borgiriadis1 202 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2017 Κυριακή 5/2/2017, βολτίτσα Πλαταμώνα - Λεπτοκαρυά - Παλαιό Παντελεήμονα Παλι τον ομορφο εχετε φατσα καρτα? 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ηρώ 1.052 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2017 Μην χάσεις εσύ ψωναρα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
noodles 6.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2017 Κυριακή 5/2/2017, βολτίτσα Πλαταμώνα - Λεπτοκαρυά - Παλαιό Παντελεήμονα καινουριο το κ9? στοκ λαστιχα βλεπω και φτερο με πινακιδα παταει λαθος στους μασπιεδες=θα ξυσει μποτουλα σε καμια στροφη που δε θα το περιμενει και θα εχει ιστοριες... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mythic37 222 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2017 @noodlesΤο κ9 είναι μοντέλο του 2010, με κάτι λιγότερο από 16.000 χλμ αν δεν κάνω λάθος. Τα λάστιχα δεν είναι τα στοκ, όσον αφορά την πινακίδα νομίζω επειδή τον είχαν σταματήσει την ξαναέβαλε. Ο @Dimitrismaxrpm νομίζω τον ξέρει λίγο καλύτερα αν θέλεις να μάθεις κάτι παραπάνω. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
leosake 1.089 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2017 @noodlesΤο κ9 είναι μοντέλο του 2010, με κάτι λιγότερο από 16.000 χλμ αν δεν κάνω λάθος. Τα λάστιχα δεν είναι τα στοκ, όσον αφορά την πινακίδα νομίζω επειδή τον είχαν σταματήσει την ξαναέβαλε. Ο @Dimitrismaxrpm νομίζω τον ξέρει λίγο καλύτερα αν θέλεις να μάθεις κάτι παραπάνω.για να μην σταματάς την βγάζεις... ΜΑΣ ΕΚΑΝΕΣ ΖΗΜΙΑ!!! ΘΕΛΩ ΒΟΛΤΑΑΑΑΑΑ... και βρέχει γαμώ τον κωλόκαιρο μου για Ρόδο!Πρέπει να κοιτάξεις το distortion σου στην κάμερα γιατί στις άκρες είναι παραμορφωμένο!Κόβε-ράβε τα video σου για να είναι πιο "εύπεπτα" στους άλλους, ας πούμε το κομμάτι εκείνο που σταματάτε και συνεννοείστε θα μπορούσες να το είχες κόψει!ΠΟΣΟ ΓΚΑΥΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ RSV4? πείτε μου... πόσο? και ας έχει ακόμα πάνω τα flashη αναστροφή με ss δεν υπάρχει... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Morx 429 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2017 ΠΟΣΟ ΓΚΑΥΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ RSV4? πείτε μου... πόσο? και ας έχει ακόμα πάνω τα flashΤα φλας χρειαζονται οταν οδηγας με φιλους. Ας υπαρχουν.Στην πιστα επισης αν θες τ'αναβεις για τρολλια. 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
enterprise-psi 1.083 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28 , 2017 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
noodles 6.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28 , 2017 βιντεο απο τη σημερινη βολτα, σα τρελος παω, μη το δειτε 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mythic37 222 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28 , 2017 βιντεο απο τη σημερινη βολτα, σα τρελος παω, μη το δειτεΓια τις ευθείες καλός εισαι!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
noodles 6.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28 , 2017 Για τις ευθείες καλός εισαι!!!! το γραφω και λιγο πανω απο την εικονα προφιλ "ευθειακιας" Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ηρώ 1.052 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1 , 2017 Όμορφη η διαδρομή αλλά και ο καιρός!!! Στην επόμενη δεν θα λείπω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ηρώ 1.052 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1 , 2017 Όμορφη η διαδρομή αλλά και ο καιρός!!! Στην επόμενη δεν θα λείπω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mythic37 222 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8 , 2017 Άλλο ένα βίντεο από την βόλτα που κάναμε το Σάββατο 4/3/2017.Οι 3 μηχανές ήρθαν από Λάρισα και συναντήθηκαν με τις άλλες 2 έξω από Σοφάδες με προορισμό την Λαμία για πρώτη φάση με στάση εκεί για καφέ και μετά προς Καρπενήσι. 7 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dimitrismaxrpm 944 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8 , 2017 Δημήτρη εύγε για τα βίντεο και το edit 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dimitrismaxrpm 944 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8 , 2017 για να μην σταματάς την βγάζεις... ΜΑΣ ΕΚΑΝΕΣ ΖΗΜΙΑ!!! ΘΕΛΩ ΒΟΛΤΑΑΑΑΑΑ... και βρέχει γαμώ τον κωλόκαιρο μου για Ρόδο!Πρέπει να κοιτάξεις το distortion σου στην κάμερα γιατί στις άκρες είναι παραμορφωμένο!Κόβε-ράβε τα video σου για να είναι πιο "εύπεπτα" στους άλλους, ας πούμε το κομμάτι εκείνο που σταματάτε και συνεννοείστε θα μπορούσες να το είχες κόψει!ΠΟΣΟ ΓΚΑΥΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ RSV4? πείτε μου... πόσο? και ας έχει ακόμα πάνω τα flashη αναστροφή με ss δεν υπάρχει...Αν και υποκειμενικό, αυτό είπα κι εγώ όταν το είδα από κοντά.Τα φλας απαραίτητα για τον δρόμο αν και η αλήθεια είναι πως τέτοια κωλάρα πρέπει να είναι χωρίς tail tidy, φλας κλπ.Θα μέτραγε πολύ βίντεο σε 1.5x - 2x ταχύτητα με 4-5 ss να κάνουν αναστροφή σε στενό δρόμο και από πίσω να παίζει το Benny Hill theme Κάντο λίγο εικόνα. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
noodles 6.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8 , 2017 Άλλο ένα βίντεο από την βόλτα που κάναμε το Σάββατο 4/3/2017.Οι 3 μηχανές ήρθαν από Λάρισα και συναντήθηκαν με τις άλλες 2 έξω από Σοφάδες με προορισμό την Λαμία για πρώτη φάση με στάση εκεί για καφέ και μετά προς Καρπενήσι.παλι σα το διαολο παω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ευάγγελος 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8 , 2017 Αν και υποκειμενικό, αυτό είπα κι εγώ όταν το είδα από κοντά.Τα φλας απαραίτητα για τον δρόμο αν και η αλήθεια είναι πως τέτοια κωλάρα πρέπει να είναι χωρίς tail tidy, φλας κλπ.Θα μέτραγε πολύ βίντεο σε 1.5x - 2x ταχύτητα με 4-5 ss να κάνουν αναστροφή σε στενό δρόμο και από πίσω να παίζει το Benny Hill theme Κάντο λίγο εικόνα. Epic ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
johni41 209 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 3 , 2017 χαμενιαδα 3! 9-4-2017 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
johni41 209 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2017 moto test ride στα μεγαρα 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
johni41 209 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12 , 2017 βολτα στις 26-3-2017 στο ναυπλιο, μονη αγιου δημητριου αυγου, διδυμα και καρατζα! 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.006 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30 , 2017 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kosths 794 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 31 , 2017 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FZMAN 1.693 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1 , 2017 πριν 20 ώρες, το μέλος kosths έγραψε: Μεγειές η κάμερα και καλές λήψεις. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Whiteyez 1.164 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2017 (τροποποιήθηκε) Βίντεο από το τελευταίο μου ταξίδι στην Ισλανδία: www.facebook.com/motowander Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 11 , 2017 από τον Whiteyez 12 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorStrat 5.540 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2017 Φανταστικη ποιοτητα και ληψεις.... Τι καμερα χρησιμοποιεις? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες