Jump to content
Sign in to follow this  
woulverin

SS αλλά τι SS μέχρι 3000ε???

Recommended Posts

Λοιπόν παίδες, ψάχνω για νέο παιχνίδι και το budget πάει μέχρι το πολύ 3000 ευρώ. Με έμφαση στα 2500 με 3000... Άντε και λίγο παραπάνω...

Θέλω ss, οπότε εστιάζουμε εδώ. Έχω μικρό για κάθε μέρα στην πόλη και το θέλω για βόλτες σαβ/κα να μην γράφω χλμ στο ταξιδιάρικο μου μωρό.

Ηλικίες, εμπειρία κλπ έχουμε απ'όλα....

Πάμε λοιπόν....

Τα λεφτά αρκούν για μοντέλο του 05 , 06, 07 και κανα 08...

600 ή 1000 δεν εχω αποφασίσει ακόμα αλλά μάλλον 600... Ακούω γνώμες....

Δεν το βιάζομαι, έτσι απλά κουβέντα να γίνεται... Χειμώνας έρχεται, βροχες κλπ...

Αυτό που μου άρεσε μέχρι τώρα είναι το zx6r. έχω βρει αυτό---->  http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/5608994/

Δεν γράφει το 636 στα πλαστικά και λέω μήπως είναι αλλαγμένα τπτ...

Για πείτε καμια ιδέα...

Όλες οι προτάσεις δεκτές και για άλλα μηχανάκια πάντα όμως ss και μέχρι 3000+κάτι ευρώ.

Για πάμε...

Τροποποιήθηκε από τον woulverin

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Δεν είμαι ειδικός αλλά πρόχειρα πρόχειρα μου έρχεται το R6.. Αν και λογικά θα πηγαίνει παραπάνω (?)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ss μεχρι 3000ευρω παιζεις στα 05-06 δυσκολα για νεωτερο. να υπολογιζεις και τυχων μαζεματα που θα θελει πχ λαστιχα, υγρα, λαδια κτλ. κοιτα για κανενα 600rr. με τοσα λεφτα ολο και κατι θα βρεις σε καλη κατασταση. 

τα kawasaki zx6, γραφανε 636 στα πλαστικα μεχρι το 04. στα επομενα δε το γραφει. :winking:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

στα ιδια λεφτα θα παιξεις και με 1000cc...στη θεση σου θα κοιταζα για κανενα GSXR750 του 2005

τσεκαρε και μια αυτο το 1000  http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/6976411/

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

στα 600 παιζεις δυνατα.

και 1000 μπορεις βεβαια.

το 750 ισως ειναι η καλυτερη λυση αν κ συνηθως λιγο τσιμπημενα κ δυσευρετα.

ισως κ αυτο που ανεβασα πριν να σου αρεσει http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/6608355/

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ότι και να γίνει, πάρε χιλιάρι και δεν θα το μετανιώσεις. αφού αποφάσισες να πάρεις ss, πάρε SS.

κάντα 4, και σου δίνω τη δικιά μου...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τα gsxr εμφανησιακα ειναι σαν το δικο μου περιπου (gsxf) οποτε ελεγα να αλλαξω εταιρεια...

Το 1000αρι το σκεφτομαι γιατι θα εχει μεγαλύτερη καταναλωση-λαστιχα αλλαγες συχνότερα, περισσότερα παγια εξοδα κλπ... Δεν το αποκλειω παντως...

Θελει ψάξιμο παντως γιατί τα περισσότερα ειναι βαμμενα κ υποψιάζομαι καμια τουμπιτσα...

Τροποποιήθηκε από τον woulverin

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

παρε cbr 600 rr 2006 και αν βρεις του 2007 εισαι αρχηγος!

http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/7043910/

του 2006 ειναι μοντελο.το movistar που εβγαζε τοτε!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μακη δωσε κανα λινκ αλλα για 4 δυσκολο...  ξεφευγουμε....

παρε cbr 600 rr  αν βρεις του 2007 εισαι αρχηγος!

http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/7043910/

του 2006 ειναι μοντελο.το movistar που εβγαζε τοτε!

ναι αλλα ειναι Ηράκλειο Κρήτης.  

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

υπάρχει στην υπογραφή μου.. http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/6154815/

ναι το ξέρω ότι στα 4 ανεβαίνει... αλλά ότι και να πάρεις στα 3, μην πάρεις 6οοάρι. πάρε 1000!! τεράστιες διαφορές στην.... κ@υλα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το 1000αρι το σκεφτομαι γιατι θα εχει μεγαλύτερη καταναλωση-λαστιχα αλλαγες συχνότερα, περισσότερα παγια εξοδα κλπ... Δεν το αποκλειω παντως...

Θελει ψάξιμο παντως γιατί τα περισσότερα ειναι βαμμενα κ υποψιάζομαι καμια τουμπιτσα...

φιλε μην το γραφεις αυτο γιατι προχθες που το ελεγα για το 1000 πεσαν ολοι να με φανε.

η τουμπιτσα δεν μας ενοχλει πολυ . καλυτερα 3 με μικρη πτωση παρα 4500 κ ''απεφτο'' 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

πηρα R1 2001 με συνολικο κοστος μεταφορας, πανε ελα να δεις, σερβις λαδια φιλτρα,υγρα και χαρτια στα 2500€. οι τιμες απο τοτε (τελη μαιου) εχουν ψιλοπεσει οποτε ισως και με 2000 να το επερνα αν το επερνα λεμε τωρα.

από εκεί και πέρα, 1η μέρα που το πήρα χρειάστηκα 350€ για λαστιχα, 110 για ασφάλεια, 70 ΚΤΕΟ, ζελατινα που ηταν μαυρη και δεν εβλεπα 80, και ενα σερβις με απολα χωριςκρεμυδι που θα του κανω τώρα παει στα 350-400 για να εχω το κεφάλι μου ήσυχο. συνολικό κόστος μετά την αγορά κοντα στα 1000€ χωρις να υπολογισω διαφορες αλλες βλακειουλες που δε μου αρεσαν και τις αλλαξα. αυτα μεσα σε 4 μήνες η αλλιώς 4500κμ.

τι θελω να πω, οσο και αν ψαξεις το μηχανακι πριν το παρεις, εχε στην ακρη έστω 300-400€ για τυχόν πράματα που χριζουν αλλαγης και δε τα ειδες η δε σου αρεσουν.

ότι και να πάρεις, καλόβολτο να είναι

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

υπάρχει στην υπογραφή μου.. http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/6154815/

ναι το ξέρω ότι στα 4 ανεβαίνει... αλλά ότι και να πάρεις στα 3, μην πάρεις 6οοάρι. πάρε 1000!! τεράστιες διαφορές στην.... κ@υλα

Είναι φανταστικό το μηχανάκι, φαίνεται πολύ προσεγμένο και ότι αξίζει τα λεφτά του. Δεν ξέρω αν μπορείς να δώσεις τα επιπλέον λεφτά, αλλά αν μπορείς εγώ θα σου πρότεινα να το προτιμήσεις. 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Όσο πιο πολύ το ψάχνω τόσο πιο πολύ μπερδεύομαι...

Βόλτες σε βουνά και στροφιλίκι και καθημερινή χρήση σε ανοιχτό δρόμο 100 χλμ.

Το θέμα είναι 600άρι τώρα, ή υπομονή το νέο έτος και 1000???

Γνώμες από καποιον που είχε και τα δυο να έχει μέτρο σύγκρισεις...

Για πείτε...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τα gsxr εμφανησιακα ειναι σαν το δικο μου περιπου (gsxf) οποτε ελεγα να αλλαξω εταιρεια...

το Κ4 είναι τόσο δυνατό! I vote for that...
τα 1000 έχουν μεγαλύτερη κατανάλωση στην πόλη γιατί σε κανονικές μετακινήσεις σε ανοιχτούς δρόμους, ταξιδεύουν με καλύτερη κατανάλωση σε μεγάλες ταχύτητες...

Το R6 είναι πολύ όμορφο αλλά εάν είσαι ψηλός ξέχασε το από τώρα... Το Kawλasaki από την άλλη είναι ωραίο...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Όσο πιο πολύ το ψάχνω τόσο πιο πολύ μπερδεύομαι...

Βόλτες σε βουνά και στροφιλίκι και καθημερινή χρήση σε ανοιχτό δρόμο 100 χλμ.

Το θέμα είναι 600άρι τώρα, ή υπομονή το νέο έτος και 1000???

Γνώμες από καποιον που είχε και τα δυο να έχει μέτρο σύγκρισεις...

Για πείτε...

δεν συγκρίνονται τα δύο..

είχα το 600 πρώτα, μετά το 1000. Αφού θες ss, δεν μπορείς να λες ότι σκέφτεσαι την βενζίνη, πάνω κάτω όσο ανοίγεις το γκάζι σε αυτά τα μηχανάκια το ίδιο πίνουν.

το 600 μπορεί να είναι καλό, ελαφρύ, γρήγορο για κάποιους, αλλά το 1000 θα σε συγκινήσει όταν αποφασίσεις να ανοίξεις το γκάζι και να τους ξεχάσεις όλους. το 600 εμένα προσωπικά δεν μου έκανε το 'κάτι παραπάνω' σε σχέση με άλλες μηχανές παρόμοιων κυβικών παρότι ήταν ss, αλλά το 1000 απλά σου ανεβάζει την αδρεναλίνη σε σχέση με όλα τα υπόλοιπα μη ss.

εγώ στη θέση σου και για το μπάτζετ σου, θα κοίταζα zx10r του 05, αλλιώς λίγο παραπάνω κ5 ή rr του 06-07.

Τροποποιήθηκε από τον makisr

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Η μηχανή ομως θα κυκλοφορεί καθε μερα... μηπως το 1000 θα εχει περισσότερα εξοδα ετσι??? Λαστιχα κλπ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

δεν συγκρίνονται τα δύο..

είχα το 600 πρώτα, μετά το 1000. Αφού θες ss, δεν μπορείς να λες ότι σκέφτεσαι την βενζίνη, πάνω κάτω όσο ανοίγεις το γκάζι σε αυτά τα μηχανάκια το ίδιο πίνουν.

το 600 μπορεί να είναι καλό, ελαφρύ, γρήγορο για κάποιους, αλλά το 1000 θα σε συγκινήσει όταν αποφασίσεις να ανοίξεις το γκάζι και να τους ξεχάσεις όλους. το 600 εμένα προσωπικά δεν μου έκανε το 'κάτι παραπάνω' σε σχέση με άλλες μηχανές παρόμοιων κυβικών παρότι ήταν ss, αλλά το 1000 απλά σου ανεβάζει την αδρεναλίνη σε σχέση με όλα τα υπόλοιπα μη ss.

εγώ στη θέση σου και για το μπάτζετ σου, θα κοίταζα zx10r του 05, αλλιώς λίγο παραπάνω κ5 ή rr του 06-07.

με κάλυψες ΠΛΗΡΩΣ.... ακόμα και για την πρόταση.... φοβερά δυνατό και το zx10r του 05 ΚΑΙ του 04!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τελικα πηρα το νιντζακι της αγγελιας στο πρωτο μου ποστ.

Φαίνεται πολυ προσεγμένο κ δεν θελει πολλα.

Κατι ψιλομαζεματακια τα θέλει σίγουρα κ ενα ζευγάρι λάστιχα γιατι αυτα που φοραει δεν...

Απο κει και περα το μηχανακι δεν μπορώ να πω οτι με τρομαξε με την δύναμη του,  αλλα πιστεύω αρκει κ για την χρηση που το θελω...

Ελπίζω να το χαρω κ να μην μου βγαλει καμια ντουζινα προβλήματα απο τους προηγουμενους ιδιοκτητες...

Και τωρα ερώτηση...

Εχουμε καμια καλη προταση για μηχανικο σωστο να το παω για ενα φουλ εξτρα σερβις λαρισα ή εδω κοντα??? Αλλιώς κ αθηνα αν αξίζει κατεβαινω ή σαλονικα...

Κ καμια προταση για λαστιχάκι για καθημερινη χρηση  κ στροφουλες σε κανα βουνο...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ο καλύτερος εδώ γύρο είναι ο Ράπτης στο Συκούριο, κάνει πολύ καλή δουλειά και τα πάντα με δυναμόκλειδο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα