FlyingInADream 10.284 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30 , 2018 πριν 24 λεπτά, το μέλος pitapola έγραψε: Εγω αμα βλεπω παρουσιαστη με βερμουδα δινω βαση. Εγώ θα προτιμούσα παρουσιάστρια. Μικροκαμωμένη, με μεσούλα. Και κολητό σορτς μαγιώ. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.538 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30 , 2018 Από παλιότερα απορούσα:Αυτό το ρημαδι το τραπέζι δεν έχει ποδαρια? 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Χ 3.048 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30 , 2018 πριν 1 ώρα, το μέλος karellen έγραψε: Από παλιότερα απορούσα:Αυτό το ρημαδι το τραπέζι δεν έχει ποδαρια? Έχει Τα δικά τους... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
noodles 6.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1 , 2018 καλοκαιρι ειναι, θελετε να βρασουν φορωντας εξοπλισμο για να σας παρουσιασουν ενα μηχανακι? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
efkola 7.502 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27 , 2019 Πανελλαδικά test rides από την Benelli για τα TRK 502 και Leoncino.Ξεκινούν το Μάρτιο από τη Βόρεια Ελλάδα και θα συνεχιστούν προς το Νότο μέχρι και τον Αύγουστο. 2-3/3/2019 - ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ: "ΣΥΜΕΩΝΙΔΗΣ ΣΙΔΕΡΗΣ" 9-10/3/2019 - ΚΟΜΟΤΗΝΗ: "MOTO VENETIDIS" ΒΕΝΕΤΗΣ 16-17/3/2019 - ΞΑΝΘΗ: "ΜΠΑΤΕΜΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ (MOTO SIMOS)" 23-24/3/2019 - ΚΑΒΑΛΑ: "ΧΑΤΖΗΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ (MOTORACING)" Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
efkola 7.502 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5 , 2019 Αισθητικές κυρίως αλλαγές για το Benelli TRK 502 X 2020 . Νέα πλαστικά και γραφικά, νέοι φωτιζόμενοι διακόπτες, νέο διαφορετικό και ρυθμιζόμενο τιμόνι, νέα μεγαλύτερη και πιο άνετη σέλα. Το TRK 502 X του 2020 θα είναι διαθέσιμο σε λευκό, κόκκινο, μπλε και ανθρακί. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
paylos petropoulos 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 12 , 2021 (τροποποιήθηκε) Την 4/7/2018 at 10:23 ΜΜ, το μέλος Red1 έγραψε: Left, με το συμπάθιο φίλε αλλά άλλο πράμα τα 95 άλογα του tiger 800 στα 215 κιλά και άλλο πράμα τα 40-φεύγα άλογα του TRK στα 235 κιλά. Δεν έχει να κάνει με "κόλλημα" αδερφέ μου αλλά με τον ρεαλισμό του όλου εγχειρήματος. Νικολάτορα, κανείς δεν λέει οτι με τα 40-50 άλογα δεν κάνεις κατι/δεν μπορείς να πας πουθενά, λέμε οτι τα 48 άλογα, στα 235 Kg του TRK 502, σε συνάρτηση με εναν συνεπιβάτη, 2πλη/3πλη βαλίτσα/σαμάρια κτλπ δεν επαρκούν για άνετο (λέξη κλειδί) "τουρισμό", απλό το concept πιστεύω ρε παιδιά, γιατι πρέπει να διαφωνήσουμε και σ'αυτό ? Και για να τα πούμε ακόμα πιο απλά : Mε όρεξη και υπομονή μπορεί να φορτώσει κάποιος 50άρα Vespa και παει στο Nordkapp άμα τόσο το επιθυμεί, ή, να γυρίσει τον μισό κόσμο με 400-άρι/500-άρι μηχανάκι, δεν έχει να κάνει με το μέγεθος της πο*τσας των κυβικών απο μόνο του αλλά...με το τι - τα παραπάνω αυτα κυβικά - συνεπάγονται. Είμαι απο τους τελευταίους που πιστεύουν πως μια μοτοσυκλέτα δρόμου θα πρεπει να έχει 1ΧΧ άλογα αλλα, με το συμπάθιο, εν έτη 2018, τα 40-κατι άλογα στα 235 κιλά φαντάζουν αστείος αριθμός αμα σκοπεύεις να κάνεις "σοβαρό" τουρισμό με μια σχετική ευκολία (βλέπε: 2κάβαλος με 2βάλιτσο/3βάλιτσο).Ροπή και ρεπρίζ ? που θα βρεθούν σε 500άρι ? Σε εθνικές με νταλίκες/φορτηγά ή τον καθε μπάρμπα μπροστά σου που έχει κοτσάρει τα ποδήλατα ολης της οικογενείας του πάνω πως θα τους προσπεράσεις με ευκολία ? Επικαλώντας το force ? Προσωπικά, καθε φορά που βρίσκομαι σε εθνικές, με το που δω Α) Νταλίκα Β) Αμαξια με τρέϊλερ δεμένα Γ) Φορτηγά που να κουβαλάνε στη καρότσα...οτι λάχει Δ) συνδυασμό του Α, Β, Γ , ανοιγω γκάζι και κάνω προσπέραση, λεξεις κλειδιά στη συγκεκριμένη περίπτωση : 1) ασφάλεια 2) άνεση. Έρχομαι και ξαναρωτώ, με ενα μηχανάκι σαν το TRK, το οποιο εχει φτιαχτεί για "τουρισμό", πως θα μπορέσεις να κανεις τα παραπάνω ? Πόσο πιο δύσκολα θα είναι αμα θα εχεις και εναν συνεπιβάτη και άλλα 60Κg σε αποσκευές ? Αυτα τα 500 κυβικά αρκούν για να κινήσουν το όλο σύνολο με εναν ευπρεπή ρυθμό (και συνεπώς με ασφάλεια που ελεγα πιο πάνω) ? 235 Κg η μοτο, καμιά 90ριά ο οδηγός, άλλα - λέμε τώρα - 70κατι Kg η συνεπιβάτισσα (μαζί με εξοπλισμό ε?) και ενα εξτραδάκι 50-60Κg για τα μπαγκάζια, με τι ροπή όλα αυτά ? Κάποια πράματα ειναι θέμα συνήθειας φίλε κιόλας, γιατι στην περίπτωση σου π.χ, ωραίο το CBF και μπορεί να το έχεις μαθει καλά και να το έχεις λιώσει στο gran turismo αλλά αμα μεταπηδούσες από τα 56 άλογα και τα 208 κιλά του στα 100+ άλογα στα...ίδια κιλά πάνω-κάτω είμαι σίγουρος πως παρατηρούσες την διαφορά, ορθά ? Στο τέλος, τα περισσότερα πράματα σ'αυτη τη ζωή έχουν να κάνουν με την υπομονή και όρεξη του καθενός - και φυσικά και με το πορτοφόλι του γιατι αμα μας δίνανε όλους απο 10-φεύγα με 20-φεύγα χιλιάρικα για να αγοράσουμε μηχανάκι για τουρισμό (όχι μονο για "βόλτα") θα είμασταν όλοι με τα Multistrada/Tiger/TV800/GS1200/S1000XR/Super Τenere κτλπ και δεν θα μπαίναμε καν στον κόπο για μηχανές σαν τον TRK (500) πιστεύω. Αυτό, σε 750αρι με καμιά 15 αλόγατα (το λιγότερο) παραπάνω θα είναι ΟΚ για να τσουλήσει όμορφα φορτωμένο, θα μου πείτε, έτσι θα ανέβει και το budget του αλλά... Και μιας που μιλάμε για "Βenellί" και για αναλογίες κιλών/ίππους (και μιας που ο Πύξι εχει βάλει και φωτό) : Είμαι fan μιας μοτοσυκλέτας σαν το Leoncino π.χ με τα 47 αλογάκια του και τα 180 κιλά του για πόλη, βόλτα και εξορμήσεις παντός τύπου, το "θηριάκι" όμως των 235 κιλών στα ίδια άλογα για υποτιθέμενο"τουρισμό" με βρίσκει μπερδεμένο. Ειμαι κατοχος του ΤΡΚ και εχω ταξιδεψει δικαβαλος με δυο βαλιτσες αθηνα θεσσαλονικη με 130 140 τα 140 τα πιανει στις 7100 στροφες το βημα με 6 ταχυτητα ειναι 19,6 χιλιομετρα ανα 1000 στροφες .Τομονο που χρειαστηκε ηταν να σκληρηνω πισω αμορτισερ 3 βολτες .Δυστηχως δεν εχει υδραυλικη προφορτιση και αναγκαστικα αφησα αυτην την ρυθμιση και μετα το ταξιδι εχοντας ενα sag μονο 0,5 εκατοστα αλλα χωρις οδηγικο προβλημα Το μηχανακι ειναι μια χαρα εχει πολυ καλυτερη οδηγικη συμπεριφορα απο το VSTROM που ειχα λιγοτερο γκαζι αλλα ποιος τουριστας ταξιδευει με 160 σε ολα τα ταξιδιωτικα θα δειτε οτι τα χιλιομετρα ταξιδιου ειναι 100 120 Τροποποιήθηκε Μάιος 12 , 2021 από τον paylos petropoulos Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
seatcowl 1.632 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 12 , 2021 (τροποποιήθηκε) πριν 9 ώρες, το μέλος paylos petropoulos έγραψε: Ειμαι κατοχος του ΤΡΚ και εχω ταξιδεψει δικαβαλος με δυο βαλιτσες αθηνα θεσσαλονικη με 130 140 τα 140 τα πιανει στις 7100 στροφες το βημα με 6 ταχυτητα ειναι 19,6 χιλιομετρα ανα 1000 στροφες .Τομονο που χρειαστηκε ηταν να σκληρηνω πισω αμορτισερ 3 βολτες .Δυστηχως δεν εχει υδραυλικη προφορτιση και αναγκαστικα αφησα αυτην την ρυθμιση και μετα το ταξιδι εχοντας ενα sag μονο 0,5 εκατοστα αλλα χωρις οδηγικο προβλημα Το μηχανακι ειναι μια χαρα εχει πολυ καλυτερη οδηγικη συμπεριφορα απο το VSTROM που ειχα λιγοτερο γκαζι αλλα ποιος τουριστας ταξιδευει με 160 σε ολα τα ταξιδιωτικα θα δειτε οτι τα χιλιομετρα ταξιδιου ειναι 100 120 Ότι λέει ο Red1 +10000... Οι προσπέρασεις στην εθνική δεν γινονται με 100-120. Πας.... αλλά θέλει περισσότερο προσοχή παρά αναψυχή. Προσωπικά το θεωρώ ένα ωραίο μηχανάκι, για κάποιον που γουστάρει το είδος και φαντάζεται τον εαυτό του πάνω σε κάτι τέτοιο, αλλά δεν έχει τα λεφτά για κάτι μεγαλύτερο. Μέχρι εκεί. Αν το πήρες και το γουστάρεις σημαίνει οτι η επιλογή σου είναι καλή τη δεδομένη στιγμή, οπότε να το χαίρεσαι. Αντικειμενικά όμως τα χαρακτηριστικά του είναι λίγα για την χρήση που προορίζεται. Χαρακτηριστικό, αντίστοιχο βέβαια της τιμής του. Τροποποιήθηκε Μάιος 12 , 2021 από τον seatcowl 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Canardo 1.294 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 13 , 2021 (τροποποιήθηκε) For what it's worth ... Συνάντησα ιδιοκτήτη στο φανάρι πριν κάνα μήνα και τον ρώτησα, πως του βγήκε αυτό. Η απάντηση του μονολεκτική, δεν μου άφησε κανένα περιθώριο "αισιοδοξίας". "ΜΑΚΡΙΑ", αυτό ήταν το μόνο που μου είπε. Στο επόμενο φανάρι δεν άντεξα και τον ρώτησα, "Γιατί ρε φίλε τόσο χάλια;" Άρχισε να απαριθμεί διάφορα, αλλά θυμάμαι σίγουρα για τριξίματα στα πλαστικά και αρκετά προβλήματα με τα ηλεκτρικά. Τροποποιήθηκε Μάιος 13 , 2021 από τον Canardo 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.878 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 13 , 2021 Την 12/5/2021 at 2:28 ΜΜ, το μέλος paylos petropoulos έγραψε: Ειμαι κατοχος του ΤΡΚ Πριν το TRK τι ειχες? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gouky7 8.591 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2021 Την 13/05/2021 at 5:02 ΜΜ, το μέλος Tasos Meli έγραψε: Πριν το TRK τι ειχες? Vstrom και λέει πως το TRK είχε ΠΟΛΥ καλύτερη οδηγική συμπεριφορά οπότε δεν μπλέκεις μπρο 2 1 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Multijohn 880 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2021 Οι καιροί αλλάζουν, με επιταγές των σύγχρονων αναγκών. Τι θέλω να πώ: Υπάρχουν κάποια πράματα υποκειμενικά, και κάποια αντικειμενικά, μετρήσιμα και κυρίως θέματα που μπορούν να ΑΠΟΔΕΙΧΘΟΎΝ σε αντίθεση με υποκειμενικές αποψεις. Στα υποκειμενικά είναι θέματα όπως η εμφάνιση, ακόμη και η πρακτικότητα, ο τρόπος απόδοσης ενός μοτέρ (αλλους τους βολεύει πχ να κρεμάει ψηλά) και άλλα παρόμοια. Στα αντικειμενικά, είναι τα κυβικά, η ιπποδύναμη, τα κιλά η αυτονομία, το κόστος συντήρησης η τιμή κτλ. Ο καθένας κάνει το συνδιασμό που θέλει, και με αυτά τα δεδομένα, θέτει το υποψήφιο μηχανάκι που θέλει να αγοράσει απέναντι στον ανταγωνισμό. Βάζει τα ΄΄αντιβαρά΄΄ του και... τσούπ καταλήγει. Το που θα καταλήξει είναι θεμα προτεραιοτήτων. Αλλος απολαμβάνει ταξίδι στα 120 χλμ/ωρα, κι άλλο τον πιάνει νύστα! Υποκειμενικό! Ελπίζω να εξέφρασα σωστά την σκέψη μου και να καταλάβατε τι θέλω να πώ. Το TRK σε νούμερα, είναι μια μοτα με... συμβιβασμούς σε όλα κατά την γνώμη μου. Ούτε μπορεί να ταξιδέψει άνετα κι εύκολα σύμφωνα με τα νούμερα, (ξέρω οτι μπορεί να διαφωνεί πολύς κοσμος) ούτε μέσα στη πόλη είναι μανιτζίβελο. Ούτε να συντηρηθεί μπορεί εύκολα (πολλά ανταλλακτικά, στα εσώψυχα οπως πχ τα δισκάκια συμπλέκτη που θέλουν αλλαγη σε...35000 χλμ...είναι noname, χωρίς κάν κωδικούς ώστε να ψάξεις να πάρεις κάτι μη εργοστασιακό), ούτε να είναι οικονομικό στη χρήση του ωστε να ΜΗ χρειαστεί κάτι. Περί αξιοπιστίας κτλ, είναι κάτι το οποίο δεν έχει αποδειχθεί ακόμη κατά την γνώμη μου αλλά όπως το βλέπω, είμαι πολύ περίεργος να δώ ένα TRK όταν θα έχει κλείσει 10ετια. Δεν είμαι αρνητικός. Είμαι όμως περίεργος! Με αλλα λόγια, προσωπικά, ενδιαφερόμενος για την ουσία μιας μοτας και όχι για το εφέ με προβολάκια, multistradες των φτωχών κτλ θα προτιμούσα (και το κάνω πράξη έχωντας παρει πρόσφατα μια tdm850 για τις καθημερινές μετακινησεις εντος) μια παλαιότερη μοτα με πολύ λιγότερα χρήματα, και να την κάνω λουλούδι και να έχω μηχανακι που ξέρω τι έχω κάτω απ τα πόδια μου,παρά να δώσω 6500€ για να πάρω ένα μηχανάκι που κάνει τα ίδια αλλά με πιο συγχρονο look. Γιατί, κατά την γνώμη μου πάντα, αυτό είναι το TRK. Μια παλαιάς κοπής, ξεπερασμένη μοτα με συγχρονο κουστούμι, κάτι το οποίο δεν είναι απαραίτητα κακο! Και παλιότερα, τα μηχανάκια τέτοια χαρακτηριστικά είχαν. Αρκεί κάποιος που το παίρνει να ξέρει τι παίρνει! Υ.Γ. Θα πω και την μ@λακία μου: Οδηγικά, το TRK μου είχε αρέσει περισσότερο απο... το ψευτένιο tracer 900 υπο κάποιες συγκεκριμένες συνθήκες και απαιτήσεις τότε που το οδήγησα!!! Moνο που αυτό φυσικά δεν κάνει το TRK καλύτερη μοτα! Μη τρελάθούμε! 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες