Jump to content
Philip

Γιατι βαριομαστε την μηχανη μας?????

Γιατι βαριομαστε την μηχανη μας μετα απο καποιο καιρο?????  

68 ψήφοι

1. 1. Γιατι βαριομαστε την μηχανη μας μετα απο καποιο καιρο?????

• Μας εδωσε-τεσταραμε πληρως ολες τις ικανοτητες της
      7
    • Περασε μηπως η μπογια της
      1
    • Μας εκανε κλικ μια νεα μηχανη
      13
    • Θελουμε περισσοτερη δυναμη,ταχυτητα, ομορφια κλπ
      17
    • Θελουμε κατι καινουριο
      20
    • δεν μας ικανοποιει αρκετα πλεων
      10

Recommended Posts

Μια πολυ συχνη ατακα (μετα τον πρωτο χρονο) ειναι  "βαρεθηκα την μηχανη μου ρε φιλε, στην αρχη ηταν τελεια μετα ομως δεν εβλεπα την ωρα να την ξεφορτωθω" 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

ψηφισα αυτο "Θελουμε περισσοτερη δυναμη,ταχυτητα, ομορφια κλπ" αν και θα έλεγα πως λείπει από το poll, το μοναδικό πραγματικά που θα έλεγα "ΝΑ, ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ"

ti einai αυτό που λείπει? "Γιατί δεν είναι το μηχανάνακι των ονείρων μου" και ίσως ένα δεύτερο, "έβγαλε πρόβλημα που με ξενέρωσε και δε θέλω να το φτιάξω"

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Βάλε και επιλογή ΔΕΝ την βαρέθηκα.

ψηφισα αυτο "Θελουμε περισσοτερη δυναμη,ταχυτητα, ομορφια κλπ" αν και θα έλεγα πως λείπει από το poll, το μοναδικό πραγματικά που θα έλεγα "ΝΑ, ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ"

ti einai αυτό που λείπει? "Γιατί δεν είναι το μηχανάνακι των ονείρων μου" και ίσως ένα δεύτερο, "έβγαλε πρόβλημα που με ξενέρωσε και δε θέλω να το φτιάξω"

Να συμπληρωθούν παρακαλώ οι προταθείσες περιπτώσεις.

Η τελευταία πάντως σιγά μην πάρει ψήφο....... :laugh:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Βάλε και επιλογή ΔΕΝ την βαρέθηκα.

Αν και ψήφισα άλλο,τι θεωρώ ως βασική επιλογή.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πάντα θέλουμε το κάτι παραπάνω γιατί δεν ικανοποιούμαστε με τίποτα. Σκεφτείτε να μην είχατε αυτά που έχετε?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Επειδη μας αρεσει μια αλλη περισσοτερο, επειδη θελουμε κι αλλη δυναμη, επειδη θελουμε να δοκιμασουμε κατι διαφορετικο, επειδη ετσι... Τι σημασια εχει?

Πάντα θέλουμε το κάτι παραπάνω γιατί δεν ικανοποιούμαστε με τίποτα. Σκεφτείτε να μην είχατε αυτά που έχετε?

Ναι, ωρα να αρχισουμε και τα υπαρξιακα... :tooth:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

και την πιο δυνατη μηχανη του κοσμου να εχεις καποια στιγμη θα την βαρεθεις !!

Στην ζωη ολα τα πραγματα αργα η γρηγορα θα τα βαρεθεις ,το μονο πραμα που δεν βαριεσαι ποτε ειναι οι γυναικες !(αποψη μου χεχε :mB_kalo_e:)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγω νομιζω πως δε τη χρησιμοποιουμε οπως θα θελαμε και αρχιζει να μη μας αρεσει. Ακομα και με το xr που ειναι το πιο γαματο μηχανακι του κοσμου, αμα το εχω καθε μερα σπιτι - δουλεια και δεν κανω καμια βλακεια στο δρομο, θα το βαρεθω...

Και οπως με τις γυναικες (οπως αναφερθηκε παραπανω), αμα μας φαει η ρουτινα.. Μπανανα... 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Στην ζωη ολα τα πραγματα αργα η γρηγορα θα τα βαρεθεις, το μονο πραμα που δεν βαριεσαι ποτε ειναι οι γυναικες! (αποψη μου χεχε :mB_kalo_e:)

Σε πληθυντικό ή ενικό όμως? Γιατί αν είναι στον πληθυντικό που το έχεις βάλει, το ίδιο φαίνεται να ισχύει και για τις μηχανές......:huh: 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δημιουργία ψεύτικων αναγκών από το σύστημα αφού χωρίς την υπερκατανάλωση ο καπιταλισμός δεν στέκεται.

Παραπλανημένος από τη διαφήμιση ο κύριος χ αγόρασε μία μοτό χωρίς να υπολογίσει αν καλύπτει τις ανάγκες του (αν υποθέσουμε πως εξαρχής ήταν σε θέση να τις καθορίσει) με αποτέλεσμα να νιώθει (μέσα σε λίγα χρόνια) πως θέλει καινούργια μοτοσυκλέτα που να καλύπτει κάποιες άλλες φαντασιώσεις (που τις θεωρεί ανάγκες) που του έχουν φυτευτεί από τη διαφήμιση.

Η μοτοσυκλέτα αντιμετωπίζεται ως καταναλωτικό προϊόν και όχι ως κάτι που καλύπτει τις όποιες ανάγκες του χρήστη (από μετακίνηση, ως σπορ οδήγηση μέχρι ταξίδια).

Φυσικά υπάρχουν και πάρα πολλοί που δεν σκέφτονται, ούτε πράττουν, έτσι.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν ειχα αρκετα να αγορασω εξαρχης αυτο που γουσταρα με επιασε κολοπιλαλα να εχω διτροχο το αγορασα και τωρα που πιασα 500 ευρο στο κινο θέλω ανταλαγη με διαφορα απο το μερος μου

Τροποποιήθηκε από τον dogonala

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Επειδή δεν βλέπεις την μηχανή μόνο σαν μέσο για να κάνεις την δουλειά σου, αλλά θες να δοκιμάσεις κάτι διαφορετικό, να εξελιχθείς σαν αναβάτης και να έχεις εμπειρία από όσες περισσότερες μηχανές γίνεται. 

Τροποποιήθηκε από τον StavrosV650

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Στην ζωη ολα τα πραγματα αργα η γρηγορα θα τα βαρεθεις ,το μονο πραμα που δεν βαριεσαι ποτε ειναι οι γυναικες !(αποψη μου χεχε :mB_kalo_e:)

Και αυτές θες να τις αλλάζεις όπως τις μηχανές, το ίδιο είναι... 

Το θέμα είναι ότι ψάχνουμε παντού το τέλειο..Την τέλεια μηχανή, το τέλειο αυτοκίνητο, την τέλεια γυναίκα και εμείς αναλωνόμαστε στο να ψάχνουμε το τέλειο, κάτι το οποίο δεν υπάρχει πουθενά αλλού εκτός απο την φαντασία μας.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δημιουργία ψεύτικων αναγκών από το σύστημα αφού χωρίς την υπερκατανάλωση ο καπιταλισμός δεν στέκεται.

Παραπλανημένος από τη διαφήμιση ο κύριος χ αγόρασε μία μοτό χωρίς να υπολογίσει αν καλύπτει τις ανάγκες του (αν υποθέσουμε πως εξαρχής ήταν σε θέση να τις καθορίσει) με αποτέλεσμα να νιώθει (μέσα σε λίγα χρόνια) πως θέλει καινούργια μοτοσυκλέτα που να καλύπτει κάποιες άλλες φαντασιώσεις (που τις θεωρεί ανάγκες) που του έχουν φυτευτεί από τη διαφήμιση.

Η μοτοσυκλέτα αντιμετωπίζεται ως καταναλωτικό προϊόν και όχι ως κάτι που καλύπτει τις όποιες ανάγκες του χρήστη (από μετακίνηση, ως σπορ οδήγηση μέχρι ταξίδια).

Φυσικά υπάρχουν και πάρα πολλοί που δεν σκέφτονται, ούτε πράττουν, έτσι.

θα συμφωνήσω μόνο στο " αγόρασε μία μοτό χωρίς να υπολογίσει αν καλύπτει τις ανάγκες του (αν υποθέσουμε πως εξαρχής ήταν σε θέση να τις καθορίσει)"

δεν είναι θέμα του καπιταλισμού το να θες να αγοράζεις πράγματα. κάποια στιγμή μπορεί να προκύψουν άλλες ανάγκες η κάποια άλλη ευχαρίστηση. πχ έκανα windsurfing , κάποια στιγμή λογω χρονου έπρεπε να αλλάξω σπορ, πήγα στο εντούρο, μετα πήρα το ρ1, μια μηχανη που πολλα χρονια ηθελα αλλα λογω συγκυριών δεν ειχα πάρει μέχρι τότε. σε κανα χρόνο θα ξαναπάρω εντουρο. και ξέρεις γιατί? είναι το χομπυ μου, με ευχαριστεί, στο μέλλον μπορεί να αλλάξω πάλι χόμπυ, αλλά όπως και να το κάνουμε, το να ονειρεύομαι πόσο όμορφη είναι η ζωή με τους γαλάζιους ουρανούς και τα πράσινα λιβάδια , δε με ευχαριστεί, δε μου προσφέρει τίποτα, δε με κάνει να νιώθω ζωντανός.

ναι είναι καταναλωτικό προϊόν, όπως είναι ο καφές, το σινεμά, τα ταξίδια και το κουστούμι που θα βάλεις σε μια δεξίωση. αν ηταν να βολευόμασταν όλοι μόνο με τα πράγματα που έχουμε πραγματικά ανάγκη, θα ζούμε σε ένα βαρετό κόσμο, χωρίς κινδύνους, χωρίς ανδρεναλίνη, χωρίς έρωτες και πάθη, χωρίς καμμία άλλη ενασχόληση πέραν της εργασίας μας.

δε μου αρκεί ρε φίλε αυτό, δε μου αρκεί απλά να δουλεύω για να συντηρώ εμένα και την οικογένεια μου, δε μου αρκεί τα λεφτα που θα μάζευα χωρίς τα καταναλωτικά αγαθά να τα είχα σε μια τραπεζική θυρίδα. γιατί στην τελική, τι είναι τα λεφτά? ένα είδος ύλης που χρησιμοποιούμε ως μέσο για την επίτευξη κάποιου στόχου, κάποιου ονείρου, από όπου και αν έχει δημιουργηθεί αυτό.

εγώ γουστάρω να τα τρώω σε 5-10 πράματα όσα μου περισεύουν, ίσως και να βάζω κάποια στην άκρη, άλλος γουστάρει να τα τρώει αλλού, αλλά αν δε τα τρως και απλά τα μαζεύεις (υπό την προυπόθεση ότι έχεις αυτή τη δυνατότητα στους καιρούς που ζούμε) δεν έχουν καμμία απολύτως αξία. μόνο κακό θα κάνουν, στα παιδιά σου, που θα τα βρουν έτοιμα και θα τους βάλουν φωτιά.

αξία έχει να ζήσεις τις φαντασιώσεις σου, να μη σκέφτεσαι στα 60+ "τι ωραία θα ήταν να έχω πάει εκεί η να έχω κάνει αυτό". απλά να ζήσεις, ότι νομίζεις πως σε κάνει να νιώθεις ζωντανός, πραγματοποίησε το.

φιλικά πάντα, απλώς παραθέτω μια άποψη, τη δική μου, δεν έχει σημασία αν συμφωνείς η διαφωνείς, κουβέντα να γίνεται

Και αυτές θες να τις αλλάζεις όπως τις μηχανές, το ίδιο είναι... 

Το θέμα είναι ότι ψάχνουμε παντού το τέλειο..Την τέλεια μηχανή, το τέλειο αυτοκίνητο, την τέλεια γυναίκα και εμείς αναλωνόμαστε στο να ψάχνουμε το τέλειο, κάτι το οποίο δεν υπάρχει πουθενά αλλού εκτός απο την φαντασία μας.

όπως έγραψα κάπου για τις γυναίκες, όλες πέρνουν βαθμό απο 7 και κάτω, 8 παίρνει η πιο όμορφη που έχεις γνωρίσει, 9 η κορινθίου και 10 η γυναίκα των ονείρων σου :blush:

Τροποποιήθηκε από τον nikosk0

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν υπηρχε η τελεια μηχανη, η μηχανη που κανει τα παντα ευκολα και φθηνα, θα ηταν η πιο βαρετη μηχανη του κοσμου...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

όπως έγραψα κάπου για τις γυναίκες, όλες πέρνουν βαθμό απο 7 και κάτω, 8 παίρνει η πιο όμορφη που έχεις γνωρίσει, 9 η κορινθίου και 10 η γυναίκα των ονείρων σου :blush:

Κάτι τέτοιο φαντάζομαι ισχύει και στις μηχανές...

Διαφωνώ μόνο για το 9αρι στην Κορινθίου. Δεν είμαστε στην euroΒυζιον να δίνουμε αέρα πόντους.... 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Λειπει η επιλογη : "Εκανα κακη επιλογη εξ'αρχης για τα γουστα μου"

Με λιγα λογια πολλοι αλλα φανταζονται και αλλη μηχανη παιρνουν.

Πιστευω αυτη ειναι η η αληθινη αιτια που εχει το μεγαλυτερο ποσοστο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

την "συγχωρεμένη" (μιας και την κλέψανε πριν την πουλήσω) την είχα βαρεθεί μετά από 7 χρόνια γιατί απλώς ήθελα κάτι καινούριο. το πρόβλημα ήταν όμως ότι δεν έβρισκα τι ..ο αποχωρισμός μετά από χρόνια (και εφόσον δεν υπάρχουν προβλήματα) είναι πάντα δύσκολος

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα