η λογική ούτε η ηθική.

Αυτά τα τόσα σου λείπουν ρε μεγάλε είναι λίγο παραμύθι.

όλοι θέλουμε να πάρουμε ένα 1000άρι υπεργαμάτο ολοκαίνουριο,πρόσφατο μοντέλο με 3000 αλλά το δικό μας το καμάρι δε το δίνουμε πολύ κάτω από την αρχική του τιμή.

Προσφορά και ζήτηση λέγεται.Ετσι ήταν και έτσι θα συνεχίσει να είναι.

Και όποιος δε ρίχνει την τιμή απλά δεν καίγεται.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εδώ ζητάνε για τον χάρο το xt550 κάποιοι 2-3-4 και 5 χιλιάρικα...

Ενώ στην υπόλοιπη ευρώπη στην ίδια κατάσταση άααααμα τα βρεις τα δίνουν 200-300 ευρώ

Δηλ μπορεις να βρεις 550 σε καλη κατασταση με χαρτια για 300Ε?

Παρε μου 2.

Οταν ενα μοτο ειναι 30 ετων εχει φαει πολυ χρημα για να παραμεινει ορθιο και καλα κανει καποιος και ζηταει λεφτα,δεν αναγκασε κανεις κανεναν να παρει 550.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλά ααρκετοί ζητάνε τόσα για ΧΤ που είναι έτοιμα να σκορπίσουν στον άνεμο,γιατί είναι ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΌΝΟ ΓΙΑ ΓΝΩΣΤΕΣ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλα ασε τι γραφει ο καθενας τι ειναι το καθενα και το τι ζηταει.

Οτι ειναι συλλεκτικα η ζητηση τους το κανει ,το για γνωστες δεν το σχολιαζω καν που το γραφουν.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οταν ενα μοτο ειναι 30 ετων εχει φαει πολυ χρημα για να παραμεινει ορθιο και καλα κανει καποιος και ζηταει λεφτα

Τώρα αυτό πάλι τι είναι?

Είναι το 550 κάποιο συλλεκτικό κομμάτι? Είχε κάτι τεχνολογικά μοναδικό?

Ένα απο τα κολλητάρια μου το έχει, και σε φοβερή κατάσταση, με πολλά πράγματα πάνω, αλλά όταν είναι να το δώσει, ένα χιλιάρικο θα το δώσει και ας έκανε 500 ευρώ μόνο η Remus που έβαλε πάνω... αλλά είναι ένα μηχανάκι εργαλείο, δεν είναι μηχανάκι "για γούστα"... Δεν είναι ένα μηχανάκι που θα το πάρεις λέγοντας "τέτοιο θέλω.. ας κάτσω να το πληρώνω", όπως είναι τα SS ας πούμε... ή όπως είναι ένα Ducati κτλ...

Ναι ξέρω.. Ελεύθερη αγορά, ο καθένας το κοστολογεί όσο θέλει μπλά μπλά μπλά, αλλά από την άλλη είναι ένα μηχανάκι που πέραν από την αντοχή του στον χρόνο δεν είχε/έχει ΤΙΠΟΤΑ ιδιαίτερο, γι ανα δικαιολογήσει τα 3 χιλιάρικα super τιμή!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν είναι ένα μηχανάκι που θα το πάρεις λέγοντας "τέτοιο θέλω.. ας κάτσω να το πληρώνω", όπως είναι τα SS ας πούμε?? ή όπως είναι ένα Ducati?? 

Ακριβώς αυτό είναι(για κάποιους),γιαυτό υπάρχουν και άνθρωποι που δίνουν αυτά τα λεφτά.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα