Νεκττττ 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2015 Καλησπεριζω το φορουμ!! 18+ Πλεον με το διπλωμα Α1 στο χερι εχοντας ξεπερασει ολες τις "καγκουριες" της ηλικιας οδευω προς αγορα ενος σκουτερ 125cc.Ψαχνω ενα σκουτερ εως 2500 χιλιαδες ευρω το οποιο και θελω να κρατησω καθολη τη διαρκεια των φοιτητικων μου χρονων ( 4ετια minimum ) . Ειμαι αναμεσα στο sym symphony sr 125 και στο piaggio liberty 125 ie 3v. Θα μου αρεσε και το 125 beverly απο αποψη κυριως ομορφιας μα το κοστος το θεωρω υπερβολικο για ενα μηχανακι 125 κυβικων και δε ξερω κατα ποσο θα βολευε ενα μεταχειρισμενο..Απο τη μια το liberty μου αρεσει περισσοτερο απο θεμα εμφανισης , ειναι injection ( μιας και η οικονομια στις μερες μας ειναι το παν ) ..Κοστιζει βεβαια κανα 400αρι παραπανω απο το sym αν δεν κανω λαθος και δυστυχως δεν εχει χωρο για το κρανος κατω απο τη σελα. Απο την αλλη το sym ειναι καπως πιο φθηνο και εχει πολυ χωρο κατω απο τη σελα ..Γνωμες / Εμπειριες /+ και - του καθενος που αγνοω; Περιμενω τα φωτα σας και ευχαριστω εκ των προτερων :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sledgehammer 963 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2015 Εγώ θα πήγαινα στο SYM. Το NMAX της Yamaha το έχεις δει; Δεν ξέρω βέβαια αν υπάρχει μτχ και αν ναι πόσο το βρίσκει κανείς Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
barticiani 1.034 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2015 με 2700€ (και με ψάξιμο λιγότερα) παίρνεις το Yamaha Xenter ή το Honda SH Mode, και τα δυο καλύτερα από αυτά που εξετάζεις Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
billv50s 173 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2015 εγω προτεινω PCX 125 καινουριο στα 2.690 .εχει υδροψυκτο μοτερακι σε αντιθεση με τα 2 που αναφερεις και εχει και καλυτερη τελικη.σε ανοιχτους δρομους κραταει τα 100 σχετικα ξεκουραστα ενω το symphony μετα τα 80-90 ζοριζεται.απο καταναλωση το pcx ειναι αρκετα κατω απο το symphony και ουσιαστικα στα 4 χρονια που αναφερεις θα τα παρεις πισω τα λεφτα της διαφορας της αρχικης τιμης τους.. καλο,χρυσο το symphony με ωραια τιμη αλλα αφου σε βλεπω οτι θα το κρατησεις χρονια , πηγαινε στο χοντα καλυτερακαντα και test ride και θα καταλαβεις την διαφορα και μονος σου -το λιμπερτυ sorry αλλα το εχω συνδυασει μονο με γυναικες οδηγους στο μυαλο μου....-το sh και το xenter ειναι ενα κλικ πανω ,αλλα τα λεφτα τους τα αξιζουν κατα τη γνωμη μου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Νικος ο μεγαλοπρεπης 14 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2015 Καλησπεριζω το φορουμ!! 18+ Πλεον με το διπλωμα Α1 στο χερι εχοντας ξεπερασει ολες τις "καγκουριες" της ηλικιας οδευω προς αγορα ενος σκουτερ 125cc.Ψαχνω ενα σκουτερ εως 2500 χιλιαδες ευρω το οποιο και θελω να κρατησω καθολη τη διαρκεια των φοιτητικων μου χρονων ( 4ετια minimum ) . Ειμαι αναμεσα στο sym symphony sr 125 και στο piaggio liberty 125 ie 3v. Θα μου αρεσε και το 125 beverly απο αποψη κυριως ομορφιας μα το κοστος το θεωρω υπερβολικο για ενα μηχανακι 125 κυβικων και δε ξερω κατα ποσο θα βολευε ενα μεταχειρισμενο..Απο τη μια το liberty μου αρεσει περισσοτερο απο θεμα εμφανισης , ειναι injection ( μιας και η οικονομια στις μερες μας ειναι το παν ) ..Κοστιζει βεβαια κανα 400αρι παραπανω απο το sym αν δεν κανω λαθος και δυστυχως δεν εχει χωρο για το κρανος κατω απο τη σελα. Απο την αλλη το sym ειναι καπως πιο φθηνο και εχει πολυ χωρο κατω απο τη σελα ..Γνωμες / Εμπειριες /+ και - του καθενος που αγνοω; Περιμενω τα φωτα σας και ευχαριστω εκ των προτερων :) Αμα δεις την καταναλωση στο sym που ειναι 4λ/100 θα αναθεωρησεις.Πηγαινε και παρε προσφορες για το pcx125 και το sh125mode σε τιμες μετρητοις.Αφου το θελεις και για αρκετα χρονια αξιζει 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Νεκττττ 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2015 Καταρχας να σας ευχαριστησω ολους για τις απαντησεις σας.Δυστυχως κανενα απο τα yamaha που αναφερατε δε μου αρεσε εμφανησιακα..Με δελεασε ομως πολυ η προταση για το sh mode καθως και to pcx (το οποιο ειχα ψαξει και παλαιοτερα ) .. Ειναι ενα διλειμμα αυτα τα 2.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες