Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16 , 2015 Λεπόν. Την Κυριακή δαύτη έχει βολτούλα. Για καφέ και μασαμπούκα. Ραντεβού και αναχώρηση στις 08:30 (5' λεπτά αναμονή όπως πάντα) και μη γκρινιάξετε για την ώρα, γιατί η μέρα έχει μικρύνει και τα χλμ και οι στροφές δεν είναι και λίγα.Σημείο του ραντεβού το γνωστό "σπιτάκι" της εταιρείας διοδίων ΠΡΙΝ τα διόδια Ελευσίνας.Ξεκινάμε και πάμε (μάλλον) από Νέα Εθνική οδό, λόγω χλμ που έχουμε να διανύσουμε, μη μας πάρει η νύχτα. Αν υπάρξουν και μικρά κυβικά, το βλέπουμε εκείνη την ώρα και μπορούμε να πάμε κάποιοι από παλιά εθνική. Ο ΚώσταςΤ δεν μπορεί να πάει από παλιά για τεχνικούς και άκρως δικαιολογημένους λόγους και θέλω να το σεβαστούμε όλοι. Στην περίπτωση που αποφασίσουμε να μοιραστούμε σε παλιά και νέα εθνική, τουλάχιστον άλλος ένας (προσφέρομαι) θα πρέπει να πάει με τον ΚώσταΤ για να μην είναι μόνος. Αυτό είναι αδιαπραγμάτευτο όσο μπαχαλόγατοι κι αν είμαστε. Λόγω του ότι το ξενοδοχείο IRIA MARE είναι κλειστό (δεν έχει καθόλου ενοίκους αυτές τις μέρες) και γίνονται εργασίες ανακαίνισης, παρά τα τηλέφωνα που έκανα και οι άνθρωποι ήθελαν να με εξυπηρετήσουν (κάτι ήξερε ο Σπύρος πού ΄λεγε), Το σκεπτικο αυτης της αποφασισης στηριχτηκε στο ακλονητο στοιχειο της μεγαλης φιλιας που εχεις με τον καφετζη-σερβιτορο-επιχειρηματια και δεν ξερω κ εγω τι αλλο εχεις κανει εκει κατω, οποτε η βολτα θα ειναι πετυχημενη 100%δυστυχώς δεν μπορούν ν' ανοίξουν το beach-bar για μερικούς καφέδες, είναι μανούρα και τους καταλαβαίνω. Άλλη φορά και νωρίτερα σε εποχή θα πάμε να κάνουμε και τις βουτιές μας. Η εποχή δεν προσφέρεται και τόσο, αρχές Σεπτεμβρίου θα ήταν super.Έτσι ο καφές θα είναι στην Αρχαία Επίδαυρο, παραλιακά (θέλω θάλασσα οπωσδήποτε). Συνεχίζουμε εσωτερικά και μέσω ωραίου δρόμου φτάνουμε στην άλλη μεριά της θάλασσας, στην Κάντια. Περνάμε έξω απ' το 5άστερο Kantia's Castle που θα πηγαίναμε για καφέ και κορνάρουμε όλοι μαζί και με μπρίο...... Συνεχίζουμε περνώντας λίγο έξω απ' τα Ίρια και ανηφορίζουμε προς Καρατζά, με τη διαδρομή και το ατέλειωτο στροφιλίκι να μας ανοίγει την όρεξη. Φτάνουμε στο χωριό Καρατζά και πάμε κατευθείαν για μασαμπούκα στου Μπατζάβαλη. Ο άνθρωπος μας περιμένει, έχω συνεννοηθεί, αλλά θα τον ενημερώσω και το πρωί στο σημείο του ραντεβού μας για το πόσοι θα είμαστε να μας κανονίσει τραπεζάκι.Μετά το κροτάλισμα των σαγωνιών και αφού ρευτούμε λιγάκι ξεκινάμε για πίσω απ' την ανατολική πλευρά για αλλαγή διαδρομής. Καφεδάκι ξενυστάγματος δεν ξέρω αν θα παίξει, αλλά θεωρώ ότι δε θα έχουμε ώρα για χάσιμο. Κάτι γρήγορο αν υπάρχει ανάγκη φυσικά δεν αποκλείεται, όλα εξαρτιώνται απ' την ώρα και πού θα είμαστε.Μετά τα Ίσθμια - και κατά τα mb έθιμα - ξέρω δυστυχώς ότι θα επικρατήσει το "μην τον είδατε τον Παναή"...... Αν υπάρχουν μικρά κυβικά, προσφέρομαι πάλι να συνοδεύσω απ' την παλιά αυτή τη φορά, μια και οι περισσότεροι και κυβικάτοι σίγουρα θα προτιμήσουν την επάνω για πιο γρήγορα. Την περιγραφή την έκανα μήπως δεν εμφανιστεί ο χάρτης σωστά βάσει του link, πρωτάρης γαρ.https://www.google.gr/maps/dir/Σταθμός+Διοδίων+Ελευσίνας,+Attiki+Odos,+Μάνδρα+Ειδύλλια+196+00/Epidaurus/Kantia/Karatzas/Epidaurus/Σταθμός+Διοδίων+Ελευσίνας,+Attiki+Odos,+Μάνδρα+Ειδύλλια+196+00/@37.5708999 Σημειώσεις:- Εγώ αυτή τη φορά δεν την πατάω. Θα ρίξω κι ένα μαγιώ+πετσέτα να βρίσκονται, ποτέ δεν ξέρεις..... Νά' χε καμμιά παραλία στον Καρατζά καλά θα ήτανε..... - ΑΝ ο καιρός μας τα μουσκέψει - πολύ το έχει μλκίσει κι αυτός κι οι άχρηστοι οι μετεωρολόγοι μαζί - φυσικά καθόμαστε σπιτάκια μας. - Καλό θα ήταν να ξέρουμε ένα περίπου πόσοι θα είμαστε (χωρίς λίστες συμμετοχής και τέτοια) μόνο και μόνο για την ταβέρνα. Κυριακή θα είναι, θα έχει κόσμο ίσως και καλό είναι να κάνουμε τα κουμάντα μας έγκαιρα.- Τυχόν Ευρωπαϊκά μεκανάκια, παρακαλώ να έχουν οπωσδήποτε πληρωμένη οδική σε ισχύ. 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kpapageo 4.300 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16 , 2015 Ρε θηρία θα κάνετε 1500 χλμ σε μια μέρα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16 , 2015 Ρε θηρία θα κάνετε 1500 χλμ σε μια μέρα? Πού τα είδες? 300 δείχνει σε μένα....... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kpapageo 4.300 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16 , 2015 Το λινκ σε εμένα σας πάει στον Καρατζά στην Νεάπολη Θεσ/νίκης! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16 , 2015 Το λινκ σε εμένα σας πάει στον Καρατζά στην Νεάπολη Θεσ/νίκης! Πώς γίνεται αυτό βρε καρντάση? Ευτυχώς που περιέγραψα τη διαδρομή και με λόγια....... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kpapageo 4.300 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16 , 2015 Έλα ντε δεν ξέρω. Και στο κινητό το ίδιο μου βγάζει.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Peiraiwths 2.344 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16 , 2015 (τροποποιήθηκε) ΚωσταΤ εφτασε η ωρα να μεταβιβασουμε ολες τις αρμοδιοτητες του γραφειο στον αγαπουλη, κ να την κανουμε με ελαφρα πηδηματακια.Ο ανθρωπος ξερει απο οργανωση για αυτο κ ο διοικητης, του χορηγουσε τιμητικες αδειες!! Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 16 , 2015 από τον Peiraiwths 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16 , 2015 ΚωσταΤ εφτασε η ωρα να μεταβιβασουμε ολες τις αρμοδιοτητες του γραφειο στον αγαπουλη, κ να την κανουμε με ελαφρα πηδηματακια.Ο ανθρωπος ξερει απο οργανωση για αυτο κ ο διοικητης, του χορηγουσε τιμητικες αδειες!! Πολλά ξέρεις εσύ. Εγώ κάθομαι και στα λέω να υποθέσω? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΚωσταςΤ 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16 , 2015 Ο ΚώσταςΤ δεν μπορεί να πάει από παλιά για τεχνικούς και άκρως δικαιολογημένους λόγους και θέλω να το σεβαστούμε όλοι. Στην περίπτωση που αποφασίσουμε να μοιραστούμε σε παλιά και νέα εθνική, τουλάχιστον άλλος ένας (προσφέρομαι) θα πρέπει να πάει με τον ΚώσταΤ για να μην είναι μόνος. Αυτό είναι αδιαπραγμάτευτο όσο μπαχαλόγατοι κι αν είμαστε. Σ' ευχαριστω φιλε και συντροχε για την προσφορα. Εαν αποφασισετε να πατε απο παλια ΕΟ κανενα προβλημα απο μενα απλα να πεσετε για νανι νωρις το βραδυ χωρις ξενυχτια διοτι ο συνδυασμος παλιας ΕΟ και στροφιλικι Επιδαυρου εκτος του οτι ειναι κουραστικος θα παρει και περισσοτερη ωρα οπως πολυ σωστα ανεφερες.Τωρα....για το εαν ειμαι μονος στην ΕΟ η οχι γνωριζεις οτι κανω εκδρομουλες και μοναχουλης οποτε το να παω 50 χλμ μονος μου δεν ειναι απολυτως τιποτα για μενα. Θα τα πουμε και στο σημειο συναντησς βεβαιως βεβαιως! - Τυχόν Ευρωπαϊκά μεκανάκια, παρακαλώ να έχουν οπωσδήποτε πληρωμένη οδική σε ισχύ. Συ ειπας Αψογος για το θρεντ. ΚωσταΤ εφτασε η ωρα να μεταβιβασουμε ολες τις αρμοδιοτητες του γραφειο στον αγαπουλη, κ να την κανουμε με ελαφρα πηδηματακια.Ο ανθρωπος ξερει απο οργανωση για αυτο κ ο διοικητης, του χορηγουσε τιμητικες αδειες!! Δεν ειπε κανεις το αντιθετο. Εγω εχω υποβαλλει την παραιτηση μου ετσα κι αλλιωτικα. Οποτε αναλαμβανετε επαξια εσυ και ο Κωστας 'εις τους αιωνας των αιωνων'! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Miskin 616 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17 , 2015 Δέχεστε και ένα καινούργιο στη παρέα σας; Μίλησα με το βασανιστή γατιών και με έβαλε στη πρίζα για μια πρώτη βόλτα με το mybike! 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorStrat 5.541 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17 , 2015 Δουλευω...... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MARKOS-V 58 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17 , 2015 Δέχεστε και ένα καινούργιο στη παρέα σας; Μίλησα με το βασανιστή γατιών και με έβαλε στη πρίζα για μια πρώτη βόλτα με το mybike!ελα να γνωριστουμε !! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FZMAN 1.693 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17 , 2015 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17 , 2015 (τροποποιήθηκε) Δέχεστε και ένα καινούργιο στη παρέα σας; Μίλησα με το βασανιστή γατιών και με έβαλε στη πρίζα για μια πρώτη βόλτα με το mybike!Περιττή η ερώτηση. Φυσικά και να έρθεις να μεγαλώνει η παρέα. Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 17 , 2015 από τον Kostas-MotoLover 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikolas fmx 1.278 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17 , 2015 (τροποποιήθηκε) Μπατζάβαλης είπατε ; Ωπ, τώρα είδα την ώρα... Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 17 , 2015 από τον nikolas fmx Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17 , 2015 Μπατζάβαλης είπατε ; Ωπ, τώρα είδα την ώρα... Μας πέφτει λίγο μακριά η ταβέρνα ρε συ Νικόλα. Και θα θέλουν και πρωινό καφεδάκι = 1,5 ώρα στο νερό..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FZMAN 1.693 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17 , 2015 Επειδή θα αργήσω το πρωί περίπου 30 λεπτά μάλλον θα σας συναντήσω εκτός απροόπτου στο καφέ στην παραλία της παλιάς Επιδαύρου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ritchie 1.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17 , 2015 Ζηλεύω. Καλό δρόμο και καλή μάσα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fasarias 1.769 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17 , 2015 Ζηλεύω. Καλό δρόμο και καλή μάσα! Και γιατι δεν ερχεσαι αφου ζηλευεις ειπαμε? Μπατζάβαλης είπατε ; Ωπ, τώρα είδα την ώρα... παρε τον ματρακα σου κι`ελα ρε λαμογιο που εχουμε ξεχασει πως ειναι η φατσα σου απο κοντα. Δέχεστε και ένα καινούργιο στη παρέα σας; Μίλησα με το βασανιστή γατιών και με έβαλε στη πρίζα για μια πρώτη βόλτα με το mybike!ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
naftilos 4.503 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17 , 2015 Καλη βολτα και καλη μασα ρεμαλια μοτομηχανοσακοβιοι Εγω εχω υποβαλλει την παραιτηση μου ετσα κι αλλιωτικα. Οποτε αναλαμβανετε επαξια εσυ και ο Κωστας 'εις τους αιωνας των αιωνων'! Αμην!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TONYBANDIT 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17 , 2015 Καφε μεχρι τι ωρα παιζει? Γιατι αν δεν πεσει η καρω σημαια στο phillip island δεν ξεκιναω.ο αγωνας τελειωνει 9 περιπου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
demplar 149 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17 , 2015 ατυχια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
africanos31 350 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17 , 2015 (τροποποιήθηκε) Ρε παιδια σε 1,5 ωρα ειστε στο μπατζαβαλη................. Το μονο κακο ειναι την κυριακη γινεται της πουτανας και δεν υπαρχει τραπεζι(αλλα αυτο το κανονισατε) Θα παω και γω αλλα Σαββατο μεσα στις επομενες 2 βδομαδες Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 17 , 2015 από τον africanos31 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ritchie 1.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17 , 2015 Και γιατι δεν ερχεσαι αφου ζηλευεις ειπαμε?Έχω σακατευτεί, οπότε θα κάνετε πολύ καιρό να με δείτε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikolas fmx 1.278 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17 , 2015 Αυτό που λέει ο Αφρικανός.Δέν χρειάζεται να ξεκινήσουμε κι από τα χαράματα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες