DimosKap 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2015 (τροποποιήθηκε) Γεια σας,σκεφτηκα να κάνω μια ερώτηση για ένα σκηνικό που σκεφτομαι εδω και καιρό! Είμαι λιγο πάνω απο 17 χρονών και πριν δυο χρόνια περίπου άρχισαν οι εμπειρίες μου με τα δίκυκλα! (50cc-125cc-200cc παπιά σε κωλόδρομους της Ικαρίας!) Πρόσφατα καβάλησα ΚΡΥΦΑ την Βmw f650gs του πατέρα μου με σχετική επιτυχία σε δρόμους προαστίου και παρκινγκ! Πιστεύω καταλαβαινετε που πάει το πράμα!Σκεφτομαι να πάρω ενα KTM Duke 690 R! Εμφανισιακά δεν υπάρχει θέμα φαίνομαι αρκετά μεγαλύτερος! Για να μην πολυλογώ άλλο, οι ερωτήσεις μου είναι οι εξής:1)Γινεται να το αγορασω απο ιδιώτη(μετριτοίς αδήλωτα) και να κάνω την μεταβίβαση έχοντας ΑΦΜ σαν ανήλικος?2)Γίνεται (αμα ισχύει το πάνω) να το δηλώσω ως 125cc?3)Ti ισχύει για εφορίες/τεκμήρια?4)Τι ισχύει για ασφάλεια για ανηλίκους( κατι άκουσα για μια με 50 ευρώ ισα ισα για τους ελεγχους?)5)Υπάρχει περίπτωση να γίνουν όλα τα παραπάνω χωρίς την παρέμβαση των γονίων μου? Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 20 , 2015 από τον DimosKap Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΕΚΣΩΓΗΙΝΟΣ 952 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2015 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GavriilVet 2.796 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2015 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.915 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2015 Για απαντήστε ΤΩΡΑ.....Θα'χει ενδιαφέρον το πράμα. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Χ 3.048 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2015 Αφου έχεις λυσει το εμφανισιακό τι σε νοιαζουν οι υπολοιπες λεπτομερειες... Εισαι ήδη επικίνδυνος και μας ρωτάς πώς να γίνεις και παράνομος. 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.878 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2015 Ημανε και γω εδώ! 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
st3li0s 1.750 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2015 To Duke R δεν είναι καλό... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vasilis7 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2015 παρτο κρυφά χωρίς δηπλωμα και οδηγα και ακρανοτος . κτμ 690r καλη επιλογη απλα να εισαι καντήλι σε καθε στενό αλλιώς δεν λεει . ΑΑ κατι ακόμα καλοκαίρι σαγιονάρα μην τυχών το οδηγάς με παπούτσι . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tasos polymeneas 274 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2015 (τροποποιήθηκε) αφου πηγαινες ανετα το gs θα το βαρεθεις γρηγορα το duke στην ικαρια. παρε κατι μεγαλυτερο να το κρατησεις μια ζωη να χει και φουλ γκαζι!! Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 20 , 2015 από τον tasos roadrunner Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Χ 3.048 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2015 Ξεκολλήστε ρε... το παιδί το θέλει μόνο για να μπαίνει πίστα... 6 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CptAngel 4.602 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2015 (τροποποιήθηκε) Γεια σας,σκεφτηκα να κάνω μια ερώτηση για ένα σκηνικό που σκεφτομαι εδω και καιρό! Είμαι λιγο πάνω απο 17 χρονών και πριν δυο χρόνια περίπου άρχισαν οι εμπειρίες μου με τα δίκυκλα! (50cc-125cc-200cc παπιά σε κωλόδρομους της Ικαρίας!) Πρόσφατα καβάλησα ΚΡΥΦΑ την Βmw f650gs του πατέρα μου με σχετική επιτυχία σε δρόμους προαστίου και παρκινγκ! Πιστεύω καταλαβαινετε που πάει το πράμα!Σκεφτομαι να πάρω ενα..Οκ λεω μεχρι εδω, κλασσικα χωριο κτλπ. τι περιμενεις.Και μετα..KTM Duke 690 R! ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 20 , 2015 από τον CptAngel 6 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Wolf1138 2.924 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2015 Θεός!!!Ρε μανάρι πάρτον όπως είναι το Δούκα και βγάλτον για τσάρκα. Άδειες ασφάλειες κτλ είναι για φλώρους. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GavriilVet 2.796 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2015 Οκ λεω μεχρι εδω, κλασσικα χωριο κτλπ. τι περιμενεις.Και μετα..ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑναι, αυτο το R ηταν το κερασακι στη τουρτα... (τα λεφτα που τα βρισκουν ρε γαμωτο;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.915 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2015 ναι, αυτο το R ηταν το κερασακι στη τουρτα... (τα λεφτα που τα βρισκουν ρε γαμωτο;)ασε τα φραγκα. Πως καταλήγουν ΕΔΩ να ανοιξουν θεμα. Τόσα φόρα υπάρχουν, στο ΜΒ ''μαζεύονται'' ? 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Νικολακης_Husq 6.788 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2015 Οκ λεω μεχρι εδω, κλασσικα χωριο κτλπ. τι περιμενεις.Και μετα..οοο ρε φιλε ακριβως το ιδιο κι εγω! Ελα ελα χρειαζομασταν ενα τετοιο, καιρο ειχε να γινει! 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GavriilVet 2.796 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2015 ασε τα φραγκα. Πως καταλήγουν ΕΔΩ να ανοιξουν θεμα. Τόσα φόρα υπάρχουν, στο ΜΒ ''μαζεύονται'' ? Ειναι ενα απο τα 2 που μου βγαινανε πιο συχνα στο google... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ValeRR 2.857 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2015 Διαβαζω τιτλο 600cc μπαινω με τοση διαθεση να απαντησω και βλεπω 690cc ε οχι ρε φιλε ανοιξε νεο θεμα γτ τα εχουμε κανει κουλουβαχατα εδω μεσα. 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΚωσταςΤ 2.627 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2015 Καποιος ΤΡΟΟΟΟΟΟΟΛΑΡΕΙ.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
elmacho 152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2015 και επειδη σε καθε θεμα ανεξαρτητου των επιθυμιων του αναβατη θα προτεινω κι εγω το κλασικο..... ΦΙΛΕ ΠΑΡΕ cryton x , το καλυτερο παπι ... το χει ο μενιος , ο φιλος του κωστα που ξερει ο βενζινας και δεν καιει τιποτα . Ασε που ειναι και το πιο γρηγορο απο ολα . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2015 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stavrosdm 183 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2015 Κλαιωωωω!!! Φιλος τι να το κνς το δουκα ωρε;; Πανε παρε το rc8 να το χεις μια ζωη... Ξες τι γκομενακια θα χτυπας;;; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
noodles 6.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2015 το 690 ειναι για παιδακια δημοτικου. παρε 600 η ακομα και 1000 ss να γουσταρεις. στο χωριο δε θα σε γραψει κανενας, μην τρελαινεσαι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ktm power 1.330 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2015 690 λεει το φλωρακι ,,,εμεις αγορι μου στα 17 ειχαμε 500αρια διχρονα.,παρε κανα αντρικο μηχανακι κατι εχω ακουσει και οτι το aprilia tuono τραβαει αλλα παρε το factory το αλλο το εχεις κανει master ηδη 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas_dev 564 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2015 (τροποποιήθηκε) Για να μην πολυλογώ άλλο, οι ερωτήσεις μου είναι οι εξής:1)Γινεται να το αγορασω απο ιδιώτη(μετριτοίς αδήλωτα) και να κάνω την μεταβίβαση έχοντας ΑΦΜ σαν ανήλικος?2)Γίνεται (αμα ισχύει το πάνω) να το δηλώσω ως 125cc?3)Ti ισχύει για εφορίες/τεκμήρια?4)Τι ισχύει για ασφάλεια για ανηλίκους( κατι άκουσα για μια με 50 ευρώ ισα ισα για τους ελεγχους?)5)Υπάρχει περίπτωση να γίνουν όλα τα παραπάνω χωρίς την παρέμβαση των γονίων μου? Ρε απαντήστε σοβαρα ...1) Στην Ελλάδα ολα γίνονται, χ$σε την εφορία . Αν δεν δηλώνει ο πάτερα σου τα εισοδήματά του και δεν πληρώνει φόρους.....τότε No problem...Δωσε τα λεφτα σε μαυρη σακουλα...2) Δήλωσε το σαν ποδήλατο ,,,χτυπά αριθμούς πάνω στο μοτερ,,,,χτυπα το κινητό σου καλυτερα...μπορει να χαθεί και να το βρει κανενας...3) Δες 1.4)ψάξε για "Ασφάλειες ζωής" στο google η αυτες τις ασφάλειες ρευματος ..κανουν και αυτες, παρε 2 να εχεις καβατσα5)Ναι ρε, μην εισαι φλώρος, αγόρασε και σπιτι Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 21 , 2015 από τον Kostas_dev 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ktm power 1.330 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2015 Δήλωσε τον σαν ποδήλατο ,,,χτυπά αριθμούς πάνω στο μοτερ,,,,χτυπα το κινητό σου καλυτερα...μπορει να χαθεί και να το βρει κανενας... χαχαχαχαχαχααχ εκλαψα 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες