Χρηστος Κ. 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2015 Γεια σας παιδια εχω μια ερωτηση επειδη ειμαι καινουργιος οσο αναφορα τα μηχανικα μερη στο μηχανακι εχω μια ερωτησηΕχω yamaha tw 125cc μοντελο του 2004 και εχει καρμπυρατερ με μεμβρανι και θελω να του βαλω με πεταλουδα επειδη ρεταρι πολυτι μου προτεινετε εγω λεω να του βαλω ενα 24 ή 26 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.956 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2015 Πεταλουδα εχουν τα καρμπ που εχουν μεμβρανη, τα μηχανηκα εχουν slide, άλλα πλακε (flat) και αλλα πιστονοειδη (στρογγυλο) και κινουνται απευθειας με ντιζα απο τη γκαζιερα.Εσυ χρειαζεσαι ενα μηχανικο στα ιδια χιλιοστα ή και λιγο μεγαλυτερο απο το μαμα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
theophilos13 114 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2015 μπορεις να ρυθμησεις καλυτερα αυτο το καρμπυρατερ που φοραει τωρα καθαριζωντας το φιλτρο αερα, μπουζι, καθαρισμα καρμπυρατερκαι να ανεβασεις μια θεση την βελονα. ισως με μεγαλυτερο καρμπυρατερ να θες και αλλη εισαγωγη. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16 , 2015 Ειναι μπλεξιμο με αμφιβολο αποτελεσμα η αλλαγη καρμπυρατερ , θα πρεπει να βρεις ποιος τυπος καρμπυρατερ ταιριαζει , αν θα κουμπωνει καλα στην εισαγωγη της κεφαλης και φυσικα στο φιλτροκουτι , αν θα ειναι οκ οι ντιζες γκαζιου και μετα ερχεται το ρυθμισμα το οποιο θα πρεπει να γινει απο το 0....Δε θα κερδισεις κατι παντως σε απολυτα νουμερα , σιγουρα λιγο καλυτερη αποκριση αλλα τα 'cc ειναι λιγα για να κενεις τετοια επενδυση σε κοπο χρηματα και χρονο , εγω δεν θα το εκανα . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Χρηστος Κ. 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16 , 2015 (τροποποιήθηκε) μπορεις να ρυθμησεις καλυτερα αυτο το καρμπυρατερ που φοραει τωρα καθαριζωντας το φιλτρο αερα, μπουζι, καθαρισμα καρμπυρατερκαι να ανεβασεις μια θεση την βελονα. ισως με μεγαλυτερο καρμπυρατερ να θες και αλλη εισαγωγη.αυτα που λες τα εχω κανει ολα και δεν εχει γινει τπτ :/ σκευτικα να του δοκιμασω ενα π ε 26 αλλα δεν ξερω ...γτ το καρμπυρατερ πουφοραει δεν ειναι της μανας του Πεταλουδα εχουν τα καρμπ που εχουν μεμβρανη, τα μηχανηκα εχουν slide, άλλα πλακε (flat) και αλλα πιστονοειδη (στρογγυλο) και κινουνται απευθειας με ντιζα απο τη γκαζιερα.Εσυ χρειαζεσαι ενα μηχανικο στα ιδια χιλιοστα ή και λιγο μεγαλυτερο απο το μαμα.Σκεφτομαι για ενα π ε 26 ...τι λες ? Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 16 , 2015 από τον Χρηστος Κ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες