rigaszis 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2015 Καλησπερα σε ολους.Ο πηγασος θελει κομπλερ μιζας .Ειναι μοντ του '01 injection και μου ζητανε γυρω στα 600 ευρω για καινουριο.Θα χρειαστω γραναζι, ρουλεμαν ,πλακα δλδ ολο κομπλε. Αν υπαρχουν πληροφοριες για το πως θα λυσω το προβλημα πιο ανωδυνα θα ηταν δεκτες. Οτι πληροφοριες υπαρχουν απο μαγαζια τηλεφωνα και απο προσωπικες εμπειριες παρακαλω . Σας ευχαριστω ολους αλλη μια φορα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CrazyTsach 1.377 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2015 Κοίτα μήπως παίρνεις ίδιο με κανένα άλλο μοντέλο αρχικά.Εγώ π.χ. στο ΤΤ έβρισκα κόμπλερ με 100€ παραπάνω απ'ότι κόμπλερ για xt. Έβαλα του xt και κομπλέ(ρ). 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pa18 460 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2015 (τροποποιήθηκε) Συμφωνώ με τον από πάνω, δες μήπως ταιριάζει από άλλο μοντέλο γιατι η 600αρα είναι του-ματσ. Υ.Γ Στο Car.gr εχει με 170 καινούργιο αν θελεις ψάξτο λίγο. Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 2 , 2015 από τον pa18 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Al_Bandy 2.780 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2015 επισης δες και τα xt660 για κομπλερ, ιδιο μοτερ φορατε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
doctoras9 1.755 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2015 rotax μοτέρι φοραειεπίσης f650 fanduro Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Jimskeet 498 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2015 Δες ebay για μεταχειρισμενο. Αλλαξα πριν 2 χρονια στο cbr. 25 με τα μεταφορικα μ βγηκε απο αγγλια κ δν εχει κανει κιχ απο τοτε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
doctoras9 1.755 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2015 φιλε ρωτα απρίλια μπαικς εκέι θα πάρεις περισσότερες πληροφορίες 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tatakoulis 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2015 Φιλε μου καλημερα αν μπορεις βγαλτο δειγμα και πηγενε κτμ η bmw και θα βρεις το γραναζι στο βαζουνε νταβατζιλικι... Εγω το tuono το αλαξα 60 evr. Απο ktm .επερνε και απο bmw αλλα ηταν ποιο εκριβο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες