Jump to content
hablando

Innova 125 '03, καίει λάδι.

Recommended Posts

Γεια σας, σε Innova 03' με καρμπιρατερ, και σχεδόν 50.000 χλμ, καίει λάδι σαν τρελό (του βάζω νέο λάδι 10x50 κάθε 2 μήνες) επίσης βγάζει ντουμάνι καπνό στην εξάτμιση.
Ο μηχανικός που το έχω πάει για service μου πρότεινε 2 λύσεις. Η πρώτη θα μου στοιχίσει γύρω στα 180-200 € και είπε περιλαμβάνει καθαρισμό (του μοτέρ ?) + εργασία, ενώ η δεύτερη λύση αλλαγή όλων των εσωτερικών μερών στο μοτέρ πλην του σασμαν και θα μου στοιχίσει 350-400 € με την εργασία- τον ρώτησα αν υπάρχει καινούργιο μοτερ μαμα να του έβαζα και είπε οτι δεν υπάρχει, έχει σταματήσει εδώ και καιρό.

Τι θα μου προτείνατε ?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Γεια σας, σε Innova 03' με καρμπιρατερ, και σχεδόν 50.000 χλμ, καίει λάδι σαν τρελό (του βάζω νέο λάδι 10x50 κάθε 2 μήνες) επίσης βγάζει ντουμάνι καπνό στην εξάτμιση.
Ο μηχανικός που το έχω πάει για service μου πρότεινε 2 λύσεις. Η πρώτη θα μου στοιχίσει γύρω στα 180-200 € και είπε περιλαμβάνει καθαρισμό (του μοτέρ ?) + εργασία, ενώ η δεύτερη λύση αλλαγή όλων των εσωτερικών μερών στο μοτέρ πλην του σασμαν και θα μου στοιχίσει 350-400 € με την εργασία- τον ρώτησα αν υπάρχει καινούργιο μοτερ μαμα να του έβαζα και είπε οτι δεν υπάρχει, έχει σταματήσει εδώ και καιρό.

Τι θα μου προτείνατε ?

Το 2ο.

Θα χρειαστουν αλλαγη πολλά πράγματα, ωστε να μην εχεις παλι προβλήματα.

300-350, περίπου με εργασία.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

πιστονι ενα χιλιοστο μεγαλυτερο,ρεκτιφιε στον κυλινδρο,(50-70€)

καινουργιο καδενακι και τεντωτηρα γιατι ειναι και λιγο ευαισθητα αυτα,(50-60€)

καινουργια τσιμουχακια στις βαλβιδες.(10-20€)

εργασια κανα 50αρι και λαδι φρεσκο.

τωρα τα 400 που τα βρηκε αυτος...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

+1 στον απο πανω. μπορει να φτασει 300 ολη η δουλεια αν βαλει γνησιο πιστονι και κυλινδρο (150-60€ ο κυλινδρος, 70€ το πιστονι...). κανε ρεκτιφιε και οσο αντεξει. μπορει να ξανακαψει λαδι ακομα και γνησιο-καινουριο πιστονι-κυλινδρο να βαλεις. ειναι επιρρεπη τα ιννοβα στο καψιμο λαδιου.

Τροποποιήθηκε από τον noodles

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

+1 στον απο πανω. μπορει να φτασει 300 ολη η δουλεια αν βαλει γνησιο πιστονι και κυλινδρο (150-60€ ο κυλινδρος, 70€ το πιστονι...). κανε ρεκτιφιε και οσο αντεξει. μπορει να ξανακαψει λαδι ακομα και γνησιο-καινουριο πιστονι-κυλινδρο να βαλεις. ειναι επιρρεπη τα ιννοβα στο καψιμο λαδιου.

όχι γνήσια, εχουν θεμα. Επίσης όχι ρεκτιφιέ, δεν συμφέρει κάν.

Οποιοδηποτε Taiwan της προκοπής, πχ. Fuego σετ κυλινδρος / έμβολο, ειναι μια χαρά. 60ε κόστος.

Μπιέλα, μόνο Japan. Υπάρχουν για Innova.

Εργατικά, κάνα 100άρι. Κατεβαινει το μοτέρ.

Να αλλάξεις οπωσδηποτε το μπέκ ψεκασμού λαδιού. Εχει κόστος 4.5ε....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα