Jump to content
Χρηστος Κ.

αλλαγη καρμπυρατερ

Recommended Posts

Γεια σας παιδια εχω μια ερωτηση επειδη ειμαι καινουργιος οσο αναφορα τα μηχανικα μερη στο μηχανακι εχω μια ερωτηση

Εχω yamaha tw 125cc μοντελο του 2004 και εχει καρμπυρατερ με μεμβρανι και θελω να του βαλω με πεταλουδα επειδη ρεταρι πολυ

τι μου προτεινετε εγω λεω να του βαλω ενα 24 ή 26

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Πεταλουδα εχουν τα καρμπ που εχουν μεμβρανη, τα μηχανηκα εχουν slide, άλλα πλακε (flat) και αλλα πιστονοειδη (στρογγυλο) και κινουνται απευθειας με ντιζα απο τη γκαζιερα.

Εσυ χρειαζεσαι ενα μηχανικο στα ιδια χιλιοστα ή και λιγο μεγαλυτερο απο το μαμα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μπορεις να ρυθμησεις καλυτερα αυτο το καρμπυρατερ που φοραει τωρα καθαριζωντας το φιλτρο αερα, μπουζι, καθαρισμα καρμπυρατερ

και να ανεβασεις μια θεση την βελονα. ισως με μεγαλυτερο καρμπυρατερ να θες και αλλη εισαγωγη.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ειναι μπλεξιμο με αμφιβολο αποτελεσμα η αλλαγη καρμπυρατερ , θα πρεπει να βρεις ποιος τυπος καρμπυρατερ ταιριαζει , αν θα κουμπωνει καλα στην εισαγωγη της κεφαλης και φυσικα στο φιλτροκουτι , αν θα ειναι οκ οι ντιζες γκαζιου και μετα ερχεται το ρυθμισμα το οποιο θα πρεπει να γινει απο το 0....

Δε θα κερδισεις κατι παντως σε απολυτα νουμερα , σιγουρα λιγο καλυτερη αποκριση αλλα τα 'cc ειναι λιγα για να κενεις τετοια επενδυση σε κοπο χρηματα και χρονο , εγω δεν θα το εκανα .

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μπορεις να ρυθμησεις καλυτερα αυτο το καρμπυρατερ που φοραει τωρα καθαριζωντας το φιλτρο αερα, μπουζι, καθαρισμα καρμπυρατερ

και να ανεβασεις μια θεση την βελονα. ισως με μεγαλυτερο καρμπυρατερ να θες και αλλη εισαγωγη.

αυτα που λες τα εχω κανει ολα και δεν εχει γινει τπτ :/

σκευτικα να του δοκιμασω ενα π ε 26 αλλα δεν ξερω ...γτ το καρμπυρατερ που

φοραει δεν ειναι της μανας του

Πεταλουδα εχουν τα καρμπ που εχουν μεμβρανη, τα μηχανηκα εχουν slide, άλλα πλακε (flat) και αλλα πιστονοειδη (στρογγυλο) και κινουνται απευθειας με ντιζα απο τη γκαζιερα.

Εσυ χρειαζεσαι ενα μηχανικο στα ιδια χιλιοστα ή και λιγο μεγαλυτερο απο το μαμα.

Σκεφτομαι για ενα π ε 26 ...τι λες ?

Τροποποιήθηκε από τον Χρηστος Κ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα