Jump to content
Παναγιώτης Κ.

Moto GP 2016 - Preview - News - Gossip

Recommended Posts

Μην το συνεχίζεις. Τρελό θα σε πούνε και επειδή είναι και περισσότεροι θα ΠΡΕΠΕΙ να έχουν και δίκιο... Ε έχουν και κάμποσους που ήταν οπαδοί του ΜΜ και συμφωνούν, οπότε έδεσε το πράγμα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Μην το συνεχίζεις. Τρελό θα σε πούνε και επειδή είναι και περισσότεροι θα ΠΡΕΠΕΙ να έχουν και δίκιο... Ε έχουν και κάμποσους που ήταν οπαδοί του ΜΜ και συμφωνούν, οπότε έδεσε το πράγμα.

Ulysses (:beee:), δεν πρέπει να έχει δίκιο κάποιος στη κουβέντα.

Έχει συζητηθεί σε παγκόσμιο επίπεδο, έχει γραφτεί σε περιοδικά, σε fora, σε εκπομπές.

Δε θέλεις να το δεις, έτσι, δικαίωμά σου.

Αλλά δεν έχει να κάνει με το ποιοι είναι περισσότεροι και ποιοι λιγότεροι.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Α οκ. Εγώ απλά το είπα για να προλάβω αυτό το το είπαν οι τάδε, το είπαν και οι άλλοι κλπ κλπ όπως έγραψες κι εσύ. Κι επειδή οι περισσότεροι υποστηρίζουν τον Ροσσι, κι έχει ένα τεράστιο φαν κλαμπ γι αυτό το είπα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Α οκ. Εγώ απλά το είπα για να προλάβω αυτό το το είπαν οι τάδε, το είπαν και οι άλλοι κλπ κλπ όπως έγραψες κι εσύ. Κι επειδή οι περισσότεροι υποστηρίζουν τον Ροσσι, κι έχει ένα τεράστιο φαν κλαμπ γι αυτό το είπα.

άστο...δεν το σώζεις... :biggrin:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν χρειάζεται να σώσω τίποτα. Η δήλωσή μου παραμένει η ίδια.

Έγραψα τον λόγο που το είπα και έτσι είναι στην τελική κατά τη δική μου άποψη.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για ένα ανεξήγητο λογο θα προτιμούσα τον Maverick να μείνει στη Σουζούκι για άλλα δύο χρόνια και να ρθει στη Γιαμαχα το '18, 23 χρόνων... Νομίζω ότι αν κερδίσει με τη Σουζούκι έχει άλλο στάτους.

Ντανι στη Γιαμαχα μέχρι τότε?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Breaking news - STOP PRESS

Ο Λορένθο ζητάει από την Alpinestar να του σχεδιάσει νέα φόρμα............

13076677_1095089633879994_69067265227541

............με τσέπες, να έχει πού να κρύβει τα χέρια του για να μην χειροκροτάει τον Ρόσσι.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εντωμεταξύ ο Rossi δεν του έχει κάνει και τίποτα απολύτως μέσα/έξω στην πίστα που να δικαιολογεί αυτή του τη στάση...τι να λέμε..απλά αχώνευτος..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Είχε δύσκολα παιδικά χρόνια μωρέ το παλικαράκι... Είναι και Ισπανός... Ε τι να περιμένεις μετά?!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εντωμεταξύ ο Rossi δεν του έχει κάνει και τίποτα απολύτως μέσα/έξω στην πίστα που να δικαιολογεί αυτή του τη στάση...τι να λέμε..απλά αχώνευτος..

e οχι και δεν του εκανε...

το προχθεσινο ηταν χειροτερο και απο τοτε το 2009 στην Βαρκελωνη:laugh:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν τα φτερακια μπουν και σε μοτοσυκλέτες δρόμου τότε και τα ss Θα είναι κατάλληλα για να πηγαίνεις στο σουπερμάρκετ. .:crazy:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν τα φτερακια μπουν και σε μοτοσυκλέτες δρόμου τότε και τα ss Θα είναι κατάλληλα για να πηγαίνεις στο σουπερμάρκετ. .:crazy:

θέλω τόσο πολύ να μπούν...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Βρε λες να το κάνει? 

Φήμες για Pedrosa στην Yamaha.

εγω πάντως δεν βρίσκω κανέναν λόγο να επιδιώξει η yamaha να πάρει τον πεντροσα.  Έχει κάνει κάτι άξιο λόγου τα τελευταία χρόνια? Είναι απλά ένας καλός οδηγός ο οποίος μάλιστα δεν έχει τον χαρακτήρα νικητή. Μου φαίνεται τελείως εκτός πραγματικότητας η φήμη αυτή.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ένας Ped κάνει τον τέλειο team mate για τον Rossi αν θεωρήσουμε ότι ο Rossi μείνει ο πρώτος οδηγός της Yamaha για τα επόμενα χρόνια που έχει υπογράψει.

Θεωρώ όμως ότι δεν πρέπει να σκέφτεται έτσι η yamaha. Ο Rossi πρέπει να γίνει ο ιδανικός δάσκαλος για έναν νέο οδηγό με βλέψεις πρωταθλητή όπως είχε γίνει το 2009(?) με την έλευση του rookie τοτε Lor. Απλά τότε ο Rossi δεν άντεξε τον παραγκωνισμό (2ος οδηγός), το μοίρασμα πληροφορίας και το παράλληλο στήσιμο μοτοσυκλέτας, το ψωνήστικο ύφος του Lor (βλέπε στήριξη της yamaha) με τα γνωστά αποτελέσματα. Τώρα, αν ο Rossi αγαπάει την yamaha και το άθλημα πρέπει να μεταδώσει τον τρόπο εργασίας και την εμπειρία του (ρίχνοντας τον εγωισμό του, πράγμα δύσκολο) σε νέους οδηγούς.

Για αυτό λοιπόν πιστεύω ότι φέτος, που έχει πια οριστικοποιηθεί η απομάκρυνση του Lor, ο γιατρός έχει την τέλεια ευκαιρία να σηκώσει το 10ο. Θα έχει την πλήρη στήριξη της yamaha αλλά μόνο για φέτος. Του χρόνου ίσως αλλάξουν τα πράγματα με την έλευση του νέου οδηγού. Αν έρθει κάποιος σαν τον Ped τότε ενδεχομένως να πάει και για 11ο.

Τροποποιήθηκε από τον xourafis

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Του 93 πότε λήγει το συμβόλαιο; Θα είχε πλάκα : Πεντρόσα και Μαβερικ στη χόντα για να πάει ο μικρός μαζί με τον γιατρό :)

Δεν μου ακούγετε σωστό 2 μικροί σε ηλικία στην ίδια ομάδα.... Βινιάλες και Μαρκ... Αν και να πω την αλήθεια θα τους ήθελα!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα