Jump to content
Παναγιώτης Κ.

Moto GP 2016 - Preview - News - Gossip

Recommended Posts

Αντε το επόμενο βήμα είναι να τον δούμε να μοιράζει κρύα νερά στους δρόμους όπως έκανε ο παλιός νομάρχης θεσ/νικης Ψωμιάδης.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Εμ, έρχεται το Μουτζέλλο και με αυτά νομίζει πως θα γλυτώσει λίγη από την γιούχα που τον περιμένει και αυτόν και τον άλλον.........

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Όχι βρε παιδιά. Περίμενε τις Ροσσίτσες το παιδί, να του πουν αν είναι καλό παιδί ή όχι...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Όχι βρε παιδιά. Περίμενε τις Ροσσίτσες το παιδί, να του πουν αν είναι καλό παιδί ή όχι...

Πολύ θα ήθελε να πάρει «το φορτίο» με τις Ροσσίτσες, όταν ο «παππούς» κρεμούσε το κράνος του.

Επέλεξε να κοντράρει τον «παλιό» βασιλιά με ανήθικο τρόπο (γιατί αν ήταν ηθικός όλοι θα ήμασταν ευχαριστημένοι, Ροσσίτσες και μη).

Τώρα, που καταλαβαίνει (θέλω να πιστεύω) το σοβαρότατο λάθος αφήνει τους συμβουλάτορες να τον σπρώχνουν να κάνει καραγκιοζιλίκια για να μαζέψει τα ασυμμάζευτα.

Αν είχε χαλαρώσει λίιιιιγο τον εγωισμό του, θα ήταν ο επόμενος μεγάλος βασιλιάς. Και θα κρατούσε τα σκήπτρα. Τώρα......

Ναι εσάς περίμενε ο Μαρκέζ να του πείτε ότι είναι καλό παιδί. Ρε τι τραβαμε! 

Βασίλη, σαφώς και περιμένει από εμάς (=μερικές εκατοντάδες χιλιάδες φανατικών οπαδών του motoGP & του Rossi)

Γιατί αν δεν ανατρέψει το κλίμα, αν δεν έρθει κοντά στον κόσμο, θα χάσει αυτό που χρειάζεται κάθε μεγάλος αθλητής/ηθοποιός/πολιτικός κλπ

Τον κόσμο να τον στηρίζει. Στα εύκολα και τα δύσκολα.

Για να γίνω σαφής........

Δείτε δύο διαφορετικές ειδήσεις.

Παρόμοιας χρονικής στιγμής.......

Κρίνετε το βάρος και την αξία καθεμίας από αυτές, σαν κίνηση, σαν σκέψη, σαν υλοποίηση.

VIDEO MARC

Κίνηση του VALENTINO

rossi_parma_2.jpg

ΠΗΓΗ

PARMA – victory in the Spanish Grand Prix Valentino Rossi finished the event to fulfill his vow. The fourth series championship trophy in the 2016 MotoGP Grand Prix takes place at the Jerez circuit was immediately donated to child cancer patients.

As quoted by Marca on Thursday (28/04/2016), Rossi had an appointment to a patient suffering from cancer two months ago. The Doctor was it good to give the trophy in the Spanish Grand Prix to the boy named Lorenzo. (Also Read: So New King in Jerez, Valentino Rossi Print History)

Lorenzo was the kid with cancer who were treated at the University Hospital of Parma, Italy. The boy who had lost hair due to chemotherapy, received a prize trophy Rossi provided by Flavio Patesi as President VR46 (Rossi fan group).

Donate Rossi to Lorenzo Jerez Trophy victory
Not only trophy, Lorenzo was also awarded a T-shirt and hat signed Rossi. In return, the hospital turns giving merchandise such as T-shirts drawn children with hospital.
Donate Rossi to Lorenzo Jerez Trophy victory
The victory in Jerez was significant for Rossi. Because, so the first victory this season after always failed in three previous series; Qatar, Argentina and the United States.

In Jerez, Rossi beat duet host driver which Yamaha teammate Jorge Lorenzo and Marc Marquez on the Repsol Honda. With an additional 25 points, now the position of the Italian began to threaten the two rivals in the standings board. (Click here to update the MotoGP standings)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πάντως η ειλικρινής φιλανθρωπία, όπως και να υλοποιείται, είναι αυτή που κρατιέται κρυφή.

Ας μην μπαίνουμε στη διαδικασία να τους κρίνουμε για όσα γίνονται εκτός πίστας και συμπεριφορών σχετικών με το άθλημα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πολύ θα ήθελε να πάρει «το φορτίο» με τις Ροσσίτσες, όταν ο «παππούς» κρεμούσε το κράνος του.

Επέλεξε να κοντράρει τον «παλιό» βασιλιά με ανήθικο τρόπο (γιατί αν ήταν ηθικός όλοι θα ήμασταν ευχαριστημένοι, Ροσσίτσες και μη).

Τώρα, που καταλαβαίνει (θέλω να πιστεύω) το σοβαρότατο λάθος αφήνει τους συμβουλάτορες να τον σπρώχνουν να κάνει καραγκιοζιλίκια για να μαζέψει τα ασυμμάζευτα.

Αν είχε χαλαρώσει λίιιιιγο τον εγωισμό του, θα ήταν ο επόμενος μεγάλος βασιλιάς. Και θα κρατούσε τα σκήπτρα. Τώρα......

Βασίλη, σαφώς και περιμένει από εμάς (=μερικές εκατοντάδες χιλιάδες φανατικών οπαδών του motoGP & του Rossi)

Γιατί αν δεν ανατρέψει το κλίμα, αν δεν έρθει κοντά στον κόσμο, θα χάσει αυτό που χρειάζεται κάθε μεγάλος αθλητής/ηθοποιός/πολιτικός κλπ

Κρίνετε το βάρος και την αξία καθεμίας από αυτές, σαν κίνηση, σαν σκέψη, σαν υλοποίηση.

VIDEO MARC

Κίνηση του VALENTINO

rossi_parma_2.jpg

ΠΗΓΗ

Φίλε Γιάννη δεν νομίζω να μην έχουν γίνει ανάλογες κινήσεις και από την πλευρά του Μαρκ.

Όσο για τους οπαδούς του Ροσσι δεν τους έχει ανάγκη 40.000 με 60.000 χιλιάδες λαικ είχε στο ινσταγκραμ όταν τα είχε καλά με τον Γιατρό τόσους έχει και τώρα!

Εξάλλου οι οπαδοί του Γιατρού θα αποχωρίσουν όταν τα κρεμάσει ο ίδιος ούτως η άλλως από ότι διατυμπανίζουν οι ίδιοι 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

VIDEO MARC

Κίνηση του VALENTINO

rossi_parma_2.jpg

ΠΗΓΗ

Δυσκολάκι. Πολύ δυσκολάκι. Πάρα πολύ δυσκολάκι! :tongue:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ο Vinales εκλεισε συμβολαιο με την Yamaha για δυο χρονια :biggrin:

2n7ianc.jpg

και μαλλον ο Zarko στην Suzuki :_unsure:

https://news.google.it/news/story?ncl=dqmt67gDUsklimM6JCvzdgFUQ7O1M&ned=it&topic=s

Τροποποιήθηκε από τον ghostkon

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κρίμα το παλικάρι... Θα κάνει καταλάθος καμιά κίνηση να κλείσει για κάνα δέκατο τον βασιλιά και θα πέσουν να τον φάνε όλοι ότι τα ΄χει με τον άλλον τον Ισπανό, μη σε πω και με τους δύο και ότι ήταν στημένος για να το πάρει ο Lore κλπ κλπ και θα τον διώξουν κακήν κακώς από τη Γιαμάπα...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κρίμα το παλικάρι... Θα κάνει καταλάθος καμιά κίνηση να κλείσει για κάνα δέκατο τον βασιλιά και θα πέσουν να τον φάνε όλοι ότι τα ΄χει με τον άλλον τον Ισπανό, μη σε πω και με τους δύο και ότι ήταν στημένος για να το πάρει ο Lore κλπ κλπ και θα τον διώξουν κακήν κακώς από τη Γιαμάπα...

Άντε πάλι...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Η απάντηση στο άντε πάλι ήταν ότι είναι και φέτος, συνέχεια του περσινού και ότι δεν γίνετε να ξεχαστεί διότι εδώ δεν έχουν ξεχαστεί άλλα κι άλλα... Οπότε παίρνεις την απάντησή σου.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οδυσσέα, οφείλουμε ως φαν του αθλήματος, να ΜΗ ξεχάσουμε το στήσιμο του παιχνιδιού σε όχι έναν, όχι δύο, αλλά τρεις αγώνες.

Αν δε του αρέσει του Μαρκ, ας πρόσεχε.

Τα καραγκιοζιλίκια τύπου παίρνω-με-το-CRV-τη-γιαγιά-στο-δρόμο-«τυχαία» δε μπορούν να αποτελέσουν συγχωροχάρτι.

Αν θέλει να γίνει ΜΕΓΑΛΟΣ πρωταθλητής (όχι σαν οδηγός....Σαν αναβάτης είναι σούπερ ουάου), οφείλει να δείξει με σαφήνεια πως έχει καταλάβει το λάθος του.

Πχ, μια αντρίκια κίνηση θα ήταν να πάει δημόσια και να συζητήσει με τον Vale, να εκφράσει την συγνώμη του, έστω και χωρίς την επίμαχη λέξη.

Έχει χρόνο ακόμα. Όχι πολύ.

Σε αντίθεση με τον Lorenzo που το έχασε το τραίνο....Αυτός καβάλησε το τραίνο της μεγάλης φυγής......

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μετα απο τοσο καιρο απο τα γεγονοτα μπορω να πω οτι πλεον δεν με νοιαζει ο Μαρκεζ

απλα περναει απαρατηρητος,σαν να βλεπω τον Εσπαργκαρο ας πουμε

ουτε κρυο ουτε ζεστη

Ο αλλος παλι ο αχωνευτος ο Λορενθο  για καποιο λογο μου γυριζει τα αντερα 

τον βλεπω και θελω να τον πλακωσω στα σουτια

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Η απάντηση στο άντε πάλι ήταν ότι είναι και φέτος, συνέχεια του περσινού και ότι δεν γίνετε να ξεχαστεί διότι εδώ δεν έχουν ξεχαστεί άλλα κι άλλα... Οπότε παίρνεις την απάντησή σου.

Επειδή μάλλον δεν έγινα κατανοητός, και επειδή ούτε εγώ μπόρεσα να καταλάβω τι λες παραπάνω, επανέρχομαι και λεω,

έδωσες την απάντηση "άντε πάλι..." κάτω από την φωτο του ...ζεύγους, ότι δλδ έχει παραγίνει με το συγκεκριμένο θέμα. Σεβαστό.

Και έρχεσαι μετά με το "Κρίμα το παλικάρι... Θα κάνει καταλάθος καμιά κίνηση να κλείσει για κάνα δέκατο τον βασιλιά και θα πέσουν να τον φάνε όλοι ότι τα ΄χει με τον άλλον τον Ισπανό, μη σε πω και με τους δύο και ότι ήταν στημένος για να το πάρει ο Lore κλπ κλπ και θα τον διώξουν κακήν κακώς από τη Γιαμάπα..." και κάνεις αυτά που "κράζεις". Οπότε σου απαντάω με τη σειρά μου, ότι και έτσι και γιουβέτσι, δεν γίνεται

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μα πόσο γελοίος μπορείς να γίνεις ακόμη....αμφισβητείς ότι είδε όλος ο πλανήτης και συνεχίζεις να γίνεσαι γραφικός...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ένας ένας...

Δεκτό Γιάννη. Το πήρα απόφαση. Άρα κι εγώ μπορώ να το συνεχίσω με τις δικές μου απόψεις. Σωστά; Αυτό είπα και στον Απίστευτο που ντεμεκ δεν κατάλαβε τι λέω... Αφού λοιπόν δεν ξεχνιεται το θέμα μπορώ κι εγώ να συνεχίσω να εκφράζω την άποψή μου επί του θέματος. Άρα το quote του απίστευτου είναι άκυρο για το "άντε πάλι" που είχα γράψει αφού ξεκάθαρα το θέμα δεν μπορεί να ξεχαστεί. Αλλά ναι... Ντεμεκ δεν κατάλαβε και έτσι...

Πάμε παρακάτω... Στην ροσσιτσα από πάνω δεν θα απαντήσω. Εγώ δεν υποστηρίζω κάποιον με τόσο πάθος ώστε να τυφλωνομαι. Γελοίο καταντάει ο παρωπιδιασμος σου... 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αυτό είπα και στον Απίστευτο που ντεμεκ δεν κατάλαβε τι λέω.. Αλλά ναι... Ντεμεκ δεν κατάλαβε και έτσι...

Η λέξη ντεμεκ και εγώ, δεν χωράμε στην ίδια πρόταση,

έγραψα κάτι = το εννοούσα, δεν είμαι 10 χρονών να κρύβομαι πίσω από το δάχτυλο μου...

Άρα κι εγώ μπορώ να το συνεχίσω με τις δικές μου απόψεις. Σωστά; 

Αφού λοιπόν δεν ξεχνιεται το θέμα μπορώ κι εγώ να συνεχίσω να εκφράζω την άποψή μου επί του θέματος.

Προφανώς. Ο καθένας έχει την άποψη του και την εκφράζει ελεύθερα, τα γραπτά άλλωστε μένουν και "αξιολογούνται"

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Η λέξη ντεμεκ και εγώ, δεν χωράμε στην ίδια πρόταση,

έγραψα κάτι = το εννοούσα, δεν είμαι 10 χρονών να κρύβομαι πίσω από το δάχτυλο μου...

Άρα κι εγώ μπορώ να το συνεχίσω με τις δικές μου απόψεις. Σωστά; 

Αφού λοιπόν δεν ξεχνιεται το θέμα μπορώ κι εγώ να συνεχίσω να εκφράζω την άποψή μου επί του θέματος.

Προφανώς. Ο καθένας έχει την άποψη του και την εκφράζει ελεύθερα, τα γραπτά άλλωστε μένουν και "αξιολογούνται"

Άρα που κολλάς; 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μετα απο τοσο καιρο απο τα γεγονοτα μπορω να πω οτι πλεον δεν με νοιαζει ο Μαρκεζ

απλα περναει απαρατηρητος,σαν να βλεπω τον Εσπαργκαρο ας πουμε

ουτε κρυο ουτε ζεστη

Ο αλλος παλι ο αχωνευτος ο Λορενθο  για καποιο λογο μου γυριζει τα αντερα 

τον βλεπω και θελω να τον πλακωσω στα σουτια

Είσαι μέσα στο μυαλό μου...

Να ξεκαθαρισω κατι :Είμαι φαν του Ρόσσι. Όταν κερδίζει χαίρομαι και motogp ξεκίνησα να βλέπω λόγω αυτου. Αλλά...

Για μένα το θέμα είναι απλό όπως και τότε. Ο μαρκεζ λόγω του νεαρου της ηλικίας του + πιστεύω και με καμιά συμβουλή απο τον μπαμπά +  το οτι θεωρούσε το Ρόσσι υπευθυνο που δεν μπόρεσε να διεκδικήσει τον τίτλο (Ασεν και άλλα) τον κοντραρε αντιαθλητικά ίσως οπως πίστευε οτι έκανε ο Ρόσσι πιο πριν. Τόσο απλά. Δεν μου κάνει καθόλου εντύπωση οτι φέτος τονίζει σε κάθε ευκαιρία πόσο έχει μάθει απο τα περσινά και οτι καλη είναι και η 2η ή η 3η θέση και το οτι ο μπαμπάς έχει εξαφανιστεί... Αυτό μου δείχνει οτι κατάλαβε την μαλακία του και κρατάει χαμηλό προφιλ. Στην τελικη εμέις στα 21 μας τι κάναμε και πως αντιδρούσαμε; Δεν έχω αυταπάτες να τον δω να ζητάει συγγνώμη δημόσια και άλλα τέτοια ρομαντικά. Δεν γίνεται άλλωστε και για άλλους λόγους οικονομικους χορηγοί κτλ. Ουτε νομίζω οτι προσθέτει καμια αξία να σχολιάζουμε αρνητικά το καθε τι που κανει ο Μαρκεζ. 

Ο Λορετζο μου είναι αντιπαθεστατος για ένα και μόνο πράγμα. Μπλέχτηκε (με τα CAS κτλ.) σε ένα θέμα που ΔΕΝ τον αφορούσε αφου οτι ήταν ήταν μεταξύ των άλλων 2. Η μόνη εξήγηση που μπορώ να δώσω είναι οτι εχει κομπλεξ με τον Ρόσσι. Αλλιως γιατι; και περισσοτερεσ νίκες είχε περυσι και πολύ γρηγορος ήταν και τέτοια καραγκιοζιλικια δεν χρειαζόταν να κάνει. Και φέτος ασχολίατος παιρνει πολ ποσισιον και μας εκανε τα μουτρα κιμα και να σωπασουμε και και και...

Για να μην το κουράζω:

Όσοι λένε οτι δεν έγινε τίποτα πέρυσι σε κανεναν αγώνα νταξ προφανως δεν βλέπουν τα αυτονόητα. Ο Μαρκεζ για λόγους που εκείνος ξέρει καλύτερα (πιστεύω εντελως προσωπικούς. ουτε συνομισίες ούτε κάτι άλλο) έκανε οτι έκανε...

Απο την άλλη πολλοι ροσσικοι το έχουν κουράσει βλεποντας συνομοσιες ακόμα και στον υπνο τους με όλους και με όλα και πραγματικα γίνονται εκνευριστικοι. Υπάρχουν φορές που λέω να τρολάρω κι εγω απο τις υπερβολες που ακούω.

Sorry...δεν αντεχα να μην τα βγάλω απο μέσα μου

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα