ksino1100 13.272 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9 , 2018 Σε εσάς...... Δυστυχώς Πέτρο @pitapola Στην Πάτρα, no honey...... Περιμένω εντυπώσεις. Να ψαρώνεις κόσμο. Πως έκανες σούζα και με τους 2 τροχούς με το μηχανάκι (αλλά απέφυγε να πεις ποιο μηχανάκι) 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
efkola 7.502 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 , 2018 (τροποποιήθηκε) Σήμερα και αύριο διεξάγεται το Niken Tour καθώς η Ελλάδα επιλέχθηκε ως αφετηρία για το πανευρωπαϊκό test ride...οι δημοσιογράφοι από τα ελληνικά Μέσα που το οδήγησαν πρώτοι στους ελληνικούς δρόμους (Λαύριο-Ανάβυσσος-Σούνιο) γράφουν διθυραμβικά σχόλια, ιδίως για το μπροστινό του.Πηγή 1 Πηγή 2 Τροποποιήθηκε Ιούνιος 16 , 2018 από τον efkola 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
koukou 280 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 , 2018 Θα σου πω την Τετάρτη! Έκλεισα στο tour θεσσαλονικη 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pitapola 3.496 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 20 , 2018 Πήγαμε και στο test ride σήμερα. Καταρχάς να συγχαρώ τη Yamaha για την πολύ σωστή οργάνωση του event. Ωραία διαδρομή (ανέβασμα από Λιβάδι, κατέβασμα από Περιστερά) και πολύ καλός ο ρυθμός του οδηγού (περίμενα πιο αποστειρωμένη κατάσταση, αλλά κινηθήκαμε σε ρυθμό ξυσίματος μαρσπιέ). Καταρχάς στα σημαντικά... Σηκώνεται και παρασηκώνεται σούζα. Με μια ταχύτητα κάτω από το MT09 μου μεν, αλλά απενεργοποιώντας το tc δεν υπήρχε πρόβλημα, σηκώθηκε τελικά. Δεν είναι φτιαγμένο για σούζα πάντως, καθώς όταν σηκωθεί πολύ χάνεις σχεδόν εντελώς την ορατότητα προς το δρόμο, αφού και τα όργανα είναι πολύ μπροστά αλλά και λόγω πλάτους μπροστινού μέρους είναι δύσκολο να δεις απ' το πλάι/ κάτω απ' το τιμόνι. Θα είχαμε και οπτικό υλικό αλλά είχαμε αστοχία της κάμερας. Στο δια ταύτα τώρα. Πώς μου φάνηκε... Είναι όντως ένα επαναστατικό όχημα, δηλαδή η Yamaha έδωσε αυτό που υποσχέθηκε. Στρίβει σαν μοτοσυκλέτα, με ατελείωτα περιθώρια πρόσφυσης. Αλλά δε θα την πω μοτοσυκλέτα τελικά για έναν απλό λόγο. Είναι τόσο εύκολο να στρίψεις γρήγορα και με μεγάλη κλίση που για μένα αφαιρεί απ' την οδήγηση το βασικό στοιχείο που χαρακτηρίζει μια μοτοσυκλέτα. Το φόβο. Από τις πρώτες στροφές συνειδητοποίησα πως πολύ απλά όπως κι αν μπεις στη στροφή το Niken θα στρίψει. Πριν τα μισά της διαδρομής οι πρώτοι τέσσερεις που ακολουθούσαμε τον οδηγό με τον ρυθμό του (να σημειωθεί εδώ όλοι μέλη του mybike), είχαμε φτάσει να εξαντλούμε τις 45 μοίρες κλίσης και να ξύνουμε σε αρκετές στροφές. Και ενώ πηγαίναμε με πολύ καλό ρυθμό, προσωπικά άρχισα να βαριέμαι. Αφού δεν υπήρχε ουσιαστικά κίνδυνος, το όλο πράγμα μου φάνηκε λίγο διαδικαστικό. Κάναμε τη διαδρομή σε χρόνο παραπλήσιο με αυτόν που θα έκανα και με τη μηχανή μου, αλλά δεν ανέβηκαν οι σφυγμοί μου καθόλου. Για να κάνω ένα παραλληλισμό, ήταν σα να πηγαίνεις με μια πολύ όμορφη συνοδό. Καλό το σεξ, ωραία στα τυπικά, αλλά σου δώθηκε επειδή πλήρωσες και όχι επειδή την κατέκτησες εσύ. Και αυτό για μένα αφαιρεί τη μισή και παραπάνω ευχαρίστηση. Σίγουρα θα υπάρξει κόσμος που θα του ταιριάξει και επίσης μπορώ να φανταστώ πως θα είναι πολύ ευχάριστη στο ταξίδι για δύο άτομα. Για μένα όμως, δεν... 15 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
snow 1.164 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 20 , 2018 Εγω θελω να μαθω, πως καταφερε ο κερατας σημερα και αγορασε οικοπεδο! 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pitapola 3.496 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 20 , 2018 πριν 56 λεπτά, το μέλος snow έγραψε: Εγω θελω να μαθω, πως καταφερε ο κερατας σημερα και αγορασε οικοπεδο! Δεν το άκουσα αυτό. Μάλλον έγινε αργότερα. Πραγματικά θέλει προσπάθεια για να το πετύχεις. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Χ 3.048 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2018 Επιτέλους εξυσα... ...το πλάγιο σταντ. 6 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GavriilVet 2.796 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2018 πριν 14 ώρες, το μέλος pitapola έγραψε: Λύστε μου την απορία : το νοιώθεις βαρύ μπροστά; νοιώθεις αδράνεια από όλο αυτό το πράγμα να γειρει; τσου; κακάσχημο; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pitapola 3.496 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2018 πριν 23 λεπτά, το μέλος GavriilVet έγραψε: Λύστε μου την απορία : το νοιώθεις βαρύ μπροστά; νοιώθεις αδράνεια από όλο αυτό το πράγμα να γειρει; τσου; κακάσχημο; Το βάρος του χάνεται εν κινήσει και ειδικά στη στροφή πέφτει πιο πρόθυμα κι από κανονική μηχανή. Αφύσικα πρόθυμα θα έλεγα, ήταν ο βασικός παράγοντας που σε έκανε να καταλάβεις πως δεν οδηγάς μηχανή. Φυσικά καταλαβαίνεις τον όγκο στην επιτάχυνση (για μένα ειδικά που ήξερα τη δύναμη του συγκεκριμένου μοτέρ) και στη σούζα. Τώρα η εμφάνιση είναι υποκειμενική. Πάντως κι εγώ που στις φωτογραφίες το έβλεπα άσχημο από κοντά το βρήκα αν μη τι άλλο εντυπωσιακό. Αν το παρκάρεις μπροστά στην καφετέρια θα βαρεθείς να σου μιλάνε πιστεύω. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kpapageo 4.300 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2018 @snow Ο κερατάς δεν θα πει πώς τα κατάφερε και αγόρασε οικόπεδο για πολύ συγκεκριμένο λόγο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
snow 1.164 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2018 πριν 5 ώρες, το μέλος kpapageo έγραψε: @snow Ο κερατάς δεν θα πει πώς τα κατάφερε και αγόρασε οικόπεδο για πολύ συγκεκριμένο λόγο That looks suspicious Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
alexo4562 60 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2018 (τροποποιήθηκε) πριν 23 ώρες, το μέλος snow έγραψε: Εγω θελω να μαθω, πως καταφερε ο κερατας σημερα και αγορασε οικοπεδο! Κερατάδες υπάρχουν πολλοί...... Τελικά το μηχανάκι πέφτει ή δεν πέφτει....?!!! Μήπως όπως γράφει και ο φίλος παραπάνω... η πολλή σιγουριά τρώει τον αφέντη!?? Πρέπει να την φοβάσαι και λίγο....Μηχανή είναι....!! Τροποποιήθηκε Ιούνιος 21 , 2018 από τον alexo4562 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΤάκηςΜπ 826 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2018 Το πίσω πρέπει να έφυγε στο συγκεκριμένο βίντεο, όχι το μπροστά 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pitapola 3.496 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2018 πριν 4 ώρες, το μέλος alexo4562 έγραψε: Απ' ο,τι βλεπω Ελλαδα ειναι γυρισμενο. Ειναι ο τυπος που το εριξε στο test ride της Αθηνας; Μας το ειπαν στην παρουσιαση οτι επεσε ενας κι εκει. Προφανως και θα πεφτει, εδω αμαξι μπορεις να τουμπαρεις αν το προσπαθησεις αρκετα... Αν δεν ειχε το traction control κλειστο παντως δε θα ειχε πεσει. Φοβηθηκε επειδη του εφυγε το πισω και εκλεισε αποτομα το γκαζι. Βασικα απο την αρχη του βιντεο το πηγαινε μαλακισμενα, να προσπαθεις να ξεκολλησεις το πισω στο βρεγμενο δε βλεπω το λογο. Η εξτρα προσφυση υπαρχει μπροστα, απο πισω κανονικη μηχανη ειναι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
alexo4562 60 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 22 , 2018 Εννοείται ότι το πήγαινα μαλακισμένα......Λάθος μου! Το θέμα ήταν..'Ότι από την αρχή που ξεκίνησα να παίζω..το μπροστινό δεν γλίστραγε με τίποτα ότι μλκ κι αν έκανα...μέχρι την στιγμή της πτώσης! Το Traction Control δεν ήταν στο off... Επίσης αν παρατηρήσεις το Video...Την στιγμή πριν την πτώση δεν χουφτώνω το γκάζι..ίσα ίσα επιταχύνω...Ξεκολλάει το πίσω...κλείνω το γκάζι και ταυτόχρονα φεύγει φέτα το μπροστινό! Αίσθηση και αντίδραση.. σαν να οδηγούσα κανονική μοτοσυκλέτα... 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
crussifier 392 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 22 , 2018 Σε τιμά που χωρίς πολλά πολλά παραδέχεσαι τι παίχτηκε. Το θέμα είναι τι ακριβώς έγινε. Δηλαδή με ελαφρύ drift θα μπορούσε να αποφευχθεί η πτώση στις συνθήκες αυτές ? 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pitapola 3.496 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 22 , 2018 πριν 21 λεπτά, το μέλος crussifier έγραψε: Σε τιμά που χωρίς πολλά πολλά παραδέχεσαι τι παίχτηκε. Όντως, μαγκιά σου! Και που το παραδέχτηκες και που ήρθες εδώ να το συζητήσεις. Και που το κατάφερες βέβαια. Μου κάνει εντύπωση πάντως το ότι ΜΕ tc σε άφηνε να παίζεις τόσο με το πίσω. Πρέπει να μιλάμε για πολύ νερό. Παρεμπιπτόντως, να ξέρεις πως δε μας μίλησαν και με τα πιο κολακευτικά λόγια για σένα από τη Yamaha. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
alexo4562 60 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 22 , 2018 πριν 9 λεπτά, το μέλος pitapola έγραψε: Πρέπει να μιλάμε για πολύ νερό. Παρεμπιπτόντως, να ξέρεις πως δε μας μίλησαν και με τα πιο κολακευτικά λόγια για σένα από τη Yamaha. Η αλήθεια είναι πώς έβρεχε αρκετά και ο δρόμος στο συγκεκριμένο σημείο..ήταν χάλια... Τώρα από την Yamaha...τι περίμενες να πουν..? Ότι το μηχανάκι φταίει...?!! Που δεν φταίει δηλαδή..για να λέμε την αλήθεια...Αλλά είμαι περίεργος να μου πεις τι έλεγαν... Πάντως να ξέρεις... Μέτα το πέσιμο...Μου έδωσαν ξανά ένα* άλλο βόλτα με επόμενο Group...Όποτε... *: Αυτό το γύρισα σώο....!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 10.273 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 22 , 2018 Την 21/6/2018 at 11:12 ΠΜ, το μέλος pitapola έγραψε: Αν το παρκάρεις μπροστά στην καφετέρια θα βαρεθείς να σου μιλάνε πιστεύω. Πόσο καιρό έχω που το λέω, αν δεν ήταν τα λειψά λεφτά του καιρού μας, είχε γίνει ΑΝΕΤΑ το νέο TDM900; πριν 14 ώρες, το μέλος alexo4562 έγραψε: To κομμάτι αυτό, είναι η ανάβαση από το Λαύριο προς Άγιο Κωνσταντίνο. Η άσφαλτος εκεί είναι κατά τμήματα λιωμένη και κατεστραμένη, με φαγώματα, βουλιάγματα, όλα τα καλά. Στο βρεγμένο, εκεί γλυστράς και με αθλητικά παπούτσια περπατώντας. Απορώ γιατί δεν του έπεσε νωρίτερα, αυτό δείχνει πόσο περιθώριο ασφάλειας έχει η μοτό αυτή. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΤάκηςΜπ 826 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 22 , 2018 πριν 4 ώρες, το μέλος FlyingInADream έγραψε: Πόσο καιρό έχω που το λέω, αν δεν ήταν τα λειψά λεφτά του καιρού μας, είχε γίνει ΑΝΕΤΑ το νέο TDM900; Έχει βγει το νεο tdm900, tracer λέγεται! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.533 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 22 , 2018 Μπα,τα σκήπτρα ακόμα καλά κρατεί το 1050. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
noodles 6.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 22 , 2018 (τροποποιήθηκε) στο βιντεο φενεται απο την αρχη η χαλια ποιοτητα ασφαλτου! δε παταει πουθενα ακομα και με το tc στο on στο παραμικρο ανοιγμα γκαζιου. με 1000αρι ss χωρις ηλεκτρονικα θα ειχες κανει scrap το μηχανακι καθε φορα που θα ανοιγες πανω απο 4-5κ στροφες με οποιαδηποτε ταχυτητα... το μοτο φενεται να εχει πολλα περιθωρια πριν την ξαπλα, παρα πολλα. δε γινεται να νιωθεις την ιδια αισθηση με μοτοσυκλετα 2 τροχων. το counter steering δεν ισχυει σε 3+ τροχους. συνεχιζω να μη βρησκω νοημα σε συγκεκριμενο μηχανακι. θες πολλους τροχους και συμπεριφορα αυτοκινητου? ε παρε αυτοκινητο να μη βρεχεσαι κιολας. η yamaha στηριζεται στο οτι ειναι κατι διαφορετικο. οποιοςδηποτε το παρει για χρηση μοτοσυκλετας (ευκολη μετακινηση, ταξιδακια, οδηγικο ενδιαφερων) θα το μετανιωσει συντομα. Τροποποιήθηκε Ιούνιος 22 , 2018 από τον noodles Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
efkola 7.502 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 24 , 2018 (τροποποιήθηκε) Τροποποιήθηκε Ιούνιος 24 , 2018 από τον efkola 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
telixristos 231 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 25 , 2018 Την 6/22/2018 at 6:29 ΜΜ, το μέλος noodles έγραψε: δε γινεται να νιωθεις την ιδια αισθηση με μοτοσυκλετα 2 τροχων. το counter steering δεν ισχυει σε 3+ τροχους. Μπορείς τότε να μας εξηγήσεις πώς στρίβει το συγκεκριμένο; Φαντάζομαι το οδήγησες ε;; Μάλλον μου δώσανε χαλασμένο εμένα στο τεστ και το έστριβα με counter steering 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GavriilVet 2.796 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 25 , 2018 Και τελικά άμα πέσεις σε test ride δε το πληρώνεις; Οσο για το όχημα, είμαι περίεργος αν είναι τόσο άσχημο από κοντά! Και θεωρητικά και γω θα προτιμήσω μια μοτοσυκλέτα αν θέλω... Μοτοσυκλέτα να νοιώθω ότι πηγαίνω σε δύο ρόδες! Κι ας στρίβω με λιγότερα! Αλλιώς ας πάρω mx5 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες