africanos31 350 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2015 (τροποποιήθηκε) Giacomo Agostini, ο θρύλος στην πίστα των Μεγάρων στις 31-10 & 1-11-2015 !!!!!!Στην πίστα των Μεγάρων θα φιλοξενηθεί ο μεγαλύτερος αναβάτης μοτοσυκλέτας όλων των εποχών, ο θρύλος Giacomo Agostini !Ο Agostini θα οδηγήσει στην Πίστα των Μεγάρων πάνω στην αγαπημένη του μοτοσυκλέτα με την οποία κέρδισε 7 από τα 15 παγκόσμια πρωταθλήματα Grand Prix, την MVAgusta 500.Ένα διήμερο Track Day της πίστας των Μεγάρων που θα δώσει στην ευκαιρία σε όλους τους μοτοσικλετιστές να οδηγήσουν στη πίστα παρουσία του Giacomo Agostini, αλλά και μαζί του........http://www.bikerspirit.net/main/giacomo-agostini-o-thrylos-stin-pista-ton-megaron-31-10-1-11-2015/ Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 30 , 2015 από τον africanos31 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Peiraiwths 2.344 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2015 http://www.mybike.gr/forums/topic/79683-o-giacomo-agostini-στην-πίστα-των-μεγάρων-στις-30-10-1-11-2015/ 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikosk0 453 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2015 σήμερα μάθαμε ότι θέλει φουλ δερμάτινο η πίστα. φάγαμε άκυρο. . . χώρια ότι 10 η ώρα θα οδηγάμε ολοκαίνουργια κατέμια να παρει η οργη 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CptAngel 4.602 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2015 Ασε την κλαψα και ετοιμασου για το οργωμα εσυ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikosk0 453 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2015 Ασε την κλαψα και ετοιμασου για το οργωμα εσυ ετοιμοπόλεμος και με αδεια οπλοκατοχής. να την παρω μαζι, λες να τη ζητησουν? απο αυριο μεσημερι δε θα εχω νετ, οτι ειανι παρτε τηλεφωνο. με αμαξι θα ειμαι, πρασινη στολη thor-phase pro circuit (οσο θα τη φοραω) 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vasilis7 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2015 θα παει κανεισ αυριο μεγαρα ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
africanos31 350 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2015 Εγω θα βοηθαω στη πιστα αλλα θα παω απο νωρις Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vasilis7 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2015 και εγω θα ξεκινήσω νωρίς απο Αθηνα και λεω αν παει και κανας άλλος να πάμε μαζί . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
africanos31 350 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2015 και εγω θα ξεκινήσω νωρίς απο Αθηνα και λεω αν παει και κανας άλλος να πάμε μαζί .σου στειλα μηνυμα inbox Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 10.284 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2015 Για απλή είσοδο στον χώρο, έχει 7 ευρώ εισιτήριο, να ξέρετε όσοι πάτε για βόλτα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vasilis7 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2015 (τροποποιήθηκε) τα 7 ευρο ισχύουν και για τους συμμετέχοντες του track day ?? Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 31 , 2015 από τον vasilis7 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
o_xlapatsas 2.920 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2015 τα 7 ευρο ισχύουν και για τους συμμετέχοντες του track day ??οχι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες