astreakias 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7 , 2015 Καλησπερα,αναζητω καποιον καλο μηχανικο για να φτιαξω το μοτο μου να ειναι αξιοπιστος και κυριως γνωστης σε αυτο το αντικειμενο της βελτίωσηςεχω ακουσει για τον moto hippy εχει παει κανεις το παπι του για βελτιωση εκει;επειδη δεν ξερω και πολλα για μηχανικους απο αθηνα θα θελα να μου πουν οι γνωστες και αυτοι που εχουν φτιαξει τις παπιες τους σε καποιο μηχανικο και εμειναν ευχαριστημενοι απο την δουλεια του ετσι ωστε να απευθυνθώ και εγωδεκτη καθε γνωμη! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
S*izo_Vn 340 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7 , 2015 Ποιο ειναι το παπι σου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
astreakias 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7 , 2015 Ποιο ειναι το παπι σουενα astrea grand εχω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
S*izo_Vn 340 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7 , 2015 Αξιζει να χωσεις λεφτα να φτιαξεις ενα 100αρι λες.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
astreakias 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7 , 2015 Αξιζει να χωσεις λεφτα να φτιαξεις ενα 100αρι λες..φιλε εκτος απο το φτιαξιμο ρωταω γενικα για συνεργειο.. για λαδια,κανα μπουζι και τα παρελκομενα δεν ρωταω αποκλειστικα για βελτιωση αν και το σκεφτομαι και πιστευω πως αξιζει αρκει να γινει μια καλη δουλεια...(αποψη μου) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tammy 198 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7 , 2015 αξιζει ναι . με 3-4 πραγματακια θα εχεις αλλο μηχανακι.το αστρα δεν ειναι κ καμια επιστημη , κ μονος σου το κανεις αν εχεις καποιες γνωσεις μαστορεματος.ο χιπις παντως ειναι οκ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
astreakias 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7 , 2015 αξιζει ναι . με 3-4 πραγματακια θα εχεις αλλο μηχανακι.το αστρα δεν ειναι κ καμια επιστημη , κ μονος σου το κανεις αν εχεις καποιες γνωσεις μαστορεματος.ο χιπις παντως ειναι οκ.εχω ορισμενες γνωσεις αλλα δεν θελω να το ρισκαρω με το να το λύσω και να το δεσω εγω για αυτο ανοιξα το συγκεκριμενο θεμαωραια σε ευχαριστω για την απαντηση σου φιλε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tammy 198 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7 , 2015 το σερβις παντως το κανεις ανετα.τα λαδια μια βιδα ειναι, το μπουζι το ιδιο. μεχρι κ σιαγονες στα φρενα αλλαζεις πολυ ευκολα. δισκους καμπανας λιγο πιο δυσκολο αλλα αν το δεις μια φορα μετα το κανεις. απο βελτιωση τι λες να κανεις?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
astreakias 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7 , 2015 το σερβις παντως το κανεις ανετα.τα λαδια μια βιδα ειναι, το μπουζι το ιδιο. μεχρι κ σιαγονες στα φρενα αλλαζεις πολυ ευκολα. δισκους καμπανας λιγο πιο δυσκολο αλλα αν το δεις μια φορα μετα το κανεις. απο βελτιωση τι λες να κανεις??λαδια, μπουζι τα αλλαζω εγω τα υπολοιπα δυσταζω να κανω,οπως να αλλαξω δισκους οπως ειπεςεχω σκεφτει για 53mm αλλα θα θελα να παω σε ενα έμπιστο μηχανικο να ακουσω την γνωμη του και να μαθω περιπου τιμες για να προχωρήσω ή οχι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tammy 198 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7 , 2015 53 χιλ + εκκ/ρο + καρμπ + ροικη + δισκοελατηρια + εξατμ και εισαι ετοιμος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
astreakias 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7 , 2015 53 χιλ + εκκ/ρο + καρμπ + ροικη + δισκοελατηρια + εξατμ και εισαι ετοιμοςετσι το χω σκεφτει και ειναι το καλυτερο πιστευω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
strokt up 1267 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7 , 2015 Πάντως αν θες να πεταξεις τα λεφτά σου κάπου, υπάρχουν κάποιοι που θα τα έβρισκαν χρήσιμα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
astreakias 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7 , 2015 Πάντως αν θες να πεταξεις τα λεφτά σου κάπου, υπάρχουν κάποιοι που θα τα έβρισκαν χρήσιμα...τι θες να πεις με αυτο; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
S*izo_Vn 340 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2015 (τροποποιήθηκε) Ο φιλος μπορει να εννοει οτι καλο χρυσο το astrea σε παει παντου και δεν καιει. Αλλα να το φτιαξει καποιος δεν αξιζει γιατι ας πουμε να σου πω την αλήθεια εγω που εχω οδιγησει φτιαγμενο παπι δεν μου εκανε εντυπωση. Ποσο να τρέξει το 100cc . Ασε που μπερδευει επισης θα καιει πολυ μετα νομιζω. Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 8 , 2015 από τον Vasilis_n Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
astreakias 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12 , 2015 Ο φιλος μπορει να εννοει οτι καλο χρυσο το astrea σε παει παντου και δεν καιει. Αλλα να το φτιαξει καποιος δεν αξιζει γιατι ας πουμε να σου πω την αλήθεια εγω που εχω οδιγησει φτιαγμενο παπι δεν μου εκανε εντυπωση. Ποσο να τρέξει το 100cc . Ασε που μπερδευει επισης θα καιει πολυ μετα νομιζω.μαλιστα...αποψεις ειναι αυτες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
strokt up 1267 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12 , 2015 Θέλω να πω οτι τα χρήματα για την βελτίωση του παπιού σε θέματα ταχύτητας που αργότερα, άν τα βάλεις κάτω, θα τα κλαίς..Μπορεί τώρα να πεις "α μωρέ να βάλω ένα καρμπυρατέρ και μια εξάτμιση να τραβάει λίγο καλύτερα" αλλά μετά θα πείς το ίδιο για τον εκκεντοφόρο, για μια άλλη κεφαλη, για ένα άλλο κυλονδροπίστον και εκεί που ήταν να δώσεις 50€ θα καταλήξεις να έχεις δώσει 500 και το αποτέλεσμα θα είναι 20χμ επιπλέον τελική και 2'' λιγότερα για το 0-100....Αξίζει λες;; Αν αξίζει, κάντο.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες