toredo 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2015 Καλησπερα εχω ενα beverly και ψαχνο να βρω ενα καλο κρανος με κανα 200 full face ειναι η πρωτη φορα που θα παρω ενα καλο κρανος τοσα χρονια ειμαι με κρανη τιμης 20ε αποτε ειμαι ασχετος απο μαρκες και τα σχετικα....θα ηθελα αν μπορειτε να μου προτεινετε μερικα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΤάκηςΜπ 826 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2015 Nolan n86 τιμιότατο κράνος,εντός του εύρους της τσέπης σου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
noodles 6.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 3 , 2015 πηγαινε σε ενα καταστημα και δοκιμασε διαφορες μαρκες και μοντελα. παρε αυτο που σου καθεται καλυτερα στο κεφαλι, λιγο πολυ σε αυτα τα λεφτα ολα καλα ειναι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΚωσταςΤ 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 3 , 2015 Πήγαινε να δοκιμασίες κράνη. Αυτό που είπε ο noodles. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
George_® 3.317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 3 , 2015 Nolan n86 τιμιότατο κράνος,εντός του εύρους της τσέπης σου.οτι καλυτερο σε αυτα τα λεφτα,τραβα στον Ξυξη κ δοκιμασε... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BabisStinson 928 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 3 , 2015 Δοκίμασε HJC FG-17, Shark Race-R, Speed-R (σε προσφορές τα Shark τα βρίσκεις εκεί γύρω στα 200 ευρώ). Γενικά, όπως είπαν και τα παιδιά παραπάνω, δοκίμασε! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες