Jump to content
DimosKap

ανήλικος, ΑΦΜ μεταβίβαση, 600cc Ερώτηση

Recommended Posts

Γεια σας,

σκεφτηκα να κάνω μια ερώτηση για ένα σκηνικό που σκεφτομαι εδω και καιρό! Είμαι λιγο πάνω απο 17 χρονών και πριν δυο χρόνια περίπου άρχισαν οι εμπειρίες μου με τα δίκυκλα! (50cc-125cc-200cc παπιά σε κωλόδρομους της Ικαρίας!) Πρόσφατα καβάλησα ΚΡΥΦΑ :_unsure:την Βmw f650gs του πατέρα μου με σχετική επιτυχία σε δρόμους προαστίου και παρκινγκ! Πιστεύω καταλαβαινετε που πάει το πράμα!:mB_kalo_e:Σκεφτομαι να πάρω ενα KTM Duke 690 R! Εμφανισιακά δεν υπάρχει θέμα φαίνομαι αρκετά μεγαλύτερος! :yahoo:Για να μην πολυλογώ άλλο, οι ερωτήσεις μου είναι οι εξής:

1)Γινεται να το αγορασω απο ιδιώτη(μετριτοίς αδήλωτα) και να κάνω την μεταβίβαση έχοντας ΑΦΜ σαν ανήλικος?

2)Γίνεται (αμα ισχύει το πάνω) να το δηλώσω ως 125cc?

3)Ti ισχύει για εφορίες/τεκμήρια?

4)Τι ισχύει για ασφάλεια για ανηλίκους( κατι άκουσα για μια με 50 ευρώ ισα ισα για τους ελεγχους?)

5)Υπάρχει περίπτωση να γίνουν όλα τα παραπάνω χωρίς την παρέμβαση των γονίων μου? :winking:

Τροποποιήθηκε από τον DimosKap

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Αφου έχεις λυσει το εμφανισιακό τι σε νοιαζουν οι υπολοιπες λεπτομερειες...

Εισαι ήδη επικίνδυνος και μας ρωτάς πώς να γίνεις και παράνομος.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

παρτο κρυφά χωρίς δηπλωμα και οδηγα και ακρανοτος . κτμ 690r  καλη επιλογη απλα να εισαι καντήλι σε καθε στενό αλλιώς δεν λεει . ΑΑ κατι ακόμα καλοκαίρι σαγιονάρα μην τυχών το οδηγάς με παπούτσι .

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αφου πηγαινες ανετα το gs θα το βαρεθεις γρηγορα το duke στην ικαρια. παρε κατι μεγαλυτερο να το κρατησεις μια ζωη να χει και φουλ γκαζι!!

Τροποποιήθηκε από τον tasos roadrunner

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ξεκολλήστε ρε... το παιδί το θέλει μόνο για να μπαίνει πίστα...

13378396_Remos.limghandler.jpg?i=aT1maWx

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γεια σας,

σκεφτηκα να κάνω μια ερώτηση για ένα σκηνικό που σκεφτομαι εδω και καιρό! Είμαι λιγο πάνω απο 17 χρονών και πριν δυο χρόνια περίπου άρχισαν οι εμπειρίες μου με τα δίκυκλα! (50cc-125cc-200cc παπιά σε κωλόδρομους της Ικαρίας!) Πρόσφατα καβάλησα ΚΡΥΦΑ :_unsure:την Βmw f650gs του πατέρα μου με σχετική επιτυχία σε δρόμους προαστίου και παρκινγκ! Πιστεύω καταλαβαινετε που πάει το πράμα!:mB_kalo_e:Σκεφτομαι να πάρω ενα..

Οκ λεω μεχρι εδω, κλασσικα χωριο κτλπ. τι περιμενεις.

Και μετα..

KTM Duke 690 R!

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

91fd1692f61dc246f35d92d64f056a8b.550x280

:rotfl::rotfl::rotfl:

Τροποποιήθηκε από τον CptAngel

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Θεός!!!

Ρε μανάρι πάρτον όπως είναι το Δούκα και βγάλτον για τσάρκα. Άδειες ασφάλειες κτλ είναι για φλώρους.:crazy:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και μετα..

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
91fd1692f61dc246f35d92d64f056a8b.550x280

:rotfl::rotfl::rotfl:

ναι, αυτο το R ηταν το κερασακι στη τουρτα... (τα λεφτα που τα βρισκουν ρε γαμωτο;)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ναι, αυτο το R ηταν το κερασακι στη τουρτα... (τα λεφτα που τα βρισκουν ρε γαμωτο;)

ασε τα  φραγκα.

Πως καταλήγουν ΕΔΩ να ανοιξουν θεμα. Τόσα φόρα υπάρχουν, στο ΜΒ ''μαζεύονται'' ? :pray:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και μετα..

οοο ρε φιλε ακριβως το ιδιο κι εγω!  Ελα ελα χρειαζομασταν ενα τετοιο, καιρο ειχε να γινει!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ασε τα  φραγκα.

Πως καταλήγουν ΕΔΩ να ανοιξουν θεμα. Τόσα φόρα υπάρχουν, στο ΜΒ ''μαζεύονται'' ? :pray:

Ειναι ενα απο τα 2 που μου βγαινανε πιο συχνα στο google...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Διαβαζω τιτλο 600cc μπαινω με τοση διαθεση να απαντησω και βλεπω 690cc ε οχι ρε φιλε ανοιξε νεο θεμα γτ τα εχουμε κανει κουλουβαχατα εδω μεσα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

και επειδη σε καθε θεμα ανεξαρτητου των επιθυμιων του αναβατη θα προτεινω κι εγω το κλασικο.....

ΦΙΛΕ ΠΑΡΕ cryton x  , το καλυτερο παπι ... το χει ο μενιος , ο φιλος του κωστα που ξερει ο βενζινας και δεν καιει τιποτα . Ασε που ειναι και το πιο γρηγορο απο ολα .

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κλαιωωωω!!! Φιλος τι να το κνς το δουκα ωρε;; Πανε παρε το rc8 να το χεις μια ζωη... Ξες τι γκομενακια θα χτυπας;;;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

το 690 ειναι για παιδακια δημοτικου. παρε 600 η ακομα και 1000 ss να γουσταρεις. στο χωριο δε θα σε γραψει κανενας, μην τρελαινεσαι. 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

690 λεει το φλωρακι ,,,εμεις αγορι μου στα 17 ειχαμε 500αρια διχρονα.,παρε κανα αντρικο μηχανακι

κατι εχω ακουσει και οτι το aprilia tuono τραβαει αλλα παρε το factory το αλλο το εχεις κανει master ηδη

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Για να μην πολυλογώ άλλο, οι ερωτήσεις μου είναι οι εξής:

1)Γινεται να το αγορασω απο ιδιώτη(μετριτοίς αδήλωτα) και να κάνω την μεταβίβαση έχοντας ΑΦΜ σαν ανήλικος?

2)Γίνεται (αμα ισχύει το πάνω) να το δηλώσω ως 125cc?

3)Ti ισχύει για εφορίες/τεκμήρια?

4)Τι ισχύει για ασφάλεια για ανηλίκους( κατι άκουσα για μια με 50 ευρώ ισα ισα για τους ελεγχους?)

5)Υπάρχει περίπτωση να γίνουν όλα τα παραπάνω χωρίς την παρέμβαση των γονίων μου? :winking:

Ρε απαντήστε σοβαρα ...

1) Στην Ελλάδα ολα γίνονται, χ$σε την εφορία . Αν δεν δηλώνει ο πάτερα σου τα εισοδήματά του  και δεν πληρώνει φόρους.....τότε No problem...Δωσε τα λεφτα σε μαυρη σακουλα...

2) Δήλωσε το σαν ποδήλατο ,,,χτυπά αριθμούς πάνω στο μοτερ,,,,χτυπα το κινητό σου καλυτερα...μπορει να χαθεί και να το βρει κανενας...

3) Δες 1.

4)ψάξε για "Ασφάλειες ζωής" στο google η αυτες τις ασφάλειες ρευματος ..κανουν και αυτες, παρε 2 να εχεις καβατσα

5)Ναι ρε, μην εισαι φλώρος, αγόρασε και σπιτι

Τροποποιήθηκε από τον Kostas_dev

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δήλωσε τον σαν ποδήλατο ,,,χτυπά αριθμούς πάνω στο μοτερ,,,,χτυπα το κινητό σου καλυτερα...μπορει να χαθεί και να το βρει κανενας...

χαχαχαχαχαχααχ εκλαψα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα